politik

DÖD åt politiken säger jag, ANARKI!!! så otroligt trött på politik nu så det finns inte, sorry folk ingen kommer någonsin bli nöjd. jag ska nog utvandra här ifrån iallfall.. och bygga mig ett eget land

ehhehe säger jag som inte får rösta.. jag hade vetat vad jag skulle röstat på. det är antingen rött eller blått helt enkelt och absolut inte blått kan jag ju säga! världen är tamejfan en konstig plats.

hur människor kan bete sig som svin, bara tänka på sig själva, våldta, misshandla och trycka ner på folk som är i lägre "rang" än dom.

jag blir så jäkla upprörd när några börja prata om politik, jag tål knappt höra andras åsikter om dom är olika mina alltså! haha. det kan få mig att hata en människa (studen vi pratar om politik iallafall)


ÅHHH nu blir jag bara upprörd när jag skriver om detta! hade varit bättre med anarki iallafall sverige, att man får leva och bete sig hur man vill sålänge det inte går ut över någonannan och inte misshandla, våldta och springa runt med vapen då så klart.. inte heller råna pensionärer eller snatta.. men jaja det är väl bara vanloigt hyffs kanske?

Tusenbröder ♥

Jag kände mig som en av de där små fiskarna i sjön på landet, som det kryllade av, som aldrig verkade växa, som gnagde masken av kroken. Farsan kallade dem för tusenbröder. Ett rätt fint namn, egentligen, för nåt som är helt värdelöst.





det är nog tamej fan en av det vackraste människor jag någonsin skådat.
jag svävar på små rosa moln, jag är åter som 14 år.. åh
Ola Rapace dumpa den där noomi och ta mig istället :(

kyssäkta



eftersom alling är så tråkigt och sådär så pigga jag upp bloggen med en gammal fin bild på mig och baby. det var när vi testade på alla funktioner på min nya dator. och när vi bodde i  huset så måste vart i mars apri, maj tillochmed någongång kanske..

längtan om någonting annat




är opepp på allt, ingen och ingenting är som det ska vara! förutom min oändliga längtan till december..


denna dagen har varit så otroligt lång.. jag har varit opepp på livet ända fram tills klockan kvart över 3 idag när jag infann mig på people tattoo och gick igenom min kommande arm, det är vad jag lever på just nu.. min bokade tid.
man kan undra vad jag hade levt på annars nu om dagarna om det inte var för det.

jag känner mig så ensam, trots av att jag inte direkt lider ut av det just nu. jag bara är, inte mer. känner att tiden bara går och att jag inte hinner med att tänka, alla är så konstiga.. inga är som dom ska vara. världen vänds upp och ner. ungefär som sista tiden i 2an.. då var jag inte pepp på någonting alls för att alla runt omkring mig som innan hade så stor betydelse på hur dagen har varit, nu har förändrats.

vi var ett gäng innan, nu är vi ingenting.

jag längtar till december, då jag kan äta lussekatter, knäck, dricka glögg och sitta inne med en filt runt mig tillsammans med min älskling. packar resväskan och dra till thailand, ännu längre bort från verkligheten, tycker det är så jobbigt att min baby inte ska med dock.. jag längtar att få fylla min arm, fylla 18 (även om det inte är så märkvärdigt förutom tatueringar dvs..)
jag vill komma hem från thailand, slippa gå i skolan och skaffa mig ett liv med familj och vänner som är som jag är, vänner som har samma intressen, vänner som aldrig sviker och som ge lika mycket som en vän ska ta!

toy story 3

jag och baby har precis varit nere och simmat :) det blev bara 25 minuter för han orkade inte mer! haha.. sötis

ikväll blir det toy story 3 på bio, förhoppningsvis bjuder baby mig för jag har bara 300 spänn att leva på denna månaden! måste vara stenhård med pengarna nu så jag håller i dom 9000 jag har till tatts. oj oj.. men det ska nog gå blir att jobba på posten i vinter med så det är minst 5 tusen =) vet inte om det blir jobb på vandrahemmet lite i veckorna med dessutom! hoppas det.

jag har inte så mycket att komma med det senaste. jag är mest i skolan nu och det är inte mycket som händer där. men men ikväll blir det toy story 3 på bio iallafall och det blir nog kanon! älskar dom andra 2 toy story filmerna trots jag knappt sätt dom max 2 gånger . haha! men hej hopp ha en bra söndag

blööödig

jag hann bara måla tånaglarna.

såhär mycket har jag inte gråtit sen.. antagligen merän ett år sedan eller i höstas någongång iallfall. usch vad jag hatar det! jag vill inte vill inte att det ska komma en svacka igen. varför blir det alltid såhär på hösten? fast nu kanske det beror på andra grejer.. det vet jag inte.

jag hatar det vill inte vara ledsen. jag lyssnar på dropkick murphys och idag låter dom ungefär lika sorgsna som mig.

jag vill bara gräva ner mig nu, vill inte åka på kalas!

ink

idag har jag gjort av med massor av pengar! dock fick jag mycket för pengarna för mamma hade 3 rabattcheckar och grejer på hm så vi tog grejer bara för att få ner gratis ;D det fick bli 2 tights och en kjol för min del, och det behövdes!
blev även ett par vanliga helsvarta ballerina skor för 129 kronor på din sko! behövdes med.. nu får jag slänga mina svarta som jag fick av jonna i julklapp.

tog även ut 500 spänn eftersom jag ska betala handpenning och grejjer på måndag till john, åh vad jag längtar! suttit och kollat fram bilder och grejer som jag ska ta med mig. åh jag är lite nervös..

ska snart ta och klippa topparna och fixa håret lite, det har blivit så slitet! ska måla naglarna, både på händerna och fötterna, för att senare dra loss med kalasdags för min morsters man!

här har ni lite ledtrådar till vad min kommande arm kommer inehålla!

    

något liknande iallfall. jag har bilder som jag inte har på datorn men som jag har utskrivna som är tusen gånger bättre! det är dom jag ska gå efter och lite av dessa ska jag skriva ut. men det kommer bli såå nice!

livs glädje

98 dagar kva!
3 december, då smäller det! mamma har bokat lokal idag och då jäkla ska det firas att damen fyller 18 år. men det är inte det bästa!

JAG HAR BOKAT TID FÖR`HELA JÄKLA ARMEN!

Jag har bokat tid för min kommande arm, mina kommande tatueringar, mitt kommande liv som ett tatuerat klotterplank. ÅH GRRR Aahhhh, jag kommer bli så jäääävla snygg! trots att jag kommer få stå ut med en massor med kritik från bland annat mormor morfar, och farmor och farfar.. usch gillar det inte. klagar fortfarande på min piercing som jag haft i 3 år.. men den kan jag åtminstone ta ut. MEN JAG ÄR SÅ LYCKLIG.

äntligen ser jag ljuset i mitt liv att kanske försöka överleva till jul ändå. haha åh.



NU svävar jag bannemej på rosa moln. ända tills tisdag eller något. för på måndag ska jag in igen och prata och visa upp bilder på vad jag vill ha, lägga en handpenning med. oj oj nu börjar det kännas i kroppen. sticker redan lite i nerverna. hoho

med dig

har väl inte direkt mycket att komma med.. så därför får ni en liten fin video. jag gillar denna låten.

för idag vill jag hem och dansa med dig

återigen fredag

igår mös jag med tobbe. vi somnade redan vid 9 tiden eller något.. trött man kan vara??

idag vart jag på textil lektionen från 8-9, måste upp på ull och lull och fixat mitt svarta garn som jag ska sticka en halsduk av som sitter i hop ni vet, som man trä över huvudet hehe.. sen vid 9 gick jag hem och sov några timmar, förstår inte hur jag kan sova så mycket. ställde iallafall klockan på 12 då jag gick och åt i matsalen på skolan för att sedan börjat medieproduktion b som var första lektionen för denhär terminen. det blir nog bra, trots den långa håltimmen på fredag från 9-halv 1. men hon sa glatt att vi inte behöver komma dom flesta fredagarna och jobba hemma istället? helt okej! :)

hehe. idag kom jennie hem igen, antar vi ska äta lite gott idag, eller hoppas iallfall hehe. sen måste jag klippa till mitt hår lite.. har blivit så slitet! usch. men funderar på att klippa av håret jämnt så det blir som en pach liksom, fast lång hår haha.. hm vi får se

ikväll blire nog hem till Anna med Annie också för lite mys och tjejsnack! :)

skitliv?

jag har börjat simma om ni inte visste det. fast har bara simmat 2 gånger än så länge, ena gången 40 min och andra gången 30 min.

planerna för i hinna med i höst (efter skoldagarna) är
- simma
- hå ner i vikt (men kan kanske bli lätt i detta stressiga schema så jag glömmer att äta...)
- träffa tobbe
- få tid för mig själv dvs ta det lungt och kolla film
- plugga om det behövs
- umgås med min familj
- jobba med projektarbete [100 timmar!!!!!!]

och utöver går jag till bup en dag i månaden. det är okej, det är ganska sällan!
 men det tar  ställer alltid till att så.. antingen går det tid från skolan eller tid från min fritid. (då jag måste dit oftast under skoltid, eftersom psykologer jobbar ungefär samma tid som alla andra..)

eftersom mitt skolschema ser ut som så att vi går till klockan 4 varje dag med sketna håltimmar och liknande tänkte jag att jag kunde simma mellan lektionerna.. men det är precis antingen att simhallen stängt, eller precis öppnat när jag börjar.. så himla typiskt.




jag blir så panikslagen när jag tänker på detta! hur ska jag hinna med att leva, dvs träffa min pojkvän som är allt för mig, min motor helt enkelt och får mig att fungera. utan att träffa honom kan jag antingen inte koncentrera mig på skolan eller på någonting annat! för kärleken är så viktig för mig, om jag inte får den kärlek och närhet jag behöver så rasar allt. då är skolan ingenting.

mina dagar kommer väl se ut såhär framöver då. efter som jag inte kan gå och simma på håltimmarna stressar jag ihjäl mig på kvällarna istället när jag borde ta det lungt! jag blir deppig för att jag inte får träffa min pojkvän får gå till bup en gång i veckan istället, utöka min medicin och där rasade allt igen. jag vill dö ännu en gång ungefär.

vad är detta för jäkla liv.. det är aldrig något som går som jag vill och alltid ska jag drabbas av saker. världen är fan i mej inte rättvis!

fotsvett

där satt den!

mina fötter luktar för jäkla illa alltså! inte nog med skoskavet..
dessa skorna jag hade i dag har jag haft ett antal gånger när dom dränks utav vattenpölar och är blöta ungefär en dag efter doppet.. det är inte jag som svettas om fötterna, det är helt enkelt skorna som smittar av sig denna förbaskade lukt.

jag skulle önska jag kunde lägga upp en lite dock grej, klicka här! så ni fick känna lukten av det jag går runt med och inte orkar göra något åt. men får nog tvätta av fötterna ändå ikväll ;) känner ju doften om jag bara gå på stan så haha eller så fort jag viftar till med benet  lite.. mohahaha så snuskig är jag!



http://www.skotornet.se/blogg/?p=118 läs om fotsvett här! det handlar helt enkelt inte om svettiga fötter. utan fuktiga skor eller strumpor!

 

malmö

hemkommen frå malmö efter gårdagens spelning som var kanon (against me!) och dagens häng på stan som lett till början på migrän, skovskav som gjort att jag inte kan gå på ena foten och inte nog med det.. ca 700 kronor fattigare.. men en tavla och klänning rikare! ja det var en dyr klänning..

MEN GISSA OM JAG BLEV GLAD NÄR JAG KOM HELLER, woohoh.. gissa vem som har 9300 på sitt sparkonto ;) jo jag! oj oj så mycket pengar har jag aldrig haft, härligt härligt här ska det tatueras i jul!!

jag tackar pernilla åter igen för att jag fick sova där! anledning att vi åkte ner till malmö var ju faktiskt att se sista sekunden och against me! sista sekunden har jag sett innan och jag blev lite besviken.. han verkar lite krasslig och sjöng inte så han skrek :( men against me! var skitbra. riktigt bra.

här får ni en smaklåt.

Zlatan, noo!

aftonbladet.se spekulerar man om en 200 kronors sedel. Man har även en omröstning om vem som skall pryda sedeln, där Astrid Lindgren ser ut att vara läsarnas val, följd av Zlatan.. (haha) Och jag håller med, en Astrid Lindgren sedel skulle sitta fint, nu när hon aldrig verkar få nobelpriset.

man vill även ha en två krona. det vore väl coolt. men ganska meningslöst kan jag tycka. fast 200 kronorssedel är bra. även om jag sällan har pengar i plånboken och betalar oftast med kort. men visst vore det kul med lite nya sedlar och mynt!


GO ASTRID, GO ASTRID!!!

home sweet

http://www.daisydapper.com är en mycket elegant sida. där jag hittade blandannat dessa saker!
jag tänkte ta och skicka efter allt utom skorna inom en snart framtid. jag älskar tills jag får mitt eget lilla kök =) åh.



blev galet förtjust i denna kökshandduk ♥

klänning

..om inte mina planer med sabina kelley sailor klänning går som det ska. då ska jag ha denna klänningen på studenten! den kostar 799 kronor. men hur fin är den inte?!!? och den finns på http://www.misssmith.se den absolut bästa sidan som har allt! dock inte dom snyggaste kläderna, men så mycket annat.

?

Visste du att..

1979 kom lagen, att barnmisshandel är förbjudet. alltså det var då lärarna fick sluta upp med att misshandla deras elever.

det sa dom på barnkanalen precis. men visst är det sjukt, det är ju liksom bara 31 år sen om man ska vara exakt. det är ju så att tillochmed vissas föräldrar kanske råkat ut för detta! galet.

konstigt att det änns varit lagligt att slå barn..

helgen

Lördag

bestog av kalas hos Tobbes mormor som fyllde 70.
jättegod mat och efterätt verkligen! potatisgratäng och exotisk planka, och prinsesstårta och fruit coctail mina favoriter.

sen drog vi vidare till kalas hos tobbes kusin som fyllde 20. det var trevligt! MEN så satans mycket mygg. jag trodde jag dödade alla som kom i min närhet. men upptäckte nu att jag har ett mygbett på smalbenet som kliar som attans! har även ett gammalt myggbett i knäväcket som jag kliat sönder (kliat sönder alla min myggbett iår???) aldrig varit med om liknande. detta har blivit som ett äckligt sår. utrota myggen!!!!



söndag

vid halv 12 ungefär hämtade mamma, moster och kusin jonna mig och tobbe för att ta oss ner till malmöfestivalen där melissa horn och lars winnerbäck spelade. det var en rolig dag, med lite regn, lite shopping men för all del. gemenskapen! det var mysigt mysigt.

och jag och tobbe hade dessutom 21 månader tillsammans. ♥

måndag

började skolan vid 11 så jag sov enda tills kvart över 10. men lika trött är det för jag.. men gladast är nog räven. ej men skolan var loite dryg idag, tycker jag efter första veckan hehe. men imon går jag bara en och en halv timme och på onsdag är jag ledig! hur underbart är det inte då!? skitbra. imon tänkte jag simma igen efter skolan och sen dra vi ner till malmö och se sista sekunden och against me!

idag har jag vanlig huvudvärk. inte mycket men lite. men jag står helt ut med det eftersom jag annars lider av migrän så är ju detta piece of cake liksom. men på ett sätt är detta nästan jobbigare, det är en känsla jag inte är van vid.

det är otrolit fint väder idag. vad väntas denna dagen komma med för roligheter? baby har inte svarat mig ännu.. han sover kanske fortfarande..

jag skulle vilja gå på stan och shoppa lite, men chansen att jag hittar något är nog ganska liten.. kanske det jag ska göra nu!? gå på stan alltså. jag behöver små hårspännen med, alltså hårnålar.. för jag hittar inga alls? ett verkar det som att jag har just nu. konstigt dom bara försvinner.



jag älskar detta linnet/toppen. den är perfekt form, söt och ja.. fin haha. tråkigt att jag bara har en i denna passformen och inte hittar liknandes någonannanstans. jag tycker verkligen om den.. men man kan ju inte ha den på sig varje dag direkt. någon som har några tips på vart man kan hitta liknandes toppar i olika färger och med någon söt rosett på eller liknande ? =)

ey

hör och häpna!

jag tog tag i mitt liv ännu en gång. ringde syokonsulenten och har inte matte b längre, pjuuh.
istället ska jag läsa psykologi B nästa termin så får gå ifrån praktiken. men får lösa detta och ska satsa på skolan denna terminen! :)  vad jag känner nu iallafall!

uppdatering

vart en jobbig dag i skolan, började klockan 8 och sluta 8.30.. skulle jag veta det hade jag legat kva i min säng imorse. istället förstörs hela dagen med att man går hem och somna några timmar, och då blir man inte människa mer denna dagen!

fast jag är en sån som tycker om att sova på dagarna, just för att man inte blir människa mer den dagen. man känner sig inte tvungen att hitta på något. kan fortsätta mysa helt enkelt.

jag tänkte sy ut min tiger army tröja lite, ja köpte en tiger army tröja i malmö i höstas eller något (begagnad) den var liiite tight men den funkar, fast det var minst 3 cm tyg över på insidan som inte den förra ägaren klippt bort, bra det tycker jag! då kan jag sy ut den litegrann. så jag åtminstone får i mig lite luft dom dagarna jag använder den snygga tröjjan =)



ikväll blire kräftskiva hso ett par kompisar, och jag ska leka med dom små barnen förståss.. åh barn :) hehe. imon är det spelning på cafe greven, cash is king spelar. ett cover band, allt från johnny cash till turbonegro. och dit vill jag! men har väl ingen att göra sälle med ;) så istället blire nog att åka och fira tobbes mormor som fyller 70!

på söndag blire malmöfestivalen och se melissa horn och lars winnerbäck, mest för mammas skull men jag tycker det är kul att bara hitta på lite grejer med så :)

sweet

 

blev kär i dessa 2.
kolla färgerna!!!!
kolla kronan, och diamanterna!

jag saknar dig




alla förhållanden har väl sina svackor, vore väl konstigt annars. jag och min hjärtevän har nästan aldrig bråkat, bara jag som gråter ibland men man är ju som man är.. jag behöver mycket närhet, omtanke och att få vara med hela tiden, även om jag inte är det. och det är inte alltid lätt för den andre, det är jag medveten om. men förståelse borde väl finnas där?..
jag behöver bekräftelse. för trots att jag är i ett förhållande känner jag mig som världens ensammaste människa.

detta var inget riktat just mot tobbe nu, jag älskar honom och saknar lite mer kärlek från honom just nu. jag ska krypa ner och gråta lite till tusenbröder. åh jag är så blöödig. nu rinner näsan med, det är det värsta med att vara ledsen :( hah

prio 1

vet inte om jag ska skratta eller gråta

tänk att det bara är 4 månader kva i skolan.. 4 månader av ångest, trötthet och illamående. 4 månader kva tills jag blir 18, skaffa körkort, dra till thailand, smycka hela min kropp med tatueringar.. det är bara början. jag ser ljuset även om det är 4 kämpiga månader som väntar, hösten är inte min tid. men från och med nästa år ska den bli det! och jag tänker minsann klara det.

första skoldagen

då var man äldst igen. trots att jag känner mig minst haha

nu är första skoldagen slut. det har vart ett jäkla fram och tillbaka idag känns det som!
gick igenom schema och ival och allt såntdär man gör första dagen, efter klockan 12 skulle ordinarie lektioner börja. det visar sig att vår nästa lektion börjar halv 3.. kul jag hatar håltimmar. det är drygare än lektiner tycker jag, vill bara få att överstökat så man kan komma hem!

iallafall var jag på ungdomsmottagningen klockan 2, och kvart över hade ännu ingen ropat upp mig.. men det visade sig att jag skulle vara där halv 2??? jag har gjort likadant 2 gånger när det gäller ungdomsmottagningen, att jag kommit på hel fel tid. lustigt nog. för jag är inte den som är den! jag har full koll kan ja säga er! detta oroar mig.. undra om det inte är dom som är lite virriga? haha tro jag minsann!

nu kommer dagens oroar mig för:
imorgon börjar vi dagen med ival,då blir det först textil färg och form och det är ju luunch. men sen, då har jag matte b. och inte nog med att matte b ska vara sjuhelsike svårt och att mvg klasskompisar till mig ligger rätt illa till i denna kursen.. jag då som inte är en klippa i matte och hade knappt g, hur ska då detta gå?? jaja tänkte jag, det är en bra merit haha och med annie som sällskap är det iallafall uthärdligt, trodde jag ja! för vi har tydligen inte samma pass, hon läser matte direkt på morgonen, och jag på andra passet.
alltså känner jag ingen i min mattegrupp (Vad jag vet än) och det känns skitjobbigt eftersom jag inte är så duktig och vill gärna ha någon snäll kamrat som kan hjälpa mig lite. åh nej! nu vill jag byta ival :( vill inte ha matte längre.

rubrik

åh tack för mina kommentarer! :) det uppskattas jättemycket.

har ångest inför morgondagen och kommande terminen, det är väl inte så det ska vara. dock sista året i skolan någonsin det känns ändå för härligt. men som sagt svårt att fatta!
inte nog med att vi fick ganska illa schema så är projektarbetet något som väntas med.. och där vet jag inte änns vad jag ska ha och göra, vill ju vara något som jag tycker är kul..

jag simmade i morse. köpte mig ett 10 kort så nu jäkla!
simmade i 40 minuter. var helt okej lite drygt men men.. när jag kom upp och skulle gå blev det lite jobbigt haha benen hade ju rört sig i andra riktningar i 40 min så glömt nästan bort hur man går ;) haha


hittade ännu en liten fin flamingo till inspiration! så fin så..

godmorgon

sista sommarlovsdagen någonsin!..

jag tänkte nu ta mig en stadig frukost för att senare framåt 10 dra mig ner till simhallen och ta tag i mitt liv helt enkelt och börja simma 2-3 gånger i veckan ungefär! suveränt. tanken är att det ska synas också, både på vågen och på mig.
 
hade tänk och boka tid på people också för tattoo, dock blir det ju i december, eller januari tillochmed eftersom vi åker till thailand.. kanske inte så smart att tatuera sig direkt innan man åker utomlands.. nja.

får se vad mer dagen har att komma med! kanske tar jag en runda upp på stan och hoppas på att hitta något fint till skolstarten, men troligtvis inte. hehe

nu ska jag äta frukost, så att det hinner lägga sig och jag inte får håll när jag simma! hatar håll. holl... hur stavas det?

hello sailor

ungefär sådär ska jag se ut på studenbalen, om jag har någon att gå med.. haha
eller blire väl att spar mig till studenten helt enkelt.

blir min vackra sailor hatt och någon klänning i stuk med denna. fast det är ingen klänning, men ändå. sabina är ju världens snyggaste med så jag har liiite för höga förväntningar inför detta antar jag.

men min tanke är så iallfall!

bästaste emma

fick brev av hälsohuset idag. jag var ju hos doktorn för ett tag sedan, minns inte änns när det var.. några veckor sedan.

brevet började med "bästaste Emma..." snäll läkare man har :) hihi det gör en ju glad med en sån början. men sen blev det lite värre.. jag har en lindrig järnbrist så behöver ytterligare järnmedicin. skönt att man kan ta lite medicin för att sedan blir bra, men hur mycket tar jag egentlingen inte :( det är inte rättvist.

myser och kolla på harry potter med brorsan!

pretty in pink

jag tog just tag i mitt liv. eller nja. men jag ringde ungdomsmottagningen för behöver nya ppiller.. hatar att ringa såna samtal. men jag ringde iallafall. men självklart hade dom inte telefon tid just nu.. typiskt så får ringa vid klockan 3!
jag ska också ringa bup och boka ny tid för den 24e när jag har tid ska jag ju till malmö och se against me och sista sekunden!

jag borde även gå in och boka tattootid och prata om mina planer. det går säkert snabbt till december nu och trots allt bara 4 månader kva. men jag vågar inte. :( vet inte varför . dessutom har jag svår beslutångest. vet exakt hur jag vill ha det på neder armarna! men inte alls vad jag vill ha på överarmarna.. eller rättare sagt jag har planer, men vet inte riktigt säkert sådär.. hm.

måste ta tag i det! annars är väl tiderna upptagna och jag sitter här och deppar.

jag är så jäkla varm så det inte är sant. ska ta tåget till toby om en timme :) myselimyus.

    

funderingarna ligger på en krona högst upp på överarmen, två flamingosar som står motvarann så att deras huvuden/halsar formas till ett hjärta (lutar åt det eftersom jag vill det mest haha) eller även en pinupsailor som jag inte hittar bild på.. usch ja. nej nu ska jag göra mig iordning lite allt.

spelning

dom 2 kommande veckorna ska jag hinna med 4 spelningar och konserter. det är merän vad jag gjort på hela sommaren, plötsligt blev jag lite glad :)
cash is king på cafe greven på lördag. melissa horn och lars winnerbäck (för mammas skull) på söndag på malmöfestivalen. sista sekunden, against me! malmöfestiivalen den 24e på tisdag nästa vecka och jolly maith craic fredag nästa vecka på cafe greven! det är kanon ju.

var på porslinan igår på spelning och i fredags med, det var bra allt!

har jobbat 9 timmar idag, från halv 8 till halv 5. längsta jobbpasset jag gjort någonsin ;) haha plus OB. det är ju underbart. allt är ganska bra nu, trots att skolan börjar på torsdag var väldigt deppig över det nämligen för ca 30 minuter sen haha!



stefan sundström

jag är ett fan utav Stefan Sundström, "ni vet musikmajen i eva och adam" 
dock inte hans musik. men texterna är goa! men ändå.
jag började läsa hans bok idag lite smått, och kunde inte slita mig. läste nog 40 sidor.

det är något speciellt med den mannen. han kan så mycket, tycker så mycket. och verkar inte bry sig om media skulle kritisera hans bok, snarare tvärtom.

det jag gillar med boken är att man läser, precis som man talar. boken innehåller stavfel och det är nog precis vad stefan sundström är, ett stavfel eller rättare sagt en unik människa som världen borde höja till skyarna. typ. haha han erkänner tillochmed att han blir ganska snygg på photoshopade bilder.



"-Jag minns hur farsan och morsan slogs i hallen och jag stod och heja, Heja Morsan, Heja Morsan.
Morsan var tuff. Men hon fick ju stryk till slut ändå. "

VÄRLDENS BÄSTA KRÖNIKA! av stefan såklart. läs den annars dör. handlar om idoljuryn.
http://stefansundstrom.se/artikel/145/om-snutpsykopatjuryn-i-idolaftonbladet-2004
(jag skulle skriva ner lite av krönikan här för att ni skulle bli sugna på att läsa den, men allt var så jäkla bra så bättre ni läser själva!)

outfitish

blåa tighta jeans, svart linne, nitskärp, kedja, keps och så tatueringar över hela armarna!
lite skägg på det kanske och ett par oemotståndliga tånaglar (tänkte jag säga) men ögon.
det är min dröm kille! hahaha...

nej men det är nog det finaste en kille kan ha på sig. ett band linne kanske. eller ett helsvart, eller en svart brynja. och helsvarta skor. det är niiiice. grr

detta var mig ett impulsivt inlägg haha? varför egentligen. men jaja


:D:D:D:::ddd d

växjö

blev en tur upp till vaxjö idag med mor och far, mormor och morfar.
vi var och åt mat på en mysig restaurang, strosade runt på stan och bara mös.
men jag hittade mig allt lite grejer i sista sekunden.
världens sötaste äggtimer jag länge tänkt beställa, men denna var billigare!! vilket kap.
2 stycken grytunderlägg (är det väl egentligen) men jag tyckte dom var fina man kan väl ha dom som små dukar eller vad som, i turkost så fin färg.
fick även bli 2 linnen i leopard, ett med rosa spets på, som jag fick av mamma!

sen såklart en liten grej till tobbe. men det blir en överraskning, för det kan ju vara så att han går in här och kikar :)

   

glömde nästan att jag köpte mig ett par nya skor idag med, nu har jag bara 43 stycken :) ett par leopard det också. jag lovade mamma att slänga ett par gamla! ooops...

WHAAAAAT

herregud. jag dog lite grann, eller ganska mycket.

jag sökte på sabina kelley sailor på google, och på bild kom JAG???

sabina kelley är ju världens snyggaste människa, och så kommer jag upp när man söker på henne på google. hahaha är det verligen sant?

jag dog, jag är död.

min dotter

har jag någonsin sagt att jag längtar efter barn? haha. nej trodde väl det..
här har jag hittat nästan en hel kollektion som min lilla flicka ska ha.

tror jag är lite tokig..

 

egentligen har jag hittat så mycket mer. men detta får räcka för idag.
jag lyssnar på this is england soundtracks och jag blir lite tårögd.

<3

den svänger

snurrig

igår kväll blev det Toscana med Annie, Elin och Anna. jag tog en pizza med någon fläskfile och bearneisås på, det var den godaste pizzan jag någonsin ätit!!! längtar tills nästa gång jag ska äta pizza så jag kan ta en sån haha.

idag jobbat jag från halv 9 till klockan 1. det är storstädning som gäller för studenterna som snart flyttar in igen. usc usch.. nu är jag trött, och fryser gör jag med. trots det fina vädret idag, egentligen vill jag bara mysa ner mig med ostbågar och film. men då blir mamma och pappa galna haha!

det tråkigaste med att tobbe jobbar, är att jag liksom glömmer bort honom. eller liksom känner ingenting, för eftersom han jobbar kan vi inte änns smsa med varann. och eftersom jag börjar tidigt (så som han) dagen efter är det inte direkt någon mening att åka till varann heller. nej inte så lätt för mig iallafall som inte änns har körkort, måste anpassa mig så mycket då efter buss osv, och eftersom jag bor 2 minuter gångavstånd från jobbet blir man lite bekväm. det resulterar i att vi ses sällan nu när det är jobb och skolan snart dra igång. men det hemska är att så länge jag inte prata med honom glömmer jag nästan bort att jag är i ett förhållande :( det är liksom bara jag hela tiden.

önska vi bodde ihop. då hade vi setts varje dag och ätit mat tillsammans och hållt om varann på nätterna. men nu bara saknar jag honom hela tiden och det 'är jobbigt alltihopa. :(

mys

igår mös jag och baby, vi köpte ostbågar och brieost mums :)
idag började han jobba.. så vi säger att vi firade sista lediga dagen tillsammans.

mamma och pappa hämtade mig vid halv 12 hos tobbe idag, sedan åkte vi vidare till karlssons i bräkne hoby, det var ju mysigt ställe. aldrig varit där innan. hittade lite småsaker. jag köpte blandannat karlsson på taket, på ljudbok! asbra så jag har något nytt att lyssna på när jag ska sova. kan alla andra utantill haha.

ska möta annie om en halvtimme, oops. borde klä på mig.. haha och sedan vid 6 ska vi möta upp elin och anna och malin(?) för vi ska äta på restaurang. så mysigt så :)

imon är det jobb igen, och på onsdag börjar sailet. sailet betyder att snart skolan är här.. usch. men samtidit är det någonting som känns roligt ändå?

nu måste jag göra mig iordning, lite fin kanske när jag ska träffa tjejerna. var ju trots allt ett tag sen sist :)

morsning.

vill

• åka till ullared
• köpa nya skor
• åka utomlands med både tobbe och kompisar
• bli träningsfreak
• bli smal
• hitta fina kläder
• bada bubbelpool
• ha en söt liten mopps (hund) som kan sova i min säng. och alltid följa med mig så jag slipper vara ensam
• ha långa naglar
• ha harry potter på ljudböcker
• kunna sjunga
• kunna spela alla instrument

då kanske jag blir nöjd sen.

pierca



nu blev jag sugen på att pierca mig i kinderna igen! kolla bara vad fint,. fast hon på bilden är ju hur söt som helst också så det ser väl annorlunda ut på mig.

jag har länge funderat på att göra något. jag funderar på att ta hål i ena näsvingen. har sett folk som har både septum och där, jag tycker det är snyggt. om man har en plupp alltså, haha annars ser det ju konstigt ut med 2 ringar i näsan!

kinderna vill jag med.. eller vill jag, åh vad fint. jo jag vill nog det. men grejen är att jag är för snål för att lägga pengar på det, det är ju så jäkla dyrt! och för något som jag kan göra själv. men jag har blivit så jäkla feg.. och jag testade i kinderna en gång dessutom, det gjorde skitont. och sen vill jag inte ha några fula ärr på kinderna.. detta är jobbigt :( jag vill pierca och tatuera mig!

öh

nu gjorde jag ännu ett test! och där kunde jag vara lugn. jag blev inte sverigedemokrat.
jag blev kristendemokrat. och sverigedemokrat hamnade på 6e plats och där emelland fanns sig dock moderat, folkpartist, och centern blandannat. sist kom socialdemokraterna! haha galet. men okej okej det stämmer väl antar jag

politish

jag tycker politik är roligt. men ändå skrämmer det mig.
jag gjorde precis ett test på vad jag borde rösta på och matchade mina svar med dom olika partierna.

jag anser mig själv vara en av arbetarklassens medborgare, och rättare sagt gillar jag hur samhället var förr i tiden, tyckte det var bättre förr och jag har inte som helst problem med att vara hemmafru (som jag vill bli!) alltså tycker det är helt okej om min man tjänar pengar och jag går hemma och lever på dom. det är ju asnice! dock ska han hjälpa till hemma med och inte bara jag ska ta hand om barnen osv..

enligt testet jag gjorde matchade 78% av frågorna - sverigedemokraterna

det får nog dom flesta folk att gapa. och inte nog med att jag blivit kallat nazist ett antal gånger pga av hur min pappa och jag ser ut??? jag anser mig inte alls vara nazist tycker det är hemskt alltihopa men tycker absolut att invandringen borde ändras och att invandrarna måste anpassa sig till vårt land. likadant om jag åker någon annanstans ska klart jag anpassa mig. det är inget konstigt och det tycker inte jag är nazistiskt.

jag tycker heller inte att vi borde ändra den svenska skolmaten till vegetariskt och -fläsk och allt vad det är. jag gillar traditioner, och jag tycker vi ska bevara sverige svenskt, förlåt det låter hemskt dom orden., men med det menar jag att sverige som vara precis som det en gång varit. vad är det annars för mening med att åka hit och turista om man ändå inte kommer till själva sverige?

känns som detta inlägget kan skapa många oroväckande tankar.. blabla på tal om något annat, på andra plats där jag passade var folkpartiet med  64% och sen kristendemokraterna med 61,8% och efter det moderaterna med 61,2%.. detta oroar mig , vill inte vara någon jäkla moderat? haha. usch ska man tro på sånna test. jag förstår knappt hälften av frågorna heller kan jag erkänna.

men jag är antingen inte sverigedemokrat eller moderat!



och jag anser att utan religioner vore det fred på vår jord!

grrr

   

99% av jordens befolkning tycker antagligen Travis Barker är snyggast i världen.
inte minst jag! tråkigt nog alla tycker det bara, för jag vill vara ensam om att tycka sånt.
vill att jag ska vara ensam om mina favoritkillar.

jag tycker travis är superfin i skägg! he3he skägg skägg skägg!!! <3

skärpning

ni är helt usla på att kommentera
eller , vi vänder på att

skriver jag så kassa inlägg att ni inte änns vill kommentera eller få mig på gott humör en liten stund iallafall? skriver jag inget intressant? inget ni undrar över?

varför bloggar jag änns? egentligen

undra

okej att jag längtar efter barn, det vet nog alla vid detta laget.

idag kom jag på ännu en anledning. eller rättare sagt jag satt och tänkte på astrid lindgren hur bra hon är! och när vi var på astrid lindgrens värld när jag var liten. jag vill dit igen. men det är väl mest anpassat efter barn..
alltså jag längtar efter barn för att kunna hitta på saker, åka till astrid lindgrens värld, hitta på roliga saker som att gå ut på picknic och pussla. åka till mormor och morfar osv.. käka frukost framför tvn och kolla på barnkanalen.

någonting som jag faktiskt gör emellanåt är att sätta på gamla barnvisor jag lyssnade på när jag var liten. jag kan vartenda barnlåt utantill.

det lustiga är att jag verkligen menar allvar och är det normalt att längta efter barn så som jag, vid 17 års ålder?


p ♥

jag gråter över denna texten. det är nog världens vackraste låt.

Hej jag heter petter jag är egocentrisk
totalförändrad men på skalet identisk
kan dö för min fru men det är inte sanningen nu
jag kommer springa in i väggen o ba ramla itu
innan jag fattar va som hänt, vilka broar jag bränt
går 12-stegs programmet, dom o alla ja kännt
brukar va svartsjuk som få, men de va värre då
när du lämna mig ibland blev hela världen grå
jag vet knappt va som e bra med mig
varför du kämpar på o ba vill va med mig
för jag träffar min familj för lite o när jag ser dom så jobbar jag konstant o ägnar knappast tid med dom
jag tänker mest på pengar o mina framsteg
men sanningen bakom ridån är nåt jag glansser
det är då jag hatar mig själv, för jag e patetisk
de är som o leva i hell, fan vad jag e dekis



Petter feat Säkert - logiskt.
petter är en av alla mina älsklingskillar om ni inte visste det. nu vet ni!



kerstin

tobbes mamma, min svärmor? haha kan man säga så.. jaja

hon är en underbar människa, alltid pigg och glad och hon får mig alltid att känna mig välkommen till familjen :) självklart gilla jag hela familjen jacobsson men det tar vi inte nu. inte nog med att Kerstin är så snäll på alla sätt så går hon och köper små saker till mig emellanåt. hon har väl lärt känna mig vid detta laget och vet vad jag gillar osv.

en gång fick jag ett par leopard vantar, en gång en rosaprickig pyjamas (födelsedagspresent), skålar till hemgiften (julklapp).. kanske något mer sådär ibland men nu kom hon igen med en liten överraskning. oj det var endel när jag tänker efter. men tobbe och jag har spenderat en god tid tillsammans nu :) hihi.

denna gången blev det Cupcakes ♥


  

ja gillar hennes tanke, och att få mig på bättre humör. ja jag blir lika glad varje gång..

en trappa upp

det man inte har i huvudet, det får man ha i fingrarna...

Jennie har varit iväg 4 dagar, 3 nätter nu. hon rykte in i lumpen i måndags. det verkar spännande! men så klart är det är jätteotäckt med en massa farliga drakar och liknande, det var mycket tuffare än hon trodde.. men mamma visste inte vad jag pratade om när jag berättade det, så måste varit en dröm. haha

det känns lite konstigt, tomt men vi kanske behöver vara ifrån varann lite, inte inpå varann så mycket. tro vi kan få en bättre relation när vi blir äldre, skaffa egna familjer och inte ses och behöver höra varann varje dag. dessutom börjar vi bli stora nu. som min psykolog sa: Du börjar bli kvinna nu Emma..

jag tror det löser sig för oss. det blir nog bra snart ska du se! jag kanske tillochmed kommer sakna min syster om ett par dagar. och då känns det nog skönt att göra det också. förhoppningsvis. jag gillar detta steget in i vuxenlivet. 10 månader ska hon vara i lumpen, både hon och jag kommer växa så på dom månaderna, speciellt hon tror jag, med tanke på vad hon får vara med om.

jag längtar tills jag tagit studenten och får ta ett ännu större kliv.

oops

har ju taggat med kort! haha.. vad kan det varit, det var när viva karlskrona var så jag antar i lördags den sista juli. då drog mamma, jag och jennie en runda på stan. jag hade en 50 kronors rabattlapp på lindex eftersom jag gick med i deras klubb, eller rättare sagt jag skaffade mig ett klubbkort, men det förstog ni kanske? haha.

iallafall hittade jag 2 par trosor (dock får ni ingen bild!) hehe. men ett par mintgröna i spets, älskar mintgrönt! och ett par asfula brunblommiga, men det var på rea så fanns inga andra i min storlek. men som sagt, gratis är gott! och därmed fick jag hårspännen också på köpet, och en krona. ja nu hängde ni nog inte med,

ALLTSÅ. för en 50 kr. rabattcheck på lindex fick jag.
2 par trosor och 2 par hårspännen PLUS att jag fick 1 krona! alltså tjänade jag på att handla eftersom det gick på 49 kronor och checken var på 50, då fick jag den 1kronan utöver. alltså gjorde jag ett fynd! det känns fantastiskt :D haha

  

det stora spännet köpte jag samtidigt på glitter, för 39kronor. så egentligen kan jag säga att jag fynda 2 par trosor och 3 hårspännen den dagen för 38 kronor helt enkelt!!!

måndag-tisdag

det har gått några dagar. men jag ska ta det från början!

Tobbe kom hit, allt var toppen han är världens bästa kille, eller ;) joda. på måndagen var detta ja, tobbe och jag spelade spel med mamma och pappa. blev både uno och sequence eller hur det stavas. jag och tobbe vann nog om man ska gå rakt på sak.

vi slaggade här, på tisdagen klockan 11 skulle jag vara hos tandläkaren, och det gick bra. mina tänder var tydligen jättefina, det hade läkt skitbra sen operationen! återbesök var det alltså.

sedan hem och äta lite, och vidare ut till bup, som jag inte varit på, på ca 2-3 månader. det gick skitbra. jag ska få mer medicin utskriven och allt går framåt. men jag oroa mig lite inför hösten.. det brukar inte vara min tid. men jag mår bra som aldrig förr så det ska väl gå tror jag :) hoppas jag iallafall!

sen åkte vi hem till tobbe och sov där. för onsdagens planer visade ÖLAND. så jag hängde på!

fail

inte för att vara främlingsfientlig men... hahaha



ej okej

ja så kände jag igår...
men idag är det lite annorlunda, tobbe kom hem igår kväll vid 12 tiden ungefär. jag som hade tänkt att jag skulle komma och sova hos honom igår, trodde han skulle vara hemma senast 9 kanske. och jag har ännu inte träffat honom sen han kom hem, klockan är lite över 3. och jag ska till tandläkaren på återbesök imon och till bup som jag inte varit på sen innan sommarlovet.. därför kan jag inte åka till honom heller. men då hade jag varit där för längesen! men han är inte så snabb. men kan väl tycka att man kan vara det någongång, om han så gärna vill träffa mig, och saknar mig dvs.. jag sitter bara här och väntar. det känns inte helt okej heller. andå vet jag inte vad vi kunde gjort annorlunda.


pissed

allt känns ganska piss just nu
ingenting är roligt längre
sverige kommer nog förbli kallt
vintern kommer bli längre för varje år
all lycka kommer att dö ut
jag kommer säkert bli hemlös, fattig, olycklig
antagligen kommer jag inte kunna få barn
kommer säkert också få cancer
bli gråhårig och tappa tänder redan vid 30
och här har jag gått i min ungdom och längtat
levt ett sunt liv
men kommer att dö i någon tragisk sjukdom trots min isolering

up

undra när tobbe tänkt komma hem, eller åtminstone höra av sig. nu börjar det inte bli kul att vänta längre! ;:(



här är förresten bild på tavlorna jag köpte i malmö. 39 kronor styck, billigt för så snygga tavlor tycker jag minsann. kom på att jag glömt bort helt att jag köpte dom och vet inte änns om jag nämnde det. men här är dom iallfall jag är super nöjd med dom :) passa perfekt på min lilla tavellist. och min fina hyllremsa som jag tycker om så mycket.

anledningen till dagens inlägg är att jag inte har någon fantasi, så detta får räcka idag. japp!

hahahahah

RSS 2.0