färga håret

nu ska jag sätta i blåsvart hårfärg! resultatet kan bli spännande :D

♥ t

vad är en bal på slottet, om inte alldeles alldeles underbar

det är så sjukt, helt galet, ofattbart, underbart.
att en person kan få en att må så himla bra. att en person med bara sin närhet
kan få hela min värld färgstark som om det inte fanns någon ondska eller hat.
folk kan säga att jag är en snäll vacker människa, men det går rakt
igenom. Sålänge det inte kommer ifrån rätt person sätter det sig inte.
det är bara dessa fel ord som sätter sig. även i från dig. och dom sätter sig lite längre in,
lite längre in än dessa fina ord som jag så väl behöver höra.
dessa fina ord kan inte en människa får för mycket för.


att en person ska kunna styra hela änns sinne, det är ganska galet egentligen.
men vartenda ord, om det så är det finaste du sagt till mig eller om du någon gång vart lite arg på mig och säger något du egentligen inte menar. du har fått mig att gråta ett antal gånger, jag kan nog få ihop en hel hand om jag räknar. och när jag tänker på det, då rasar hela min värld. jag blir rädd.

det är ju du som är hela min värld, och jag vill inget annat än att den världen ska finnas. så länge du och jag finns.


heliga bananer

bli inte trött på mig nu.. men nu tänkte jag vara lite nostalgisk igen. men ännu längre bak i tiden så att säga.

fick ett mycket vackert litet inlägg från min fina gamla vän malin. den första malin som kom in i mitt liv och ställde till en jädra oreda :) haha. vi har gjort mycket tillsammans.. ja om vi säger så, säg något vi inte gjort tillsammans?

vi var jäkligt bra på musik på den tiden. här kommer några favoriter


(jag vet inte hur man lägger in bara själva uppspelaren eller vad jag ska kalla det, bara låten från youtube utan videon eller bild alltså) isåfall hade jag gjort det.




och när jag hör den här låten, flickan och kråkan. då blir jag helt gråtfärdig. varför är man inte liten igen för? allt var så enkelt, även om det var så svårt. du var den bästa vän jag haft malin!
denna låten får mig verkligen att tänka på dig.



mina starkaste minnen är nog när vi sov i din husvagn ute på tomten och det kom en stor spindel, du blev livrädd och sprang in men jag låg ensam kva ute i husvagnen och väntade på att du skulle komma tillbaka.
eller när vi satt upp på kättilsmåla skolan natten mellan din 13 och 14 årsdag och lyssnade på låten  "hej hej hej jag är bara fjorton år, kom och ser på mig, kom och ta på mig.." och givetvis när jag var med dig ute på trummenäs och firade midsommar en sommar, när vi träffade "buspillamus" som hon hette på lunarstorm.

det var en tid då jag bytte skola, och du också så vi hamnade på helt olika. vi sågs sällan.. jag kom ihåg när det var junikalaset, som det hette ett år i stan, istället för drakbåtsfestivalen, cash is king spelade och vi hade gått ut 8an.. då möttes vi, av en ren slump. du gick barfota, lika så jag. för jag hade sådan skoskav, och det hade du med! haha du och jag var nog dom enda som gick barfota där inne den kvällen..

om inte när vi samlades första dagen i aulan på chapman när vi skulle börja första året på gymnasiet, jag visste inte riktigt vad jag skulle gå och oroade mig att dom inte skulle ropa upp mitt namn. men dom ropa upp, och när klasserna skulle samlas. sa rektorn: media och namnen som skulle börja i 1an, och jag hörde ditt namn, du hörde mitt! mitt i aulan vi ser varann och slänger oss i armarna på varann. ingen visste då att vi skulle hamna i samma klass.

kan det vara annat än ödet? haha.. sorry för långa inlägg.

på blocket

http://www.blocket.se/stockholm/Nicke_Borg__Backyard_Babies_27041644.htm

kolla vad jag hittade på blocket, galet. dock var det inte nicke borg som var tillsalu.. för isåfall hade jag ju redan köpt honom.

visste inte änns att man/folk/kändisar kunde göra sådär. söka efter en lägenhet på blocket, eller jo om jag tänker efter. men trodde aldrig en kändis skulle göra det. haha.. jag är lite kändistokig. särskilt när det gäller folk jag gillar såklart ;)

jag är helt säker på att dom har en lägenhet nu och vilken ära säger jag bara att hyra ut den till dom!!! oooh :O förresten gillar jag inte nickes tjej, av det jag har läst och sett iallafall så tycker jag hon verkar vara lite uppnosig.. men antagligen är hon en fin tjej eftersom nicke har gift sig med henne, det var en attans otur jag hade bara :( hah

fredag

ligger i sängen och myser, och jag hör kyrkklockorna (stavas det så?>) undra vilken kyrka det är, och varför klockorna slå.. hoppas inte det är någon som dött.. jag hoppas att det är ett litet gulligt dop :) hihi.

jag skärde mig i fingret idag på jobbet, rakt igenom nageln! ush det blödde under hela nageln, såg lite mysko ut. som om hela nageln var lös, och det sipprade ut underifrån.. men som tur väl var så var det inte så illa :)

har som sagt jobbat idag första gången på 3 veckors ledighet ungefär, hade lite ångest igår och var inte alls sugen. men det gick fint som snus idag, förutom att jag skärde mig, ja det heter skärde!!! skar är han i lejonkungen.

igår var jag, elin och calle på coffehouse, sen kom deras kompis oskar, vi gick in på nivå en runda och sen stack jag hem vid halv 12 tiden ungefär. nu är jag lite lagom mysig och kanske får ta och sova en stund innan bion ikväll, ja bröderna karlsson blir det med mamma och syster :)

är inte så ensam ändå.. haha trots att jag självklart saknar tobbe är det inte så farligt, men det blev genast jobbigare när han ringde nyss och sa att han inte hade något batteri, och att det inte går att ladda den någonstans!! :(( jag kommer oroa ihjäl mig och vet ju inte änns om han lever, och ingen kan höra av sig :( buhu.

19.32

här är det andra nagellacket jag köpte när jag var på stan för ett tag sedan, om det inte var förra veckan tror jag!
det känns sjukt annorlunda att ha något annat nagellack än rött av något slag..
känner mig helt förblindad, inte mina händer.. eller naglar. usch känns mysko. du kanske kan tänka dig själv om du haft rött nagellack i 4 år och sen helt plötsligt sätter på dig ett annat. det är som att byta hårfärg ungefär, fast detta ser man helt tiden när man gör något med händerna.. oj vad jag snackar haha men det är en fin färg iallaflall!

 

mamma köpte dessutom ett ljusfart till mig igår när hon var ute och gick. det kostade endast 19 kronor! galet.
och det var så jag :)

det ser randigt ut men det är ljuset som gör det. skitcoolt var fartet iallafall :)

  

imon blir det förresten jobb igen, har ingen direkt tyckte om hur det känns både bra och inte, hehe. men som sagt har jag ändå inget för mig i helgen eftersom alla är iväg.. och så tjänar jag pengar så :)

har tänk på att hitta på något mysigt när baby kommer hem, tänkte kolla hur dyrt det är med någon liten resa eller så. kanske bara att gå ut och äta räcker. för det är inte ofta vi gör sånt eller festa till att när vi är med varann. det är det samma gamla vanliga myset, trots att det är skitbra så vore det mysigt att göra något annat :)

som på rosa moln




denna rösten får mig att gå upp i varv, om och om igen. förlåt, men jag tror jag är kär i nicke borg. min första riktiga tonårskärlek, det känns löjligt men jag kan börja gråta. haha är jag 17, snart 18 år?
men min mamma är snart 40 och jag tror hon är minst lika kär i Lars Winnerbäck som jag är kär i Nicke borg.

'

det är inte bara örongodis, utan godis för hela kroppen :)

på senaste har jag varit rätt nostalgisk av mig. nu sitter jag och lyssnar på backyard babies.

om ni inte visste så var nicke borg och spelade på peace and love, med sin kommande soloplatta, tror jag. för släppas lär den väl göra? eller? jag hittar inte någonting om nya albumet homeland någonstans..
 Nicke Borg är en stor legend, men tydligen inte stor nog att google verkar fatta vem han är???



vackrare människa får man leta efter.

psst, förutom tobbe han är vackrast det vet vi alla men ändå :)

!

bröllopsfotografen som hatar kvinnor

kikar runt efter olika bloggar och hittade till min egen förvåning även Dregens blogg, och kunde ju absolut inte låta bli att börja läsa, sida efter sida.

bröllopsfotografen är en film som jag tycker är jäkligt bra, som jag slängde ut pengar på bio på. men det var klart värt det. män som hatar kvinnor är också en av alla svenska filmer som jag tycker är riktigt jäkla bra!

men dom ihop är väl inte direkt en höjdare. men jag kom ihåg när jag kollade på guldbagge galan så tyckte jag det var en riktigt jädra succe :D

http://svtplay.se/v/1861236/guldbaggetrailer


men visst är den rolig. ta och kolla på den, läken här ovan!

pt

jag brukar tycka det är drygt att läsa andras bloggar. särskilt om det är mycket text.
där fick jag mig en spark i magen, jag tycker oftast jag skriver alldeles för mycket och undrar som sagt om folk helt enkelt läser.. eller om dom bara kolla på dom få bilderna jag har.

jag måste bättra mig, mindre text och mer bilder. men det här med texten är inte lätt, jag tycker det kan se litet ut när jag håller på, men så fort jag uppdaterat är det över en sida...

http://nyheter24.se/blogg/petter/

Det är något speciellt med Petter, ja rapparn ni vet. jag har någon speciell kärlek till honom. tycker han är så underbar, söt, vacker? haha .. ja gud ja. han spelar på putte i parken på lördag, jag hoppas att tobbe ser honom, för min skull!

oj

oops, här hade det skett en förändring! haha så roligt.

Johanna eller http://www.johannadalinda.blogspot.com 
har fixat min nya bloggdesign, dock är den väl inte klar ännu och lite fin skysteringar ska med fixas.
men än så länge känns det fint som snus :D

snart är det dags för natten för mig, för jag har migrän :(

ta2

räknade ut att jag slängt ut 4800 kronor på tatueringar, herregud. så mycket pengar har jag aldrig ägt. haha.. tänk hur rik jag hade varit om jag hade sparat dom pengarna. dock har jag offtast tagit mina sista pengar ifrån studiebidragen och lagt på tatueringar.

rosetterna 22/2 - 08   800 kr
fjäril på ryggen 3/12 - 08 1700kr
ankare på foten feb - mars någongång - 09 600kr
muffins aug-sep någongång - 09 300kr
diamanter och hästskon på foten. 3/12 - 09 1000kr
stjärna 19/7 - 10 400kr

visserligen fick jag stjärnan och fjärilen på ryggen av mamma och pappa, i födelsedagspresent och eftersom mamma var skyldig mig pengar.

     
ovanstående bilder. foto: Annie Ohlsson

  

sewing

det var ren tur att jag hittade en ljus jeansjacka för endast 99 kronor, jag har haft planer på att köpa en men varit lite snål för att jag inte vetat om jag kommer använda den, tycker inte jag passar i den ljusa färgen.
men igår på stan då hittade iza en jeansjacka för 99 kronor som hon skulle testa, och jag tog bannemej en likadan, och det blev till att jag köpte den, och inte hon.

jag köpte ett tygmärke med misfits i malmö för att jag någonstans i min baktanke hade planer på att sy fast den på min kommande jeansjacka. dagen efter hade jag en! plus att jag hade lite tygmärken som bara log och dammade i min byrå låda.

tygmärken + jeansjacka = snyggt!

  

misfits märket sitter på ena överarmen, körsbären sitter nere vid ena höften eller vad man ska säga ;) haha och en liten söt rosa rosett på varje sida där fram ovanför den lilla bröst fickan.

och som sagt, när jag väl satt mig vid symaskinen, då vill jag inte där ifrån! jag gick fram och tillbaka och rotade i min lilla låda med tyg som jag har över och lyckats tänka ut något mer jag kunde göra. hade även en svart tubtopp som jag inte använder, så med bara lite tålamod och fantasi kan det nu bli en tröja jag använder mer och mer :) eller topp. hehe



blev jättenöjd faktikst :)

pank igen

tanken var att lägga upp bilderna här igår kväll, men fort som attans efter jag härgat håret fick jag i rask takt ta tåget ner till pojkvännen min och pussa honom hejdå. imorse åkte han med sin bror och några kompisar upp till putte i parken, en festival i karlskoga.

ikväll blir det trollkarlens lärling på bio med kusinen min :)

köpte i malmö

   
  

köpte här i stan igår med Iza

  

jeansjackan kostade 99 kronor!!!! :D

snabbis

varit på stan med iza en runda idag, hittade en jeansjacka för endast 99 kronor så jag slog till. efter det, i ca 3 timmar har jag suttit och sytt. några svärord kom, för det är inte allt för enkelt att sy fast tygmärken på jeansjacka, eftersom jackan är ny är den ganska tjock i tyget och tygmärkerna är inte heller helt slipfina, så det tog mig en stund.

eftersom jag ändå satt och sydde och ville köra något mer så trixade jag ihop en ny topp till mig. tog ett helsvart gammalt linne jag inte använde, sydde på lite prickigt tyg och whoola, en snygg pinup topp hihi :)

nu är jag helt slut, ska sätta i blondering i håret och mysa framför tvn.

bilder kommer jag lovar, både på grejerna jag köpte igår och det jag fixade idag! :)

!

Vart f*n är min lön?

har inte fått lön än, och det är dagen den 26e. alltså borde jag egentligen fått den på fredag eftersom att det är sista vardagen innan löning....

omg

oh my god, eller herregud som man säger på svenska. men hur förkottas det hrg? låter märkligt.
därför fick det bli omg. som dessutom är lite varning på, usch gillar inte förkortningar. haha

men herregud alltså.

KOLLA!!!

  
   


dessa tattos är underbart vackra. kolla bara hon i kistan liksom!!! henne ska jag ha, jag har titta på miljoner olika zombie pinups och inte hittat någon direkt jag verkligen känt såhär för, men nu ååhååh vad vacker. den ska jag printa in på min arm inom en snar framtid! herre jösses. och jag gillar att göra dubbla grejer antar jag, haha kolla bara på baksidan av låren där eller vaderna, eller zombien och hjärnan! så grym är den men det är nämligen så att jag har två lår, och där vill jag göra något. samtidigt vill jag inte göra på bara ena, för då känner jag mig skev haha. jag funderar på leopard rosetter på framsidan av låren. men vi får se. kanske blir prickiga med.. eller något. jag har ju redan 2 rosetter, men det är ju så fiiint. ojoj... inspiration är så bra!

b-ful nail

..alla kanske visste att jag var en nagellackfantast

för någon dag sedan lyxade jag till att och köpte 2 nagellack, därför att jag slängde en som jag hade hemma. anledningen till att jag slängde den var att den var klumpig, kanske en aning gammal och inte en av mina favoriter, trots att den kostade 99 kronor, då borde man gilla den!

jag hittade iallfall ett nagellack för 59 kronor tror jag det var, som jag tänkte att jag allt skulle testa. och tur var väl det, för jag älskar det redan. och målade precis tånaglarna också i samma färg.

jag har länge letat efter ett blodrött nagellack. och nu fann jag det. nagellacket som gick rakt in i mitt hjärta. och det är dessutom så fint så jag tror jag smäller av.

märke: Maval
color: las vegas
nr: 33


  

dessa bilder är från google. men jag tycker personligen att färgen och inte bara det, naglarna är finare på mig! haha.. dock orkar jag inte ta kort och lägga upp och krånglar med det, detta är en bäst reklam bild för produkten och antagligen är det väl meningen det ska se ut så, bara på mina naglar det blev annorlunda kanske ;)

nöjd är jag iallfall! :)

typ

jag vill gå på bio, inte bara en bio utan 3. bröderna karlsson, trollkarlens lärling och beck - levande begravd.
vart hittar jag folk som vill gå med mig på dessa? heeh.. trollkarlens lärling har premiär på onsdag, bröderna karlsson på fredag och beck går nu. 3 bio på en vecka vore ju lite brutalt, eller? eh

här har ni lite läckra tattoos. har jag någonsin sagt att jag gillar zombie tatueringar?

    


på den 4e bilden alltså frankenstein och bilen, den är så himla snyggt gjord jag blir galen! kolla bara ansiktet ggrrrrr aaow så fin.

...jag

när jag ser den bilden under på mig tycker jag att jag inte är någon speciell, jag ser väl ut som helst. inte ett dugg roligt! visserligen en tatuering mer, det känns bra för stunden iallafall  kanske någon månad framåt också.
 imon tänkte jag köpa hårfärg och bleka min lugg ännu mer, tänkte bleka hela luggen för att se hur det blir och sedan färga hela håret svart kanske blir någon blond slinga på sidan med, och kanske köpa turkos hårfärg och färga luggen eller något turkost sen när jag tröttnat på blondt. jag känner mig helt enkelt tråkigt och vill göra något med mig själv, det enda jag kan göra vad jag kan komma på är typ att pierca mig, men helst vill jag inte det.. eller vill jag? i kinderna vore väl nice. eller jag vet inte om jag vågar.. men det är bara i karlshamn isåfall jag kan göra det. får fundera på det. annars kan jag inte göra mycket mer känns det som än att vänta och tatuera mig över hela kroppen, för då kommer jag inte se ut som vem som helst längre. det tar fram min personlighet! känner jag . hehe

har du något förslag?

vädret är kasst, jag har ingenting för mig.. men vad vill man hitta på när vädret inte är på ens sida?
här kommer en gammal bild som togs i början av sommarlovet, men annie verkar glömt bort dom..
jag har heller inte mycket att skriva idag förutom att jag kunde berätta vad som hänt i helgen/veckan men det är inte direkt något spännande. om någon vill ses eller hitta på något hör gärna av er, jag är på. 
fast alla dra väl till emmaboda snart.. och tobbe till putte i parken, jag är hemma och jobbar..





foto: Annie Ohlsson

fäst

igår hade jag och hjärtat 20 månader ♥
det firade vi inte speciellt mycket men det spelar ingen roll vi myser hela tiden!

Jag älskar dig Tobias Jacobsson

jag sitter och lyssnar på perkele, han städar huset, det är så rätt! hehe snart kommer ove och hannes och tar en öl, eller två, tre eller kanske fler... babe har lovat att göra mjölk drinkar till mig puss på han!

bajs

jag vill till emmaboda iår, men känns inte som några ska dit.. dessutom jobbar jag den helgen, men jag vill verkligen hitta på något! känns som sommaren snart är över och jag har inte haft roligt sen första veckan.. jobbat 4 veckor och efter det har jag inte gjort något alls! ändå har jag varit upptagen. hur kul känns det när skolan börjar och alla ska prata om vad man gjort på sitt sommarlov, och det sista. vad gjorde jag? ingenting...

när jag jobbade var alla andra lediga, nu när jag är ledig jobbar alla andra..

känner mig så jäkla tråkigt och missanpassad, varför gör jag inget roligt? jag vill ju hitta på saker. det hade varit lättare om jag hade bil, dessutom är ingen sugen på saker jag vill hitta på, och festival hade jag åkt på nästa vecka om det inte vore för att jag satt upp mig på jobb. man kan ju inte jobba hela tiden, eller alltid liksom. jag hinner ju inte med att ha roligt! :( detta gör mig väldigt arg och ledsen. mamma hade dessutom också blivit arg, ja pappa med om jag fixade att någon annan kunde jobba dom dagarna, men som sagt livet går väl mer ut på att ha roligt. även om pengar är skitbra och jobb måste man ju ha! men jag hade tänkt att hinna med att ha roligt med.

en sån här grej gör att jag inte vill bli vuxen.

sweet home





här kommer lite bilder på mitt rum, och grejer lite grejer jag gillar extra mycket. på första bilden ser ni min tavellist som jag satt LP skivor på och på kanten är en hyllremsa som är köpt i en 50tals affär. så sött! tycker jag. det är finaste lilla delen i mitt rum, men min symaskin, den prickiga stolen och LP skivorna med fina framsidor.


       


jag har även fått lite gjort idag. upptäckte att min close up magazine väska/kasse som jag köpte första året på west coast riot, alltså 2008, att den börja bli lite väl sliten, och väl en dag kommer alla grejer trilla ut på marken eller liknande.. och eftersom den är ganska gammal väska kan jag inte sätta svarta nya axelband, för det hade blivit konstig kontrast mot väskan som nu är grå (om man gemför med svart) så det fick bli leopard axelband, som jag även hade över.

dessutom snyggade jag till min jeansjacka lite med tygmärken och leopard tyg. :)
när jag väl sätter mig vid symaskinen vill jag sy tills det helt enkelt inte går med, sprang runt i rummet och hoppades jag skulle hitta något mer att fixa till. men fann inget, men nu när den står framme på heltid, och passa så bra där den står, så kommer jag antagligen sätta mig där någongång i bland när jag inte har annat för mig :) kanske får ta och köpa lite tyg av något slag så att man har hemma.

rosetterna sitter det en på varje arm.

   

ursäkta för kass mobilkamera som jag använder men men.. haha



allsång



kollar på allsång på skansen, det är ett av mina favoritprogram, det är det jag längtar till om sommarkvällarna. men jag tycker att det varit ovanligt dåligt i år :( varit jättebesviken faktiskt, men är fortfarande en trogen tittare.. snart är det slut för denhär veckan och precis när jag skulle börja skriva här kör dom igång med sången popp i topp med thore skogman, en av mina favorit låtar! så precis blev det bra igen. men det vara bara 1-2 korta minuter då sången vara...

OCH HERREGUD; tänk att det bästa kommer sista. drängarna - om du vill bli min fru är nu på allsång! också en gammal going som jag älskar. nu blev jag på bra humör igen :D WOOHOH.
om man väntar på något gott!



kanon

hemma efter en fika med malin, elin och emma! :) dom fick även en liten rundtur i vår lilla lägenhet.
nu sitter jag och lyssnar på gamla goa backyard babies och väntar på att mina kusiner från stockholm som är nere ska komma och hälsa på :)

imon ska jag till doktorn och vad jag ska göra där vet jag inte riktigt men jag har så ont i mina halsmandlar så ofta och migrän flera gånger i månaden ungefär 1-2 gånger i veckan om man ska räkna så. det är inte bra.. ska kolla lite med mina mediciner och blabla..

men ikväll kommer nog min lilla baby hit och myser :)

har varit en härlig dag hittills, klockan är bara halv 3,  lite mer. och detta är nog första dagen på länge känns det som då jag bara vaknat upp och inte vet vad dagen har att vänta mig. det har varit väldigt skönt, sov som sagt till 11 imorse och då hade mamma köpt frallor då blir man glad! :) idag mår jag bra! idag känns allt bra.

perkele

igårkväll kollade jag på film med Carro, Leo och Iza, det var mycket trevligt. det resulterade till att jag sov  till klockan 11 idag, alltså det är inte likt mig! galet.  

jag myser fortfarande i sängen och lyssnar på perkele, dom är så underbara när solen skiner och man blir så glad, ååh perkele vilket band :) det får ni ju inte missa! speciellt dessa två svenskar låtar som får en på topp





ta2

hiih det blev en liten på mig med allt. jag hade mina planer men tänkte det skulle bli en överraskning :)
brorsan var feg och gjorde bara en, men den blev fräck!

brorsans                          min                                       

   

min stjärna var gratis! underbart. fast nästan, mamma var skydlig mig 400 spänn och det var precis vad den gick på så jag fick den som gott som gratis :D

b-day

gick upp klockan halv 6 och sjöng för brodern min som fyller 15 år idag.
klockan är snart 12. klockan 2 ska jag och mina syskon infinna oss på constant art tatto där min bro ska bli märkt för livet, med sin första tatuering!

när jennie kommit hem från jobbet ska vi 3 gå och äta på caspians baguette, för mattis tycker om det så himla mycket.. det ska bli mysigt.

ikväll kommer farmor, farfar, mormor, morfar och kusinerna hit på en fika och lite kalasfirande. vi är inte många i släkten hehe.. det blir mammas bästa risqrisptårta (stavning?) den är godaste som finns. jag längtar tills det blir tårtdags!

grattis brodern min!

herregud ♥ JAG VILL HA!!!!

grinig

eller arg, eller hur jag nu ska få fram ett bra ord på hur jag känner mig..

klockan är snart 10 och jag har nu suttit i merän en timme och försöka installera ett virusprogram på min lilla dator, som varit utan skydd i säkert 4 månader.. jag vet att det är lite dåligt, men den har fungerat bra ändå, tänka sig!

min syster har installerat mitt virus program på 2 andra datorer här i hemmet och det ska fungera upp till 3 datorer men när jag ska installera det står det att redan för många datorer använder detta virusskyddet JAG HAR BETALT 500 SPÄNN FÖR; MINST!  800 kanske tillochmed.. något sånt.

eftersom jag inte är så satans rik som alla andra så blir jag ännu mer förbannad för att det är väl självklart att alla mina pengar kan fara och flyga åt alla möjliga håll bara för att jag råkar ha lite och faktiskt försöker spara, men det går ju inte för ja nej i hela friden.. :(
här har jag kämpat om att få ett sommarjobb, tjäna pengar och sen gör grejer såhär emot mig.

nej jag känner mig inte välkommen någonstans, inte änns på jorden där jag förhoppningsvis hör hemma(?)

jävla skit.

imon fyller min lilla bror år också, hela 15 år. oj oj nu börjar han bli stor lillen :( det är inte skit, dagen väntar roliga saker :)

minnen

Tobbe baby och jag är så roliga.. så roliga att vi sitter vid varsin dator, i två olika rum. men han har suttit vid datorn en timme och jag satte mig precis för tyckte det började bli drygt att sitta och bara glo på..
iallafall kom jag och tänka på en massa gamla videos jag alltid (när jag var nicke borg och backyard babies tokig) kollade på sisådär i 8an-9an, ungefär varje gång jag satt vi datorn. kunde kolla på dessa video om och om igen.. bara för att höra tex nickes vackra stämma.

och meningen "dra några låtar med Social Distortion" är det vackraste jag någonsin hört.



jag fick ett återfall.. ja, eller nej jag skulle inte tacka nej till Nicke borg om han kom fram till mig imon, dock kom han några år försent men bättre sent än aldrig säger man ju ;)

hej igen

herrejösses. nu skäms jag.. var 1 vecka sedan och 5 dagar sedan jag uppdaterade senast. det är riktigt riktigt illa!

men jag har haft mina skäl, idag eller rättare sagt nyss fixade jag internet på min lilla dator, och eftersom vi är nu helt inflyttade i lägenheten så har jag knappt haft riktigt tid att bara sitta vid datorn heller.

i söndags jobbade jag sista dagen enligt schema och det betyder att även jag har sommarlov nu, så jäkla skönt!
igår satt vi ute på coffe house till 11 igårkväll ungefär, jag, julia, malin, linn och maja. sånt borde man göra oftare för det är ju hur mysigt som helst!
idag träffade jag den andra malin på en fika i stan, det var riktigt trevligt det med, för sedan kom min älskling och hämtade mig, vi åkte ut till dragsö och spelade minigolf och badade, så mysigt så :)

om det är någon som vet eller känner någon som vill bli av med en emmaboda biljett för inte alls för mycket då, hör gärna av er!

hör gärna av er annars också såklart, jag bor som sagt i stan nu och är öppen för en fika, ett dopp, lite skitsnack eller rättare sagt vad som helst :) hör gärna av er om ni kommer in till eller om ni bara vill träffa mig såklart :)

bilder på mitt nya rum och kanske lägenheten kommer inom kort när jag känner jag har tid för det.
nu ska jag pussa på min baby i sängen :) puss!

uppdatering

ursäkta för dålig uppdatering.
men anledningar till detta är:

1. vi håller på att flytta
2. vi har inget internet hemma i huset längre
3. när jag inte jobbar är jag i lägenheten och jobbar där

mitt rum i nya hemmet är färdigt bara inredningen som ska fixas till. och det lär bli hur nice som helst, så att ni vet! bilder och grejer kommer när jag är redo för det.

sålänge får ni fortsätta ha en trevlig sommar och detta är en uppdatering i från Tobbe i Kallinge. vi ska snart vidare på kalas in till grannen fredrik lööv som fyller 20 år idag.

har även varit på frukost kalas hos min morfar idag som fyller 67 :) grattis grattis.

RSS 2.0