när jag bilr 18...

Vi satt igår, hemma hos mormor och morfar och pratade om min syster och kusins 18års firande som snart är här, hur dom vill lägga upp att osv..

jag vet att det är ett tag tills jag fyller 18, suck. december barn också som jag är.
Och vi pratade om igår, jag fantiserade hur kul det hade varit om något riktigt stort band som jag dessutom gillar som skulle spela på min 18 års fest, tänk flogging molly eller dopkick murphys tex, ascoolt ju!
men nu kom jag på andra tankar, hardcore superstar till hasslöfestivalen, och det lyckliga kompisarna läste jag någonstans, dock stog dom inte med på hemsidan, synd om dlk kom till hasslö hade jag velat åka dit! men iallfall hasslöfestivalen dra igång med en börja på fredag och Jolly Maith Craic spelar för hela slanten. OCH Jolly Maith Craic, dom får gärna spela på min 18 års fest. haha om dom fortfarande existera då vill säga.. det är ett Karlskrona band som spelar covers, Dropkick Murphys, Flogging Molly, Pogues etc (andra bra band).... Så nu vet ni, om ni vill fixa något till min arton årsfest som jag ska bli riktigt jäkla hyper glad av, det vore om ni fixade så att Jolly Maith Craic spelade där, tror inte det är så svårt att fixa heller ;)

http://www.jolly.tornstrom.se/     nu gjorde jag dessutom lite reklam för deras band! varsegod.

Den stora sömnen

Det har släppts nya band till hultsfred!
och den här tyckte jag var lite svängig faktiskt.
inte min musiksmak, men när man ändå befinner sig på hultan kan man ju passa på och se så mycket som möjligt!

 


nu när alla befinner sig på siesta, känner jag mig lite ensam. men det blir rasslepunkrock i kväll för femtioelfte gången jag säger det tror jag. det ska bli nice.
men mest ser jag fram mot hultsfred nu faktistk, just för att det är flera dagar och ska bli party som fan! :D

endast en vecka kvar i skolan, jippi! man kan inte annat än att vara glad nu. 3 veckor till west coast riot, är du hemma då Gabbi, 25 juni? :D du kanske tillochmed vill hänga med och se Social Distortion med mig? :D (hoppas nu att du läser detta!)

Nu ska jag göra mig i ordning! ciao.

nostalgisk

sitter ensam hemma i tv soffan, väntar på att resten av familjen ska komma hem. för att senare åka hem och äta middag, fira morsdag hos min mormor och morfar.

jag har nästan inte förstått att sommaren är påväg, att det är sommarlov om en vecka och rasslepunkrock drar igång ikväll, en fin början på sommarlovet sa jag. jag sitter nu och laddar för att dra dit imorgon, och ser en massa bra band. det är inte den största festivalen, men dom har lyckats samla ihop

just nu lyssnar jag på antipati, kolla in dom!  *(MTV conspiracy) <3  http://www.myspace.com/antipati

det ska bli nice imon, hoppas det är fint väder, att det säljs mycket skivor, och kläder som passar för min smak! :) antagligen kommer det vara miljoner snygga människor med, både killar och tjejer. roligt med inspiration, men deprimerande samtidigt. jag har rätt svårt för att glädjas åt andras "skönhet". jag tycker klart det är roligt för dom. men mest blir jag bara ledsen själv.

CHEEERS! hoppas alla mina vänner på siesta fiesta så det svienger!

Tänk vad en bussresa kan orsaka

                                                                                        dagens blogginlägg!


Åkte in till skolan och gjorde ett matteomprov, sedan gick jag på stan en runda och införskaffade mig ett par breda svarta hängslen och ett svart ribbat linne på lindex, min tanke, tänk att det kan vara så jäkla svårt att hitta ett helt svart vanligt  linne varsomhelst, det finns ju inte någonstans i hela jäkla stan, visserligen är det inte största staden.

Sitter hemma nu och kollar vi på saltkråkan som går på tv, åh vad jag älskar astrid lindgren. vad vore världen utan henne? visseligen är hon död. men hon har funnits, och nu känns det rätt tomt. jag kom ihåg när hon dog!           

På bussen påväg hem slog min tanke! det första jag tänke på var, jag mötte min kusin blandannat, observerade att han hade på sig en jacka med lite olika rutor med färger. jaja tänkte inte mer på det. sedan när jag hoppat på bussen kom 2 killkompisar på, alltså inte kompisar till mig men dom var kompisar till varann. dom hade också färgglada tröjor, ni vet en färg på luvan och armarna och sen en färg där fram och en färg på ryggen, ungefär. alla har sånna tröjor nu för tiden.. inte minst alla killar, många tjejer med. fast mest är det killar. jag stör mig lite på det, men det är väl mode. 

Det andra att jag tycker det är lite otäckt att åka med den busschauffören som bara har en hand,
      inte något mot honom personligen, men tycker det är lite lustigt att han änns kunnat bli busschaufför. det kan väl inte direkt vara säkert för alla passagerare? han har inte riktigt kontroll.
jag kan inte merän att sitta och stirra och kolla hur han undgår allting, prata i telefon samtidigt som han kör, osv.. och så mitt på infartsleden. jag blir lite rädd faktiskt, tänk om jag bara hade haft en hand, få hade nog inte jag vatt så jäkla bra på att köra buss inte!

Sedan så hoppade det på en klen lite gubbe på bussen, med rullator, och plånboken i bakfickan. det tog lite tid innan han stält av sig rullerirullen, stödja sig fram genom att ta tag i vartenda stång på bussen, hoppade sedan av vid slottsbacken, ni vet där vid rusta. jag funderade på, när jag blir gammal, dock vill jag inte bli gammal, men den dagen då den kommer uppskattar jag nog den merän vad jag tror nu. men att bli nerslagen! jag tro inte jag har en chans nu om jag blir nerslagen, bestulen eller vad det nu kan va.. tänk jag gammal och klen med rullator, och går ungefär 2 km i timmen. hur ska en stackars lite dam klara sig? visserligen hoppas jag inte på att någon liten pensionär går runt och oroar sig för sånthär, men endel finns det nog. och självklart ska man inte behöva oro sig att bli nerslagen. men tanken finns där, och idioterna finns. jag brukar själv alltid skämta om när jag inte har pengar, "vi får helt enkelt råna en pensionär" . enkelt, och lätttilgängligt. men då vill jag observera er med detta att jag skämtar!      sådant samhälle alltså.

tänk vad en bussresa kan orsaka, dagens blogginlägg!

Ciao.

Nó Shame

drog mig till skolan klockan 8 idag som vanligt, i ösregn. kommer dit och inse att man är ledig, det är inte roligt alls! dessutom är alla mina fina vänner på siesta och jag känner mig lite ensam i skolan. jag åkte sedan ut till mammas jobb och tog sista sprutan mot livmoderhalscancer. skönt att har det gjort. Sedan hem och mysa, nu ska jag göra färdigt powerpoint uppgiften som ska lämnas in imon, visserligen är jag redan klar man ska göra en liten finskjustering, lägga till en hyperlänk. hur man nu gör det..

vilket cp väder det är, spöregnar, solsken & blåst, åska, regn... suck

imorgon är det fredag igen, då passar denna myslåten in! älskar den.
det blir lite morsdag firandes med mat hos mormor och morfar imon, sedan på lördag blir det rasslepunkrock. jippi! det jar ser mest fram till just nu är att se Perkele, men tobbe sa att dom inte va nått speciella live, det är lite tråkigt, men ska bli himla roligt ändå!



Ciao.

lets go to the pub!

imon åker malin till siesta, på onsdag ska vi sitt strejka utanför biblioteket på skolan, sen åker anna och co också till siesta. jag bilr alldeles ensam i skolan, men det får jag ta då. även om jag redan har lite panik!

härlig dag idag, endast redovisning, fika och mys på stan med tjejerna utom annie.
idag bestämde jag mig för att åka till emmabodafestivalen om jag har råd, vill trots allt se the liptones och det är än så länge ända festivalen dom ska på, som inte jag ska på. och mina vänner ska dit, tillochmed carro har fått lov med det, så det blir nog emmaboda för min del med om jag har råd vill säga!

nu tänkte jag ladda upp en bild, men jag blir så arg för att jag ändrade den i paint och glömde spara som.. så nu blev jag arg och orkar inte ändra, så det får se tråkigt ut här fortfarande. inte en bild på evigheter men aja!

vart är jag påväg?

Jag såg ett litet ljus i mörket, som jag egentligen inte borde sett, med tanke på att jag blev desto mer ledsen.
flogging molly och volbeat, samma dag, samma scen, fast på sweden rock. men en helt okej billig endagarsbiljett, och jag är där! hoppet fanns där, jag blev glad för stunden. men in fort som fanken och insåg att det var slutsålt.

den här världen är då inte för mig.

satans perkele

Jag älskar Perkele, som i bandet Perkele!
dom spelar på rasslepunkrock på lördag, och jag har biljett.
dock vill ingen åka med mig, och det är en jäkligt stor sorg i hjärtat faktiskt. jag vill inte åka ensam, så snart åker jag dit med vem fan som helst helt enkelt!
jag tycker om mina vänner som dom är, och vill inte ändra dom för något. men ibland önskar jag att vi var mer lika varann, eller att jag hade större utbud av kompisar, det lät antagligen lite konstigt. men att det fanns någon med samma musiksmak som mig. dessutom befinner sig 99 procent av min vänskapskrets på siesta denna helgen och är upptagna, om det inte vore så förjävligt hade jag faktiskt kunnat betala någons biljett för att följa med mig och bara hålla mig sällskapp denna lördagen!



när något skett i skallen på mig så går hela min värld under. det känns som att ingenting är för mig i denna världen. jag har biljett, helt okej att jag åker, det tar inte merän 3 timmar dit och endagars kostar 350 kronor. Vadfan är problemet kan man undra, jo att ingen i denna jävla lilla hålan vill åka med mig!  man blir ledsen.

söndagsångesten

smink som är testat på djur, ÄR TESTAT PÅ DJUR! där med basta.

söndag och kvällen börjar närmar sig, betygsättningen börjar också närma sig. och jag känner det är lite mycket just nu som jag måste hinna klart med. innan var jag rätt duktig med att göra saker på en gång så att jag hade det gjort, men vet inte nu när jag börjat på gymnasiet är det tvärt om, jag skjuter upp allting, endel grejer blir inte av osv.. och det är ju inte till något positivt direkt!

just nu sitter jag och skriver samhälls uppsatsen om EU som egentligen skulle göras på min lediga tid i onsdags, men som sagt sådant glöms bort. efter jag är färdig ska jag ner och baka en kladdkaka till mitt powerpoint arbete, där jag ska klarlägga hela processen helt enkelt!  kladdkaka är enkelt och inte så märkvärdigt, jag har förlänge gått och funderat på vad jag ska göra än att inse att det snart ska lämnas in.

nu ska jag ner och baka! hojhoj.

fredagsmys

Roligt med folk som kommentera, tack så mycket!

är det bara jag som totalt älskar den nya olw reklamen, när dom sjunger ... "det är dags för fredagsmys!" den fastnar verkligen och  visserligen tobbe med då, det är vad tobbe och jag gått runt och sjungt hela dagarna nu när jag varit hos honom. vi tycker den är skitbra!

jag har haft det bra i helgen, tobbe och jag har lagat mat, promenerat, kollat på film och bara myst. härligt med huset för oss själva och behöver inte tänka på någonting. att ha en långhelg och ledighet gör ingenting för mig, 2 nätter hos tobbe och nu känner jag att jag behöver ännu lite ledighet för att ta det lungt lite själv. och tur då att det bara är lördag idag!
nu är det bara sommaren jag väntar in, fasen vad härligt det ska bli! visst är det otroligt, 2 veckor till sommarlovet. men det fina vädret har inte riktigt kommit ännu.

ikväll blir det mys här hemma, tror Johanna kommer och kolla robinson med mig.

ha det bra! Ciao.

om du har tid, läs

vad glad jag blir när folket kommenterar, det händer inte ofta, men när det händer blir jag glad!

Mimsen det är klart vi saknar dig i skolan, du är aldrig där längre, nu är det inte länge kva heller, och vi måste skriva klart våran engelska uppsats! och när jag läste din blogg och du påminner mig, min powerpoint uppgift också! jag har ingen aning vad jag ska göra, inte en kamera (jag går media och har ingen kamera!!) och vi ska lämna in den nästa vecka. 

Jag känner att jag börja få lite panik att sommarlovet snart är här, det är så mycket nu på slutet, men ändå ingenting. och lite slapp och lat som man är så ta man det som det lilla lugna, det löser sig.  förhoppningsvis gör det väl det också.
En natt som bestog av inte alls för mycket sömn, sov inte så djupt och vaknade av vartenda sms jag fick, så blev jag piggare och piggare, nu vill jag åka till peace and love också!

Men nu ska jag berätta, igår hittade jag en fiiiin leopard kjol på hm (ja leopard är ju fint) men hade inga pengar, skulle få pengar av Elin igår, men hon var i nättraby, 300 spänn för att hon köpte mina vita converse som jag använt max 3 gånger. och om jag hade haft dom pengarna så hade jag kunnat köpa kjolen. men tobbe som var med mig, jag bad snällt att om han betalade kjolen åt mig nu så får du pengar så fort jag får pengar! men när den var köpt envisade han sig om att han skulle ge den till mig, som en present. för imon har vi trotsallt varit tillsammans i ett halvår, och det är inte illa. snäll han är. men får se om jag slänger upp pengar till honom, får lite ångest annars. jag har trots allt inte köpt något till honom, men jag vill det. dock är det röd torsdag idag och stängt överallt, och full och mysig som han var igår ringde han och ville jag skulle komma ner idag istället för imon och sova där hela helgen eftersom att han är ensam så blir det att jag inte kan köpa något till han eftersom det är stängt idag, och jag hade tänk hinna köpa något imon innan jag åkte ner, och då det hade varit öppet. typiskt. men jag får hitta på något. ibland är min fantasi på topp! och visserligen ibland inte ;)

nu glömde jag helt plötsligt vad jag skulle skriva, vad tråkigt.. det var något smått viktigt, eller viktigt, nää men jag vill skriva det iallfall! typiskt.  vi kan ju passa på att gratta Johanna som fyller 18 idag, Grattis!
och varför inte grattis på mig och tobbe som har ett halvår imon.



om jag kommer på vad jag ska skriva, så återkommer jag! trevlig helg.

mycket känslor


vilken dag!
som ni tyvär inte kommer få så detaljerad, för jag är så jävla irrterad, upprörd på alla sätt och vis och att personen/personen jag vill skriva av mig om, kommer antagligen läsa detta så där sket det sig!
(nu kommer jag änvända ordet folk för jag tycker det låter  bättre i detta sammanhanget även om det bara gäller vissa!!) folk är idioter!

(person 1) från vissa att vara patetiska, självupptagna, ingen socialkompetens alls, ser inte sina egna brister utan är expert på att hitta andras och utifrån det knäcka personen för jävligt. eller att inse att man själv inte är perfekt, och att det är jag själv som behöver ändras. vad mer kan jag säga, det är du som behöver ändra dig, som det är nu finns det knappt ingen för dig, så vänta bara...

(person 2) och till andra som är både självupptagna, alldeles för självgoda, går sisådära 10 gånger extra för att hämta mjölk i matsalen bara för att synas, ska alltid vara värst, bara det man själv säger är rätt!   eller personen tycker helt klart att den är bäst, snyggast och vackrast.... det räcker kort och väl!


på tal om annat.
gjorde nationellt prov i matte, som antagligen gick skit, det var inte supersvårt, lite klurigt, men brukar inte gå bra i matte så jaja.. 30 min tog det, alltså halv 9 vart jag färdig för dagen i skolan, men jag gick en runda på stan, fikade med carro och cornelia, sedan till skolan med anna och carro för att käka GRATIS mat vid 11, sedan kom johanna och vi flyttade oss över till cafet där vi satt i 4 timmar sammanlagt ungefär.. nu kom jag hem, klockan är 20 över 4.  händelserik dag, så ser det ut om man inte har mycket mer liv än att sitta i skolan hela dagarna, men trevligt prat iallafall, allt mellan om smink som är testat på djur, är testat på riktigt på djur, alltså att dom sminkar djuren!!! till om vi verkligen finns på riktigt...
ni som jag tillbringat dagen med kan kanske lista ut vilka personer jag menar, även om jag känner mig hemsk som suttit och gjort denna lilla fjantiga bloggen från igår, till en hatblogg idag, men det är inte  så värst mycket hat i ordet som jag egentligen vill få fram. jag är en väldigt känslig människa och kan därmed för mig en liten sak blir till en stor. men det ärsom man säger, så länge personen som blivit kränk på något vis känner sig kränk, så är den kränk!  vad än andra tycker.  alla ser vi saker i olika perspektiv. jag måste säga att jag är en väldigt trogen människa till mina "viktigaste"!.  

puss på tobbe och mamma och pappa idag. och ni andra med okej då! :)

vill ha humör

Svar till Carro: nej inte ni! du, elin, anna, mimsen, cornelia, annie.. men många andra!

idag är det lördag, känns nästan som sommarlov. inte vatt och gjort mycket i skolan denna veckan, skönt det när man känner hur det trappar ner framåt sommaren nu. igår vart jag med tobbemannen en stund men igår kväll satt jag bara här hemma och mös, var välditgt längesen jag gjorde det sist, bara sitta hemma. och ikväll blire att dra sig ner till tobbe igen och grilla med hans familj, trevligt trevligt. sen är det visst skolvecka snart igen, sista nationella provet nästa vecka, i matte. ush vad jag hatar nationella prov! fast visst tycker jag faktistk mer om dom än dom "vanliga" proven, för dom gör man omprov på om man inte klarar ... heh

jag borde nästan göra mig i ordning, men vet inte vad jag ska ha på mig. varför är det så att man alltid vill ha en massa nya kläder när man kommer framåt sommaren?

jag vill ha. 
en jeans väst
en rödprickig topp
blåa hög midja jeans
långt hår
tygmärken
leopard kjol
och mycket mycket mer...................... jag måst till göteborg snart och shoppa loss! och träffa Gabbi på samma gång. :)

hejdå

hej mr taliban.

Ni missade väll inte precis mina kära lärare som var med på tv nyss, eller det vill säga snacket om skolmaten och nerläggningen av skolbiblioteket! på tal om det så var jag med i sydöstran igår, och fick min röst hörd, visserligen sade jag inte vad som stog, men så är det väll ungefär alltid. men visst visst det stämmer väll bra!

idag hade vi nationella i matte, första delen tycket jag var riktigt enkel faktiskt, men andra delen förstog jag desvärre inte, eller kanske, jag chansade och det tycktes vara rätt. och det är ju nice. var färdig efter 20 min, och efter det bestog inte min dag utav att göra så mycket.

har lite panik över att rasslepunkrock är om 2 veckor och jag har ingen koll på något,  vilka som ska med, om jag bli ensam eller något haha, alla dra till siesta den helgen, förutom jag då. nu försöker jag ragga folk dit, och missa hur underbart det var förra året, hur bra Evil Conduct va... blandannat. och en massa snygga människor som befinner sig festivaler.

pusshej det får vara allt för jag tycker att allt är konstigt just nu, allt och alla.

det snurrar i min skalle

hej bloggen.
klockan är 20 i 1 om ni undrar. har redan hunnit med att vara på vårdcentralen, skulle vara där 10 över 11 för att jag har urinvägsinfektion igen........ dom ska även ta klamydia test på mig, hur läskigt är inte det. men tror inte jag har det, brukar ha en massa skit och äter medicin alltid för någonting tycker jag, men dom skulle mest göra det för att dom alltid gör det på tjejer och killar i denna ålderns som har problem "där nere" haha fast jag har urinvägsinfektion då!!!

vi är som sagt lediga idag, superskönt. men gör jag något vettigt? nej inte än så länge, sitter vid datorn och är hungrig, sugen på pizza.. men vi har panpizza hemma, och skulle jag verkligen åka iväg för att köpa en "vanlig"pizza eller panpizzza.. nae knappast. men jag är sugen på pizza, och det är jag ofta tycker jag, men äter det aldrig faktiskt. kanske därför jag är sugen på det?  och då vill jag påpeka att när jag är sugen på något så är jag VERKLIGEN SUGEN PÅ NÅGOT!!

sen lyssnar jag på offspring, det tycker jag är trevligt för dom är bra och det ger mig sånna minnen haha vem gillade liksom inte "why don't you get a job?" när vi var små!? ALLA är jag säker på..

solen går i moln, solen kommer fram, den går i moln väldigt länge, den kommer helt plötsligt fram igen.. är det fin väder eller inte? himlen är full med moln, eller som barnen på bussen sa innan när jag åkte "Det är alla änglarnas sockervadd. jag ska bli en ängel när jag dör...." blabla.. intressant med barnprat på bussen, man blir så gladm tänk att man själv va liten en gång i tiden, hade inga bekymmer och man trodde att livet var en dans på rosor. men tillbaka till vädret, det får en att vilja hitta på något när solen är framme, det jag vill komma fram till, men sen när den försvinner vill jag lägga mig i soffan och mysa. jaja vilka ilandsproblem.  färgade även mitt hår svart igen, underbart fint blev det.
hejdå.

men visst är det otroligt att det bara är denna veckan, nästa som består av 3 skoldagar och sen endast 2 veckor kva i skolan, det är otroligt!

solsken

det blidde grillpartaj hos mimsen i lördags som blev lyckad, och bra.
här kommer några bilder, från mimsen blogg och tyvär vet jag inte hur man gör såhär klicka här! och då lyckas man komma till hennes bilddagbok, men [email protected] iallafall.


 Anna och Jag

Bergman, Wick, Macc & Gusten

Och idag måndag blev det en lugn dag i skolan, av en lång sovmorgon som varade tills klockan ett befann vi oss i skolcafeterian en timme för att kolla på en spelning, inte så jobbigt, sen drog jag och gänget, Anna, Elin, Mims, Annie, Carro, Cornelia och sen någrra estetvänner till annie och satte oss i hoglands, mös åt glass eller jag åt mcdonals för jag hade inte ätit något och mös gjorde vi, sedan bestämde vi oss eftersom vi är lediga imon att vi skulle dra oss ut till långö och grilla, det gjorde vi också, mysigt så länge det varade. av att sitta där inte merän 2 timmar så började det blåsa som fasen och vi såg hur det regnade lite längre bort, vi bestämde oss för att dra in till stan där hängde vi ett tag satt utanför lidl och mest "chillade". ohyeah!  helt plötsligt var det storm, och jag befinner mig på hemmaplan iklädd morgonrock, det är mys. och nu funderar jag på att krypa ner och sätta på en film. imon är vi som sagt lediga, jag ska färga mitt hår, svart igen, och sedan får jag ser vad som händer! 
här är även mimsen bilder igen.

 
jag och Anabanana.
 

ÅH JAG BLIR SÅ IRRETERAD! NU HAR JAG TILLBAKA DATORN (visseligen är det bra) MEN INTE ETT JÄKLA PISS ÄR KVAR, DET VILL SÄGA, INSTALLERAT!!!! DÅ MENAR JAG ALLT FRÅN MICROSOFT WORD TILL ATT JAG KAN LÄGGA IN MUSIK PÅ MOBILEN!!! VAFAN ÄR DETTA? DET ÄR VÄLL INTE NÖDVÄNDIGT VIS SÅ ATT JAG MÅSTE LETA UPP DOM JÄVLA SKIVORNA SOM JAG INTE ÄNNS VET EXISTERA FÖR ATT KUNNA GÖRA DETTA! åh.  HEJDÅ.

grillparty @ mims place.

ikväll blir det grillpartaj och mys hemma hos mimsen! jag ska själv grilla kött och marshmallow, det är ju hur gott som helst att grilla! ;) men nu måste jag göra mig i ordning, blir nog jeans och ett topp bara, lite härligt för att ändå kunna sitta ute i det kalla? som antagligen det blir lite senare. hoppas ni får en trevligt helg. Cheers!

ps. jag ska ta med min kamera för en gångskull! så ni kan ju hoppas på bilder.

L som i Emma



här är bilden på min bild till ABC boken i skolan, som sagt hade jag bokstaven L, och den blev såhär fin! ´fett nice.
nu ska jag äta sushi för första gången i mitt liv, det ska bli spännande!

ikväll blir det spelning med girlsen, Annie, Mims, Elin & Anna.                  FETT NICE!

Asta Kask

jag älskar denna låten, och nu sitter malin och jag kvar i skolan och ska göra klar vår lilla bokstavssida till våran ABC bok. kommer upp en bild på det senare, min blir redigt nice. men ni kan ju börja med att lyssna på denna låten! :)



SKEPPOHOJ!

Mike Ness

han var mitt allt en gång i tiden, jag ladda som sagt om ipoden på nytt och märkte att Mike Ness var borta, så dags att fixa fram lite låtar med honom. jag döööör. jag gråter snart, jag älskar mike ness, vilken karl. och snygg som attsingen!
och det bästa. tänk att jag ska se SOCIAL DISTORTION I SOMMAR! det är helt otroligt helt allvarligt, helt jävla otroligt. åååhååhhåhååhhåhå jag är så glad! så glad så jag gråter, nästan skulle kunna, det är otroligt. kan inte säga mycket mer. ni förstår inte hur glad jag är att jag se dom, jag kom på det nu, även om jag haft biljetten ett tag. det värsta som kan hända är om dom ställer in. då krossas mitt hjärta.

vem är the king, Elvis vs Mike Ness? 

åh nu kom jag och lyssna på Elvis lite sådär hastigt och lustigt, blev genast ledsen. tycker jag tappat stilen lite. det var längesen jag riktigt svängde till att med lite 50-60s.. :(  nu blir jag ledsen. kläderna och allting, jag hade en period.. men jag var helt enkelt för osäker. FAN!

men ni ska iallfall få en låt med Mike Nessan här.. fin fin. visserligen en bob dylan covers. men vafan.



slut!

The Liptones

hej hej monica var rubriken för förra gången inlägg, det bara blev det för jag inte hade något bättre och komma med och för att jag lyssnade på låten, men sen när jag var färdig lyckades jag får reda på att det var Monica som hade namnsdag den dagen, det tyckte jag var komiskt! roligt.

nu har jag fått tillbaka datorn, som vatt borta en evighet faktiskt.. uppdatera min ipod om på nytt (ÅH NEJ MIN MUISK ÄR BORTA :((((()  men annars mår jag bra. hade nationellt prov i engelska dag, som dock det gick skit på, antar jag, det var skitsvårt helt enkelt, och hörförståelse som det också var, jag drömmer mig bort och helt plötsligt ska jag svara på frågorna, och jag lämna inga blankrader så det blir hittepå alltihop!

klara redan vid halv 11 då jag gick på stan en runda med brudarna, Elin, Anna, Mims, Carro och Cornelia, fikade och hade det trevligt pratade och ni vet. köpte även "inpackningen efter dusch" såntdär för att håret inte ska bli slitet YOU KNOW. japp mitt hår har börjat bli rätt slitet, men med tanke på hur längesen det var jag klippte mig borde jag nog acceptera det.. men jag vill ha långt hår. men men nu får jag fortsätta lägga in låtar på ipoden och inte skriva mer är lite små irreterad och så där. ha det nice!  lyssna på en låt.

hej hej monica

hej på dig monica. och alla andra!
10 min lektion i skolan idag, musik prov vid halv 10.tog ungefär 10 min, och där var min skoldag slut! men det visste vi dock inte då så genom att anna tvingade mig att stanna kva i skolan tills svenskan som skulle börja klockan ett, men tänka hoppa över matten för jag är förkyld och jävlig i huvudet, helt trött och pallade helt enkelt inte, tänkte åka hem för vi behövde egentligen inte vara på svenskan. men jag mötte svenskaläraren och hon sa, jovisst ska vi ha svenska! men det hade vi inte endå sen så ååh, det kan man bli trött på, sen kommer en i klassen, vi har ingen matte idag! alltså har jag suttit i skolan från 20 i 10, då jag egentlingen tänkte åka hem men gjorde att inte för jag väntgade inte lektionerna där... lektionerna som vi aldrig hade, då slog klockan halv 2 ungefär när vi fick reda på att vi inte hade matte heller då jag drog mig en runda på stan med Elin, Malin och Anna, vi köpte fika på 3G och satte oss i hoglands park, det var lite kallt, men trevligt om det inte vore kallt som sagt och alla fåglar. jag hittade mig ett brett rätt så stort leopard diadem på wedins, det var nice! om ni vill veta. mer än så har inte hänt på min dag, kan sammanfatta den kort, varför åkte jag till skolan denna dagen?


ps. jag känner på mig att westcoastriot dra till med ett bandsläpp snart!
hejdå.

I wanna make you lalala in the kitchen on the floor.

hej bloggen och carro!
idag vaknade jag med ett leende på läpparna haha och solen som dock inte sken, men värme ute och var i tanke på att hitta på något denna dag! jag bestämde mig för att kolla upp och malin miss von chill ville träffa mig en stund, och det ville hon. Jag skulle ta bussen till lyckeby, eller rättare sagt, jag gjorde det, men mitt busskort var avmageniserat ännu en gång.. så jag fick skriva på en lapp och skicka iväg kortet då jag sedan skulle få hem ett nytt med lika mycket pengar på, varför varför är det alltid mina kort som avmagenirseras (eller hur fan det stavas) ungefär varrannan månad? jag blir lite galen allt. iallfall så gick jag sedan hem till malin där vi satt och pratade en stund, sedan gick ut i varma lyckeby köpte oss "ben and jerry glass fast inte ben and jerry utan för 25 kronor men i likadan form på kartonen och ungefär lika god" ja den var jättegod, aldrig sett den innan, och verkligen värd priset. till skillnad från ben and jerry, ja den är alldeles för dyr tycvker jag allt! det finns gordare glassar för 20 kronor billigare pris.. men det var iallafall trevligt, alltid roligt att träffa malin, men tråkigt att vi glidit ifrån varann nu när vi inte går i samma klass, fått nya vänner osv.. ni vet nog hur det, men det är ju aldrig roligt! inte när man vill hålla kontakten med en person. men alltid är det inte så enkelt.

jag är så nedrans förkyld, och mitt i våren kan man undra? ja precis, men jag har väll helt enkelt haft tunna kläder som passar på dagen men sen som sedan inför kvällen blivit lite lite för lite, och jag har frusit något enormt, ja så måste det har varit! hostar, förkyld (och när jag menar förkyld menar jag täppt i näsan) (vad menar ni?) men säger iförsig jag är förkyld även om jag så bara ha ont i halsen, jaja saksamma. ont i lungorna och bröstet, det är jobbigt är det men slut på det där snacket vem bryr sig.  härligt att inte behöva använda jacka utomhus längre nu iallafall!

jag sitter här och vänta nu på tobbemannen som ska komma, vi fick aldrig riktigt tid för oss själva i helgen så det ska vi ta denna söndagen till! känns som vi vatt lediga hur länge som helst tycker jag.. men inte roligt med skola imon inte tycker jag ändå inte, musikprov imon, samhällsprov på onsdag, nationella i engelska? på torsdag, och jag har inte pluggat alls... det är illa!   på tal om något som är illa, som visserligen är bra. jag hade inte en enda ig-varning!  jag var på utveklingsamtal nu i veckan och det var bara positivt, jag var orolig för jag trodde jag hade det både i matte, engelska och gympa och tycker dessutom jag blivit slapp i skolan, ligger efter med något arbete och så, men fick bara bra saker, att jag bra till i allt men att det märktes jag va lite skoltrött, skulle kunna göra bättre ifrån mig och ni vet sånt där snack..

killikill i maggropen, nu stänger jag dagboken, eller killekill på snoken, nu stänger jag boken!  "citat ur, Berts piniga pubertet sagt utav Lillerik!"

Cheers!

hej bloggen.
nu vart det en helv vecka sen jag skrev! hoppsan sa. men det är jobbigt att skriva, och hur många är det som läser egentligen? minns knappt vad som har hänt om jag tänker en vecka tillbaka... eller veckan som hänt helt enkelt! i skolan har det väll vatt lungt, men det är det väll ingen som bryr sig om ändå, det roliga är väll vad jag gjort på varlborg och helgen som nu är här!

varlborg for jag till kallinge, måste säga det var så roligt när Tobbe och jag hoppat av tåget i ronneby och väntade på bussen, det var ett gäng tjejer som gick på perrongen, lika gamla som jag och ena tjejen skulle rida på den andras rygg men det gick inte så bra, MEN när hon hoppade ner så "hon som bärde, hennes topp åkte ner, så hon flaschade brösten en aning, men hon hade bh! men ändå, tobbe och jag höll på att skratta så vi nästan dog, tjejen märkte det inte först, hon verkade helt vimsig men sen började hennes kompisar skratta och hon drog upp toppen, sen var det inget mer med det. men tobbe och jag skrattade! hahah
iallafall, lite senare närmre 6 tror jag drog vi hem till David, en kille, alltså konstigt det känns och berätta vad jag gjorde på varlborg, det känns som det var jätte längesen det var! där satt vi bara en stund tror jag, drog hem till en annan där vi började skapa lite "fest", fler och fler kom och ja jag vetifan vad vi gjorde hela kvällen faktiskt, vi skulle iallfall senare gå till GT sportsbar i ronneby, men jag och tobbe kom dit ensamma efter dom andra, och vi va tvugna visa legg, så det sket sig för jag är inte 18.. haha synd det, ett SKA band skulle spela, som hade vatt gött att se! men då iallafall tog vi oss en sväng på stan, fick syn på slagsmål men gick där i från, hem till en kompis till Johanna (tobbes brors tjej) och satt där en stund när vi sedan beslöt oss för att låna hennes nycklar och gå hem och sova hos henne, klockan var väll bara 12 då.

men det var en dag på fredagen också! det börjades tidigt, redan på morgonen, Johanna hade tänkt sig en grillfest på deras gård, vi gick och handlade mat och lite sådära hem och satte oss i trädgården, där det kom en massa folk, hur många som helst helt enkelt, roligt när det går förbi en massa folk på gatan och ser en massa olika punkare dricka öl och lyssna på dansbands musik mitt inne i stan! vi grillade iallafall, gott gott. Tobbe blev väldigt full ett tag, han kunde knappt stå upp och välte ut vartenda öl, då fick han inte dricka mera, han tog några glas vatten och en timme senare kanske var han nästan spiknykter igen! haha sjukt hur det vände.

det är rätt svårt att berätta för att alla ska förstå och om jag skulle skriva allt jag ville skulle det blir så mycket, och så mycket orkar jag inte änns skriva, nu är det lördag, härligt med en extra dag att vara ledig, jag behöver det, tänkte sitta hemma ikväll, trött och rätt sliten som jag är idag.. men det är vad man får ta.  mycket intressant och roligt folk iallafall, skulle önska ni kunde vara med allihopa! :)

här får ni en bild från förra helgen, då vi va hemma hoss Konny.
Simon, "mystobbe" och jag.


nu blev det mycket, men som sagt inte skrivit på en vecka, och jag hade kunnat berätta så mycket mer, att solen stekt på som fasen denna veckan, jag har svettats, att vi var på teater i tisdags på ondskan, och att jag nu är genomförkyld, men det är överskattat.
CHeers!
RSS 2.0