tada



hittade min studentklänning!
kostade 649 eller något sådant från http://www.elbastardo.se
den vill jag ha! enkel och fin. vad tycks?

jag kan vara din satelit

ÅH herrejösses, vilken bra version! jag gillade att det var lite rocksteady/ska! underbart ju.
vad tycker ni? antar att flerän jag ser petters skönhet nu under dessa veckor så mycket bättre gått på tv.

MVG

jag är inte den som får mvg. jag är inte värd ett mvg.
trodde aldrig i mitt liv att jag någonsin skulle få ett mvg.
men fick precis det i textil. och tack och lov att det var i ett ämne som jag älskar
och som är ett av mina intressen.
visserligen borde alla ha mvg i textil, för hur svårt är det kan man tycka?...
ja så säger väl alla om matte och engelska också.. som kan det då.
men textil är väl min grej.
jag är inte särskilt bra i skolan, inte på någonting. jag har i stort sett bara g, några ig och sen vg i bild, stresshantering och sånt annat praktiskt. ja jag är ingen teoretiker. men jag gillar inte teori så det är okej för mig.
det tråkiga är bara att man är värld mer i samhället idag om man är bra på det teoretiska.
men utan oss praktiska människor hade världen stått still.

min vecka

internet krånglar!

svängde in på http://www.peolpetattoo.nu för en stund sedan och kollade hur det står till inför fredag. ja för på fredag är den stora dagen kommen, jag fyller år ! men det viktigaste av allt. jag ska pryda mig, min vänsterarm full med bläck.. det gick bra och gjorde mig så jäkla sugen! nu längtar jag på riktigt tills på fredag, kan inte förstå att jag är så nära. jag är så nära på att ha åtminstone ena min arm helt full av tattoos, något jag drömt om, ja jag vet inte hur länge.. länge!

hade en mysig helg med kalasfirande för min bästa vän och i lördags blev det mys med pojkvännen :)
sitter just nu och myser framför tvn och kolla på julens hjältar med brorsan, äter pepparkakor som jag och tobbe gjorde igår, riktigt tjocka som man kan bryta av. åh så sega och så ;) så ska pepparkakor ser ut! men man blir full i magen.


såhär någonting ser jag ut när jag är färdig. vad det gäller själva mängden och färgerna dvs. men motiven är klart annorlunda. kan knappt vänta tills fredag!!!!!

arg

blir så arg! inte kul att lägga pengar på kläder som sedan försvinner i tvätten. det gör att jag inte vill tvätta mina kläder. ÅH nu får jag gå runt i smutsiga tights för dom andra är poff borta!!!!!!!....................

fina läsare

Anonym som kommenterade http://boppinbetty.blogg.se/2010/november/dresses.html detta inlägg.
jag blev jätte nyfiken på vem du kan vara! och skulle uppskatta om du sa det, det skulle få mig på bra humör samtidigt som jag kanske tycker något intressant om dig, jag vill kunna hälsa på alla som läser min blogg. eller rättare sagt jag vill hälsa på alla som tycker om den. för att visa min tacksamhet att så mycket folk faktiskt läser.

för jag tycker 11 prenumenanter är skitmånga ;) dock har jag fler läsare men endast 11 som prenumerera.

jag är galet nu fiken på vad folk får för uppfattningar av mig när dom ser mig och till skillnad när ni läser min blogg! vore kul om ni kom med kommentarer. och tyckande :)

så jag undrar helt enkelt, vad har du fått för uppfattningar av mig?
både i verkligheten (om du sett mig) eller om du endast läst min blogg.
hur verkar jag vara och vad har du fått för uppfattning av mig? :)

det glädjer mig att så många kika in hit ibland. och blir så otroligt glad av alla fina kommentarer, var inte fega med kommentarer! för det vet jag att dom flesta är. även jag. men jag dömer ingen för jag låter själv ibland dum när jag skriver men kommentarer skulle jag uppskatta hur mycket som helst. för det är ju trots allt för er läsare jag skriver (delvis) så därför ska ni få vara med att påverka.

hurra

men ser man på!
jag har fått hela 3 prenumenanter fler än när jag kollade sist.
och det gör jag nästan varje dag, men kan varit så att jag inte märkt det. otroligt roligt.
mitt mål är att bli sveriges största bloggerska, skämt åsido.



om exakt en vecka blir jag 18.. och min vänsterarm är inom en snarframtid fylld med bläck.
grrrrr vad jag längtar.

ja jag är bara 18 år, men måste erkänna att jag känner mig äldre. jag är så förståndig! hah

en bok om mig

Till Emelie - http://emelietown.blogspot.com/
jag förstår inte hur man kommentera på din blogg...
har försökt och tänkt svara men man är tvungen att välja AIM, Google-konto eller liknande och jag vet inte om det är jag som är dum men hur jag än försöker så går det inte?

du kanske kan förklara hur jag kan göra för hade gärna velat kunna kommentera :) då får du svaret på kommentaren som du lämnade ifrån dig. :)



jo jag är ju ledig från skolan idag. skönt! men det blev skolarbete för det, ligger lite efter i medieproduktionen,
och det jag gjorde är faktiskt något roligt. jag håller på att göra en fotobok om mig själv, med bilder på mig, vad jag gillar och lite favoritrecept, lite bilder på min sy maskin, tatueringar och mina prylar, inredning etc.

   

på de tomma platserna kommer jag skriva, på första bilden berätta vem jag är.
på andra bilden kommer min favorit godsaker, eller recept på dessa saker sitta.
den 3e bilden förestället min symaskin och min sylåda. kommer så lite vad jag tycker om att sy...
och givetvis mina favoritskivor. lite sådant.

känner mig lite egotrippad som gör en bok om mig själv. men det var min lärares ideé faktiskt. jag hade svårt att komma igång och är kass på det mesta om jag får säga det själv. så hon sa att hon ville helt enkelt veta vem jag var och så :) roligt att faktiskt någon kan intressera sig av vem man är.

för hon har förstått att jag är sårbar, blyg och inte sätter mig själv i första rummet. är inte så självgod, snarare tvärtom jag underskatta mig själv.

rebell

mötte min lärare på vägen hem och det slutade med att hon sa "du behöver inte komma imon, eftersom du är klar med allting, vi tar betygsamtal på tisdag så får du ledigt imon"
Nice. så jag är ledig imon!

frågan är bara vad man ska göra hela dagen... är fika och pratsugen men ingen tycks vara det nu för tiden.
nej vet inte vart tiden tar vägen eller vad som händer. känner mig ganska ensam faktiskt, har ingen direkt att vända mig till.. en anledning till att jag vill flytta, skapa nya kontakter (hur jag nu ska lyckas med det...)
men jag känner mig inte hemma här.
den tiden som borde vatt roligast i mitt liv är snart över och jag har aldrig i hela mitt liv haft kul (haha) nej men typ. 
 
jag är den som varit tonåring, druckit alkohol och smakat snus etc. men jag har aldrig varit inne i det fjortisstadiet då man smygrökte bakom skolan och drack öl för att bli full. och den kommer jag aldrig att bli. jag dricker (sällan och lite) för att jag inte vill tappa kontrollen över mig, men det kan hända men då ska jag vara bra kompis med umgänget runt om kring, veta att jag ta mig hem oskadd och somna gott i min säng sedan.

jag har aldrig provat knark eller någon slags drog, haha ja det kan tyckas låta konstigt eftersom alla har väl det nu...
och med tanke på att jag bara för något år sedan var ganska självmordsbenägen så borde jag testat, jag borde gjort det. men har inte den stoltheten att göra det. och ingen vrede, att skada mig själv (som jag hade innan) jag känner mig starkare än alla runt om kring mig som har testat. jag bry mig inte om vad folk tycker om det, för jag vet att jag är coolare som inte har testat.

jag är en rebell, men en ganska feg sådan. jag är rädd för att göra fel, rädd för att inte vara accepterad. men endå tycks jag vara en ganska cool tjej. och jag hoppas och önskade jag kunde vara en bra förebild för alla yngre människor.

oj vad detta blev ett lustigt inlägg, jag tänkte liksom inte. bara skrev. men nu ska jag och träna, sen blir det pizza till robinson! HEJ

inför julen

nu är första snön även på plats här.
jag älskar när det börjar pyntas i parken och i skyltfönstren inför julen.
och nu till helgen ska det även vara julmarknad här i stan. jag älskar det.
eftersom vi inte ska vara hemma över jul så blir det bara att köpa julklappar till min baby.
det tråkiga är att jag gillar julen, och tycker det är den mysigaste tiden på året.
jag älskar att gå på stan på söndagar när det är mycket folk runt om kring en, man bara
går och kikar och handlar julklappar så det står härliga till! om man inte har ont med pengar då vill säga.
att krypa ner i soffan med en filt, varm glögg och tända ljus. finns det något mysigare?
men jag ogillar att det är kallt ute. fasten det hörtill.
glögg, pepparkaksdeg, lussekatter, knäck..... mums och det bästa av allt är julmusiken.
herregud ja, jag älskar julen.

trött

det var mig lite fint

stukat foten

lyckades stuka foten igår! hurra....

alltid är det något med mina fötter. för någon dag sedan gick min ena tånagel av, eller rättare sagt den lossnade??!?!?! OH HJÄLP min värsta mardöm. det är verkligen något jag är rädd för. att behöva tappa en nagel. haha men jag tejpade runt tån och den sitter fortfarande kva, men man kan lyfta på den :( usch stackars mig. haha

och igår stukade jag foten som sagt, drygt. har lite bandage runt, känns skönt att ha något som stödjer.
men så typiskt verkligen, jag har världens känsligaste fötter och för inte så länge sedan kunde jag knappt gå på grund av att jag skadade den andra foten. är ju bra att det inte alltid är samma för har även en rädsla att amputera. haha men den jag har stukat nu har varit stuken (?) en gång innan....

klumpig eller bara så himla försiktig så det går över styr? tror på det sistnämnda.

2 cool 4 school



lyssnar på denna låten om och om igen. sedan är ju jag ganska cool också

 

anledningen till min keps dag är mitt äckliga hår. men orkar inte duscha vafan ska ju träna ikväll! det är typiskt mig, om ni vill veta. jag duschar aldrig i onödan haha.... eh fast då vill jag påpeka att jag fryser nästan jämt och aldrig lukta illa? tror jag inte..... ha men ibland duschar jag flera dagar i rad, när jag tränat flera dagar i rad. jaja så det jämnar ju ut sig... ;)

2år ♥

Fredag

jag dukade upp lite fint och slängde rosblad på bordet som en dekoration.
det ligger ett litet hjärtchoklad på tallriken, till fördrinken.
under tobbes tallrik ligger även ett kort på mig som han tycker om :)

det blev tre rättersmiddag. a la ema. >;)
fördrink. annanasjuice med vanlij vodka
förrätt. rostat bröd med citronsaft, räksallad och dill på.
huvudrätt. kroketter, bearneisås och något karé (inte så märkvärdigt) haha
efterätt. ben and jerry glass, cheescake med jordgubbar.

i det lilla paketet som tobbe fick inehöll två hästskor, alltså öronhängen som han ville ha.



  

sen efter maten blev det bio, harry potter som var så galet bra! vill bara se nästa.. men men får vänta.
efter bion vid ca halv 12 tog vi korgen, lite dricka med oss och gick ner och bastade och duschade, så himla mysigt :)  sen somnade vi gott.

Lördag

vi vaknade vid halv 11 eller något då vi käkade frukost med mamma och pappa, det blev frallor, stekt ägg och annat gott. sen blev vi ensamma hemma. gjorde oss i ordning och eftersom tobbe fick öronhängen av mig så gick vi upp på stan och tog hål i öronen på honom :) hehe. om jag inte hade varit så dum och sagt "75 kronor, oj vad billigt. kostar det inte kr styck?" så hade vi endast behövt betala 75 kronor för båda hålen. haha.. oops.

sen knallade vi hem igen, la oss i soffan och kollade på mysteriet på greveholm, tobbe somnade någon timme, jag med. vi var sjukt trötta? sen vaknade vi runt 4 tiden ungefär och packade väskan, sen åkte till ronneby, till Ferali för att käka ute. som vi aldrig gjort innan. vi beställde in planka, med hemmagjord potatismos, bearneisås och något skitgott kött! åh underbar middag med en underbar kille.
där satt vi och mös 2 timmar ca. ´kändes romantiskt. haha

sen bestämde vi oss för att hyra film, blev kommisarie späck, som vi redan sett en gång på bio. men det ble v mycket skratt och ännu en lyckad kväll. somnade gott den dagen också.

kolla vad fin han är!




söndag

bestog inte mycket merän mys! vi spelade lite spel, galenpanna med tobbes brorsa. ja det var allt.


 

vi hade bestämt att inte vi skulle köpa några presenter, men så blev det inte. fast jag köpte trotsallt bara dom små öronhängerna till tobbe.
han hade köpt en diamant till mig. han vet att jag gillar det. den var så fin och stor var den, tänka sig att jag kollat på såna och tänk köpa, fast mycket mindre. denna väger nog seriöst ett kilo och täcker hela min hand :)

finare irl förståss.


jag har världens finaste kille, älskar min tobias

dresses

    

hittade urfina sailor klänningar! på www.pinupgirlclothing.com
förutom den sista prickiga som finns på www.misssmith.se

tycker den första och 3e klänningen är absolut finast!
usch så svårt detta är.. men studentklänning.
fast det är ju visserligen ett tag kva, så bäst att vänta antar jag.

men det är drygt att inte alla finns i sverige. jag kan inte skicka efter från usa själv eftersom jag inte är 18 än. och mamma hjälper mig gärna inte med det för hon vågar inte beställa utomlands. men pappa kan väl hjälpa mig.. frågan är när det ska bli bara.

men först borde jag ta och bestämma mig vilken jag vill ha!

helst vill jag ha en i sailor stuk. fin fint.

myshelg

mamma väckte inte mig imorse....?
så det blev ingen skola, hehe. men vart bara en timmes lektion, och dessutom har jag inget att göra där.
är färdig med allt jag ska, så får fundera ut något nytt att göra. men har ingen fantasi..

idag ska jag förbereda, och göra mig fin inför ikväll. laga mat och duka upp med fin dukning osv. ta bilder som ni får efter helgen.

nu är helgen äntligen här som jag har väntat och väntat på. ikväll bjuder jag min skatt på tre rättersmiddag, det blir harry potter på bio och efter det mys i bastun hela natten lång ♥ det nalkas överraskningar hela helgen och imon bestämmer baby hur dagen ska se ut. jag är världens lyckligaste som har min Tob! ♥


det kommer bli underbart. nu ska jag äta frukost, är dödens hungrig! men så jobbigt att ta fram till sig själv...

torsdag

hittade en volvo amazon på blocket för bara 9 000 :- den vill jag ha......

jag är jättejättesugen på att köpa ett par bowlingskor, ni vet röda och blåa. men hittar inte det någonstans. hittar bara fula :( åååh vill verkligen ha det! om ni hittar det någonstans. säg till mig :)

idag hade vi bara en timmes lektion, rätt meningslöst. men fick lite gjort iallfall.
känns som det varit en lång dag, och ännu är den inte slut...

sprang upp på stan en runda innan och storhandlade haha tycker jag. blev ett par kalasfina pyjamasbyxor och lite underkläder (som ni dock inte får någon bild på) hhehe. och sen en liten söt present till min baby till helgen.
ja för er som inte vet så har vi 2 år på måndag och ska fira det i helgen med bio, god mat och en jäkla massa mys!

 



haha en gaaanska smutsig spegel. vad mesig jag ser ut, inte ett dugg cool :(
vänta bara tills den 3 december, om 16 dagar pryder jag min vänsterarm med en massa bläck.
grrrrrrrrrrrrrrrr. och sen blir det händerna och halsen, bröstet och ansiktet. helst plötsligt blir jag ganska cool.

min sötnos



¨ååååh så söööt jag dör

haha

inte varje dag ens lärare skriver till en på facebook chatten! haha

tänka sig att facebook har tagit över världen.
behöver inte prata med mina kompisar heller, allt som jag har att säga finns att läsa på facebook.....

nationelltprov

ja som rubriken säger så hade vi nationella prov idag i svenska b, uppsats.
gick väl bra antar jag, var färdig efter 50 min men skrev nog aktivt hälften av den tiden.
egentligen var tanken att man skulle få gå tidigast klockan 10.. tur jag inte behövde det. som var färdig innan 9..
men när jag väl börjat skriva så poff är där 5 eller mer sidor skrivna och jag är klar. längre kan jag inte sitta för då blir det ännu längre, och ännu sämre.

nu kollar jag på Arthur på barnkanalen, längtar tills min baby kommer efter jobbet och sen är det bara en timmes lektion imon och en timme på fredag. galet ju!

och nästa veckan kan jag säga. -" jag fyller år nästa vecka" CRAZY

let's twist again

tanken är att jag ska göra en fotobok. men inte vilken fotobok som helst.
detta känns lite självupptaget, men jag ska iallfall göra en fotobok om mig själv, mina intressen
och mina favoritsaker, det jag gillar helt enkelt.
i bilder måste jag väl säga att detta är mina intressen, hyllremsan ska symbolisera
att jag gillar det gamla, att inreda med 50-60 tals detaljer.
symasiken och sylådan symboliserar givetvis ett av mina intressen. pyssla och sy om grejer.
och inte nog med det så är självklart musik ett av det störta intresset jag har. det är på grund utav
musiken jag är den jag är. det är musiken och mina intressen som gör mig till den jag är.
dessa är 3 av alla fina tavlor jag har, som jag älskar. som pryder mitt rum. jag byter ut tavlorna ibland.
jag känner en speciell kärlek till dessa tavlor. speciellt den sista, murphys pub tavla. den gröna.
den känns lite irländsk, dropkick murphys eftersom det står murphys. och bilen.. oj oj jag gillar jätte mycket!
har massvis med fler bilder men ni kanske inte vill se... haha och jag är ingen mästerfotograf! kameran är skolans för jag tycks tydligen inte ha någon ;)

uppdatering

nu var det några dagar sedan jag skrev, ibland blir det så.
haft en underbar helg tillsammans med min älskling.
i fredags blev det bio, cornelis och den var skitbra! och med tanke på att jag inte gillat cornelis innan och inte hade några förväntningar alls så blev jag väldigt imponerad! gå och se den!
i lördags var det fest hos Flinta. Tobbe och några andra hade hjälpt han att lägga tak i sommras så nu fick de+ flickvänner igen det med planka och potatisgratäng, skitgott. blev en trevlig kväll!
och visst ja, i lördags var jag och baby nere i karlshamn, han skulle fylla i sin tatuering på bröstet, och det blev färdigt! kan lägga upp bild när jag har skaffat mig en. skitbra blev det!
påvägen hem stannade vi på Karlssons i bräknehoby, värsta hålan. men men hittade allt lite kul grejer där, kan komma med bilder på det med. men är i skolan nu, har håltimme.. usch inte alls kul.
imon är det nationella i svenska, uppsats.
sen på torsdag och fredag har jag bara 1 timmes lektion. ganska drygt.
vore ju nästan helg igen om det inte vore för det.

OCH idag fyller finaste Malin 18 år ♥
..endast 2 veckor kva tills jag fyller (fattar inte det..)

biodags igen

efter många om och men blir det bio ikväll med mitt hjärtegull, hans bröder och pappa!
egentligen har jag inte så gott om pengar, men min baby ska bjuda mig. han lyckades övertala mig..
känns så dumt att gå på bio när man egentligen inte ha råd.
 
-"men det är så man gör i förhållanden, ge och ta. nästa gång bjuder du mig"
sötnosen min. hehe



och nu ska jag boka biljetter till harry potter nästa vecka!
den 19e blir det. för nästa helg har jag och mitt hjärta 2 år tilsammans och det ska firas med harry potter såklar!

tips!

Non stop, Vaniljglass och vanliga salta jordnötter!

tycks kanske vara en konstig kombination men det är snuskigt gott om man får säga så.
haha testa det!

var skeptisk till att innan jag smakade, och fattade först inte det goda. men sen efterråt har jag kommit på det, och jag blir sugen på det med jämna mellanrum. inget märkvärdigt, men så himla gott!



förövrigt är jag ett galet fan av nonstop, synd bara att det ska vara dyrt med en sådan liten påse..

presentdags

svårt att bestämma sig vad du ska köpa till mig tills jag fyller år...
på kan jag hjälpa dig, på www.roligaprylar.se under heminredning finner vi allt detta som jag inte hade tackat nej till! retro plåtburkarna är de finaste jag vet så dom hade jag merän gärna velat ha. och flamingon såklart! men om ni går ihop några stycken så kan ni köpa den, kostar 500!  heheh






my boys

Ola Rapace, Petter och Nicke Borg...
tre av mina favoritkillar, som på senaste blivit mycket intressanta för media.
jovisst är det mycket roligt, men tråkigt eftersom så många andra fått upp ögonen för dom.
...jag vill ju ha dom för mig själv!

Nicke borg ska vara med i melodifestivalen... kommer säkert bli en folkkär artist och woops så är alla efter honom..
Petter, som vi ser varje lördag i så mycket bättre har också redan fått ett flertal efter sig, det har jag märkt efter att sökt runt och läst. folk skriver att dom nu har fått upp ögonen för honom och att han är ju ett geni! men ja det är klart?? det är därför jag gillar honom ju,... suck.
och Ola Rapace, som förövrigt var i hellenius hörna igår, det missade ni väl inte!!!?
han är också ganska intressant för media nu, eftersom noomi blivit ganska stor genom män som hatar kvinnor och att hon nu är i skilsmässa och ska flytta utomlands så syns det nu i media ganska ofta. därmed är Ola singel och lär få alla efter sig.. jag menar hur galet sexig är han inte!? grr..

synd för mig bara. ännu mindre chans till att få någon av dessa på kroken.

   
 

sötnosar!

Blir så otroligt glad för alla fina kommentarer jag fått på senaste.
kul med folk som hittat in hit till mig, gillar min blogg och det jag skriver/gör.

det glädje mig!
men min stora undran, vad fick er att fastna för min blogg och vart hittade du den?
hur kommer det sig att ni fortsätter läsa? :)

puss på er alla som kommer med fina kommentarer! ♥

hellu

lånat hem en kamera från skolan, så tänkte passade på att ta lite ego bilder.
men tycker alla blev kassa... ser faktiskt bättre ut i spegeln än på bilderna, tycker jag.
okej dessa ser väl ut som jag, men alla andra var åthelvete... är jag så ful? HAHA



mitt nya tjusiga linne! ser ut som om jag fick stora bröst i det? höhö



blöblö... ser ut som om jag inte har några tänder.
och på senaste tiden har jag hört ett antal gånger att jag har liten mun...
det vet jag! men blir ledsen när folk säger det, för jag vet om att.
även om det inte är något jag lider av så blir det ett komplex när alla ska påpeka att hela tiden!

pillertrillarn

det började i måndags då jag fick migrän efter att ha jobbat hos mamma.. sov så gott som hela dagen och till morgonen därefter, sen har jag känt mig lite hängig, trött och tung i huvudet både tisdag och igår onsdag, så gick och la mig rätt tidigt igår. och sen imorse igen vaknade jag med migrän, stannade hemma från skolan och sov ända till 11 eller något! dvs att jag sovit merän jag varit vaken senaste veckan. mysko. jag tycks aldrig bli pigg.

och denna jäkla migränen kan ju gå och dö. varför drabbas jag av allting och käka medicin och piller mot allt? nej nej det är inte rättvist..

jackpot

 


jag hittar så mycket fina saker jag vill ha att jag hade kunnat inreda en hel lägenhet
men lite av att som jag merän gärna vill ha till mitt hem i framtiden är detta.
och allt dethär hittar vi på http://www.missjuniversum.se


PS, ni missar väl inte min man, Ola Rapace på hellenius hörna imon 21.20 på tv4!

ta2

ni får ju räkna med en del bilder på tatueringar..

den här tjejen blev jag galet förälskad i!
komiskt nog har jag också sådana strumpor och är barbystad idag (skämtåsido)

<3

är det bara jag som kollar på "så mycket bättre"?
jag har dock aldrig sett programmen på de rätta tiderna utan sett repris eller inspelningar.
som ni vet så älskar jag ju Petter, och älskade avsnittet när alla skulle tolka hans låtar.
men jag gillade också när de skulle hylla Tomas Di Leva och petter sjöng Dansa din Djävul.
ÄLSKADE också pluras version av Logiskt.. hej jag heter plura mitt liv är som ditt.

Och Eelin, om du kikar in här igen, så ska du veta att jag blev jätteglad av din kommentar i förra inlägget :)
du gjorde min dag!

drömde inatt

drömde inatt att jag opererade brösten, vet inte vad det var för slags grej alltså silikon eller vad, läste nämligen i tidningen söndag igår att det fanns en massa nya grejer man kunde testa på för att få större bröst. och alltså gud så nöjd jag var i drömmen! det var skitfint.
och jag hade bara en tshirt på mig och ingen bh, och det var skitfint! haha vilka drömmar...
alltså det är inga jättebomber jag är ute efter! naturligt fina och lite större .

och operationen gjordes igenom foten, så haltade också...?

galet sugen på att skaffa fina bröst blev jag nu! :D

tralala

Simmat med Annie idag. och det tog typ hela dagen.. haha nej men efter det kollade jag på så mycket bättre från repris igår och poff var det kväll, jag har övningskört med pappa och kollat in lokalen till min födelsedag!
det kommer bli asbra. 
på tal om födelsedag så är det inte alls långt kva!!!!

endast 26 dagar. så därför får ni lite snygga bilder på sabina, för kommer bli ungefär lika snygg som henne när jag är klar, ja klar med min kroppsmyckning och bröstförstoring ;) hehehe
dessutom är det NYA bilder på henne, och grrr jag blir galen. lesbisk, och vill ha henne!





imon blire ingen skola utan ska med mamma och jobba på hennes jobb, lite gott att tjäna pengar!

???

http://www.expressen.se/noje/musik/1.2199417/rockstjarnan-nicke-borg-staller-upp-i-melodifestivalen

VAD ÄR DETTA?!!?!!?!



min nicke borg, snyggaste svensken tyyyyp. rockern nicke borg. ställer upp i melodifestivalen!!!
vet inte om jag ska skratta eller gråta.

är detta bra eller dåligt? melodifestivalen är visserligen inte var den en gång var. men när jag tänker på melodifestivalen är det för mig, glitter, glamour och shlager.

OCH INTE NOG MED DET INSÅG JAG NU! pernilla andersson, Dregens tjej, Hon ska också vara med???
VAD ÄR DETTA???

ser man på

upptäckte precis att jag och självaste Bernie Dexter har liknande profiler, ja alltså på hennes hemsida och på min blogg. http://berniedexter.com/ och det är det är den där rutiga bakgrunden jag tänker på.

hon måste kommit in på min sida, sätt det och tyckt det var snyggt, sen gjorde hon liknande ;) Hehehehe. troligtvis!

happy friday!

precis hemkommen från träning, tog mig en modi fast med chokladsmak :) mmh. skummade den och det blev precis som milkshake, asgott. och det bästa är att det är nyttigt, eller rättare sagt det är matersättande som jag tog istället för en macka, plus att det är fredag, man vill såklart ha något gott. så en modifast choklad passar ju perfekt!

jag har då fanimej inte gått ner i vikt under dessa veckor jag tränat :(
MEN DET NÅGOT BÄTTRE HAR HÄNT MINSANN!!
mina jätteöverarmar är hela 2 cm smalare! :D inte mycket, men lite är det iallafall. det känns underbart.
min mage har blivit 4 CM smalare!!!!! :D
och MIDJAN; dahaha.... 8 CM, DET ÄR FÖR FAN UNDERBART!
dock är låren inte ändrat sig i storlek, men fastare är dom nog..



visserligen önskar jag att det var 8 cm på magen, men jag har med senare år lärt mig acceptera mig själv och tycker det är fint med former. men magen måste bort lite till! gud så skoj detta är.
och allt detta har skett på 4 veckor tror jag! ska kolla upp när exakt jag började träna.

jag är överlycklig! tänka sig att jag vågade mäta mig ändå, trodde inte det hade skett någon förändring alls!

mässa

hemkommen från porslinsmässa med farmor som var bättre än förväntnigar. det var både bilar, gamla leksaker, lite möbler och allt möjligt. och endast GAMMALT! retro stil från hela 30-40 talet och fråmåt.

jag hade bara mobilen med mig, inte hade jag tankar på att det fanns saker där jag ville ha på bild. men här kommer några, lite suddiga kanske men bättre än inget!

  
   

Hittade min framtida bil! åh jag dog lite grann, och jag tog på den och försökte hoppa in i den men fick inte upp dörrren..







och till den fanns givetvis en enastående husvagn som jag blev inte minst ännu kärare i. ååh...



urtjusig! och jag rörde den också. jättesöta gardiner fanns där!

sedan lite fint porslin jag tyckte om. men det var tyvär inte till salu..

  

andra saker jag la märke till. i museet

   

det var uppdukat på långbort med kristallkronor och fint, jag kände mig nästan som om jag var besök på hovet. för en gångskull kände jag mig rik haha. på den tredje bilden är en massa häftiga och olika kannor uppstaplade, lite häftigt för det är ju inte varje dag man ser.

och inte nog med det, KOLLA IN TVN!

det var en massa annat fint porslin i retro stuk men kunde ju inte stanna och ta kort när det var så mycket folk runtomkring.
jag, eller rättare sagt farmor köpte en gammal retrokanna till mig i asfint mönster, den var röd och orange. ska få den när jag fyller år, och då kan ni räkna med en bild! kär i den också blev jag.

herrejösses sånthär borde man gå på oftare... ha en bra helg! :)

tävling

http://www.bettyboom.blogg.se håller i en tävling där jag tänkte medverka. och anledning till att jag hittat tävlingen är att jag läser bettybooms blogg varje dag, eller så ofta hon uppdaterar! rekomenderar hennes blogg starkt.
prylarna kommer från www.lillanspresentbod.se som har en hel del fina saker i retro design och blandannat cupcakes burkar och liknande som jag gillar! 

det finns olika saker att vinna men jag skulle helst vilja ha är denna fina handduken jag kollat in ett antal gånger.
det andra är dlmått, eller ett betty boop halsband.



Hoppas på att vinna!

töja?

jag har länge velat töja min öron till en större storlek. ungefär 30, sen räcker det tycker jag.
och nu slog tanken mig igen, att jag kanske skulle ta tag i det och uttöka dom lite :D vore roligt!

blev dock avskräckt efter att sökt på google och läst om att man ska ta det långsamt... osv. jag töjde från "vanliga hål" till 8mm på kanske en månad, men det sägs att man ska töja en mm i månaden för att det ska läka bra och bli fint.. dvs att det skulle ta 8 månader att skaffa en 8mm töjning. bullshit säger jag, jag har töjt mina som nu står på 22mm (24 sist jag mätte???) och det har jag gjort väldigt snabbt, på ett år kanske, max ett år! det gick från början av 9an till slutet någongång. och från 8 till 22 gjorde jag under sommaren till gymnasiet.. så lite snabbt var det nog. blödde och gjorde lite ont.

och värre blir det ju hur större det blir, ju lättare är det att spricka. så nu är jag lite rädd... har tänkt på vintern när det är kallt att mina öronsnibbar fryser, är så rädd att dom ska frysa så dom går av! Haha men det kan faktiskt hända så ska nog gå och prata med people och se vad man ska ha för mjuka grejer över vintern. dessutom tänkte jag kolla om dom har sådana gummiband man sätter i och som sköter töjningen själv. för större vill jag ha.. men det gör så ont och jag är så rädd att det ska spricka :( men andra lyckas ju..¨

 

sånthär skrämmer mig, får ont i hela kroppen

vilken?

kolla klänningar till studenten. vilken tycker ni?

dom kostar runt 799 kr allihopa :)

1.

2.
3.

några snabba..

Du heter: Emma
Smeknamn: Ems, Fisen och Stina 

Låt som när du är ledsen sörjer till: när jag gråter så spelar det ingen roll vilken låt som spelas
Beroende av: nagellack, äppeljuice

Vad tror folk om dig? att jag har bra självförtroende

Stämmer det? nej är både feg och en mes
Vad får du oftast komplimanger för? mina smilegropar
Hur imponerar man på dig? att våga vara "töntig" ej dricka, röka, och tro på kärleken 
Brukar du skratta för dig själv? det kan hända

Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: tack bästa emma :)
Var bor du? Karlskrona
Trivs du där? det är en fin stad och men det enda jag hade saknat om jag flyttade var min släkt. så nej.
Hur svarar du i mobilen? ah hej
Vem ringde du senast? mamma
Vad sa den du senast pratade med i telefonen: att hon skulle till fritidsresor efter jobbet och prata resan 
Antal timmar sömn inatt: 12?

Sov du ensam: Nej

Brukar du komma i tid: ja det är viktigt att vara i tid! förutom till skolan

Hur känner du dig nu: lite trött, mysig och frysen

Vad tycker du om fötter: att det är äckligt med mögliga naglar och håriga tår!!! men bebisfötter vill jag äta på
Vad saknar du: jag vet inte :O
Hade du en bra kväll igår: Ja absolut myste med min pojkvän i soffan
Favorit dryck på morgonen: kall juice!
När brukar du oftast gå och lägga dig: senast klockan 11. ofta vid 9-10
Är du blyg? Ja
Sysslar du med någon idrott: provat på allt men inget för mig.. träna dock olika pass på wellness just nu
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: absolut

Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag: kissa stående och klämt mig i gylfen antar jag
Är du nöjd med ditt liv: nej inte förens jag gjort allt jag vill!
Är du bortskämd: ja skulle min mormor sagt... men nej absolut inte
Vad gör du i morgon: träna och ge avsked av min pojkvän som åker på lyxweekend med EN KOMPIS :(
Vad är det värsta du vet? kvinnomisshandel, våldtäkter och att folk vänder sig om och kolla bakom ryggen på mig

Har du bra vänner och äkta vänskap? jag hoppas det
Vad är det finaste du fått? min tobias (borde dra hel historien någongång..)
En speciell dag du minns: alla dessa dagar när jag fick fjärilar i magen och hjärtklappning så fort jag såg Tobbebaby i korridorerna i skolan...
Du samlar på: fina retro prylar
Vem ringer du när du är arg/ledsen: antingen pojkvännen eller ingen
När grät du senast: när jag senast berättade för tobbe hur mycket jag älskar honom och inte vill bli av med han
Vad skulle du göra om du vann en miljon: tatuera mig och flytta
Vill du ha barn: klar jag vill ha barn, vad är annars meningen med livet undrar jag?
Är du musikalisk? ja lite men har noll taktkänsla haha

Vad dricker du helst när du är törstig: saft, helst jordgubb/rabarber

Bor dina föräldrar tillsammans: Ja

Har du någon gång gråtit dej till sömns: Ja massor med gånger

Biter du på naglarna: nej usch har aldrig gjort kommer aldrig att göra

känns som söndag

Hade en mycket trevlig dag igår! :)

idag har jag tränat, kom hem vid ett, tog mig en dusch och satte mig med körkortsteori.. i hela 2 timmar satt jag med det, och fyfan säger jag! första delprovet jag gjorde var lätt, hade endast tre fel. men andra blev jag underkänd på, det handlade om oljan i bilen och en massa shit. inte alls vad jag övat på instuderingsfrågorna..
jag förstår inte en del grejer och om jag har rätt så kommer detta ta en tid för mig med teorin, för jag tycker den är helt cp en del av att. så nu är jag inte så pepp på livet längre haha :( köra kan jag, men teorin kan slänga sig i väggen.........

baaah. vet inte om jag ska med ner ikväll igen och köra en indoor walking pass, just nu känner jag inte för det. vill krypa ner i soffan och kolla film, äta något gott... hehe
imon blire träning igen iallfall och sen var väl lovet typ slut, vet inte vad som händer på fredag förutom att jag ska på någon liten porslinsmässa med farmor på förmiddagen, lördagkväll blir det mys med malin och julia. och träning givetvis hela helgen, annars lär det bli för mycket dö tid.

sjukt tråkigt väder är det också! men endast en månad kva till den 3e december!!!! fattar inte att det är november alltså.. var ju augusti nyss.. ja kanske skulle man baka lussekatter. MMM :D

träning!!!

har inte tränat sen i torsdags. känns som jag gått upp flera kilor sen dess :( mha får liite panik.
därför har jag bokat pass nu, 2 pass imon Zumba och indoor walking, och 2 pass på torsdag, indoor walking och core, sen är det lite bra att min pojke åker iväg över helgen så jag kan hårdträna i helgen med!!
trots att jag kommer sakna honom. men nu jävlar måste jag ta tag i denna träningen igen! jobbade trots allt i fredags så tjänade lite pengar och svettades...

var igår jag var fullbokad hela dagen och helgen har varit ganska fullspäckad så nu ska jag ta igen helgens kaloriintag som mestadels bestog av alkohol tror jag? usch usch..

men det som är värst är alla mina fula bristningar. dom kan man inte göra någonting åt på samma sätt...

DKM

ASSÅ jag vill tatuera in Dropkick Murphys på hela mig för att folk ska fatta att det är världens bästa band och att jag älskar dom!!
blir lite galen. antingen blir det den 3e då jag skriver det ungefär vid armvecket, alltså denna text, som är så fin. eller väntra jag och gör något större, typ på hela magen :D men det kommer ingen se för jag går sällan runt utan tröja....



så folks, i födelsedagspresent önskar jag min presentkort till tattoos!
på people ska jag göra den 3e och blir hela min högerarm, och det skulle betyda mycket för mig om folk var med och skrammlade ihop pengar till något såhär viktigt för mig, som jag väntat på i flera år. det vore den finaste presenten tycker jag, att ni mina vänner hjälper mig med att bli den jag vill vara haha, trots ni kanske inte gillar det så är det en viktig del för mig., hihi

glad

hade en mycket trevlig lördagkväll med massor av fina människor. gårkvällens film SAW på bio var också mycket.. trevlig. nu sitter jag i min säng, inburrad i mitt nya fluffiga duntäcker (känns som att sväva på moln) lyssnar på Millencolin som får mig att bara vilja hoppa runt och dansa (trots att jag inte kan dansa) och jag glädjs så av vilken fin dag det varit idag, bakpotatis och negerbollar med mina fina tjejer Carro och Malin :) tror att min tur har vänt, jag mår så bra!

plus att jag träffade Julia på körskolan imorse, det glädjer mig, små fina vänner som dyker upp när jag minst anars det. och inte nog med det gick körlektionen kanon idag!

därför får ni en gammal bild på mig, oj smal jag var... hehe men så fula ögonbryn och ful sminkad haha.. det var nog på den tiden när jag inte använde mascara heller. mohhaha det kan ni skratta åt om ni vill

what a night!



Lördagen var kanon! bland dom bästa kvällarna på riktigt riktigt länge.
jag kom in på PM och var helt lagom i gasen :)


  

strumpbyxorna, det såkallade fiskenätet och blodet var det enda jag införskaffade
mig för kvällen, så om jag ska vara ärlig kände jag mig ganska vanlig. haha vanliga kläder osv..
men men.

Kolla förresten vad mina töjningar (öron) sticker ut på bilderna, haha ser ju skitfult ut! :O särskilt på vänster sidan, den står ju rakt ut???
RSS 2.0