GOTT NYTT HÖHÖHHÖ aghain

  

NU SITTER MINA BRYDAR PÅ BUSSEN och varför inte få bjuda på sig själv på nyårsafton, och den sista dagen på året.
jag tycker det är dööööööööööh tråkigt att man inte kan ladda upp redigerade bilder, eller visserligen inte jag. ah och då menar jag sånna som kommer från paint. HAHA nej jag sätter inte mustasch på mig själv, och rita inte dit ansikten. men jag som är tjejen som överlever utan krångliga photoshop, tycker det är skitsvårt och jag bara orkar inte. så redigerar jag mina bilder i microsoft word, WOHO. ja jag lever fortfarande på 90 talet. men allvar här, visste ni verkligen att man kunde redigare bilder i microsoft word? ja det är ju en annan fråga. jag tror dessutom jag är nästan ensam om att redigera dom där. så jag bryr mig inte, tycker det går kanon bra. men jag tycker fortfarande och kommer alltid tycka, och kanske är det så. att ja, jag skaffa blandannat blogg för att kunna lägga upp bilder, såklart. men det kan jag ju inte, hur snygg är man på bilderna som är oredigerade tex? jaja. nu skiter vi i detta ämnet. men för er som håller med mig, tycker jag vi ska starta en prostest klubb och så att man kan lägga upp alla möjliga bilder, filer av MPH%%:;ASFL;AS ja, vad alla bilder har för filnamn. ja precis, vilka filnamn som helst ska kunna fungerar. annars tycker jag vi borde börja jobba på utvecklingen en aning.

tack för mig. gott nytt år agaaain and have it nice.

GOTT NYTT ÅR! och god fortsättning

Imon är det nyårsafton. firas med brudarna hemma i min grotta antagligen. Nikki, Carro, Anna, Iza, Ebba, alla minaklasskomipsar utom Carro, som visserligen gick i min klass för några år sedan.  och någon nikkis kompis sen får vi se vilka som mer väller in, kanske emma eller några andra trevliga prickar.  kanske är det så vi hamnar på emmas kompis pojkväns kompis fest i ronneby. eller varför inte i listerby hos han med dom gröna bygg byxorna. jajaja, alltid lika spännande och veta vad man hamnar.
dock tycker jag inte nyårsafton är så märkvärdig, eller midsommar om vi ska gemföra. fasten det är 2 helt olika grejer egentligen, midsommar är väll egenligen bara en trevlig tradition och nyårsafton för att hurra in det nya året. ja, spännande, skjuta en massa raketer, och hela köret. nej så speciellt är det väll då inte. det är bara en sån dag som är stämplad för att man ska festa på den dagen och ja, känner sig helt enkelt tvungen för att hitta på nått sjuhundrans rakartyg. känner nästan lite panik, jaja nu känner jag mig lite vilsen i smeten. men visst, jag hoppas vi ska får det trevligt iallafall och att vi säkert ska få en bra början på det nya året.

Nu är både Cornelia (corre sjöborre) och Malin körling i Thailand. visserligen på 2 olika ställen, även om dom råkar vara på exakt samma stället.
skriver detta inlägget nu för att jag kommer antagligen inte göra att imon ;)
GOTT NYTT ÅR!

jag får syn på en jävla idiot och hela dagen är förstörd.


IGÅR VART (ey, nu tänkte jag på det gabbi, att jag skrev vart ;) DET BONES KONSERT!
fina grejer det. bästa the bones konserten jag vatt på. bästa är att man får syn på så jääkla mycket snygga människor när man är på bra konserter etc. tar åt sig av små outfits och samtidigt mår fan att man inte lyckas lika bra själv.

MEN, flera dagar, veckor, månader år.. nästan nej. har jag velat ha ett svart smalt skärp med vita prickar på, men har bara hittat på hm, och man va tvungen köpa en kjol för att få skärpet. men inte går väll jag och köper en kjol för jag vill ha skärpet till.. nej. med alla mina funderingar om att ta skärpet, eller försöka köpa det utan kjolen. nej så långt kom jag inte heller. men sen igår när jag va hemma hos malin så låg det ett sånt urtjusigt litet skärp på henne hylla, och jag högg tag i att direkt! hon sa, men du kan få det om du vill. jag ville bara ha kjolen! åååhåh, och jag ville bara ha skärpet. vilket klipp jag gjorde där igår, gick runt i hennes rum hela kvällen ihopp om att hitta något hon ville ge till mig. och visst, där fan jag allt det där skärpet som nu är till min egodel.  

♣                    ♣                    ♣                   ♣

GATANS LAG
är så bra så jag vet inte vad jga ska ta vägen, vill se dom live NU!
såg dom på rassle i sommras, och gudja. man kan va efterklok och önska man utrnyttjade tiden på bättre sätt än vad jag gjorde då.

tex denna låten, texten är ju bara för go. och gatans lag är bra helt enkelt!det är en solig dag och inget tar emot, man sätter sig och knäpper upp en öl. då får jag se en jävla idiot och hela dagen är förstörd. han sitter i en bil med sitt falska jävla smile och raggar på en bimbo med stora bröst..
REF..
skalla , sparka , sluta aldrig slå innan blodet stänker från mina sänderslagna knogar. skalla , sparka sluta aldrig slå innan blodet stänker på mina nyputsade kängor. skalla , sparka sluta aldrig slå innan blodet stänker från mina sönderslagna knogar. skalla , sparka sluta aldrig slå innan blodet stänker på mina nyputsade kängor.
som om inte detta vore nog så kommer det fram en sketen snut "du det vore nog bäst om du tog o drog, så där kan du inte sitta och se ut, du är en skam för våran park så som horor, pest och knark. ditt jävla nsse svin stick här ifrån!
REF..
det börjar dugga mot mitt korta hår, jag svär och höjer näven emot skyn då kommer det ett par med labrador och det vänder sig i magen och jag spyr! jag tycker så nasister, snutar och brats men svenssons är dom jag hatar mest ja hela vårat samhälle är byggt för deras skull jag hatar dom och deras jävla hund!

legat i sängen med migrän tills 7 tiden ikväll ungefär, men nu mår jag rätt bra faktiskt. känner iförsig ändå bara för att mysa ned mig och ha det gott.  men nu är det prima skinka,
IDAG HISSAR JAG FLAGGORNA FÖR GATANS LAG HELT ENKELT! :D

OiOiOi..

god juldag

god juldag, eller vad man nu säger. det är dagen efter julafton. och antagligen en av alla dom tråkigaste dagarna på året. vad ska man göra, visst jag låter jätte tråkigt. visst finns det grejer att göra. men denna dagen är soft, man ska bara ta det lungt tycker jag och pyssla med alla sina julklappar. men världens bästa malin kommer hit sen och inviger mitt så kallade nya, som inte är så nytt längre. mitt rum. tänkte fixa till med lite gott fika och så, myspys!
men jaja, igår fick jag iallafall 2000 spänn av farmorfarfar & mormormorfar. det klirrar fint i kassan.
julafton är mysig tycker jag. mat mat hela dagen trycker vi i oss. egentilgen ser jag ingen mening med julafton, och asså det är ju jätte mysigt och jag är glad att vi firar den. ja på det sättet vi gör att, inget märkvärdigt egentligen. vi dansar inte runt granen, skriver inga rimm på julklapparna och tomte hade vi ingen i år.
jag undrar vad alla dom där super kristna människorna gör på deras julaftnar. skulle vara spännande att se.
men för er som vill veta så fick jag igår, 4 skivor, egentligen 5 men den sista har inte kommit ännu, trukigt.
Rancid, Street dogs, tiger army, The liptones, och så kommer die hunns på posten om några dagar antar jag. SUVERÄNT! :) satt besviken huuuuuuuuur länge som helst, trodde inte jag skulle få en enda skiva. men sen så, pjhu. där vart dom. ja vad fick jag mer, sånt smått och gott som  alla andra antar jag. lite kläder, en fin tågstations klocka ungefär, typ ja . en sån man gänger på väggen och klockor som går ut med en fin vad ska man säga, hållare och så en klocka på varje sida. det är nice! ;) hehe.
joooooo! en the bones biljett till lördag fick jag med. det bugar och bockar jag för.

nu är det inte så länge kva tills nyårsafton heller. vet dock inte än vad som händer, men det är ju sånt man märker ;)
och nu orkar jag inte skriva mer. INTO THE VALLEY, är bra. med street dogs.

ADIOS AMIGOS ERA GEEKS!

snart kommer kalle & hans vänner!GOD JUL!  GOD JUL! GOD JUL! GOD JUL! GOD JUL! GOD JUL! GOD JUL! GOD JUL! GOD JUL! GOD JUL! GOD JUL! GOD JUL! GOD JUL! GOD JUL! GOD JUL! GOD JUL! GOD JUL! GOD JUL! GOD JUL! GOD JUL! GOD JUL! GOD JUL! GOD JUL! GOD JUL! GOD JUL! GOD JUL! GOD JUL! GOD JUL! GOD JUL! GOD JUL! GOD JUL! GOD JUL! GOD JUL! GOD JUL! GOD JUL! GOD JUL! GOD JUL! GOD JUL! GOD JUL! GOD JUL! GOD JUL! GOD JUL! GOD JUL! GOD JUL! GOD JUL! GOD JUL! GOD JUL! GOD JUL! GOD JUL! GOD JUL! GOD JUL! GOD JUL! GOD JUL! GOD JUL! GOD JUL! GOD JUL! GOD JUL! GOD JUL! GOD JUL! GOD JUL! GOD JUL! GOD JUL! GOD JUL! GOD JUL! GOD JUL! GOD JUL! GOD JUL! GOD JUL! GOD JUL! GOD JUL! GOD JUL! GOD JUL! GOD JUL! GOD JUL! GOD JUL! GOD JUL! GOD JUL! GOD JUL! GOD JUL! GOD JUL! GOD JUL! GOD JUL! GOD JUL! GOD JUL! GOD JUL! GOD JUL! GOD JUL! GOD JUL! GOD JUL! GOD JUL! GOD JUL! GOD JUL! GOD JUL! GOD JUL! GOD JUL! GOD JUL! GOD JUL! GOD JUL! GOD JUL! GOD JUL! GOD JUL! GOD JUL! GOD JUL! GOD JUL! GOD JUL! GOD JUL! GOD JUL! GOD JUL! GOD JUL! GOD JUL! GOD JUL! GOD JUL! GOD JUL! GOD JUL! GOD JUL! GOD JUL! GOD JUL! GOD JUL! GOD JUL! GOD JUL! GOD JUL! GOD JUL! GOD JUL! GOD JUL! GOD JUL! GOD JUL! GOD JUL! GOD JUL! GOD JUL! GOD JUL! GOD JUL! GOD JUL! GOD JUL! GOD JUL! GOD JUL! GOD JUL! GOD JUL! GOD JUL! GOD JUL! GOD JUL! GOD JUL! GOD JUL!

GOD JUL!

godmiddag mina fans!

idag fyller min käre far hela 36 år, jajjeminsann han är då inte äldre. men börjar närma sig 40 och där med maybe, 40 års krisen kommer farandes. men det får vi då inte hoppas, eller det beror ju på om han lyckas komma in i den svägen då han bara vill köpa grejer till sin fina lilla dotter som parfymer, dior väskor, solbrillor och allt såntdär som får vardagen att glittra lite extra. ja då är krisen så välkommen! :)

nej men seriöst, fan va jobbigt att sitta och tänka på att allt jag skriver ska bli skitbra. hoppas jag kan bli den där svartinemma utan att behöva anstränga mig så värst mycket.
idag har även Adam namnsdag, för er som inte visste det. Imon har Eva namnsdag, ja.. för imon är det julafton. så mysigt så!
min julafton kommer på ett ungefär se ut såhär, stiger upp när jag vaknar om det visar sig vara innan klockan nio ungefär, annars så går jag upp gör mig fin. höhöh och sedan åker vi till mina kära farföräldrar och äter lite smaskig frukost, vidare till min morföräldrar, eller mormor och morfar som dom heter i min värld, käka mat kolla kalle, öpnna klappar och myser. ja, händelserik dag egentligen. men jag tycker alla är för jäääävla negativa! åh, hatar julen hit och dit blabla. tråkmånsar!  julen är en underbar tid då man ska sjunga julsånger tillsammans och umgås.

PUSS PÅ JULEN! 
 
men varför inte klämma in en jullåt mitt i allt.  det jag gillar jag älskar när han med trummorna kommer in, ja videon är tagen ur love actually. och han är för ful den där pojken så jag blir helt kär vad söt han är! :) haha ååååh

hej Svartinemma

för att övergå till seriös, så. ja är det bara jag som tycker att blondinbella är skitsöt?
nej antagligen inte, men jag vill då säga att jag ska utveckla min blogg, på alla möjliga sätta och bli den nya Svartinemma, hot or not listor, och ja, dedär ni vet. varje vecka, och då vill jag säga att jag vet vad det är som är inne just denhär veckan!
okej. har jag berättat att jag köpte nya skor igår? nej det har jag nog inte. 
men det va ett par svarta små söta kina skor som dom kallas, i fint sammets tyg. och så va det även en söt liten klack på den, om man nu kan uttrycka sig så. större sula där bak helt enkelt, om jag ska va exakt.
jag vet inte hur länge jag velat ha dom skorna, ja det vatt väll en vecka eller 2. men sen nu en dag i veckan då jag hade en halvtimmes dötid tänkte jag att jag går in på HM en runda. visserligen brukar jag inte visstas åt det hållet i vanliga fall, men jag fick ett impuls ryck. och tur var väll det!  och rea också. snacka om ett fynd. endast 79.90.
jag är supernöjd.
bara en tjej som jag kan ha den turen.

glöm inte att alla är perfekta. men jag har även detdär lilla extra. puss på er allihopa där ute i stora världen!

The worst day since yesterday.:')Love is here any cloud in the sky
Would you be my flushing bride?
I don't think so
But I never met a boy like
I never met a boy  like
I never met a boy like
I never met a boy like you before,

I scream

finfin helg.
nu ska jag gotta till att med lussekatter, glögg och parlementet.

lyssna! :) jag gillar den.11 december

well well, jag sitter inte vid datorn så mycket längre. men när jag väl gör att så lägger jag ofta in ett litet nice inlägg här. eller nice och nice. jaja...

nu sitter jag i multimedia salen i skolan och sjunger på miss li.
my baby loves me when i'm down and out
my baby loves me when i'm up and shining
don't want to scare him away from me
oh, how i love him

Idag är det även lucia. eller visst fan, nu kom jag på jag borde ändra rubriken från 13 december till 11 december, det va först när jag skrev idag är det lucia jag kom på att det inte alls är det. det bara råkar vara så att jag ska gå och kolla på lucia idag, på min förra skola. öhöhö.. med världens bästa malin.

nu vet jag inte vad jag ska skriva så därför lägger jag upp på denhär snyggingen! nahe vafan.. .det gick inte det heller så ni får vara utan. åh hemskt vilket meningsfullt inlägg det här blev. men det blev någonting iallafall! ;)

tralalalala

OH THATS REMINDS ME!
i lördags hos corre sjöborre kollade vi på titanic, helt plötsligt blev jag helt crazy. vafan hade jag hört låten dom spelade när jack & hum... Rose heter hon, går ner där nere bland alla fattiga och dansa så det bara svänger om att. helt paralyserad och panikslagen, VAFAN KÄNNER JAG IGEN LÅTEN FÖR??
jo, efter lite tänkande och brakande. Flogging Molly - Salty Dog. DÄR SATT DEN! :D och jag va lycklig som aldrig förr.
 bara en undran, varför just den låten?
men jaja, helt plötsligt började jag tänka på pirates of the carribean och började sjunga på denna härliga låten. jag har alltid velat bli, sjörövare, om inte piratinna som också låter så jäääääkla mäktigt. ja, piratinna vill jag bli.
segla på dom sju haven, fridens liljor.. halleluljah, oi oi captain!

Everybody´s Gone And Done it


well well, sista veckan i skolan innan det bär av till "sortera julkort på posten" jobbet. rätt skönt om jag får säga det själv, visst verkar det hur roligt som helst att sortera julkort!  faktiskt. sen är det jullov circus 3 veckor och sedan skola igen, men då blir det bara varmare och varma och då är tiden då man ser fram mot våren. och snipp snapp snut nu är fasen snart detta skolåret slut. jag tänk vad snabbt allt går, egentligen. även om jag råkar sitta och titta på klockan och inse att den bara är 21:00. inte änns 10, och jag vill bara gå och lägga mig.. sovit från när jag kom hem, halv 5 ungefär till klockan 8 då jag insåg att vafan, kan inte ligga här som en säckpotatis hela dagarna. så vad gör jag, jo går och sätter mig vid datorn istället.

MHm. va på barn&ungdoms mottagningen vid 11 idag, satt och pratade med en doktor ungefär en och en halvtimme, plus tog en massa prover för bla något när det gäller njurarna, borelia och ah, en massa annat shit jag inte kommer på just nu.   om inte annat så började jag storböla. jag hatar att prata med doktorer, att berätta hur jag mår, att mamma (som då va med mig) och doktorn som sitter och prata om mig när jag sitter precis bredvid. nej usch. jag orkar inte änns skriva vad vi kom fram till och blabla.
imon ska jag ändå till tandläkare som sagt och det är ju inte så jävla roligt det heller..
DAHH!

fyfasiken vad min blogg är rolig! HAH :D

tandvärk!

mor min målar om i mitt såkallade "nya rum" dvs, min brors förra. och nu har han mitt. det blir nog nice, fina röda väggar. körsbärsröd också av alla röda!
också så har jag ont i en kindtand. det är verkligen inte bra ju! sjukt ont har jag. jag skäms själv att jag har ont. och inte är det skönt heller. jag ska till tandläkaren på tisdag. och det är inte heller så roligt. kanske har jag ett hål i min tand, suck då är jag en dålig tandägare också.... men värsta är att det gör så jävla ont! :(

ikväll blir hem till Corre Sjöborre.

fakta om sjöborrar

Det finns ca 950 arter sjöborrar. De rör sig i vattnet med hjälp av slangfötter. Sjöborrar lever på både djupa och grunda ställen och i nästan alla korallrev finns det sjöborrar. Under taggarna har den ett runt skal som är gjort av fem olika kalkplattor. Taggarna är rörliga med hjälp av en muskel som sitter inne vid fästet. Taggarna är bra försvar när en fisk försöker äta upp den, då blir det svårare att svälja. Sjöborren äter smådjur, alger, blötdjur samt både levande och döda växter och djur. En sjöborre som är fem till sex år är ungefär lika stor som en tennisboll.

CIAO!

SKA MAN VARA FIN SÅ FÅR MAN LIDA PIN!

HERREJÖSSSE NAMN!
fy fan va ont det gjorde kan jag säga er. men det hindrar mig inte. ska man vara fin får man fanimej lida pin!
16 bast idag. och snyggare än någonsin, äntligen ser jag ett ljus i mitt liv! 
PUSSSS

hopplöst fall

FÖR ATT VARA LITE ALTERNATIV, så ska jag inte klaga idag. jag har ont överallt och blabla. men skit i de nu för de hjälper fan inte att klaga, även om jag tror det ibland. 
Det är 1 December idag, ätit en och en halv lussekatt och det va hela 20 russin i, HUR MÅNGA SOM HELST: och dessutom är det inte gott med russin imon den andra och på onsdag den 3e. då fyller jag år, och tattoo gäller! superlängtar gör jag. 

det tog ungefär en och en halvtimme för att bli klar med detta inlägget, eller att komma hit. men nu vet jag inte vad jag ska skriva längre. men jag tappade min ordbank någonstans.
men för all del, lyssna på den här underbara låten.
Eva Eastwood är min gud!  SMACK<3

RSS 2.0