Hero

Alldeles för sällan använder ja min blogg, och med tanke på att ja startade den för inte så länge sen..
men ibland orka jag inte, och sedan så händer de inte alltid för roliga grejer hela tiden. Och dessutom så orka jag aldrig bära med mej min kamera. tråkgt nog, för de är ibland då man verkligen vill föreviga nått som hänt. 

I Fredags va Malin och jag på Porslinan, de va bra band som spelade och vi hade trevligt.
? fy för alla jävliga busschaufförer!
förstår inte varför vi inte kunde få åka med bussen bara för att han inte tog kort.  fatta han inte att vi va tvungna att komma hem. klart som fasen inte busschaufförer blir populära när dom är elaka mot passagerarna. så därför vill ja tacka alla busschaufförer som är trevliga, och låter folk åka med även om de är fel på kortet eller för lite pengar eller va de är,. :) de hade vatt samma sak om busschauffören skulle ut och åka nån kväll, och märkte att inte de gick åka på kortet. de är kollektivtrafik de handlar om! 

Men nu, eller imon är de näst sista veckan i mars, och snart öppna glassiären :) 
Denna veckan blir skola fram till torsdag. och sen har vi påsklov, hur härligt som helst.
Bara vädret börja bli finare och de blir varmare ute så blir ja glad, då går de lättare i skolan också :) men vart är den jäkla solen?!?!
snart dags för nationella prov i engelska också, hallelulja. ja blir stressad av skolan nu de sista, känns som vi ska hinna med hur mycket som helst och vi har börjat på flera olika grejer samtidigt. hoppas bara inte de är så jobbigt som de låter.

På frededag fyller Filip år och då ska ja hem och käka hoss min mormor&morfar, jippi!
Malin åker till Tenneriffa på lovet. (eller ja vet inte säkert, men tror de va dit) , så de blir utan henne en hel vecka..
hur ska ja klara mej?
Men sen så va de den 30 mars helt plötsligt ja, söndag om 2 veckor. Då jag skulle åka till Göteborg och se Dropkick murphys, men så blev de ju inte då ju :'( ja kommer stor gråta hela dagen.

för övrigt.
ikväll ska ja färga mitt hår, svart igen :D
jag vill ut och gå, men inte ensam..
jag sitter vid datorn alldeles för mycket, men de är ju inget kul på den. så snälla skaffa dej ett liv Emma!
jag måste lära mej spela säckpipa! ..nån gång.

♣  Emma


image32

White Trash Gigolo

Egentligen orka ja inte blogga, och egentligen orka ja inte göra nånting. ja är skit trött!
men ändå har ja varit så duktig idag att ja tatt tag i de här med att sy klart min leopard klänning, och sy om min svarta köpa klänning från hm som nu hedanefter är lite kortare, och tajtare.image25 image27
image26   image28 image29      


/Emma                       

Holy Hack Jack

fredag, lördag, söndag.
ja minns knappt va ja gjorde i fredags.. jo just ja, ja somnade vid 10 ungefär pga att ja hade sån jäkla migrän.. vaknade på lördag morgon klockan 7 säkert, av att ja hade migrän då oxå. hallelulja, varför just jag?
.. men mamma köpte koffein tabletter till mej, så ja överlevde den dagen oxå.
Musik Direkt i igår kväll (lördags kväll) oxå. mycket trevligt. De blir in ikväll igen, med nya band och ny frisyr.
jo, hör och häppna, ja vet inte va ja fick för mej igår, ja klippte min lugg kort igen :O jaja, då hade ja ju lugg där igår, fast uppsatt. men nu kommer de. Jag har klippt av mitt hår, säkert 3 cm på längden, ja vet inte varför ja fick för mej de. ja tycker de är fint med kort hår, om man har en snygg frisyr, och nu när ja hade de ganska kort tänkte ja att de är nu eller aldrig ja får testa, om ja ångra mej nu så äre ångrat. men om ja har långt och klipper mej kort, då ångrar ja ju mej ännu mer.
ja tycker att ja är väldigt duktig av mej, hur många äre som vågar klippa en frisyr på sej själv egentigen?
måste säga att de är lite svårt i nacken iaf,. där har ja inga ögon..

De va ett tag sen ja skrev, nu va de nästan en vecka sen. och jag är sjuk. hemma från skolan, missa säkert en massa. eller kanske inte, de är jobbigt att jobba igen sen. men de är skönt att va hemma :)
när man är hemma, har ingenting att göra. då har man tid att tänka, tänka på allting mellan himmel och jord.
tex, kan man sitta och titta på fina skor/kläder på internet som man vill ha, men egentlinge borde man inte de för sin egen skull, iaf inte jag. blir bara besviken att ja inte ha några pengar och att alla kläder är så dyra.

De är torsdag idag, och mars. de är MARS, men vafasen är våren?! okej, de är sol ute. men de blåser iskallt!
ja behvöver värme, värme, vår och sommar!
ja vill ju kunna börja använa sommar/vår kläder, solbrillor :D utan att frysa ute, men de går ju inte än så länge..

 image24  image23


/Emma
RSS 2.0