whoot? ohyeah!



En lärare på skolan sa till mig nyss och frågade om jag gillade 70talet.. jag såg ut som en 70'talist antagligen. haha kollade lustigt, nää jag gillar inte 70talet.. jo men dom hade ju såna i håret, frisyrer.. ^^blabla. nä då gillar jag mer 50-60tal sade jag! ååh jaa. det är det jag menar. rockabilly! nice.

look, thats my new tattoo!

min nya tatuering. eeeheh jag är så nöjd. dock är den snyggare irl, såklart! så om ni stöter på mig visar jag den merän gärna :D



på fredag är det dags för tatto igen, woho!

tattoo dags

den 27e november var det dags igen! :D weooohoho.
ska bli underbart att få nålen i mig igen, dettar har jag längtat efter.



DEtta blir det. diamanter på handledarna och hästkon med klövert på foten. men ska ta väck rosorna. jaja. ni får se om två veckor! :D jag är så pepp!

mina barns kläder

varför finns det så fina barnkläder? varför finns det så mycket fint. som jag inte kan använda nu? .. kolla in dessa fina barnkläderna , och det är bara LITE av vad jag hittat. åh jag vill ha barn nu, jag vill verkligen det... mina barn hade varit dom finaste barnen. åh..

    
 
VERKLIGEN världens finaste klänning.ååååååååh. sån ska lätt min lilla flicka ha! och den rödvita skjortan blev jag alldeles förtjust i också. och den rödprickiga skafsen att ha i håret... åh hade varit roligt om mitt barn plötsligt hoppade ut ifrån mig? eh ja! hiihi.. åh, skorna älskar jag också och den sista lilla söta dräkten! ååh. herrejösses.. får nästan tårar i ögonen och önska jag kunde beställa allt detta nu.. verkar som jag bara ska ha tjejbarn, men det ska jag inte.. skorna, poker skafsen och linnet kan en kille även ha. åh att jag änns sitter och kolla efter kläder.. det känns rätt patetiskt. hejdå.

SÅ DET SÅ

nej nu vill jag göra något, pierca mig.. färga håret eller i stort sett vad som helst!
känner mig jätte tråkig. får nästan lite panik. vad ska jag göra? jag vill tatuera mig.. men det ska jag visserligen snart. får in till tatueraren någondag och säga att jag ska göra hästskon istället för ankaret, kanske får bli imon. jag längtar som fasen! och desstuom ska eller jag har HÖRT att studiebidraget ska höjas nästa år, alltså i januari tror jag? om ca 2 månader. till 1400, det är inte mycket. men det känns bra! underbart helt enkelt.

köpte visst en "väska" igår, fast visserligen är det en neccesär, men det syns inte.. och "tanten" i kassan tyckte jag var så söt, så fick nästan den 100 kronor billigare. vilken tur jag hade! så nu har jag 60 kronor kva denna månaden ungenfär...

jag har inet börjat med en ända julklapp! :O Det är förfärligt faktsikt, när det gäller mig. jag älskar köpa julklappar brukar börja redan i september eller oktober. men det har nog med stämningen, det känns inte som jul. det var ju sommar nyss? allt går faktiskt så himla fort...  tänk snart är jag kanske 80 bast? VAAA...

neh nu ska jag ner och dricka äppeljuice ännu en gång, för att jag älskar det <3

dessutom mina vänner, är det tråkigt att både Elin, Annie och malin är sjuka.. det är tomt i skolan utom dom :( tur jag har anna. som visserligen var hos tandläkaren idag.. på tal om det ska jag till tandläkaren imon. nu är det snart helg igen. hejdå.

jag önskar jag vore mer 50's än vad jag är...


glasögonorm

då har man blivit glasögonorm igen, ja jag hade glasögon innan förr i tiden. men slutade använda dom för att EN sa till mig att jag var ful i dom. men nu har jag det igen, för att jag behöver det när jag blandannat sitter vid datorn. jag har inte dålig syn, tvärtom. jag är översynt alltså mina ögon blir överansträngda blablabla...

jag har världens finaste hello kittty julkalender.


baby baby baby baby..

lalalala..

(kanske) nästa vecka ska najje tatuera muffinsen på mig. riktigt nice. sen har jag tid hos micke den 27e då jag skulle göra ni vet likadant ankare på vänster som jag har på höger, men det är ändrade planer. min pojk som har sådan fantasi kom med en ny ide och den gillade både mamma, pappa och jag. så jag tror jag dra till micke någon dag och berätta det, och frågar om han även vill göra en stjärna på min axel.

muffinsen som antagligen blir nästa vecka. istället för ankare, hästsko och klöver. och stjärnan. som antagligen blir blå där den är vit på bilden.
  


andra som jag kan tänka mig.

  
den emd piraten kan bli så jäkla fin med en grön pappegoja och en massa fäärg :D captain em, hm. . jag gillar pirater.

hejhej hemskt mycket hej

skolan har dragit igång igen, det är inte roligt.
imon ska jag vara mässvärd på gymnasiemässan, kul med lite annorlunda för skolan är ju för tråkig.

det var äcklig svampsoppa i skolan idag så jag är döhungrig. har ringt till bup, men var lungtstängt så ska ringa sen igen för jag känner inte för att komma dit idag.. har inget att prata om och jag mår faktiskt helt okej nu.

har inte så mycket att skriva om. jag är hungrig, tror jag blivit smalare. haha... och idag är det exakt en månad tills jag fyller år! snartr har babe och jag ett år . underbart. därför får ni bilder på oss. ♥puss

eller föressten det får ni inte för skolan datorer är åt helvete. hejhopp

höstlov

oj. det var en vecka sedan jag skrev sist, och har väl inte suttit mycket vid datorn sen dess. iallafall har jag haft höstlov, som visserligen är sista dagen på idag. känns förjävligt. jag längtar redan till jullovet.

mest varit med min baby i veckan eftersom han varit i dublin hela förra, mest myst. men det gillar jag! bowlat med familjen för farfar fyllde år, tobbe vann... ätit god mat och inte hunnit träna på hela lovet, dåligt. handlade snygga höga blåa jeans som jag även sytt in i dag, dom var chinos modell, men jag vill ha 50's. sydde iallfall in dom och nu är dom perfect!  handlat 3 olika röda nagellack för 50 spänn på torsås marknad i fredags, det var det enda bra med den marknaden.
ska även få glasögon nästa vecka. var hos optikern nu i veckan. det blir ett par rätt så smala men ändå breda? svarta och lite brunfläckiga. det närmaste leopard dom kunde komma..

igår var det halloween fest, som sagt jag har rätt mycket att berätta. kan ta lite bilder från det olika.
när vi var och letade halloween klädsel blev det lite annat secondhand shopping med, en korsett, förstår inte hur man kan leva i det.. jag får svårt med andningen bara jag haft på mig den i 5 min :D men det vänjer jag mig väl vid... ehhe och även ett leopard linne. mm. men som sagt , bilder kommer. ps. jag älskar dropkick murphys

     

blogg vill inte vara på min sida idag. det går inte bra att ladda upp så det får räcka med dessa.
RSS 2.0