Som Maria montazami utan läppstift

Har mellanlandat på hårfärgen röd/brun/fruktröd/mens typ och insåg att jag måste klippa mig. Detta är dock toning så får se vad det blir härnäst. Lite sugen på pach och svart. Var trots allt ett år sedan jag var helt svarthårig, ett år!! Sjukt. Jag vet ej varför jag inte trivs så bra i rött.. Men men får se om någon dag kanske låta tidningen försvinna av sig självt sen köpa någon rolig cool färg. Ångest, frustrerande, jobbigt, drygt, ungefär så förjäkligt att inte veta vad jag ska göra med mitt hår.
Känner mig som en bortskämd snorunge. Tänk på barnen i Afrika inte kan dom färga håret så som jag håller på..

Nej nu får det vara nog!

Tanken slog mig att jag skulle färga håret svart. Men kommer tröttna om 2 dagar så bestämde mig nu att nu blir det oranget igen! (Dvs om WooDooLand i staun har orange hårfärg) eller någon annan kul för jag orkar ej beställa. Avskyr fraktavgift.

paket på posten

efter sisådär typ 2 år sent har jag äntligen beställt dessa solglasögon, (ja slog på stort och beställde 2) ett par  leopard och ett par svarta. (dom två översta) och givetvis en väska till det.
tvekade först då det är så jäkla dyrt att beställa med frakt och allt. men bestämde mig snabbt att jag är minsan värd detta! att få känna mig lite snygg i vår. var längesen jag köpte något till mig själv.. då jag haft ont om flis i höst. men nu börjar allting ordna upp sig, och ja ja jag är absolut så värd detta!
 
 
 
 

färgbomb

min sista hårfärg är slut och jag bara går och väntar på att håret ska se ut som skräp.. när den försvunnit efter x antal tvättar vill säga. jag kan inte bestämma mig vad jag ska göra med mitt hår. vilken färg jag vill ha. det lutar åt lila eller orange. hade oranget i sommras så vet att jag trivs i det, lila är ju skitsnygg men frågan är om jag trivs i det som sagt och hur länge jag vill ha det.. funderade även på att göra det enkelt, dvs köpa blekmedel och röd färg på maxi typ så jag kan ha det blont och rött? eller givetvis blont och svart?... det blir ju lite dyrare att skicka efter hårfärg hela tiden. och det går ju ur snabbt..

behöver några kloka råd ifrån er.

Tvättastädadammadiska

Nu är det inte mycket kva att packa ner. Vi får klara oss på minimum nu hehe. På måndag får vi nyckeln om 2 veckor. Ska bli fantastiskt. Ytterligare ett nytt steg, kan lämna dåliga vanor och minnen bakom sig. Dom trevliga tar man givetvis med!

💪🍌

Regnar ute. Skolan är slut och börja bli smådrygt att gå hemma, ingen bil och inte mycket kva att packa ner nu.

Kolla film kanske? Nästa vecka och veckan efter blir det jobb så kanske ska njuta av denna veckan och ta det lungt.. Och om 3 veckor flyttar vi eller är på G. Så då blir det fullt upp!

Vågen visade 3 hg för mycket igår, men stog kva på samma kg eller vad man ska säga. Bra jobbat för att ha varit nyår och jul samt sjukdom och förkylning så har rört på mig ytterst lite. Men nu är det andra bullar!

Älskar snabba leveranser. För drygt 14 timmar sedan råkade jag klicka hem detta schyssta skal på tradera och idag låg det i brevlådan. Fett nice alltså!

Framåt marsch!

Nu är det full fart igen idag är det nästan en månad sedan jag var på Xtra Vaganza viktcenter på rosenholm och har verkligen saknat det, dessa gruppträffarna är så bra! Ikväll är det dags igen.

Kan tänka mig att jag gått upp något kilo här nu över jul och nyår. Men efter att gått ner 14 kg så är det ytterst lite okej. Men jag har unnat mig färdigt nu och nu ska det ytterligare gå neråt!

Heja heja

Tack 2012

RSS 2.0