vilket kap!

precis kommit hem från bröllop i kyrkan, efterfesten fick jag inte vara med på...
det var roligt, eller roligt och roligt, skrattade inte så mycket, mest åt jennie och mamma som satt bredvid och sjöng så roligt :) men det var fint, vill med gifta mig.. dom ser så lyckliga ut! antar att dom är det också! :O annars vore det lustigt.

åkte in en snabbis till stan imorse med mamma, införskaffade mig klänningen som fick bäras upp redan idag, på bröllopet. leopard, vad annars.. har kollat på klänningen hur länge som helst testat tillochmed, men inte köpt den.. tyckte inte den var värd priset, 300 spänn, för att jag inte visste om jag skulle använda den. men idag bestämde jag mig! och den fanns kva, underbart. fast en knapp hade losstnat, och på andra sidan ena fickan var tyget lite sönder, men det syntes knappt, men hur roligt är det med en söndrig klänning.. så jag fick den för halva priset plus att jag hade en bonus check på 50 kronor, så 99 kronor pröjsade jag för hela paketet! och det var sånna små fel som egentligen är hur lätta som helst att fixa, dessutmo fick man extra knappar på köpet. så jag kan inte merän att säga vilket fynd jag gjorde, min älskade klänning som jag kollat in så länge är äntligen min och för bara 99 kronor, det är ofattbart! även ett par supercoola strumpbyxor för hela 49 kronor, wow! 

             

nu väntar jag bara på att tobba ska komma hem så att jag kan åka till honom någongång....  puss e.

+

åkte till skolan en halvtimme för att prata med syven som jag bestämt tid hos. bytte ival, från musik och kommunikation till stresshantering, antagligen till ett bra byte, stresshantering kan jag behöva, tro man lär sig mycket på den kursen! men samtidigt en liten ångestkänsla för att jag bytte bort musiken.. det är vad jag tycker är kul. men har inte så pass mycket stolthet att jag kan sitta där och lyssna på någon estet som kommer med en kommentar att jag inte är lika bra, eller änns våga mig på att få alla uppmärksamhet riktad åt mig, när det inte är något jag känner själv att jag är speciellt bra på blir det bara sämre när det sitter en massa runt omkring mig som kalla sig specialister eller iallafall någorlunda bra på ämnet. jag är inte kass.. och man går väl dit för att lära sig, men jag kände att jag inte pallade med detta just nu!

var  även och hälsade på Emma idag, jag, elin, anna och annie. vi satt 3 timmar pratade och fikade på sjukhuset, gott. fick ut mycket prat där, om allt mellan himmel och jord. blandannat har jag nog aldrig varit så sugen på att åka till IKEA, äta deras goda kotletter, pommes och underbara bearneisås <3 men det får bli kalrmar någon annan dag, helt okej. men maten, åh jag längtar!

ikväll ska familjen minus bror äta på kina restaurang, varför vet jag inte. men har mina funderingar. det ska bli gott.
imon blir det bröllop på dagen i kyrkan, vad ska man ha på sig... hm? sedan blir det hem till tobbemannen och mys igen ♥

ciao.

-

fick ett litet sammanbrott igår, hos tobbe också. hos den jag är lyckligast i världen med, så lyckas jag ändå! blev påmind och började fundera en massa. ja började fundera på, något som jag inte berättat här, för att jag inte känt för det, eller för jag inte vet vilka som läser? men ibland känns det som det inte spelar någon roll vilka som vet, och inte vet. ibland kan det vara skönt att alla vet, så att alla förstår! jag vet inte..

på måndag ska jag till bup, bli vidare skickad till en doktor, och börja med medicinering.. för om det forsätter såhär, som varje år som det gjort flera år hittils, blir värre och värre.. kommer jag inte klara det själv tillslut. alltså bättre att börja i tid nu! men tanken slog mig, om inte det skulle funka på mig, att medicinen inte funkar på mig. vad gör jag då? jag orkar knappt tänka tanken även om det är vad som slår mig mest. allvarligt vad fan gör jag då?  jag vill inget annat än må bra.

snurrar i min skalle

jag är sjukt sugen på äppeljuice och popcorn, mest äppeljuice, det är bland det bästa som finns.

jag har lite svår ångest över ivalen, inte vatt där ännu och sett hur det är och musiken då som är det enda jag har ångest över, musik och kommunikation för övrigt, vet nu efter veckan några esteter som har samma som mig. och jag valde det mest för att jag gillar musik och tycker det är kul, men nu kommer ångesten fram, att alla är så pass mycket bättre, att jag inte kommer våga göra någonting för att jag inte känner någon, kommer därmed glömma allt eftersom jag blir nervös och allt det där.. usch. så därför imon när vi slutar 20 i 12 ska jag göra lite ärenden, prata med en syo eller något och kolla om jag kan byta ival, hoppas det går, annars dör jag... seriöst. streshantering eller något med bild färg och sådant, funderar jag på. sedan ska jag även boka tid med kuratorn och skriva in mig på körskolan.. mycket grejer. hoppas jag kommer ihåg allt det. hade även naturkunskap första gången idag, och jag vill dö vad tråkigt det är!  hur trött som helst är jag idag, så ska lägag mig tidigt ikväll tänkte jag, känns som det är mycket som väntar mig imon!

och på måndag ska jag till bup (barn och ungdomspsykiatrin) igen..

ciao.

senaste, i bilder

Tobbe och jag hade våran 9 månadersdag i lördags, men fick bli att fira den på söndagen..
jag hade köpt 2 små "löjliga" presenter till honom, körbärsvin till oss och städat på mitt rum haha.
tobbebabe kom med rosor till mig. <3
  

min hemma gjorda scafs jag gjorde, eller egentligen klippte av.. den var lång innan, som en halsduk. men klippte av en bit så jag kunde ha den i håret. för den andra delen kan funka även om den är en bit kortare.
  

köpte dessutom leopard vantar, på gina tricot faktiskt.. för 69 kronor(?) men upptäckte idag att sömmen gått upp på toppen av ena lillfingret, borde väl gå tillbaka.. lappen där storleken och priser står sitter kva, vet dock inte om jag har kvittot kva. men det värsta är då att tobbe suttit och ritat på den lilla lappen fast står bara tobbe, morgan, fisk på den.. haha men ändå, lite pinsamt allt att komma tillbaka med en sådan?

bästa låttexten genom tiderna!?

Jag har en sten i skon, som ömmar utav fan.
Jag kan inte andas när jag går genom stan,
det är en satans jobbig sketen allergi, jag vill
slå ner alla som jag går förbi!

Jag hatar dej, jag hatar folk!
Jag hatar dej, jag hatar folk!
Jag hatar dej, jag hatar folk!
jag hatar dej, jag hatar folk!

Drar alla över en kam, helt utan undantag
Mitt hat växer sig större, är helt anti-social.
Jag hatar folk på bussen, ja alla ska ha stryk
Jag hatar feta jävlar och folk som går på gym!

Jag hatar dej, jag hatar folk!
Jag hatar dej, jag hatar folk!
Jag hatar dej, jag hatar folk!
jag hatar dej, jag hatar folk!

Hela vår värld är vacker, våra sjöar och vår skog.
Blommorna och djuren, månen och vår sol
Men en dag så gick det fel, för "vår herre skaparen"
En lat gick på två ben, gick runt och slaktade!

Hatar pensionärer alla gamla luktar skit.
om jag själv blir gammal så ska jag ta mitt liv.
Jag själv gör allting rätt, nästan allt jag gör är bra.
Ja jag avundas alla som med mej får dras!

Jag hatar dej, jag hatar folk!

mycket snack liten verkstad

alla kan göra en dum grej, alla kan göra 2 dumma grejer.
ge dom en chans, ge dom 10 chanser!

allt handlar om att ge och ta. en sak har jag lärt mig, folk förändras aldrig!

fynd

köpte svart hårfärg på maxi. tänkte att jag ska färga det senare i veckan. kan ju inte bara komma till skolan i rött hår en enda dag.. så det blir närmre helgen svart igen, fiint! köpte även 3 skivor, 15 kronor styck, hur billigt är inte det liksom!!! best of 60 and 70's, Bad Manners, och en cover skiva med en massa ska och reggae låtar. underbart!  

   

gillar insidan på skivan, och cd skivan var snygg med!
redan hunnit lyssna igenom skivorna, dock var inte best of 60 and 70's jäkla bra, får väl lyssna in mig på den första kanske.. Bad Manners är himla bra, men bäst var den sista skiva. reggae och ska skivan! roligt med spontana köp, och såhär billiga. det är det allra bästa!

angels wing's

Skolan började igår, hände inget märkvärdigt så det finns inte mycket att skriva om den fronten. vi var där en timme och pratade mest om annat, ska få schema och antagligen mer information på måndag. snipp snapp slut. var iförsig och fikade med Annie, Elin, Anna och Malin men det var det det.

Idag har jag och min baby spenderat hela 9 månader tillsammans. och jag tycker om honom precis lika mycket som innan, om inte meR! men han kan inte träffa mig idag..
så vi får väl mysa till att imorrn istället, på en söndag.. och jag som har fixat sånna fina små överraskningar. hihi.
mer får jag inte avslöja om han skulle råka titta in här.

Idag vet jag inte vad som händer, kanske färga håret svart igen..? jag är sugen på det faktiskt! eller kanske väntar några dagar så jag har rött minst 4-5 dagar i skolan, men ska på bröllop på lördag, då vill man vara åtminstone lite fin. och allt passa så mycket bättre till svart.. heeehe

Cheers!

time up

testade mig på lösögonfransarna jag köpte. blev fint. inte så stor skillnad dock, för att jag inte köpte några värstingfransar. tänkte börja med ett rätt par enkla, och jag tyckte dom verkar rätt så maffiga ändå när jag stog där i affären. men eftersom jag har rätt långa och täta ögonfransar annars så vart det inte allt för mycket förvåning. såhär blev det iallfall. och antar väl att jag egentligen borde haft före och efter bild. men det får ni vara utan nu. orkade inte sminka mig eller något heller. så förhoppningsvis kommer den någon annan dag bild då jag har lösögonfransarna på mig på båda, lite mer tid nerlagt på att och smink. väldigt enkelt att få på dom dessutom. så nu vet ni det!

 

åkte med mamma till maxi för att kolla en ögonbrynspenna, ja jag har tänk börja fylla i min ögonbryn också, för att jag tycker det är snyggt och på tiden tyckt att mina blir blekare och blekare. även om jag alltid tyckt att dom vart rätt tydliga innan? Haha. jaja. men hittade ingen som jag ville ha. köpte lite presenter och roligt som tobbe ska få på söndag eller när det blir, för på lördag har vi varit tillsammans i 9 månader, oj vad tiden går. men jag önskar att det var längre än så.. 9 månader känns egentligen rätt lite om man tänker efter. fast jag vet att det är länge..

jag hittade gulliga grejer till skolstarten haha, vem gillar inte hello kitty? 
ett a4 block med linjerat papper, behövs alltid, en söt liten bok som jag tror jag ska spara till recept och grejer. sedan penna och sudd! alltid bra att ha, för inte får man något sådant i skolan nu för tiden heller....

jag har också börjat skriva alldeles för långa(?) inlägg. jag har hört och läst att en bra bloggare, skriver korta inlägg, mycket bilder, uppdatera ofta (haha som jag visserligen gör, ibland blir det 3-4 om dagen) osv.. haha antagligen är jag ingen bra bloggare heller! ;) nej nu ska jag sluta. detta blir sista innan skolan börjar imon,. förhoppningsvis. kanske berätta imon hur första skoldagen var, det vet man aldrig! tjo.

ångestdämpande?

ibland behövs lite bra musik för att man ska bli glad. särskilt nu innan skolan börjar. ibland finns det inget bättre än att vara ensam, lyssna på musik och nästan gråta för att det är så bra! ibland finns det inget annat som är mer deprimerande än att sitta ensam, lyssna på sin favorit musik och börja gråta för det är så bra!

jag tror inte jag är den enda som ibland hatar musik för att det förstör mitt liv! vad vore man utan musik, det är det man påverkas av och det som får en att mår så himla dåligt, man kan påminnas, glömma, bli förälskad (kanske tillochmed i någon i bandet..) det finns säkert i dom flestas vardag. och gör säkert många ledsna, fast på ett positivt sätt? eller ibland undrar jag.. men tror mest musik är så underbart för det gör så många människor så himla glada. innerst inne gör det mig mest glad än ledsen, men att tycka om något band så innerligt sjukt och sångaren antingen går och dör, bandet lägger ner eller något liknande. det är rädsla, och det är dom tankar och det som får mig att må dåligt. att jag inte kan se bandet just när jag vill! just nu önskar jag mig en fondvägg med tiger army loggan, snygga band linnen och tygmärken.. suck. det är vad jag ska införskaffa mig i malmö om en månad.

här får ni lite härlig musik inför skolstarten.
 Jag älskar Tiger Army...

på nya tankarElin, Anna och Jag på fika i hoglands park, kan chansa på att den är 3-4 månader gammal, det var kallt ute kommer jag ihåg, ändå envisade vi oss med att sitta där ute i hopp om att det skulle bli varmt. Malin har tagit den. och jag gillar denna bilden, den är riktigt fin tycker jag! skolan börjar snart, då blir det väl mycket fika dags igen antar jag. det är ungefär vad vi gör, fikar prata och myser. men det är väl vad som är meningen med livet antar jag?

det känns helt okej att skola dra igång, eller egentligen vet jag inte vad jag tycker men än så länge känns det inte alls för jobbigt, och den tanken har kommit nu, igår eller idag..

bröt ihop igår, ville inget hellre än att åka till Tobbe,  och tillslut kom jag dit, klockan var efter halv 11 igår kväll. och han får verkligen mig att må bra. vet inte hur jag skulle klarat mig utan honom nu. det värsta som kan hända är att han vänder ryggen till. då brakar helvetet löst helt enkelt.

åkte hem och mös ner mig, kollade på jerry springer där en kille dissade sin flickvän för att ha sex med en äcklig fisk, dessutom såg han rätt okej ut och hon med, förstår mig inte på det där ibland. är folk så sjuka i huvudet? uppenbarligen. för att sedan kolla på en dokumentär om pojkar med anorexi, det får mig också bara på dåliga tankar. äckliga magrar jävlar, hatar folk som svälter sig själva, det är patetiskt. varför inte äta? bättre att börja träna och röra på sig istället om man så gärna vill gå ner, eller minska på ätandet, men för all del, jag blir bara irreterad på folk som ska sluta äta och då menar jag sluta äta mat!!

jag längtar mig alltid bort, sådär 4-5 år framåt.vill ha min egna fina lägenhet med massa leopard, röda köksluckor och allt det där fint jag samlat på mig genom åren bara för att spara och inreda mitt egna hem med allt jag gillar! sen behöver vi inte gå in på det andra som jag är bra på, att tänka alledels för långt, får panik över pengar och hur jag ska ha råd, klara mig och trivas. jobb och allt annat.. mat, vikt.. usch från att få att till en början att låta positivt blir snabbt negativt, men det känns som det mesta sånt löser sig för mig längre fram faktiskt, då jag hunnit gadda mig så pass jag vill, lärt mig att trivas och gått ut skolan, behöver inte tänka på det mera och bara gå vidare. skaffa mig en unge eller fyra. det återstår att se. jag borde här med ta en dag i taget, som jag alltid velat kunna göra. imorgon är en ny dag, och man vet aldrig vad som händer, det är kanske tur det.. antagligen är dom här sista 2 skolåren inte likadana som dom andra, så jag ska klara detta för jag vill veta vad som väntar mig!

att blunda för verkligheten

Hela tiden har jag trott att du finns där och störta mig genom dessa svåra tider jag haft. men det var till en början. Nu går jag inte och med någon längre om hur jag mår, det tar du nog som att allt är okej att jag mår bra nu, det är inte synd om mig längre. men oftast blundar väl föräldrar för verkligheten, önskar att det vore annorlunda än vad det är. jag tror jag kommer bli likadan, man vill väl inget hellre än att sina barn ska må bra!
Men det är annolrunda nu..  Jag funderar på att gå dit igen, och prata med någon, just för att du inte finns där längre för mina problem, jag har inga problem längre..  Jag klarar mig själv och du ser inte det du tror att du ser. ibland vet jag inte om det är mig det är fel på, eller om det är någon annan. störst chans är det väl att jag det är mig. Eller är det du, ni vem.. det är lätt att blunda för verkligheten och att det i vardagen inte är som man önskar. Aldrig har jag känt så innan som nu att jag skulle kunna göra endel dumma saker. Men inte mot någon annan, jag är bara dum mot mig själv. skadar  mig själv både på utsidan och insidan. för att alla andra är så pass mycket starkare. Efter att jag slutat gå på bup för några månader sen, trodde jag att jag var en ny människa och starkare i mig själv.  Men först nu känner jag att jag är precis
samma som innan, allt finns här inom mig hur bra eller dåligt jag än mår. Det kommer fram igen, förr eller senare..
och nu är tiden inne.


som min psykolog sa en gång - om du aldrig varit riktigt ledsen vet du inte hur det är att vara glad.

och där med vet väl inte alla hur det är att vara riktigt ledsen heller. jag orkar inget just nu. vill bara bort härifrån. försvinna. är det vad som behövs..

skaffa dig ett eget liv, istället för att förstöra mitt!

jag ber.

nu vet du det

ÄRLIGHET
Ditt äldsta hångel? - haha jag hånglar inte
hur många har du varit riktigt RIKTIGT kär i? - en eller kanske två,.. en!
Vad tycker du om kärlek? - kärlek är bäst. så länge det är bra
När kramade du någon sist? -  igår
Saknar du någon speciell person? - Gabbi, Malin körling, Tobbe
Har du svårt för att bli kär? - ja men när det väl gäller så jävlar!
När kysste/hånglade du med någon sist? - igår
Ångrar du det? - absolut inte
Är du singel? - nej
När fick du senast en komplimang? - idag faktiskt för mitt hår
Har du hånglat med någon av samma kön? - de har jag faktiskt inte

HAR DU NÅGONSIN:
Varit medvetslös: -  nope
Hånglat med nån riktigt ful: - nej det är väl onödigt?
Hånglat med fler än 50 pers: - nej
Hånglat med fler än 2 pers på en kväll? - nej
Gjort något riktigt dumt? - inte något riktigt dumt
Gjort något du verkligen ångrar? - ja de
Varit nykter på nyårsafton? - ja jag har väl varit barn?
Åkt ambulans? - nej men suttit i en
Gjort nåt olagligt? - nej inte värre än nerladdning eller någt liknande
Blivit polisanmäld? - nej
Fått din mamma att gråta? -  ja
Skämts över dina föräldrar? - ja
Skämts över dig själv? - ofta
Sagt jag älskar dig och menat det? - absolut!

Tar du droger?
- nej det gör jag inte och kommer inte göra det medvetet
Dricker du? - ja
Vilka kläder sover du i? - någon mysig tröja
Vad hatar du verkligen? - det säger jag inte här där alla ser! :O
Varit kär? - ja
Har du varit kär i någon du inte haft chans på? - ja om man kan det
Är du ensam nu? -  japp
Vill du gifta dig? - klart jag vill
Vill du ha barn? -  JA JIPPI 4 stycken

SENASTE PERSONEN SOM:
Sov i din säng? - jag, tobbe
Såg dig gråta? - tobbe? annars mig själv haha gråter inte när folk ser mig
Fick dig att gråta? - tobbe
Du delade en drink med? - Ida, Tobbe, Adde...
Du gick på bio med? - Tobbe, Amanda, Johanna och Mikel
Skällde på dig? - pappa

DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU:
Gråtit? - nej
Kramat någon? - ja tror det orkar inte räkna
Pussat någon? - tror det som sagt
Köpt någonting? - japp kolla inlägget under
Sjungit? - absolut nydligen
Saknat någon? - ja

JAG HAR:
Digitalkamera? - ja haha en liten kass en
Telefon på rummet? - mobil
Egen dator? - nej trams
Könssjukdom? - nej inte vad jag vet
Husdjur? - dammråttor
Bra kompisar? - har jag!
Tar du receptlagda mediciner? - japp
Vem vill du fika med just nu? - Annie, Malin körling, Gabbi

uppe med tuppen

vaknade vid halv 10 idag, av min pippi långstrump dröm. tänkte att jag kan gå upp eftersom jag behöver ändra mina vanor lite, lägga mig tidigare gå upp tidigare för att jag inte ska behöva va alldeles för trött när skolan dra igång. jag åkte in till stan en runda ensam, redan vid 11 för att kolla lite och alltid är det skönt att gå själv på stan, känns som jag får mer gjort, och hittar det jag letar efter!

    
hittade en resväska jag ville ha.. men köpte den inte. haha men köpte leopard skärp, söta leopard strumpor och lösögonfransar. det ska bli kul att testa!

sen annars blir det bara att mysa idag, ta det lugnt i min ensamhet och vänta in morgondagen, då jag ska träffa Annie, Anna, Elin och Emma(?)

hoj.

som i en dröm men ändå inte

På det sju haven, och det är jag som är  Pippi Långstrump, ändå får jag kämpa för mitt liv mot alla sjörövare. känner mig svagare och svagare. vaknar av att jag är helt utmattad, rädd, lättad och förstår inte riktigt vilken dröm jag hade. fick kämpa i drömmen som det känts som jag fått göra hela mitt liv. Jag är inte speciellt bra på något och kunde vatt så mycket mer.

snart är det dags för andra året på gymnasiet, endel förväntningar och endel funderingar. förra året var inte roligt alls, själva linjen media, tvekade jag på varje dag hela året, för det var så himla tråkigt, lärde mig ingenting i stort sett och trodde gymnasiet var så mycket merän det! det handlar om att hitta rätt vänner, lära känna deras riktiga jag och samtidigt hamna med dom man vill umgås med resten av dom 2 åren som är kva. första året går säkert fort för många, jättesnabbt om inte annat, glider in på en räckmacka och ut på ett bananskal. för mig var det tvärtom, hamnade med fel kompisar från början, bråk mellan elever och lärare, folk som är alldeles för mycket, självupptagna och man känner sig inte värd någonting, inte änns med sina kompisar. för hela tiden handlar det om att gemföra!

jag är så himla trött på att gemföra. det känner jag att jag inte behöver med dom kompisarna jag har nu, i klassen vill säga. att det inte blev såhär tidigare, det vet jag inte vad det berodde på, alla var väl helt enkelt lite blyga och visste inte vad. därmed ser andra året bättre ut, jag vet vad jag står, har vänner att gå till, så varför oroar mig inför skolstarten på fredag, egentligen. men jag oroar mig för mycket om det mesta, så det är inget konstigt. det är bara att vänta ut dagen, sen är den oroheten försvunnen. men tanke på ival och sånt som gör det lite värre, att endel personer i klassen finns kva som jag tillochmed bara må dåligt av att ha i min närvaro för att jag ta åt mig av personer, som bara är. så blir det genast lite jobbigare.

Jolly Maith Craic

jag kom just på att sailet var i fredags, och vi tänkte dra in och se Jolly Maith Craic.
det gjorde vi också! jag, Tobbe, Adde p, Simon och Lööv var inne. spelningen varade från 8 till halv 1 då med lite pauser emellan. helt sjukt bra var det! köpte 2 skivor och spelning var superbra, vad mer kan jag säga. ni som inte var där, missade verkligen något!!  
 
jag älskar det där irländsa, så härligt. bra att dansa till om man nu vill det. och längesen man var på konsert eller något liknande, så det behövdes. en såkallad irländsk afton här i stan.
tack och hej. lyssna och lär!

väntans funderingar

sitter hemma hos tobbe och väntar på att mamma ska hämta mig, han dra iväg på fotbollsträning nu. och jag sitter nere i källaren och är hur varm som helst. frågan är bara hur länge jag ska vänta, den tanken slog mig nu. hon har inte åkt ännu och det tar ca en halvtimme hit, så det är bara att vänta..

har dessutom kollat igenom vårat schema, skolan början ju snart.. och fy är inte alls sugen och ingenting känns bra. däremot har jag fått mina funderingar, på vårat schema står det att dagarna är till i stort sett 4 varje dag. men det konstiga är att jag inte har grafisk kommunikation och det är sista låånga lektionen på fredagen, sen på tisdagen då det är text, som jag har, då är det ingen grafisk kommunikation, och det måste väl betyda att jag slutar tidigt på torsdagar och dom som har grafisk slutar sent på tisdagar? om jag fattat det rätt! och genast ser vårat schema en aning bättre ut.

näst intill perfekt

 Lady Gaga kan vara snygg, då skrev jag att hon KAN vara det. en kändis som jag inte alls har koll på men det jag sett är hon rätt snygg på, men gör kass musik... etc. jaja orkar inte tjabba om henne, där har ni en snygg rosett. hur fasen gör alla kändisar, jag blir så irreterad att allt ska vara så perfekt som möjligt och det mer eller mindre blir att. den rosetten är perfekt.. haha att jag sitter och snacka om en rätt så enkel uppsättning av hår som hon gjort, än inte något annat, som hennes utseende. men jag gillar inte det där med läpparna, antigen som dom vara naturliga eller med något snyggt läppstift, min åsikt. men rosetten är perfekt, jag blir lite avis faktiskt.

jag har funderat, och jag tror fasen jag ska köpa lösögonfransar? haha nu tycker nog alla att jag är dum men varför? det är snyggt och jag får väl ha det om jag vill, undra vad alla tänker bara. känns lite varning på det?  tror inte jag pallar sätta på mig det varje dag ändå men det ska jag nog testa! :D spännande! och då menar jag helt vanliga svarta, inget kruffs och sånt där usch nej.

sail

Sailet har dragit igång i Karlskrona, det är väl det dom flesta tonåringar och kanske vuxnar med för den delen, ser framemot mest under sommaren eller efter semestern. en avslutning på sommaren helt enkelt, där man träffar folk, ta en öl och lyssnar lite på musik. åker karuseller med sina barn, eller vad man nu vill göra. det är väl vad Sail är för hos här egentligen, men det borde det nog inte vara! jag vet inte exakt vad sail betyder, men det handlar om båtar, det vet jag. och sailet på det sättet har lite dött ut.. tråkigt för dom som gillar just det där som det egentligen ska vara "Sail".
jag tycker det är lite överskattat av dom flesta ungdomar, yngre och endel äldre också, fulla dryga 40+are och en massa fjortisar som springer runt borta vid karusellerna hela kvällen och väntar på hångel. visserligen är det där antagligen jag med hade samlats med mina kompisar om jag så vill de... men det får vi se, på lördag tänkte jag annie, anna och elin dra oss in dricka lite i parken och sen kanske dra oss en sväng mot sailet. men visst är det överskattat..

jag tänkte dra mig in imorgon iallafall (också) för att se det irländska bandet Jolly Maith Craic, som jag skrivit några rader om innan. dom är riktigt bra, spelar blandannat covers av Dropkick Murphys, Flogging Molly och Pogues som jag gillar. sen förståss av flera band men som ni antagligen inte känner till ;) ehhe.

annars tycker inte jag sailet är en så värst rolig grej, klart kul det händer något i stan. men jag åker mest in för att jag känner att jag måste. och i år då för att jag inte vill missa Jolly Maith Craic, och det lustiga nu var att jag upptäckte att min musiklärare jag hade iår, att han spelar i det bandet.. är det inte lite pinsamt, och här sitter jag och avgudar dom för att dom är supercoola och skitduktiga, så har jag inte vetat att det är min musiklärare jag haft hela detta halvåret innan sommarlovet börjat..

rosettfrisyren

nu har även jag lärt mig! sökte runt och fick resultat direkt, testade och poff. det var hur enkelt som helst.1. Sätt upp det håret som du vill göra en rosett av i en toffs, där du vill ha rosetten!
2. Därefter delar du håret i tre stycken delar, den mittersta kan vara något mindre.

3. De två slingorna på sidorna fäster man in vid snodden med hjälp av hårnålar. Den mittersta delen får hänga kvar.

4. Därefter tar man mittenslingan och drar över gummisnodden. Gör ett hål i det uppsatta håret och dra igenom öglan så att håret kommer ut på undersidan.

denna förklaringen låter rätt så svår tycker jag, det enklaste är om du helt enkelt testa dig fram och gör att någorlunda likt förklaringen så det blir bra, och du är nöjd själv!  du kan göra hur många rosetter du vill beroende på hur många du vill ha, du märker att det är jätte enkelt att göra rosetterna, men kanske blir det lite jobb för att få dom perfekta! och dom blir ju så söta. jag testade först med att sätta upp hela håret i en rosett och det blev nice. sen testade jag en liten bara mitt uppe på huvudet och satte upp det andra, det blev ännu finare! :) ändå blev jag lite besviken att det inte var merän detta, att det inte var svårare.. jag som gått länge och undrat..

   

jag är då inte världens rosett maker! det var första gången jag testade och visst kan jag göra det bättre om jag så vill det nästa gång. men tyckte det var lite kul.

tjoho.

tillbaks på ruta 1

nu är det solsken. men jag är mörker.

ätit en muffins för mycket känner jag. men det var gott. och fet som man är så är jag dessutom sugen på pizza, och har vatt rätt så länge! en calzone, som jag också inte tyckte var så jätte gott innan.. men nu vill jag har det! mycket.

Sssskolan börjar nästa vecka, alla vardagsrutiner visar sig mer och mer, friheten försvinner. dagarna blir längre. jag blir mörkare, alltid på hösten och vintern när allt  blir mörkare, blir jag detsamma!
jag är den som alltid räknar ner, veckorna och dagarna.. jag är den personen som alltid längtar bort och efter något mer. aldrig är jag nöjd. inget är som jag tänkt mig. trodde livet skulle vara så mycket mer..

jag ser inget ljus framför mig, schemat är inte roligt, jag ser inte fram emot skolan, klasskamrater som jag inte orkar med. jag behöver träna, också för att jag ska bli på bättre humör och få bättre självförtroende, och nu säger jag som aldrig nästan gör något vettigt, att jag känner att jag inte har tid att träna! alltid efter skolan är jag dödens trött, hungrig och känner aldrig för att träna, det blir inte bra gjort helt enkelt. och för att jag ska göra upp ett bra schema med träning och allt skolan och det där, kommer jag därmed säkert aldrig har tid med något annat. inte vad det ser ut som nu iallfall. jag hatar hösten och vintern.
att tillbringa mer tid i skolan än med sin familj, det är sorgligt tycker jag. och att efter en låång dryg dag i skolan behöva gå hem och plugga inför ett prov. allvarligt talat, på veckodagarna vill jag gärna göra ingenting, för jag är alltid så jäklans trött. så med andra ord har jag 2 dagar i veckan jag har fritid, lördag och söndag, och söndagen är visserligen med deppig för då är det snart dags för skola igen, så visst bästa dagen i veckan är lördag. då får man göra vad man vill. men inte alltid känner man för att göra något då heller..

jag hatar att bestämma saker, jag vill vara rätt spontan och ta dagarna som dom kommer. jag ser seriöst ingen mening med livet när det ska vara såhär, och detta var då inte det mest detaljerade inlägget, jag kommer inte dit jag vill. tänker för mycket och har egen konversation med johanna.
det känns som det bara är jag som känner såhär, jag förstår inte. jag råkar nog helt enkelt alltid befinna mig på fel plats, vid fel tillfälle.

vilket mysväder!

idag är en sån dag man inte vill gå utanför dörren, baka och bara mysa. jag är jättesugen på att baka choklad muffins, det har jag faktiskt aldrig gjort! muffins är inte min grej att baka. men jag träffade Felicia Persson på maskeraden i fredags och började minnas hennes goda choklad muffins som vi alltid gjorde, hårda överst och helt kladdiga inuti! hur gott som helst! så det ska jag nog försöka fixa idag, skitgoda muffins! num num.

igår kväll kröp jag ner och kollade på this i england, hur bra film som helst! alla borde se den. lite hemskt, väldigt bra och skådespelarna, det är den sortens filmer jag gillar! och med Woody, skådespelaren som är ledare i skinhead gänget. om man kan säga så, vilken syn! han har jag velat ha sen jag såg filmen första gången. och Lol, vilken tjej! hur snygg som helst, men igår kom jag på att den blonda tjejen med är jätte snygg :( hatar när folk ska vara sådär jättesnygga att jag nästan måste hata dom!

   

jag blev genast lite besviken!
jag kollade igenom google och lite andra grejer vad mer skådespelarna har vatt med, hur dom ser ut i vanliga fall osv.. woody var fyl :( haha och Lol var söt men inte skinhead, helt vanlig, tråkigt.. men jag förstår inte, hon kom upp överallt på bilder med sångaren i Gogol Bordello, vad har dom ihop???haha ååh jag skulle aldrig kolla upp detta, nu dog allt jag hade för woody. han är ju så fin i filmen..

CaptainEmEmelie ställde till med kalas, och maskerad. hon fyllder 18 år. och jag var pirat!
lappen har jag dock inte för ögat på denna bild, men den är där iallfall. jag hade dessutom ingen kamera och väntar otåligt på att någon ska lägga upp några fina bilder som jag råkar vara med på! cheers.

vilken underbar dag!

hela dagen har jag ägnat åt att lyssna på bra musik, insett och lyssnat vidare. mått tillochmed dåligt för att det är så bra! haft ångest över att jag inte sticker ut merän vad jag gör. ja för jag sticker väl inte ut?
jag älskar oi, det är fanimej det bästa som finns! det är annorlunda. snyggt och jävlig bra!
och ska ska ska! det ska det va! haha lite rimm på det. det är underbart. ibland känns livet underbart.
helt underbar låt!  och den ljuse sångaren är ju så snygg!!

tack godkväll jag är redan sugen på svart hår igen :o

långsynt hej

jag vet inte vad jag ha och ska berätta.. eller vad jag egentligen ska skriva om idag, har väl inte mycket att berätta. dessutom är jag lite trött. heeh. jag är rödhårig, har jag nämt det? antagligen.

tobbe och jag har börjat kolla på prison break, från början. han har boxen! och det är riktigt bra. vill bara åka till han och se mera mera!!!!

jag är jätte sugen på pretzeltown, men vet inte om jag får några med mig.. jag hoppas på det. behöver något mer nu innan skolan dra igång känner jag! börjar bli riktigt deppig här.. ett skitschema som det ser ut än så länge, tråkigt med klassen.. den är inte så rolig. förutom mina vänner heeeh :D och sedan tobbe som man aldrig kommer se.. detta är inte roligt. jag ser inte fram emot det alls, och det får mig att se ännu längre fram på allting, livet och det ser surt ut allting. haha men allvarligt, ja allt är skit! egentligen. plugga i skolan, åka hem och göra läxa? okej det har jag aldrig gjort i livet men det behövs ändå alltid och känns som jag gör läxor varje dag? skolan tar kål på en.. massa jobbiga grejer, naturkunspak nu till hösten.. idrott som jag bara inte vill tänka på. i-val som jag tvingas gå på ensam och inte vågar prata med någonn, känner mig ensam och vill dö!!! körkortsteori som jag ska börja med och kommer gå skit, jag orkar inte!!! :_(

äntligen

nu ska jag till tobbe som jag inte träffat på flera dagar, jag är överlycklig han är världens bästa! jag har saknat honom sjukt, men överlevt på att han finns i mina tankar hela tiden!

<3

EY!

mina grejjor kom igår, fredag, en dag efter jag beställt dom. sånt gillar jag när man slipper vänta! 
brickan, tygmärkerna och glassskålarna! woho. tydligen fick jag 4 tygmärken av rosetterna, det var 2 på bilden men jag trodde inte det var i 2-pack, men tydligen. så jag fick 4. men det är ju lungt, dom var väldigt små. men så söta! :) ska sätta 2 av dom på ett par jeans, en på varje ficka.. körsbären vet jag inte vart jag ska ta vägen med dom, men det är sånt som man kommer på när det väl är meningen!
glassskålarna är ju helt underbara. längtar tills jag flytta och har folk på fika så jag kan använda dom! :D oooh.

det var bara det jag ville berätta, grejerna har kommit!

spontan

hittade hårfärg i stan igår, köpte två olika blonderingar och en röd snygg färg som jag hittade! visserligen var den dyr, men det kan det väl vara värt. det är väldigt dåligt utbud på hårfärger här i stan tycker jag.
nu stiter jag med andra blonderingen i, i hopp om att detta ska bli bättre. efter första blekningen gav det i stort sett igent resultat alls. i utväxten bara.. och det var en såndär vanlig blond färg.
nu har jag väl haft denna omgången i ca 10 minuter, och det visar redan på gott resultat. jag vet itne vad detta var för någon färg,  förpackningen såg väldigt b ut, och den var billig. men det var blondering man skulle blanda själv och blabla... och antagligen var det väl bättre, nu ångrar jag att jag inte köpte två av dom, för då kanske håret redan vatt ljusare nu, antagligen var den förra inte bra, eller tog jag fel blond helt enkelt!

men jag tänker inte ge upp, om detta inte blir tillräckligt ljust för att jag känner att jag redan vill sätta i det röda, åker vi ner sen och letar efter någon slags avfärgning som funkade förra gången jag blonderade mig, för ca 3 år sedan.. haha men ändå, avfärgningen tar väl bort färgen, och det ska jag väl göra? :)
det bränner i hårbotten, och jag hatar när det ska klia sådär jobbigt, och man inte kan klia. det är lite självmordskänsla över det kliandet, haha jag hatar det!

och aldrig har jag haft riktigt rött hår, men snyggt är det, och jag är sugen på något nytt, så jag tycker jag ska ge mig denna chansen och förtjänar det är betala lite för mycket för för mycket hårfärg som ska leda till att det blir hyffsat bra iallfall!

jag har alltid förhöga förväntningar. men det ska  nog lösa sig, som jag alltid säger.. ;)
RSS 2.0