Hejbilden är så otäck så jag mår illa! får ont i hela kroppen och uuh dör hellre än att sätta mig in i den sitsen.
seriöst, uuuuh. om ni inte ser vad det är, så är det en som bilr tatuerad på ögat. hur jävla äckligt som helst ju, ser ni inte hur ont det gör liksom?? jag hatar all smärta när det gäller, ögon och huvudet överhuvudtaget, hälsenorna med. uuuh, ont i hela kroppen!  men iallafall. jo på tal om tatuera sig. så jA!!! jag fyller år på onsdag, har haft lite kalas idag, eller mormor, morfar, farmor & farfar har vatt här en stund. och så fick jag en liten förtidigt födelsedagspresent av familjen, öppnade kuveret och i att stog det att jag har tid hoss tatueraren på onsdag (på min födelsedag) och 1000 kronor låg även i. OH MY GOSH (istället för god, för det är onödigt att tilltalar han allt för ofta sägs de)  JAPP! och överlycklig blev jag. som om jag vill kan jag även lägga till från mina pengar och göra en större tatuering. men jo, för att komma till saken så ska jag göra en dödskallefjäril på ryggen, alltså ett dödskalle huvud, och sen med fjärilvingar som går ut på skuldrorna. SUPERNICE!
äntligen ser jag ett ljus i mitt liv!  så på onsdag klockan 3 kan ni ju tänka på mig, jag ligger där med smärtan så när så de går inte, tänk skuldrorna, ben. AJ! men ja, ska man va fin får man ilda pin :D

M I S F I T Smysdag. fik med Malin & Julia
snart dags för Roomservice som befinner sig hos Carolina Kluft som råkar bo 1 km från mig max.
puss.

Christmas time!Herrejösses!
knäckt, julmust (som råkar vara blä) julklappar, kalle anka, åååh. julgran som luktar, och barrar. visst skulle de va mysigt med julafton nu på en gång!  visserligen är det bara en månad kva. 24 november idag ju mina vänner.
Cornelia och jag gottar oss av både det ena och det andra, jag kan verkligen rekomenderar kolla Pinocchio på polska med, rätt roande :)  och snövit & de sju dvärgarna.  vet inte när jag längtade efter julen sist så mycket som jag gör nu, va nog för att det inte va så bra stämnig förra året på julen..
Men iår har jag och Jonna (min kusin) bestämt att de bannemej ska bli en riktigt jul!
HALLELULJah, de är ju faktistk bara jul en gång om året och jag gillar traditioner, det måste väll va en av själen till att man lever. haha de kan uppfattas fel men för all del, förstår mig rätt. det är mysigt med traditioner. allt ska vara exakt som alla andra år, ska sitta runt granen och dela ut julklappar till varann och dedär, käka god mat. 
ja, visst är det underbart.
tack för mig glad jul! eller nått. det kanske ska bli första december först.. men jaja :D

kiss me im shitfacedJAG VA DÄR!!
Dropkick Murphys malmöfestivalen. och jag vill ha att igen!
sommar, west coast riot, dropkick och rasslepunken!  vilken sommar. 
nu är det vinter, svinkallt ute. helt otroligt faktiskt. minns aldrig att det vatt så kallt innan som det är nu.
jag längar till sommaren, man fryser inte, snarare tvärtom. allt känns lättare och man blir piggare, nu är allt så mörkt.
min skärm fungerar inte heller, så ibland blir det otroligt mörkt. jobbigt..
jo, och mitt internet har inge fungerat på några dagar heller, mycket roligt. men skönt ändå faktiskt.
jag har även beställt finfina Dropkick Murphys tröjan som en gång aldrig kom, fast då visade de sig att den va slut. jag hittade den på en annan sida så nu va den beställd igen. förhoppningsvis så kommer den, ah om 3-5 veckor.. jag hatar lång leveranstid!! minst lika mycket som jag hatar åldersgränser, men det är en annan femma.
hum.. nu funderar jag på om det är något mer intressant jag kan berätta, men det är det nog inte, eller förutom att det är 23 november och det betyder en månad tills pappa och iza fyller år, och drottningen med fyller år 23 december tror jag. och imon är det den 24 november och en månad kva tills julafton, det är ju otroligt! jag kan faktiskt inte förstå det.
och ja, sist men inte minst, jag fyller år om 10 dagar! :D
men helst av allt vill jag bara ha vintern överstökad. ja, jag älskar faktiskt julen. inte själva jesus/kristen grejen. de är shit alltihopa. tycker jag! men stämnigen, miljön här hemma, julmusik, glögg, pepparkakor och ja, då mörkret ute duger bra faktiskt, när det är julstämning i huset. men nu när det är november och inte riktigt julen börjat, då är det skit alltihopa!
nu är jagi nte så motiverad i min blogg längre, sitter och kolla på youtube klipp från live konserter med dropkick, åååååh sommar, konsert, festivalsommar!!!!!
Och så är det så att MALIN SKA MED OCH FIKA på onsdag med.. de får jag ju inte glömma! pusspåmalin.

tråk blogg.se ♣

Gööörlpower!
Jag och Iza sitter och posar på multimedia lektionen klockan halv 3 på en fredag... suck!
egentligen slutade vi  vid 12 för vi är i grupp 1, men eftersom jag inte va klar med min uppgift som jag borde vatt klar med för säkert 2 veckor sen.... daaah!

Jag har ingen aning om vad jag ska göra i helgen och det känns helt puckat, no plans. eller nått.
på onsdag ska jag iallafall fika med Julia och Linn. hehe

jag har tråkigt. hejdå pusspuss

thats fucking teamwork!nu ska jag sova. sweet!

snacka om skills!HAHA jag asgarvar varje gång jag ser den! sån jäkla fullträff :D

Då kommrer han med mustaschen

Alright. Måndag kväll, rätt trött är jag. ont i huvudet, men jag orkar inte lägga mig, då helt plötsligt är det morgon jätte snabbt, skola, engelska.. jag orkar inte. just därför sitter det fint med denhär tjusiga låten! :)
ska döpa om min blogg till klagobloggen!

Jag blir så jävla trött, i detta fallet. har myspace ändrat så att man ska kunna "på ett lättare sätt" ändra sin profil. men det är fan inte mycket lättare" hur jävla svårt som helst! det tog ungefär ett år för mig att lära mig så som dom hade innan, och nu tycker jag det va bra. men klart skulle dom kunna göra en förbättning, och tada. jo jag blev glad och såg att dom ändrat, och tänkte nu måste de ju va superlätt :D MEN TRO NI DE? NEJ! det är klart. men nej, sen klart när jag kan de förra systemet så ska dom klart gå och ändra hela proceduren och så nu föstår jag ingenting. min profil är skittråkigt och jag serilst, förstår INGENTING. det är inte roligt! jag hatar förändringar. jag säger som min mormor, morfar, farmor, farfar och ja, dom andra flesta äldre "vuxna"  DET VA FANIMEJ BÄTTRE FÖRR!
åhhhhh. tack för att ni lyssnade!

men inte nog med de, jo vi har engelska läxa. suck tänker du, ja och jag med. de är inte roligt nej.
vi fick den förra onsdagen tills imon, (tisdag) nästan en vecka på oss. men vafan, det är inte bra att lägga upp att så! tycker jag inte nej. flör det första skjuter jag bara upp att för jag vet att jag har tid på mig, sen är det helg då har jag inte tid eller om jag så hade så skulle jag klart kunna fixa så de kom något annat emellan eller varför inte. man ska helt enkelt inte plugga på helgen!   ja, så alltså måndag idag, tisdag imon, läxa tills tisdag, imon då.. ja, då kommer vi till själva grejen. för det första så har jag inte hitttilis mina 15år knappt suttit med en enda engelska läxa, jag tycker det är tråkigt, jag har ingen motivation och nej, jag blir lite trött på mig själv kan jag erkänna, men hur trött och patetisk jag ändå vet att jag är, för jag borde trottsallt kolla igenom läxan, så jävla jobbigt är det inte. men alltså, även om jag så skulle läsa igenom de, (som jag till min egna förvåning har gjort idag) för att jag skäms över att få dåligt resultat. så kommer jag ändå inte att minnas imon vad jag läste idag ändå! 
NEJ PRECIS . så alltså kan jag lika gärna skita i att.
för att göra det lite lättare för er och kortfattat : JAG EMMA KARLSSON, ÄR INGE BRA PÅ ATT JOBBA MED GREJER HEMMA NÄR SKOLAN ÄR INBLANDAD. JAG HAR INGEN MOTIVATION OCH JAG TYCKER DET ÄR ENORMT TRÅKIGT. visst asså, mycket prat, men ingen versktad, som man brukar säga. egentligen är det ju inte så jobbigt. men alltså nej, jag vet faktiskt inte själv. men det går bara inte!
meningen med livet kan väll ändå inte vara engelskaläxan varje vecka??

nej! tack hej. nu orkar jag inte mer för nu tycker alla jag är en liten emo skär mig för jag är dålig i skolan och för att jag är så trött på mitt liv. och engelskan.
visst, det blev inte så himla detaljerat, jag glömde tex skriva att min engelska lärare är lite otydlig och att jag inte lyssnar så tydligt, så jag har ändå inte koll på vad vi ska göra... heh.

allt jag skrev va på skoj. jag älskar engelska, jag har mvg. min lärare är bäst i världen och jag vill bli politiker när jag blir stor!
man ska vara seriös.

The Night Pat Murphy Died

åååååh :')  lyssnar på låten nedan tack.
känn känslan, The Night Pat Murphy Died en cover.
framförd av Karlskornas egna stoltheter, efter Bones och sinner since birth förståss. visserligen spelar dom bara covers med. men ingen säger att det är dåligt!!!
jo bandet Jolly Maith Craic min vän! vill tacka dom. vårt egna svar på en bra blandning såsom Dropkick, Flogging och Pogues.
sitter här en söndag eftermiddag och har ångest över att jag inte befann på mig konsthallen förra helgen. där dom spelade så de stog klackarna i taket. kan jag tänka mig.
också, det här med ångest. det är inget fint ord! nej! jag kommer sitta där på min dödsbädd när jag blir gammal (om jag blir gammal, kanske jag sitter där som ung) och ångrar en massa grejer jag inte gjort när jag va yngre. som nu inte kommer gå att ta igen. VAfan befinner jag min inte i damnark just nu, eller rättare sagt Köpenhamn. om 3 timmar går första bandet upp, om det så är skindred, time again, street dogs eller flogging molly, det spelar ingen roll. försent för att åka nu ändå. och varför är jag inte där? det går faktiskt om man bara vill. men jag vill ju, så det måste vara ett annat problem.         jag blir så trött på mig själv ibland!

inatt va inte min natt, denna helgen har vatt värre än någon annan hittills, om man tänker så. men man kan tänka på något annat vis och då kanskd det inte stämmer ändå. men vi utgår från de.
jag känner mig helt tom, nästan sjuk, men det är nog inbillning, jag skulle bara vilja blåsa bort till nått nice place, himmelen. sväva runt där på molnen och allt är perfekt. visst känns meningslöst att änns tänka så,. men nu jävlar, asså jag orkar inte med mig själv för vad jag håller på med. jag måste lägga av nu, bli en ny människa!
annars är det här något jag kommer ha mest ångest över.
nej nu ska jag inte skriva mer, för ingen förstår och allt blir bara bajs så hejdå.

aha, ja där trodde ni att jag hade glömt att. men det har jag inte!
Idag fyller världens bästa malin svettlana miss von chill körling 16 år. hon är bäst!
GRATTIS!


                                                                                                 ♣

ta vara på ditt liv innan du blir gammal som Siv!

Pappa skruvar, mamma   syr Inte direkt nått äventyr, Slipa, spackla, städa, bär
Född i en klass och du stannar där!
Svårt i skolan, kasst betyg tufft å fatta, läran dryg
Måste skaffa sommarknäck Lasta, bära, byta däck
Arbetare föder arbetare
Ärvt ditt liv Å undrar hur du hamnat där Tidsfördriv Fastnat där du är
Nu har det gått tio år Å till samma jobb du går Trots fru fortunas snåla giv
Har du ändå ett drägligt liv Lönen suger, ditt jobb är sådär E du ändå stolt att va den du är
Ditt liv är inte bara kneg Du kan va rik, utan deg
Arbetare föder arbetare!


Nu hag jag bestämt mig!
för hundrade gången eller något.
nej men bestämt och bestämt, svårt att ta ett svårt beslut! inte sant?
jo, men jag är så jäkla trött på allting . (och nu tänker ni, men vafan. har hon denhär bloggen bara för att klaga på allt och alla eller? mjo, de kan man undra. men jag kommer på mer som inte är bra och de som är bra, ja de glömmer jag ungefär lika snabbt. inget jag hänger upp mig på lika mycket som dåligt saker. Nej, där sa jag något!)
hmm. ja, jag önskar bara jag kunde ta allt som de kom och inte hänga upp mig på grejer ja, som sagt.
ska lägga ner allting, och om det är någonting så får det komma till mig! för jag orkar inte. blir bara besviken.
Killar tex, ja, aldrig är det någon som råkar komma upp i min väg och ah. ni förstår väll själva kanske.
eller kompisar, visst min kompisar är schyssta. jag gillar dom som dom är!
men ändå känner jag mig inte riktigt med i gänget. vi är inte tillräckligt lika för att allt ska vara perfekt!
visst är det kul med kompisar som är helt olika sig själv, det är deT! men i vissa fall är det sjukt lika tråkigt som det är kul. man kan inte dra på festivaler tillsammans tex, och det är något som jag tycker är kul! men med kompisar som antingen inte alls lyssnar på vettig musik överhuvudtaget eller aldrig stått på någon konsert, eller kompisar som gillar konserter/festivaler men inte musiken jag gillar. det är skittråkigt! då blire att antingen missar jag något som jag vill se merän gärna. ja, och varför jag skriver detta är för att i Torsdags missade jag, Street Dogs, Flogging Molly & Time Again i göteborg.. inte roligt! men imon spelar dom även i Danmark. visste hade jag kunnat dra dit ensam. men hur kul är det på en skala ? och jag som är så jävla feg och blyg skulle väll inte änns våga gå fram till någon och lyckas hänga med den hela kvällen. nej nej. men bara det inte handlade om att jag va blyg och dedär skitet så visst, då hade jag ju kunnat åka! men så är inte fallet! och visst har jag några killkompisar som gillar samma musik. men nej, dom vill inte....
det finns inte så mycke att göra. bara att skita i allt. livet går vidare. men för att jag inte ska sitta där med ångset på min dödsbädd, som jag antagligen kommer göra för att jag redan, i mitt 15åriga liv gått miste om en hel del som jag ångrar. eller en hel del, men ja, vissa grejer! det är inte kul.

Även är det lätt att säga nu att jag ska skita i allting och bli någon annan, ja visst vore de enkelt. men ändå inte. ähääh, jag blir bara så trött på allting! så därför jag ska skita i allting! jag orkar inte.
vissa säger ju att kärleken och de roliga kommer, när man minst anar det. inte samma sak om man letar efter att. då hittar man att aldrig. så fine! jag ska göra ett försök!

we say
BYEBYE EMMA, HELLO HELLO THE NEW EMMA!

fight for the right!Spela Monopol med domhär brudarna ikväll plus Wick, Bergman och Emelie? 
 

hurt

Bernie Dexter tillägnar jag min dag.
jag älskar henne samtidigt som jag hatar henne. 
seriöst, den vackraste människan som finns! 
ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHH va arg jag blir! eller mer ledsen. ser ni inte hur jäkla vacker hon är?!?
någon dag, då ska jag bli som hon!

ja, jag är löjlig och nästan sådär så avgudar jag henne.

och fast det svider å jag lider är det bäst att vi bryter vårt band.
Kanske är det så att ni inte ta Magnus Uggla på allvar, isåfall tycker jag att ni ska göra det nu!
denna låten är så himlans fin. tänk va underbart. men jobbigt på samma gång. tänk att ha någon man tycker om :)
"och fast det svider å jag lider är det bäst att vi bryter vårt band" 
den meningen säger så mycket utan att gå in på grunden. haha och nu är jag sådär djup igen.
men jag är djup!  lyssna och njut för fan!

I opened my heart for you, and then you were gone


känner bara att den här bloggen är jäkligt patetisk och meningslös.
jag är patetisk!
så jävla trött på allting

Fields Of AthenryLyssna! och känn medlidande. tack!

Jolly Maith Craic spelar ikväll, och jag kommer inte att befinna mig på plats. de känns skit.
därmed känns allt skit, jag sitter här i min ensamhet, en lördag kväll. och blir bara mer och mer nere av att lyssna på Dropkick Murphys, som är för bra för mig och som är så bra så jag mår dåligt. men kan inte låta bli att lyssna.
jag skulle vilja ha en pojkvän!
jag är absolut inte desperat. jag vill ha riktig kärlek. (och jag låter otroligt löjlig nu) men vad underbart...

för att byta ämne så är jag världens tröttaste människa.

YEAH!

MIN HARRINGTON HAR KOMMIT! :D
MIN HARRINGTON HAR KOMMIT! :D
MIN HARRINGTON HAR KOMMIT! :D
MIN HARRINGTON HAR KOMMIT! :D
MIN HARRINGTON HAR KOMMIT! :D
MIN HARRINGTON HAR KOMMIT! :Doch ikväll blire bones med Johanna. KAN FAN INTE BLI BÄTTRE :D
synd bara ingen vill med mig och se Jolly Maith Craic imon. de vore ju för bra för att vara sant annars ju :D

MEN NU ÄR JAG PÅ G, BONES BONES BONES :D

döden är nära!

vafan ska jag ta mig till!
jag sitter här, med världens jävlaste hemskaste mensvärk och ingenting fungerar. helst skulle jag bara vilja dö. för jag orkar inte. men att smärtan kan hjälpa lite om jag rullar ihop mig som en boll på golvet, jag visst är det konstigt! men kan ju inte ligga på golvet som en boll i hela 7 evigheter. nej borde fan finnas något bättre sett. och att inte några jävla tabletter ska fungerar heller. nej de gör mig arg! men jag ska få be om nya starkare tabletter så jag slipper så denhär jäkla värken. ja jo, intressant dags ämne jag har här på min blogg. välkommna hit alla som inte läst den innan, mitt namn är emma och jag har mensvärk! nej nu va jag oseriös med. men jag orkar inte va så himla seriös heller för folk får väll ta och uppfatta mig hur dom vill om dom inte känner mig utifrån min blogg.
okej, jag ska skärpa mig. va bara tvungen att utrycka min smärta. nu dör jag!

men innan jag dör vill jag passa på att säga att ett bra slut på ett liv kan ju va att lyssna på lite ska, och då vet jag egentligen inte vilken låt jag ska välja. men jag valde den här. jag tyckler att den är bra!! och för att om ni inte skulle råka tycka likadant som mig, att låten är bra, ja då kan ni ju kolla på videon. för den är ju lite små kul =)ADIOS AMIGOS!

körsbärsfettera


fredagkväll
va hemma hoss iza, med nikki. vi kollade film, käkade godis, snackade och bara mysade :) mycket trevligt!
vi såg även svenska landslaget i handboll på hemköp. hahah nikki tyckte att det va SÅ HIMLA HÄFTIGT! jag tyckte de va lite smått coolt att jag kände igen "den långhåriga" staffan. och iza brydde sig inte så mycket om att. haha
där får de va slut.

lördagkväll
va inte så intressant där bara satt jag hemma och tog att lungt, kände mig döende ungefär och va rätt låg hela dagen. ont i kroppen sen i torsdags, förresten har jag berättat om i torsdags? antagligen inte för jag skriver ju inte så himla mycket och ja, vad jag ska jag berätta.. de va jag, iza, nikki, ebba, carro, malin, denice, paulina och elin. förfestade hemma hoss nikki lite, skitkul hade vi . sen drog vi vidare till piraten och där dansade vi loss. och efter de kunde jag inte röra en enda kroppsdel. men man måste ju få bjuda på sig själv minst en gång om året! :O

söndagkväll/ eftermiddag
kollat idol reprisen på tvn sen i fredags och måste säga att Johan Palm som körde Magnus ugglas johnny the rocker gjorde de så jäkla bra. han är så sjukt duktigt tycker jag! :D och sen gillar jag magnus uggla jäkligt myckeet, häftigare snubbe får man ju leta efter.
iallafall tvingade mamma mig att rensa min skor lite och nu har jag slängt 9 par. det svider lite. även om jag inte använder dom. men jag vet inte, de känns väll som en trygghet att veta att man har skor x)

också fick jag ett ryck för någon dag sen, jag tog tag och räknade alla min skivor. eller alla ska jag ju inte säga för jag hittade inte mina singlar och jag orkade inte räkna med alla brända skivor som satt i vattenmelonen (ja, ni vet en sån rundboll med en massa fickor i) så ja, jag trodde jag hade 20, 30 stycken skivor sammanlagt kanske. fast inte tänk på att så mycket. men jag hade iallafall 30 skivor som låg framme, (men det ser ut som 10stycken) på hög. vid cdspelaren. oj tänkte jag, va de så många. men så kollade jag i lådan där jag har de flesta och det va uppåt 50-60, men sen sket jag i att räkna med för jag blev förvånad av att jag hade så himla många skivor ;o funderar på om jag inte har, om man räknar ihop allting, då måste jag har uppåt 100 skivor :O de är ju rätt många med tanke på att jag inte köper ofta eller att aldrig har råd, eller att jag inte har hälften av dom skivorna jag vill ha, eller att jag bara är 15, snart 16 år då.
ja ja ja ja... de förvånade mig iallafall. men det uppskattas :D så nu ska jag hålla käft och kolla klart på lilla melodifestivalen på norska. rätt underhållande. och norska är ju ett fint språk ;)

MEN FÖR ALL DEL! glöm inte kolla in http://www.myspace.com/kirsebearsfettera  tycker att dom är skitbra!
så nu har jag sänt iväg ett mejl till dom att jag vill köpa deras demo.
jag såg tjejerna på rassle kommer jag ihåg, tyckte att alla va supersnygga och kunde bara stå och bli avundsjuk när jag såg dom där. sen gick jag inte på gatans lag på myspace och vidare till körsbärsfettera, va någon gång i augusti och sen dess har jag lyssnar på dom rätt mycket,. fast ibörjan tyckte jag att de lät rätt kasst. men nu så, nej dom är för fan skitbra :D


PZ!

RSS 2.0