rubbat

 tiden går fort.. snart är det januari igen och 2010. det är nyårsafton och det firas i ronneby med min älskade plus andra. jag hinner inte med att sitta vid datorn. det har varit julafton också och den var bra! fick massor med grejer, hemgift till skivor och lite kläder. ett underbart lov, älskar att vara ledig från skolan bara ta det lungt och som idag fått lite att göra, sytt mig en topp, strumpa till ipoden och en scafs till håret.

jag kollar även runt lite och lyssnar på musik. jag vill tatuera mig igen.. och nu har jag ju pengar också. tycker allt det får bli något snrat igen! synd bara jag inte var 18.. men jaja ska inte ta det snacket mera. för då verkar allt bara hopplöst.

  

vill skriva något i den typskriften också, funderar på något sådan voodo zombie, freak show eller liknande.. :) imon blir det fika med älskade malin och julia! det blir allt för sällan. men imon bestämde vi oss för att mötas på systrarna lindkvist, mysigaste cafet i stan! får även inte glömma köpa hårfärg, kanske en blomma i plast alltså, som man kan sätta i håret.. för det vill jag gärna ha.. och sen var det något med jag tänkte på, men kommer inte på nu. vill gärna ha en klänning med.. men det är ju inte så lätt att hitta här inte. inte någonstans tycker jag faktiskt inte!

juletider!

oj vad tiden rinner iväg, och vad längesedan det var jag skrev.. jag jobbar förfullt, färdig handlad inför julen och kan inte riktigt slappna av. ska dra in till posten vid 3 och jobba idag igen. jobbat på posten hela veckan från 11-7 för er som inte visste och har sen 1 december jobbat på Statt, fox and anchor.. ni vet? i disken, plockat lite osv. 2-3 gånger i veckan nu när det är fullt upp med julbord, har inte hunnit träna, har på tiden jag varit ledig försökt träffa min älskling och sedan tatt lungt för det har jag behövt. nu har jag jobbat regelbundet i en månad och seriöst jag är så trött på att. varit så mycket. jag har varit enormt stressad inför julen, jag har dessutom hunnit att fylla år!


men det bästa är såklart lite klirr i kassan. för jag är tatueringssugen igen.. sitter och klipper och klistra, planerar och bara hoppas på att nästa år ska gå lika snabbt som detta så jag kan bli 18 snart!

livet är upp och ner. jag hinner inte med att leva om man säger så. det är mycket snö ute.. hm. vad mer har jag på hjärtat, jag har färgat en blond eller snarare orangea slinga i luggen, som jag trivs med än så länge! nu ser jag framemot ett härligt jullov med baby.

god jul.

på tal om något annat

oj, det var värst var jag blivit dålig på att uppdatera.


förövrigt har jag tatuerat mig. jag är nöjd.
men är redan sugen på mer...

 

På torsdag fyller jag år, visst äre sjukt. 3 december.. att det redan är december alltså. helt otroligt. har tillochmed glömt att öppna min chokladkalender!

känner att jag inte har direkt något roligt att komma med. är det änns folk som läser min blogg kan jag undra? haha.. varför, och skriver jag något intressant? hm.
RSS 2.0