nu är jag trött

efter en tuff dag som denna!

trots åldern har jag och mina vänninor caroline och cornelia åkt moped i stort sett hela dagen, jag blev hämtad vid 1 tiden av carro då vi sedan åkte upp till skogen där hon bor, väntade in cornelia, tog oss till havsjön plaskade lite (ja jag och carro doppades oss!)  inte cornelia.  där låg vi och stekte en stund då vi senare åkte till lyckeby för att äta pizza, gick sedan från ena delen av lyckeby till den andra enda bort till amiralen där vi kollade lite, köpte jordgubbar jag hann införskaffa mig ett par leopard hårspännen och sedan gick tillbaka till mopederna, åkte hem till mig, kollade på mysteriet på greveholm............ då vill jag säga att detta tog sin lilla tid även om vi inte gjorde mycket, 6 timmar ungefär. och sedan klockan 8 nu ikväll var det meningen att caroline och cornelia skulle åka hem så jag fick kolla på mitt allsång på skansen jag vill se, men inte det inte! carros moppe ville inte som hon ville, antagligen var det något cp haha men hon fick punka iallfall. rätt roligt! dock missade jag allsång på skansen. men visst är det kul med lite äventyr ibland, annars vore det för jävla tråkigt helt enkelt... synd om hennes stackars små föräldrar bara som får åka och hämta henne och moppen och sedan betala skadan. haha vilken tjej hon är den där caroline!

aja, jag är irreterad. på allt och alla just nu, känns inte som någonting går som jag vill. det är hultsfred nästa vecka, det är alltså jättesnart! jag vet inte riktigt hur vi ska ta oss dit, planer ändras och folk snacka så mycket. jag orkar inte med sånt.

nu vill jag inte skriva mera hejdå

vatten

Vi har inget vatten i kranarna, det är något fel i hela kommunen, om ni inte redan viste det vill säga. en läcka tydligen, då slog tanken mig, vart är läckan och vart tar vattnet vägen? efter som det inte änns är tillräckligt mycket tryck så får vi inte vatten, alltså inte tillräckligt mycket vatten heller. då måste det vara någonstans, där läckan befinner sig, översvämmning typ?

jag borstade tänderna med kolsyrat vatten imorse iallfall. det var skoj.

ryckkkkkk

Tack Johanna, hon kommenterade i förra inlägget att min visningsbild var bedårande. och för att då vara snäll och visa den i större bild så kan jag ju ladda upp den här. och redigerat själv faktiskt för en gång skull, jag gillar när dom ser lite gammla ut^^



jag fick dessutom ett ryck. när jag ändå är pysslig och så idag, och jag inte har bestämt mig vad jag ville göra med andra tygmärke jag köpte på lövmarknaden, om jag skulle sätta den på mina jeans, eller inte. men så fick det bli!

 

tjolahopp

pysslig som en kräfta

Vatt på sjön idag, badat för första gången i havet detta året. iskallt i vattnet! men jag har bränt mig.. inte kul. svider som fasiken och nu fryser jag, det är väl solfrossa. frågan är hur man ska kunna somna inatt. ingen hit att vara röd som en kräfta heller!

mamma har äntligen fixat textillim, jag gjorde klart en väska som jag påbörjade för säkert ett halvår sen, men nu är den äntligen klar, den blev lite småsöt allt! ;) hehehee. så pysslig är jag ibland!

  

Ciao!

Memories

Social Distortion                                                                                                        Frihamnspiren @ West Coast Riot 2009

  

det är över nu
 känns underbart att ha sätt dom. nu kan jag stryka över ena pricken på min "måste göra innan jag dör" lista.
det var mycket fint, sorgligt att det kanske aldrig blir igen, det vet man inte. märktes att Mike inte är ung längre, (säger jag som aldrig sett dom innan, vad har jag att gemföra med?!) jo, internet. jag har kollat ut och in på allt som är med Social Distortion några gånger i mina dar.

Men det är bara fina minnen, bara fina.

behöver jag säga mera? det var underbart!  vi stog halv 10 och kollade på Aggrolites, som var superbra men tyvär bara en kvart på oss innan Social Distortion börjar, springer jag och tobbe bort, dom har redan börjat med första låten. jag känner hur lycklig jag är, ögonen nästan rinner på mig och bara mummlandes, ååååhåhhåååhåhå ååh vad underbart. åh.... när vi kommer fram, jag får syn på Mike Ness, som då är den viktigaste. jag får se han mitt framför ögonen livs levande. helt underbart. om ni sett eller ska se ett band ni älskar och gråtit, mått dåligt för och trot ni aldrig skulle få se. då förstår ni, om inte så nae synd för er. det är underbart.

Onsdag
Efter några härliga dagar i Göteborg mår jag bra, tänk på så mycket roligt jag vatt med om på så kort tid och att då att sett Social Distortion, det är fortfarande svårt att fatta. men det kommer väl om ett tag, och nu är det inte länge till Hultsfred, men det ska vi inte snacka om nu!
första dagen när vi kom upp till Göteborg då chillade vi bara, haha gick och satte oss på en mysig pub med fin inredning och sådär mysigt, nästan lite scottskt, och irländsk med bar och stolar som såg ut som träd hah nej inte träd men av trä och ah jag kan inte förklara, fint var det. medans jag skönk ner djupt i soffan, beundrandes av engelskmännen som suttit på puben i 4 timmar, spelat samma låt hela kvällen berättade bartendern, han var trött på det. men för att sitta där, 1-2 timmar som vi gjorde, var det undebrart. precis sån musik jag gillar, perfekt för en mysig kväll, men irländsk musik, alla möjliga instrument hade dom, och jag var helt stum redan första kvällen när vi satt på puben, hah då visste jag vad jag hade och vänta, det var då jag inte sett Social Distortion ännu.

Torsdag
West Coasti Riot, vi åkte spårvagn ut till frihamspiren hela gänget, 14 pers tror jag vi var. men mötte sedan upp några andra galningar när vi kommit på plats. jag ska fatta mig kort annars blir det ett sjuhundrans långt inlägg. men en kväll med bra musik, då vill jag säga att Aggrolites, dom var bra, superbra egentligen men jag stog bara och kollade på klockan, som sagt en kvart hann vi bara kolla för att senare se Social Distortion, Och Gogol Bordello, helt crazy, jag tycker alla borde se dom. även om jag var lite trött och inte dansade så mycket just då var det verkligen en show att bjuda på, dom fanns alltid något att titta på, som tjejer som dansade galna danser eller någon konstig liten sångare som kom från ingenstans med spindelmannen mössa. äsch, jag säger det bara, KOLLA UPP DOM! Gogol Bordello, ett toppen band!

Fredag
Liseberg, kan man säga, för nästan första gången i mitt liv, varit där en gång när jag var så liten att jag knappt minns att själv och en gång på skolresa i 5an, och hur liten var man inte då, alltså jag minns ingenting! bara att jag åkte uppskjutet, så jag tänkte vafasen om jag vågade det när jag gick i 5an så gör jag det nu.. synd bara att jag kom ihåg det, för det fick mig att åka den,. och det var det värsta valet jag gjort i mitt liv tror jag, förutom dom 2 gångerna någon lycktats få upp mig på frittfall! Fy fan. säger jag. uppskjutet, som inte såg så högt ut var högre än vad jag trodde, och höjdrädd som man är, skiträdd sitter och skriker samtidigt som jag har 2 lugna killar bredvid mig som bara förvånas utav utsikten, haha usch. helt skakis, ångra just vad jag gav mig in på, mår fortfarande dåligt, att man kan ångra något så, att man åkit, det är lite lustigt, gjort är gjort skitsammma jag behöver inte göra om att, men jag ångrar det. faktiskt. trots det åkte jag kanonen, som både går upp och ner och hur snabbt som helst, stog och gamade hela kön om vad jag håller på med, hur vågar jag och nej jag kommer dö.. så överlevde jag trots allt, den var skitråkig, gick hur snabbt som helst så jag hann inte med på vad som hände, jag blundande och tyckte inte det var otäckt att åka upp och ner, det tog slut så snabbt så jag tycker det var löjligt. men fastnade med foten medans vi åkte (alltså i vagnen) men inte på något konstigt sett haha så det är okej, och vred sönder mina armar så dom har jag ont i och spände mig så mycket så jag fick ont i mina ben.. ingen bra karusell. den är livsfarlig. och jättetråkig.
sedan åkte vi hem, och vi hade det mycket bättre än ni någonsin kan ana. och nu blev det väldigt mycket text, hoppas ni orkar läsa. det är lördag och jag är rätt trött, ska bli skönt att vila några dagar, en vecka ungefär för sedan dras det till Hultsfred och Dropkick Murphys WOOOHO.

för övrigt köpte jag en zebra randig kjol på west coast området och en tygväska.
och sen om ni inte visste har ju Michael Jacksson dött, men det bry jag mig faktiskt inte om så mycket. tycker bara det är lite coolt, som vad han gått igenom trodde jag han nästan var odödlig?

hej hopp i löven

Längtan

Klockan är 12:07 jag har precis duschat, sitter här lyssna på Perkele, bra skit! gör mig irodning sakta men säkert, och packa. jäkligt svårt att packa, har hållt på i 3 dagar men fortfarande inte packat ner några kläder för jag vet inte vad jag ska ha.. såhär omständig har jag aldrig varit! underbart att om några timmar, vet inte exakt när, efter 4 någongång sitter jag och ett gäng punx från ronneby i 3 olika bilar påväg upp till Göteborg och West Coast Riot, det ska bli underbart. Imorgon ska jag se Social Distortion, helt ofattbart! helt jävla fucking awsome om jag ska vara riktigt ärlig!


Det finns så otroligt många låtar med Social Distortion jag skulle vilja lägga upp här, så ni fick lyssna och vara glada för min skull. men tyvär ka jag inte lägga upp så många, eller egentligen kan jag men ni hade aldrig lyssnat igenom alla endå. så jag kan ju hoppas ni lyssnar på denna iallfall!

 
ååh kolla vad snygg han är <3 hahah min man.

Jag har ännu inte fattat det, att det är imon. men nu börjar ångesten krypa fram för att jag glömt det, inte lyssnat in mig tillräckligt på dom och att jag blir ledsen att jag svikit Mike med co. att jag borde lyssnat på dom mera nu i slutet. men sanningen är att jag tänker "varför ska man lyssna på ett band man ändå aldrig kommer se"? den tanken har slått mig många gånger, för iallfall med mig är det så. att jag blir galen, kär och måste se innan jag dör. och då blir man bara ledsen som sagt om det inte går..

Får hoppas jag får några underbara dagar i Göteborg tillsammans med Mike Ness och min tobeman haha. Mike Ness.. helt jävla otroligt ännu en gång. det är det! Social Distortion i mitt hjärta. och jag minns alla dom dagar jag gråtit för att jag aldrig i mitt liv trodde jag skulle få se dom. otrooooooooooooooligt. SOCIAL DISTORTION ♥
man blir återigen fjorton år, galen och kär. Jag tror fortfarande en dag att det kan bli Mike Ness och jag..
 och snälla, låt mig tro det!

underbar dag

                                   vilken underbar dag, jag ska bli full och glad!

Imorgon drar jag och Ronnebypunkarna till Göteborg, West Coast Riot och Liseberg! det ska bli fint som snus.
Social Distortion på frihamnspiren, Mike Ness i syn, tårar i ögonen och kanske i tanke på att detta är något jag aldrig trodde jag skulle få vara med om i hela mitt liv! det är undebart. Social Distortion, Mikes ness.....  kärlek.
jag laddar med lite Kent (bandet) för att ijag kände för det, och mon inse att jag lyssnar helt på rätt musik, men att pop också är okej ibland.

idag träffade jag Elin, Anna och Emma en lite stund på stan för att införskaffa mig ett hårspray som jag behövde. Medans jag sitter här packar jag lite sakta men säkert, funderar på om jag ska klippa mig lite, nu alltså, ja själv.. topparna och kanske ah jag vet inte, nej jag skojjar nog det var nog bara en impuls tanke haha! eller låta luggen växa ut lite och ha snelugg ett tag, ja det blir nog så ett litet tag faktiskt att det får bli så, alltid enkelt att klippa tillbaka om det är på det viset.

ikväll börjar Allsång på skansen, wooho, det är tradition om något, varje sommar, varje tisdag klockan 8 kollar jag på det! nej nu måste jag packa vidare för jag har inte kommit långt alls. jag ska ha ett par superfina dagar och kommer hem på lördag tror jag! 
 
innan jag hinner avsluta dagen inlägg har jag bytt musiken, det är Perkele nu. så sataaaaaaaaaans bra är dom!
 och visst bli man glad av denna låten, yeehooo! :D imon dra vi!



Oi Oi.

Glad Midsommar

Glad Midsommar allihopa, nu är det midden  on tha summer. alltså mitten? va eller ah?
min syster fyller 18 idag (betyder att hon får göra allt som jag inte får, lagligt) jag är ledsen för min skull.
det blir kalas och party firande med lekar och annat, hoppas på fint väder med. här hemma hos mig.

vad är midsommar för dig? vad är midsommar? för mig är midsommar ultima thule, det har blivit som en tradition. vartenda midsommar, det som går igång är ultima thule. och det passar ju så fint.
jag älskar ultima thule. får man säga det högt? ohjääää för om inte är det idioti. tycker jag.

jag gillar speciellt denna låten. sommaren kommer. sommar är det när solen kommer över östergal, sommar är det när blommor blommar och bin:a bli med barn.. lalalaaaa



för någon dag sedan skrev jag ett sju hundans långt inlägg, om vad jag ville göra innan jag dör och hur mina dagar har varit det senaste. men blogg.se ville ta bort det, fyfan säger jag! det förstörde min dag.

men idag är det midsommar då ska vi vara glada!  men på tal om något annat, nästa vecka åker jag till göteborg det ska bli askul, se social distortion.. mm underbart! men jag längtar till hultsfred som aldrig förr nu (Visselirgen har jag inte längtat så mycket dit eftersom jag aldrig varit där) men nu längtar jag, en hel vecka där. oooh, det ska bli riktigt nice med bra musik härligt sällskap och allt det där. UNDERBART!

FÖR ALL DEL, GLAD MIDSOMMAR ALLA GLADA!

det kallas att sysselsätta sig själv

Idag har jag, bäddat rent min säng, lagat mat själv, försökt på att bränna en skiva till ikväll så att ungdomarna inte ska behöva klaga allt för mycket, men det gick inte. nu är det inte så att jag inte kan bränna för det kan jag, men det är något med vår jäkla dator sen vi lämnade bort den på rensning senaste, vissa grejer fungerar inte som det ska (tror man behöver installera om hela skiten) och det orkar man ju inte! alltså word och det där? ah jag vet inte. det är mycket som inte vill som det ska iallfall.
så ungdomarna får helt enkelt klaga ikväll, det är mitt hus jag bestämmer vilken musik som ska spelas! :D hehehehe.

klockan är 20 i 6 jag sa att folket kunde komma vid 7 efter 7 tiden.. jag vet inte vad jag ska ha på mig, har så jäklans ont i magen (hm.. mensvärk..) magen känns helt svullen och jag är rätt så varm för att ta på mig en massa kläder, det kan leda till annat.. haha

Tobbe svarar inte på msn.. fast jag vet att han skulle på körskola vid 5 men ändå, varför är man ingloggad om man inte är där? allvarligt, sånt stör mig! :D

fint väder idag med.. jag har inte varit utanför dörren, lite synd men har ändå kunnat sysselsätta mig hela dagen utan att det blivit drygt. nu väntar jag bara på folket som ska komma, och att jag ska få mig ett ryck, sätta på mig några kläder göra en frisyr av denna såkallade frisyr och sedan vara rätt nöjd. nice nice. 
 
hörs imon! tjo.

en solig dag

Solig mysig dag idag med tobbemannen, underbart! visst blir man glad på morgonen när man vaknar har ingen aning om vad det är för väder, titta ut och inser att det är sol!  vi har legat på balkonen och spelat spel, myst i solen nästan hela dagen. det är väl sommarlov, att inte göra någonting i princip, haha det man vill helt enkelt.

imon vet jag inte vad jag ska göra riktigt, på dagen alltså. på kvällen kommer lite folk hit och festa  det ska bli trevligt tycker jag, får bli på en tisdag för att varenda helg flera veckor framåt är upptagen!
alltså det är sjukt, om en vecka drar jag till göteborg och West Coast, om 3 veckor dra jag till Hultsfred, då är vi inne på halva juni när jag är hemma.. sjuk sen är det bara en månad till skolan! herre jösses. sommarlovet är snart slut, men det är så mycket roligt jag ska igenom först!  :D

woho.

vad är det för en dag?

ja inte är det min dag idag!

Börjar såklart när jag vaknar, finns inget att äta, eller är jag kräsen.. inte sugen på mackorna vi hade så jag bestämmer mig för kalaspuffar med yoghurt, med visserligen exotiska frukter eller något i den stilen, jag tvekar först för jag tycker itne det är gott med en massa konstiga smaker på yoghurtar, när jag hällt upp och ska börja äta läser jag på förpackningen att det är lättyoghurt? vafan har vi änns det hemma kan man undra..  jaja smakade och åt några skedar, fick slänga för det var inte alls gott. lättyoghurt är som smaksatt vatten blääääääääää. men det löser sig, det får bli med mjölk istället för det fanns ingen annan yoghurt...

ska göra mig iordning, ingenting blir bra. jag känner inte igen mig i spegeln, ovanligt ful tycker jag att jag var denna morgongen haha sminket blev inte bra, håret åt helvete.. och jag gick runt och känner mig ful hela dagen, det är inte alls roligt. och när man väl klivit på bussen vet knappt hur man ser ut för man hade så bråttom att inte hann kolla sig i spegeln innan det sista, ta ner hårbandet och allt var det var när jag sitter på bussen. så har ingen koll på hur jag ser ut.. känns inte bra alls.  (vad fåfäng jag verkar) men jag hoppas ni vet hur det är.

skulle åka in och möta gänget i stan, hoppade på 13 över 1 bussen för vi bestämde vi skulle mötas vid 2, när jag precis hoppat på får jag av elin, hon har missat bussen.. annie hinner inte och anna bakade så hon får skjuts av sin syster lite senare, det visar sig att jag blir ensam i stan i 50 minuter. Booooring! men jag hoppar iallafall av vid Amiralen väntades på Annie och visst det löser sig.

chill dag i parken för övrigt när jag väl är framme i stan. det blev med Emma, Anna, Elin och Annie. vi fikade på 3G. det fick bli någon tårta? bakelse? grädde och maräng med mandariner i (och jag som då älskar mandariner) fyfasiken vilken god! den måste ni smaka, om ni gillar maräng och mandariner förståss. mums längtar efter en redan!
kan kanske bero på, när jag kommer hem ingen är hemma jag är skithungrig, kolla i kylskåpet efter mat där finns endast kyckling i curry sås och jag vägrar äta det för jag gillar inte curry, (det vet mamma så varför gör hon inte utan till mig?) kan man undra. Mamma svarar inte på sin mobil, det är ingen ide att leta i frysen för antagligen har vi inget eller så blir det ett jäkla liv om jag gör något och det fanns något annat jag skulle tatt eller vad som.. får helt enkelt vänta tills mor min kommer hem. jag har ringt henne 3 gånger och för en rätt lång tid sen, hon har antagligen inte sett det heller för då hade hon ringt. jag får helt enkelt sitta här utsvulten och ensam...

tack för mig i hopp om en bättre kväll. ciao.

välkommen sommar

                                                                           hoppas du stannar förgott!

jag vill bara ha på mig min jeansväst hela tiden, nu när leopard tyget med sitter på. jag tycker att den är så fin! hih vill ha på mig den jämt. längtar tills jag ska gå ut bara för att jag vill ta på mig den.

det är fint väder idag, för en gångskull. det var på tiden minsann!
blir en runda in till stan idag träffa Elin och Anna kanske någon mer, lite chill i parken en sånhär fin dag är ju inte helt fel.

jag är ingen poser. men när jag kollar runt på bilder, facebook kan vi säga. tycker allt ser så tråkigt ut på mig. så från och med nu ska jag börja ta bilder och försöka fixa några schyssta på mig. tar aldrig bilder på mig själv lite tråkigt faktiskt haha men man blir ju bara besviken. dessutom har jag bara en liten kass digital kamera som inte får plats med allt för mycket bilder och hru snygg bilr man på en skala om man gemför? ja, jag går media och har ingen riktigt kamera haha det låter säkert kul för många men jaja jag har helt enkelt inte råd med en dyr kamera och en så pass bra fotograf är jag inte heller..



när jag ser denna bilden, tycker faktiskt den är rätt fin eller vafan fin, hur snyggt är det med spegelbilder egentligen? men jag menar, sådär långt hår vill jag ha igen. förstår inte att det är jag på bilden, och dessutom hade jag löshår. kanske ska jag ha snelugg igen? tycker jag var fin i håret på den bilden... suck.

sånthär gör en deprimerad.

hallå lördag?

sommarlov och det betyder ingen koll på dagarna alls. idag är det lördag, men känns inte alls som en sådan. rätt logiskt ändå om vi ska in på sånna tankar.
blev hemskickad från tobbe vid halv 2 idag då han drog iväg och skulle spela fotboll. vi vaknade 50 min innan han skulle samlas så det blev lite stressigt, men bra som man är så fixar det sig ändå! blev en pratstund med hans mor när jag ensam som jag var stog och väntade på att min mor skulle ta sig hela vägen hemifrån och ner för att hämta mig.
vi köpte 3 lite jordgubbar och pizza påvägen hem, nice. blev pizza i tvsoffan och rasmus på luffen på tv. hela familjen satt helt avslagna. mor och far som mådde lite dåligt efter gårdagen, trötta eller bakis?  det är frågan..

igår vart vi då hemma hos johannas föräldrar, käkade god mat lekte lite (mitt lag vann) och pratade. trevligt måste jag säga. ett litet hus på landet med en massa djur och sådär mys. så nu är jag hårig om mina kläder.. (Y)

sommarlovet har precis börjat.. men om man ska börja räkna på när man ska planera saker och vidare, så är det snart slut. tänkte dra till med lite party med gänget. egentligen har vi hela dagarna på oss, men det jobbiga är att inte föräldrarna är lediga.. huset står inte tomt och det finns ingen skjuts om så behövs. helgerna är upptagna ett tag fram över har jag insett, midsommar till helgen, min syster fyller 18 och kompisarna befinner sig på öland, nästa vecka på onsdagen dra jag och punkarna från ronneby upp till Göteborg för att på torsdagen gå och se bland annat Social Distortion, alltså West Coast Riot, och fredag blir det liseberg.. så det ser ut som att jag inte kommer förens lördag den veckan. helgen efter det fyller morfar, min kusin 18 och det blir kalas för carro,cornelia och elin.. sen dra vi till hulstfred, åhåjaj... det är 3 veckor dit, en evighet men inte tid för att träffa mina vänner innan och partaja med dom! ååh.
men det ser ut som det blir något på tisdag, på måndag antagligen träffa emma och ikväll blir det nog bara mys!

mycket jag skrev.. jag som tänkte att jag inte hade något att berätta, men det är ju en annan femma hur intressant det är ;) Ciao!

impulsiv

fick ett impuls ryck igår, limma fast leopardtyg på kragen på västen, men vi hade inget lim, sprang runt och blev genast lite besviken när jag kommit på en så bra idé och vi inte har något lim hemma. och tid och väntar har jag inte, när jag får mina små ryck vill jag slutföra dom på en gång!
jag vaknade tidigt imorse, klockan är väl tidigt fortfarande för vissa, 20 över 10, egentligen hade jag nog sovit i vangliga fall denna tiden på sommarlovet, men kunde inte sova i morse. då tänkte jag passa på, jag sydde fast leopard tyget på kragen, som även kan vara bra för om jag någondag får för mig att ta bort det är det bara att sprätta. fett nice!
  
vad tycks?

jag gillar inte katter

men kolla på den här!

    

är den inte hur söt som helst eller!?!

anti!

partille-johnnys!

det var ett tag sen Gabbi berättade om att.. det har funnits någon enstaka här det är jag medveten om! men idag, herre jössenamn!.. blandannat 3 kompisar går tillsammans på stan, alla tre blonda med tighta jeans hela vägen ner, men ändå ska dom envisas med dom där jäkla hårsnoddarna, minst 10 hårband upp längs hela vaderna och en skavs knuten i knäväcket! hade dom. alla 3. vilket kompisgäng..

tur man lärt sig, att när man var så gammal som 13-14 alltså gå på högstadiet och faller för hemska trender, gör som kompisarna och hela baletten. klär sig likadant, sminka sig likadant.. pinsamt. tur man kommit ifrån det där, och nu inser hur löjligt det är. vad löjlig man var. att man nu ändå är lite häftig haha.  man vet helt enkelt var man står nu! men inte så konstigt kan man tycka, när jag gick i 6an, 7an tyckte jag att dom som gick i 9an nästan var vuxna, och dom som gick på gymnasiet, snacka om vuxna människor! men nu står jag här, inte är jag väl vuxen. men lärt mig endel har jag gjort, vuxit både på ut och insidan. förhoppningsvis är jag inte barnet längre.

men klart det var fula tränder som lyckades slå igenom. jag antar om 3 månader är inte det bara någon ibland, utan alla i den där åldern, trotsåldern går runt med hårsnoddar på benen..           snacka om en ful trend, för det är fan inte mode!

oboy!

vilket vackert väder.
skolavslutning för bror och hela baletten. jordgubbstårta, gå upp klockan 7 på sommarlovet.. jaja nu sitter jag hemma ensam klockan är snart halv 12 och jag är dötrött!
funderar på vad jag ska göra av min dag, planerade att träffa carro, cornelia och mimsen men får se hur det blir med det! har ändå inget annat för mig så jag är ledig.

imon blir det middag hos Johannas föräldrar, (tobbes brors flickvän).
igår var jag och Tobbe i ronneby och kollade lådbilsrally, alla som skulle ta studenten där raceade. (stavas det racea?) lite små roligt. sedan gick vi och gick och hamnade hemma hos mig tillslut, fast vi gick inte hit.. mormor morfar, moster med man kom och käka lite tacos och glass här, kollade på fotbollen.trevligt trevligt.
vi gick även in i en liten second hand butik i ronneby tobbe blev snygg ´med att par gamla brillor.
ångrar jag inte hade mer pengar på mig så jag kunde köpa dom snygga marinblåa kostymshorten till honom för 25 kronor, hur billigt som helst ju och snygga var dom.. men hade inga pengar ute,. tråkigt.



känns som mina inlägg blir tråkigare och tråkigare, vet inte riktigt vad jag har och berätta, och kameran använder jag inte för ofta, vet jag sa en gång att jag skulle lägga upp flera bilder men jaja. funderar på att krypa ner mig i soffan och vila lite.
ciao.

jeansbryd



jag hittade mig en jeansjacka idag, på barnavdelningen på Lindex. var bara en kvar, i storlek 152 (barnavdelningen) frågade tillochmed om dom hade större, tänkte att inte den skulle vara lagom mig, men jag gick in och testade, bestämde mig direkt att den ska jag ha!

nu är nästa steg att känna mig bekväm i den, få bort min fobi att visa min armar och pynta din snyggt!

fikade med julia och malin idag från gamla klassen, det är alltid trevligt social och rolig tjejer som dom två. tråkigt vi inte har mer kontakt än vad vi har!

har lite ångest att jag inte var och såg Flogging Molly på sweden rock faktiskt..

Drop Kick

ångesten kryper sig fram, jag får ångest rätt så lätt.
det var ett tag sedan jag lyssnade på Dropkick Murphys. så jag gör det nu, ååh Dropkick Murphys älskade Dropkick Murphys. nu är det bara en månad kva då jag befinner mig på hultsfred, och Dropkick Murphys spelar, det ska bli underbart. jag har mina perioder, precis som alla andra. och alla har väl ett band mer eller mindre som dom tycker om lite mer. det har jag iallfall, och Dropkick Murphys är ett av dom som jag känner starkast för! och jag tänker på när jag såg dom live i sommras, kollar på klippen på min mobiltelefon innan när jag spelat in God Willing och Loyal to no one. himla bra låtar. och ett bra live band. jag blir tårögd. att ett band med 7 bedårande begåvade musiker kan göra en liten flicka glad. det är rätt stort. en bågvning, eller att dom tillsammans bildar något bra som går rakt in i hjärtat på folk, (på vissa)

slå vad om att minst 70 procent av sveriges befolkning är tondöva. eller inte tondöva, för det är ju något man kan vara på riktigt. men rätt usla på musik att änns kunna svara bra på vad musik är, lyssnar på det som spelas på radion och tror det är musikvärlden. men det tycker jag är fel. och jag säger inte att jag har rätt men jag är säker på det. det är inte vad jag kallar bra och riktig musik iallafall.

nu känns det som folk kan missuppfatta mig fel men jag orkar inte bry mig just nu, vart i stan i regnet och kollat när studenterna sprang ut idag. hittade ingen jeansjacka. nu är jag dötrött och har ont i huvudet.. hela veckan är fulpackad. härligt men ändå inte, första veckan på sommarlovet och jag har panik för både det ena och det andra! vart fan är solen dessutom och värmen? suck.

Im a Hellcat



Rancids nya platta har kommit, jag måste ha den har lyssnat igenom lite hos tobbe och den är skitbra! synd bara att allt ska vara så dyrt och nu i sommartider är jag inte den dyraste kniven i lådan, hehe.

Idag ska jag in till stan med mimsen, ja känns som jag alltid är i stan. finns inte mycket mer att göra? ha. ska ialfall för sjutioelfte gången leta upp en ljus jeansjacka jag sedan kan göra lite snygg och till en jeansväst, ohyeah. så snyggt!

nu är det inte länge kva till West Coast, och Social Distortion, det ska bli nice som faaaasen, ni anar inte! :D

på onsdag blir det in hämta betygen i skolan senare på Jonnas skolavslutning, och denna veckan är rätt packad med grejer ändå. imon blir det fika med Malin, Julia & Agnes från gamla klassen, mys :)

hata folk

vilka jävlda idioter det finns! världen är full av idoioter.  vissa är dummare än andra

det finns en person jag hatar merän allt och alla andra och det finns själ till att!
jag tyckte det skulle bli så skönt att sluta 9an för att slippa vissa personer. som seriöst går en på nerverna.
det är andå gångerna jag känt att jag seriöst skulle kunna banka någon gul och blå, det är i skolan i 9an pågrund av några idioter.

jag väntade mig på facebook när jag gjorde "vilket parti ska du rösta på" testet, jag väntade på att någon idiot i min förra klass skulle kommenterade, vad var det jag sa! eller vad som helst. det testade hade inget med nazistiska och rasista åsikter att göra, det var väl bara att jag hade samma åsikter som sverigedemokraterna när det gällde miljöfrågor och allt annat.. jag har dessutom inte särsilt mycket koll på politik och antar inte sverigedemokraterna heller har det! men det är inget pati jag skulle rösta på om jag änns fick rösta. som jag sa igår så röstade jag plankt för att jag tycker alla partierna har rätt idiotiska frågor och svar. jag tror inte på politik.

dagen var kommen, jag vill inte nämna hans namn men om ni vill kan ni ju gå in och kolla på facebook. fail var kommentaren! och jag visste att den en dag skulle komma, det var delvis därför jag publicerade det för att sedan kunna idiotförklara idioter dom som intalat sig själv att Emma är nazist, hon blev sverigedemokrat, jag visst det..! alltså mina förredetta klasskamrater, dom är dom enda som gett mig det påhoppet, att jag är nazist.

men varför skulle jag vara det, vad är det som gör mig till nazist?

om ni frågar dom tror jag att svaret är enkelt, Emma och hennes pappa är nazister, henne pappa är rakad har kängor och bomberjacka, skinhead. och skinheads är ju nazister. Emma är med nazist hon och hennes jävla pappa! ekade det i klassrummet och i mitt huvud.
vilka idioter det finns. jag blir så jävla trött på okunniga jävlar!

att kalla någon nazist tycker iallfall jag är rätt allvarligt, och bara för att man gillar en viss musik och klär sig på ett visst sätt, skinhead. så är man tydligen nazist enligt vissa.

jag tycker bara det är jävligt dumt att yttra sig så mycket om något man inte har en aning om. bara för att du själv inte har någon stil och inte någon koll på stilar och musik. tycker jag bara synd om dig. det är jävligt patetiskt. du får tro vad du vill. det är dig det är synd om och inte är det jag som borde ändra livstil. det är du annars kommer du inte gå långt här i livet.

jag tycker synd om dig och alla andra som är likadana.

fram med poserfacet!

Sista plåtningen för den här terminen.

Meningen var att Anna skulle ta kort på mig och Malin tillsammans men Mailn fick åka hem, hon hade ont stackarn. men då ryckte Annie in så det blev lite bilder. här har ni några.

 ♣   ♣   ♣


Mesta fotograf och redigering bakom dessa bilderna är Anna.  Henns blogg hittar du här!

sommarlov!

Idag röstade jag till Eu parlamentet i skolan. jag och malin röstade blankt för vi har insett hur skit allt är. och vad spännande det vore om alla röstade blankt och vi fick anarki!
MEN, på facebook gjorde jag ett såntdär löjligt test "vilket parti borde jag rösta på" typ, eller vad fan det hette.. gissa vad jag fick, jo sverigedemokraterna. och det kan betyda att många nu tror - Rasist!
men då får jag påpeka, nej jag är inte rasist! samtidigt som jag gjorde testet var jag rädd att resultatet skulle bli just sverigedemokrat när jag kom till frågan som, invandringspolitik, och jag kan ärligt svara att jag tog.. vad det nu stog, invandrarna ska anpassa sig och bete sig som en svensk eller vad det nu var, men anpassa sig tycker jag man ska göra vart man än kommer. och antar att det kommer pratas lite, eftersom min far är såkallad skinskalle och vissa stör sig på det, kallat oss för rasister/nasister tidigare..  för sjuttioelfte gången är det inte samma sak. testet hade inte med något rasistiskt att göra, och dessutom tror inte jag varenda kandidad i sverigedemokraterna är rasist heller för den delen!
men jaja folk får tro vad dom vill, jag har nu 16 år insett att folk pratar rätt mycket, men man lyssnar ju på det man hör. jag gör det iallafall? hah vilket liv jag måste ha.. det är ännu en sak jag konstaterat men det tar vi i ett annat inlägg.

nu har jag sommarlov, det känns konstigt för jag sitter vid datorn som vanligt, det regnar ena sekunden ute, är sol andra sekunden och den 3e sekunden haglar det!  men det känns som det kommer bli en jäkligt nice sommar, första sommaren med en pojkvän (haha) west coast riot, bettyder att jag ska se Social Distortion som är GULD för mig. Hultsfred som ska bli nice som fan, där har jag inte varit innan, dropkick murphys spelar och jag ska dit med mina underbara vänner. synd annie är så tveksam och anna och carro troligtvis inte åker med.. vore kul om hela vänskapskretsen var där. sen funderar jag på emmabodafestivalen med där Liptones spelar, ojoj! det blir nog en bra sommar. saker kommer uppflugna hela tiden och planer ändras alltid, men det blir nice. det vet jag.

imon fyller malin mimsen år, då blir det party. jag kan inte avslöja vad jag ska tillägna hela min dag åt i morgon, för kanske kommer hon insmygandes och se och vet innan det änns har hänt!  men då blir det födelsedagsfirande och tårta hos henne imorgon!

jag vet inte hur många dagar och affärer jag letat igenom för att hitta en jävla jeansjacka som jag kan fixa och trixa med lite så blir det till en snygg jeans väst, jag är som sagt ledig imon då får jag nog åka in ensam en runda och försöka hitta mig en på riktigt, 3 dagen i rad! jag är desperat, vill så gärna. så imon ska jag bannemig in i vartenda jäkla liten affär och kollar runt om och om minst 10 gånger. för visst är det pinsamt om det inte finns en enda liten ynka jeansjacka i hela denna (visserligen lilla) håla. det är pinsamt, då kan jag inte bo kva här mera.

så vi hoppas på det bästa, oj mycket text det blev. men ni kan väl läsa :D  GLAD SOMMMAR! mmm jordgubbar nu hade vatt gött.

2 flugor i 1 smäll

efter en fullspeckad helg, varit på rasslepunkrock, det var suveränt!  köpte 4 pins till mig, 2 till tobbe och Perkeles live skiva, mycket bra musik.
Igår gick det vilt till, varmt som fasen ute, var tvungen att byta buss i lyckeby jag och tobbe för fläkten på bussen var sönde. köpte röd hårfärg till tobbe som ska färgas idag, han har trotsallt långt hår nu, 1-2 cm tror jag det är, så vi ville göra något roligt av det.  stannade kva i stan satt i hoglands, åkte till lyckans och käka pizza med malin och anna. satt där till klockan 8, åkte hem en timme och sedan  hem till malin igår kväll för det visade sig vi var lediga idag (tisdag) skulle skriva färdigt engelska uppsatsen men så blev det inte. Carro och Cornelia kom, vi pratade och drack te, hade det mys.
idag gjorde malin och jag mysig romantisk frukost med efterrätt tillochmed, kollat på några filmer lite hit och dit, carro kom, vi bakade kladdkaka den blev missbildad och jag åkte hem.. nu väntar jag på att tobbe ska komma, så jag ska färga hans hår.
dessutom är det sommarlov, kan man säga, imon ska vi in en snabbis prata betyg och rösta till EU. sen är vi lediga, och nästa vecka ska vi in på onsdag och hämta betygen! riktigt nice. och nu har sommarvädret kommit. fast jag tycker det är för varmt ibland.. är nyduschad och svettas näsatn hehe, ska på toa och fixa lite innan tobbemannen kommer, jag tycker jag fick med mycket i detta rätt så korta inlägg!

CIAO.
RSS 2.0