candyman

lyssnar på Christina Aguileras Candyman, den svänger lagom.

i veckan blire nogg lite gaddning hos fröken N. det ska bli nice!
jag är så sugen på att sätta lite färg på min tillvaro,  kolla på bilder på snygga Sabina Kelley och mår dåligt av avund. hela armarna nu, ja tack!

3 veckor kva i skolan sen är det sportlov, och vi får se vad som händer, kanske dra malin miss von chill och jag upp till göteborg, gör staden osäker och träffa Gabbi? om hon är hemma vill säga. eller kanske jag dra någonannan stans med någon helt annan! det märker vi. jag vill shoppa iallfall!

ha sommar, värme, vara full med tatueringar.. oj jag påbörjade visst detta inlägget för merän en timmer sen kom jag på nu och har fortfarande inte slutfört att . jag gör så mycket samtidigt och bara väntar på att klockan ska bli 3 så kusinerna och mormor och morfar ska komma hit på en bit mat. tobbe svarar inte.. konstigt, eller kanske inte. han vill väl antagligen inte..

kollar runt på festivaler till sommaren, men än är det inget som jag nappar på! är sugen på choklad, ja har blivit värsta sugen-på-choklad-tjejen senaste tiden.

*hur fin röst har han inte nordman? jag tror alla tycker det.. och inte försämras den genom åren inte!

*

balablabla..

en vanlig text lektion, ska fortfarande skriva en nyhet om mig själv, som jag inte änns börjat på.. hur enkelt är deT? dessutom har jag huvudvärk. jag gotta mig med lite super mario tetris och bra musik! :)

totalt ointressant

sitter på text lektionen och funderar på vad det finns och bnerätta för intressant om mig, jag ska skriva en intervju eller helt enkelt ett personporträtt, om mig själv. men då måste man ha något och berätta, men jag känner mig inte så intressant och kommer inte på någpt dramatiskt eller mindre dramatiskt i mitt liv som det finns så mycket att skriva om..

såhär serhelt enkelt mina text lektioner ur, kopiera ut bilder och motiv på fina tattoos, kolla snygga människor och dreggla över dom, må dåligt över att jag inte är lika snygg och funderar på mina val här i livet. lyssnar på musik. och det svåraste av allt, skriva när det är så satans kallt här inne att man knappt kan röra fingrarna! det är nog det svåraste när man sitter vid datorn  ^ därför nin fått så mycket bilder på senaste.

såg ni guldbaggegalan igår eller? jag dog iallfall! hej.

Matias Padin

min nya Ola Rapace... eh neh där var jag dum. Ola kommer alltid vara 1a på listan, men matias kan hamna på 2a plats av underbara skådespelare, människor.. åh.

Var på Snabba Cash med mamma pappa och min syster igår, första  gång jag såg honom tänkte jag på vart jag sett honom förut och kan inte merän att säga att han drogs till mitt hjärta, haha. tyckte han var något speciellt! åh herrejösses. det är samma person, eller helt enkelt det är Hector som spelar i Fröken Sverige, åh. redan i den filmen tyckte jag han var något lite extra. men sen efter en sånhär film som snabba cash som handlar om bad boys och kriminalitet. jag grips så av såna filmer? och varför dra jag mig till badboys med en mjuk insida? haha tobbe är bara en mjukis inte bad på något sät.. men dom som ser lite farligt sexiga ut , ohh yeah. haha.. nu spårar jag ur! ville bara säga att Matias Padin (Jorge i snabba cash) åh, snygging!


han i mitten på första bilden ochi blå skjorta på andra bilden.

jag är lite suugen
HUR FINA ÄR INTE DOM UNDER?????

i want!

på rosa moln

jag ska tapetsera in en hel fond vädd med Ola Rapace!

finns det någon finare? underbarare helt otroligt skådespelare. jag blir kär i han vartenda gång jag ser honom (?) eller med andra ord alltid, har kolat på tusenbröder förövrigt den bästa filmen ever!!!!!!! och jag önskar så han va min man, så fin som han är mot anneli.. åh. en underbar film, och underbara underbara ola.. känner mig löjlig. men åh han vill jag ha! någon gång. han har något speciellt, jag tycker hans röst är helt underbar och åh, han är så snygg!

ungefär så galet kär jag var i dregen en gång, och nicke borg. det är precis samma nu, jag önskar verkligen att det blir jag och ola i framtiden. förlåt tobbe.. men det är ju inte så att jag tror på detta, och hur många är inte kär i honom liksom? jag älskar dig det vet du.. vi hade kunnat vara tillsammans alla tre! :) ja. det hade varit perfekt.

hej

sitter i texsalen, har text men jag skriver ingen.. förutom detta, om det räknas. jag fryser, jättemycket. mina fingrar är helt stela. och varför har jag inte min glasögon på mig? märker genast att det är jobbigare att sitta vid datorn utan dom nu. men dom ligger i skåpet och dit orkar jag inte, särskilt inte nu, lektionen slutar om 10 min...

jag saknar min baby. fick världsbäst schema förresten. sltaar 4 idag (tisdagar) me annars 11-12 varje dag, det gillar jag! tråkigt bara inte få träffa anna och annie så mycket. 2 gånger i veckan typ, på svenska lektionerna.. för vi har inte samma ival, profil osv.. drygt. och så slutar vi olika så det blir inte direkt fika efter skolans slut heller.. nej för när dom börjar, så slutar vi. och tvärtom.

jag är sugen på något gott, mammas saffranskaka eller besvierna i cafet som ännu inte finns längre. dah. lnu har jag ont i huvudet också. bla, hoppas vi får sluta tidigt från rörligbilden. hehe malin miss von chill om du läser  detta så kan vi väl ta en fika någon dag, ja mums! :)

detta var mig ett onödigt inlägg..

jag vill vara som du

se ut som du, gå som du, uuuuh.... det vill jag nu!

Dita är ju ´med en av dom vackraste jag vet. för fin bild alltså!
allt var bra idag, tills jag kom på att hon fanns. Sabina, den älskade vackra Sabina. åh jag älskar henne, vill gifta mig med henne! hon är det vackraste jag vet. jag mår dåligt att hon finns, att det finns någon som henne som har kommit så långt och som verkligen lyckas, åh.. sabina. min stora kärlek.

på tal om något helt annat.

nu vart det lördag igen, mamma fyller år. grattis! det firas med lite släkt och vänner som kommer hit på en fika senare ikväll.

det  var så nyss det var jobb på posten och längtan till jul, nu är ett helt år kva och skolan börjar på måndag. jag ser inte fram emot att alls. skulle vilja ha lov hela tiden.. skolan skäl tiden. det finns ingen tid över och alla hjärnceller går till att tänka på skolan.

jag börjar få panik att jag bara har ett år kva i skolan (plus denna terminen då) vart ska jag göra sen? när man den dagen efter studenden plötslkigt är vuxen så har man aldrig mera lov, aldrig påsklov, sportlov,höstlov eller sommarlov.... det bästa på hela året försvinner. och det handlar bara om att jobba och slita. det är först nu tanken slagit mig att jag borde gå om skolan! hah.. eeh eller något. och jag vill börja jobba inom vården.. ja det är vad jag insett nu faktiskt. tror jag. eller tror jag, vet jag? .. hjm..

det har varit en upp&ner vänd vecka. eller kväll, helg, igår.. vet inte vad det är med mig. jag älskar min tobbeman och min familj. punkt slut nu tror jag att jag ska spela lite the sims minsann!

dags för uppdatering

mindre än en vecka kvar tills skolan börjar, jag ljuger om jag säger att jag längtar.. ser inte fram emot att ett dugg! snön ligger tjock på gator och tak, kallt är det ute också. och det är svårt att både känna sig snygg och bekväm och samtidigt inte frysa ungefär överallt. inte inne, eller ute. är det särskilt behagligt. nu längtar jag efter vår och sommar. även att jag tycker det är urmysigt med snö..

jag har lite beslutångest och funderingar, vad jag ska göra, låt luggen växa ut lite, ha kort snelugg, som jag hade innan om det säger er något (alltså ett år sen) eller om.. ah vad ska jag göra helt enkelt? alla andra är ju så snygga vilken frisyr dom än ha, åh vad jobbigt.. kom gärna med lite förslag om vad ní tycker jag ska ha! :)

för övrigt är jag nästan aldrig inne på datorn längre, jag tycker inte det är roligt.. därför denna dåliga uppdateringen.  sorry. 
 
RSS 2.0