helt borta

gick tidigare från skolan, orsakade lite grejer som gjorde att jag inte orkade vara kva sista, behövde ha annat och tänka på. gick ner och tog tåget till Tobbe, där jag nu sitter vid hans dator och väntar på att han ska komma hem. jag saknar honom!

försov mig imorse.. hur jag lyckades med det, vet jag inte. minns att jag sa igår att vi började halv 10. men vad tänkte jag med när satt och åt frukost samtidigt som bussen jag borde tatt gick. allt snurrar i min skalle.

imon har vi naturkunskapsprov, och det gör att inte bättre. jag har inte pluggat någonting, får se hur det blir med det.. är hos tobbe som sagt, blir det något gjort? är frågan. men då är jag säker på att jag isåfall får det "mer" gjort om jag är här, än hemma.. för där blir ingenting gjort kan jag säga! vill bara skita i skolan imon, jag orkar inte, ser ingen mening att gå dit. har bara 2 lektioner, (1) + prov som det antagligen inte kommer gå bra på. för jag hatar naturkunskap, och kände att jag kan vara nöjd med ett ig i det.. för jag har aldrig gillat det, förstår mig inte på det helt enkelt. blir rädd för mig själv. och i stort sett, allt annat? det är inget ämne som får mig att må bättre psykiskt om man säger så..

tänkte ha mina cheap monday jeans som jag visserligen köpte sommarlovet mellan 7an och 8an, men som jag älskar och använde i stort sett hela första året på gymnasiet,... men nu ska jag komma till saken, tänkte som sagt har dom idag, för att dom var försmå innan (och jag tycker. eller fått för mig att jag blivit smalare.) men nej inte det!  men det var i stort sett omöjligt att få på sig dom. 10 centimeter mellan knappen och "hålet". lagom deprimerande..
det får mig att inse att jag måste göra något, för om det fortsätter såhär kommer jag bli överviktig innan jag fyllt 20-25 tror jag. sorgligt men sant. hatar att det är så mycket att tänka på, samtidigt som jag kämpa för att må bra måste jag dessutom tänka på skolan, kompisar, familj, fritid, och tillsist träning.. tiden räcker inte till. men jag måset sluta nu för detta är verkligen inte roligt när kläder jag älskar bara ligger i garberoben, för att jag inte får på mig dom längre.. jag hatar det.

det behövs en förändring, för mitt självförtroende med och vet att jag hade mått bättr om jag bara fick bort lite "av mig".. inte så konstigt att det är som det är när jag inte tränat på ett år merän det. men det ska bli ändring på det! är lite rädd för att fråga mamma och pappa om kort till friskis bara. men får väl göra det någon dag när det passar sig!

hey ho.

frustrerad står jag ensam här hjälplös och ser på

om det inte vore för underbara vänner med prat och mys på waynes coffee hade nog detta inte varit en speciellt rolig dag för mig. om det inte vore för tobbe igår, att jag var med honom eller att han var med mig rättare sagt, så hade gå dagen inte heller sett så rolig ut. 

jag ser inte framemot något längre, vill flytta, växa upp skaffa mig en egen familj (inte än familj kanske..) och få slut på allt detta jobbiga! det är sorgligt att jag vill växa ifrån tonåren, (kan man tycka) bli äldre än så. försörja mig själv, då jag har mig själv och tänka på och mitt eget hem en pojkvän förhoppningsvis. men annat och tänka på än vad som jag är tvungen att tänka på nu. jag är så trött på detta vanliga. skola.. det är ingenting för mig, har aldrig varit och kommer aldrig att bli.

känns som jag inte har någon på min sida längre, känner mig så ensam. ingen begriper. alla (inte alla som i alla) bara ser på. vet inte vad jag ska ta mig till, ni kan väl hjälpa mig.. hur det nu ska gå..

vet inte vad jag ska skriva, känner ingen lust för något. förstår inte meningen med livet ännu en gång.
även om du inte tro det så känner jag mig känsligare nu på något sett, men jag känner mig så ensam.

men det kunde varit värre.  jag har en underbar pojkvän och underbara vänner (SOM JAG INTE VILL ÄNDRA PÅ!!!). men det är så mycket jag önskar var annorluna och så mycket jag saknar. det här är inte vad jag vill. det här är inte vad jag trodde väntade mig..  skitliv kan jag tycka. alla som läser min blogg måste tycka jag är en väldigt negativ och lustig människa, skriv vad ni tycker gärna? jag blir glad, eller kanske ledsen. men det är väl bättre än att ni inte kommer med något!

det var inte igår!

var längesen jag skrev. men känner att jag inte har så mycket att komma med just nu.
jag är väldigt trött på både skolan och allt. ingen ork ingen lust för någonting. vill ha december, julpynt, julmus och ligga kolla på någon mysig julfilm. jag älskar julen, det är mysets tid och jag älskar mys, ta det lugnt lyssnar på julmusik och det där!
men hatar hösten. den är drygt lång och tråkig, det är inte varmt, inte kallt bara något jobbigt däremellan. skoltrött som aldrig förr är jag! känner att det är så mycket just nu. även om jag inte gör mycket i skolan och det inte händer så mycket känns det mycket, känns alltid som man går och vänta på något "läskigt" ska hända.

jag skulle vilja ha min egen lägenhet. (på tal om ingenting) men nu fick jag det sagt..
fast det finns saker som kommer nu inom några månder som jag verkligen ser framemot. brukar oftast inte var så mycket på hösten, men nu är det det.
tobbe och jag ska på bio som vi bestämde oss att se i sommras, alltså har det länge vatt planerat och det ska bli kul. efter det höstlov. dock ska han till dublin innan,kul för honom vill med dit..  men tråkigt att vara utan honom flera dagar. sen har vi ett år tillsammans, undebart. jag fyller år, jullov och julafton kommer rätt därinpå. det känns som vi nyss börjat 2an, men första terminen är snart slut. även om det känns länge när skolan väl igång.
och sen när våren kommit igång brukar den vara ganska okej, när våren kommer ser man äntligen ljuset igen. saker att ser framemot.

inte förens efterråt kan man säga att tiden gått snabbt.. för när det håller på är det ett rent helvetes drygt.

igår skrev jag önskelista. mamma ville ha en, och jag skriver alltid en. tycker det känns bra varje gång! skriver ner det jag önska mig och får oftast det. kan vara saker jag längtat efter länge. allt känns bättre när det finns en önskelista med i bilden! elin, anna, annie och johanna var åp mys här igår, blev mest snack. hade tvn på i bakrunden och vi hade det bara allmänt trevligt. var längesen jag träffade kompisar så sist känns det som..

idag är det mysväder, vill ha tobbes hos mig kolla på en härlig film och äta gott. men att det är söndag gör det så mycket tråkigare.. imon är det orientering! bäääää.

får se när jag skriver nästa gång, tycker inte detta inlägget blev allt för kul så får väl komma med något bra nästa gång så det väger upp att ;:D hahaha. heeejdå.

301 dagar

tillsammans med det underbaraste jag vet.
finaste människan. och du är min!


eller 10 månader (imorgon) beroende på hur man ser att.
att jag blir mer kär och kär i dig för varje dag som får mig på glatt humör, eller att jag blir lycklig av tanken att jag inte tröttnar.  även dom dagarna när vi sovit ihop flera nätter och direkt när vi delar på oss, efter bara 5 minuter längtar jag lika mycket efter dig igen! ju mer jag är med dig, desto mer vill jag ha dig. vara med dig, desto mer längtar jag efter dig när vi inte ses.
mår bra att ha dig i min närhet.. du har fått mig till en så mycket starkare person och mitt självförtroende är bättre än någonsin. så fort vi lämnar varann kommer den dåliga perioden, jag trivs inte längre med att vara ensam.

jag älskar när du håller om mig på morgonen, på kvällen, när som helst. älskar när du pillar mig i naveln trots att jag hatar det! älskar när du ler åt mig på avstånd, känner pirr i hela kroppen vad glad jag är att jag har dig. och att se dig, känna dig, att få vara din! 

finns inga ord, hur mycket jag än skriver kommer ingen förstå. det är en sånt konstigt känsla, känner mig helt vild och galen. men det bevisar kanske att jag aldrig varit kär innan. men en sak är säker, jag är så jävla (ursäkta) KÄR I  DIG! Tobias jacobsson

min helg 1 2 3

hem kommen efter 2 nätter i malmö och en hos älskade tobbemannen!
fredagen började med en lite småseg konsert när vi väl kom fram till malmö, Strindbergs. ett gammal punkt band som mamma lyssnade mycket på i sina ungar dar, mest därför vi följde med. och som tur väl var hade vi inte lagt ut några pengar på att (för det vore det inte värt haha) vi var uppskriva på gästlistan (något att skryta om kan endel tycka) vet inte vad jag tycker.. men jag som inte är så förtjust i Johan Johansson som spelade.. (trummis i KSMB) och Caj Karlsson som vi var där med, så tycker jag inte det var så stor grej! men men.
äntligen tog kvällen slut och vi fick krypa ner i den trånga lilla mysiga lägenheten familjen plus tobbe. 4 pers fanns sovplats till 3? plus extra sängar.. och mamma sov på golvet. frivilligt!

lördag blev det shopping, ja jag som åkte dit med mina 2000 kr kom hem igår då med minus i fickan.
mamma tvingade på mig ett par skor, eller tvingade.. hm jag behövde det helt enkelt. 700 spänn borta poff sådär! hejdå. sen hittade jag Social Distortion linne som jag bestämt mig för att köpa.. och insåg inte priset förens det var så gott som mitt och ett rött leopard linne som jag inte kunde motstå. hejdå 600 spänn där.. tänk att ett linne 300 spänn, och det andra lika mycket.. jaja. finns det inget annat som duger får man slå till, därmed blir alla rikare och äger mer kläder än mig, synd :( men men jag är nöjkd med linnerna, det får överväga?!
hittade en ny plånbok (behövligt) vit med röda körsbär, söt som socker. 129 kronor hej då. skärp på monki, eller skärp.. ROSETT måste man väl säga? en liten rämm med en världstor rosett! 80 spänn, som hittat. rosetter är ju fint hihi.

och jag som gått länge och funderar på färga blond slinga, förtjusande avundsjuk på folk som har fina blonda slingor en på varje sida eller vad vet jag.. hittade iallfall en VIT extencions slinga ascool 49 kronor, det gillar jag!
hm.. kan knappt komma på om jag hittade mera.. men dyrt blev det iallfall.

om jag kommer på något mer som jag köpte så ska jag skriva upp det! johodå fortsätter till berättelsen om helgen, lördagen gick mestadels åt att handla. men vi var trötta vid 3-4 tiden. då tobbe och jag vilade och vaknade till vid 6 då vi skulle hälsa på mammas kusin. myucket trevligt. god mat och snack, umgås och bara har det trevligt så såg lördagen ut.

söndagen ännu lite shopping och i första affären, barabarabappaow, hittade jag en baseball jacka, vinröd och lite vit. (kommer bild när jag orkar, om jag orkar) men jag är sjukt nöjd, 1000 spänn. så det får bli avbetalning på det.. gillas inte. hehe. men gillar jackan. sen blev det min första hockeymatch att se, ever. mycket roligt slagsmål, utvisningar och avstängda. det är ungefär matchen i helhet, khk förlorade.. och nu känner jag det blir väldigt mycket text, och det har jag dessutom hört att "en bra bloggare skriver inte långa inlägg utan korta konkreta, enkla" men känner jag krånglar till det mesta! ;)

nu får det bli bilder.

  

fick en burk av mamma, mint tabletter. mums men ville mest ha burken!
plånbok (dåliga bilder jag vet, men tog med mobilen, jajaajjajajja)
rosett (skärp)

nästan som i en dröm

2 dagar i rad nu har jag drömt att jag antingen haft barn, eller som inatt då att jag var gravid.
även om jag många gånger drömt något liknande innan fast nu 2 dagar irad!
mina drömmar är helt underbara. så verkliga! jag har världens sötaste barn och är världens lyckligaste mamma.

det kan inte vara normalt att jag, en 16 årig tjej dag ut och dag in och det mesta jag längtar till är att få ett litet barn? jag har nog längtat efter barn i ett år, seriöst med tankar och allt. fast alltid ändå längtat och tyckt det ska bli kul, att det är något jag ser framemot, men nu är det sjukt.. det är det enda jag i stort sett längta efter och så himla underbart. det kan inte vara normalt? att jag går såhär och längtar, för jag tycker själv det är lite skrämmande..

men jag vet att det inte skulle funka nu, jag går bara i skolan, har inget jobb inga pengar för att änns klara försörja mig själv. och hade gärnat velat ha både pengar och egen lägenhet för att ett litet barns skull. och för min egen. det är sorgligt, för det känns som det är framtiden, länge tills dess.. och jag går ändå och längtar efter barn. det är väntan som är det värsta..

haha det kanske är konstigt? men så är det iallfalll.. får helt enkelt vänta tills den dagen kommer som antagligen inte blir dom närmsta åren, alltså tycker jag lite synd om mig, för man ska väl inte behöva gå och längta såhär.. men det känns inte riktigt normalt, dom flesta känner sig väl redo för barn när dom är närmre 30..


på tal om något annat, imon åker familjen plus tobbe till malmö för konsert, mest shopping för min del och hockey. ja hockey, khks första match, i malmö. som pappa och bro givetvis dra med oss på! men shoppingen ser jag mest fram emot, vill ha så mycket nu! bara längtar. och ska bli underbart att tobbe följer med också.
ha det fint. tjo

if i should fall from grace with god

du kommer och berätta för mig, som för dig stärker vårat band, jag kan erkänna att jag blir glad för stunden för det känns oftast rätt bra då, som du är på min sida. men sen innan jag hunnit vända ryggen emot är du där och peta på mina svagaste punkter, sviker och allt du sagt, jag förstår inte hur du har mage att komma och berätta något att du tro att nu är allt bra och låtsas som om det som var innan, som betytt jätte mycket för mig att jag mått riktigt dåligt av det, det betyder inget för dig, du har nog glömt, eller helt enkelt inte bry dig. något litet blir stort för mig, men du lägger det bakom dig. skiter i allt, ditt mål här i livet är nog inte att svara snäll mot andra och vill att alla andra i din omgivning ska må bra! nej för det ändå du tänker på är dig själv!

jag tycker inte om hur du bete dig, jag tycker inte om det du gör. men jag tycker om dig, för vi är trots allt samma kött och blod!

vissa personer kan man svika om och om igen, för dom kommer alltid finnas där! 
jag tror det är dessa personer som mår sämst av att, än om du svikit någon som kan gå sin väg..

jag vill kliva av

trots negerboll-baket precis har jag ingen ork, ingen lust för något. Jag är så trött på skolan och vill bara få ett slut på det, 2 år kva.. jag orkar inte det. kan inte koncentrera mig, engagera mig eller har någon motivation. samma sak dag ut och dag in. jag är så trött på detta. behöver en paus!

jag förvånas av att jag fortfarande kliver upp enkelt och utan problem på morgonarna, men ångesten och det andra kommer alltid framåt eftermiddagen förmiddagen, när en eller antingen 2 lektioner gått. jag koncentrerar mig inte, blir bara tröttare och får oftast ont i huvudet. vi har knappt gått en månad men jag är så trött på att, vet inte vad jag ska ta mig till. sitter på bussen påväg hem, blir trött av resan, tar trots allt en halvtimme ungefär med mycket folk och en massa prat.

det var förra vekan då vi kom igång med text och dessutom valbara kurser med, dagarna bli mycket längre och jag blir tröttare. om dom hade vatt korta och inte så intensiva, lektion efter lektion. hade jag kunnat göra bra ifrån mig och koncentrerat mig, tror jag.. det är vad jag känner nu iallafall för det är även jobbigt att hamna efter och måste ändå göra klart grej förr eller senare.

men jag orkar inte. det är verkligen 2 år kva att prestera, och sedan direkt ut i arbetslivet. det här tar kål på mig alltså. inte att jag är stressad, även om jag kan bli det. så jag kommer antagligen inte gå in i väggen. men jag blir deprimerad. tappar både lust och ork, vilja och skiter i allt.. just nu orkar jag inte bry mig.

Lars

jag vet inte om det är någon merän jag som minns Lars från idol förra året.
han var underbar, är underbar.

jag som dessutom älskar låten, it aint me babe.. och hans egna låt är ju inte det heller något större fel på.
vilken kille!


underbart vackert.

bitch

har inte skrivit på några dagar, för att jag inte orkar, inte har haft tid och antagligen inte haft något att skriva..
idag är det söndag, skola imon och jag orkar verkligen inte! mår inte jättebra just nu. vatt inte mycket i skolan denna veckan, knappt några lektioner men ändå orkar jag inte. behöver verkligen ledigt nu. inte pepp på någonting.

jag lyssnar på millencolin, och dom är jäkligt bra! (just nu) eller.. alltid? hm.. denna låten är fin fin iallafall.
'
hejdå alla glada

pierca mig?jag funderar då på att pierca "surface" alltså i smilegroparna. väldigt många har sakt JA, men mamma och pappa säger dock helt nej.. haha det är lite jobbigt allt! jag borde väl inte sagt något änns. blir oftast bättre resultat än förväntat. pixie är ju  så jäkla snygg i det, bilden med den röda klänningen <3 åh så snygg hon är! sådär snygg vill jag med va en dag.. såsom Sabina Kelley.. mums snyggaste jag vet..
det är väl det jag tänkt på hela dagen. men det är 18årsgräns hos piercaren så det blir att göra det själv isåfall, men det kan väl inte vara så farligt?
har iallfall bestämt mig och insett att min lugg är underbar, så den får stanna kva där den är! alltså inte bli lång.

men pierca mig, pierca mig inte? undra om ärren syns mycket efter.. och eftersom jag redan har smilegropar hur det blir och blabla.. kom gärna med lite åsikter eller annat trevligt. hoj!

om jag ändå vore..

pluggarna kom igår, jippi! och det gick enkelt att trycka in i mina små 18 hål, gjorde liiite ont på ena örat bara, men det är lunch som man säger. åkte hem tidigare från skolan idag för att jag kände att jag inte pallade med sista lektionen som jag annars är så himla trött på och dessutom nu med huvudvärk och början på ett nytt liv  förhoppningsvis. ja jag började med medicin i måndags, och jag hoppas att allt ska bli bättre nu! jag orkar inte må dåligt hela tiden.

även om jag just nu har lite krokar i min väg. det kommer alltid en dag då man funderar lite extra på hur man ser ut, hur man vill  se ut, osv.. jag vet just nu inte vad jag vill, självklart vill jag "förbättra" min stil, men vet inte riktigt hur jag ska gå tillväga. hur jag ska ha mitt hår, hur jag borde har det.. kläder, min stil överhuvudtaget. jag önskar jag vore så mycket mer. att jag var bättre på att nå dit jag vill!

jag blir trött på att allt i skolan ska va åt helvet och att det är fel på allting och dom ändrar på allt, det är då inte till det bättre heller. för det första fick jag reda på i veckan att ivalet : Textil, färg och form inte "går" nästa termin, alltså borde ju jag har det denna terminen eftersom jag valt det och det fanns plats och jag har det samma pass som malin?? med andra ord, vad ska jag göra nästa termin när jag ska ha det men det inte går nästa termin.. alltså har jag ett ival för lite! och det finns inte så mycket roligt så det jag har denna terminen är mest för att jag inte orkar göra något jobbigt som historia tex,. jag blir inte klok på detta. och att vi inte får välja våra valbara kurser.. åhh, har så mycket jag vill säga men får inte fram någonting. sen vi börjat på skolan för lite merän ett år sen har allt bara vatt strul. 


         
                                   snyggaste bruden jag vet, sådär ska jag med se ut i framtiden.

thats nice.

lite bilder från bröllop förra helgen.
Beställde dessa pluggarna idag, i storlek 20, ska bli roligt att trycka in dom i mina små 18 hål! :DIkväll blir det Oden. Totalt jävla mörker spelar, The fuck you fingers och något band till. lyssnar inte så värst mycket på något av dom, bara såg totalt jävla mörker på hultsfred i sommras. men det är väl roligt ändå när det händer lite, blir med tobbe och bröderna jacobsson, kanske fler?

jag blir lite galen

jag har aldrig några pengar, det ända jag får är studiebidraget varje månad och hur mycket är det, bara 1050 kronor.. det räcker inte långt. hade pengar i sommras för att jag jobbade i vintras, annars hade det också varit kört, så jag är glad att jag jobbade där då.. men pengarna vara som sagt inte länge. men nu blir jag galen, jag vill i stort sett inget hellre än att ha ett helt okej roligt jobb där jag tjänar lite pengar för att jag inte ska behöva gå utan eller skämmas för att jag inte har med om det dyker upp någon rolig aktivitet som man vill hänga på, men inte kan för att jag inte har några pengar.. seriöst, jag har aldrig pengar! fråga min mamma om den saken tillexempel. och grejen är att jag inte förstår vad dom tar vägen.. vad gör jag egentligen för pengar? antagligen är det inte så värst mycekt att dom hinner ta slut innan jag tänker på att. alltså vill jag ha ett jobb! för det finns inget värre än att hoppa över saker pga av ett sånthär problem. vad är det för värld vi lever i kan jag tillägga, det är fasen inte mycket pengar man ska kunna leva på...

och det här med jobb, hur ska jag hinna med det när jag redan går i skolan, har pojkvän och behöver gå och träna, man hinner ju inte leva? det är bara 7 dagar på en vecka och 24 timmar på ett dygn, en helg är bara 2 dagar, en och en halv? i stort sett. hur ska detta gå? hur ska jag klara mig? varför är detta sånt stort problem för mig? är det det för er? det här är inte vad jag kallar liv för det är så jäkla tråkigt att inte kunna göra och köpa allt man vill. men grejen är att jag hinner ju inte med alltihopa, jobb, skola, pojkvän, träna.. sen vill man väl ha någon fritid också?

skitliv.

ÅH jag kan börja gråta, facebook funkar inte heller, men allt annat funkar! varför funkar inte facebook? och varför vill jag alltid som mest in på just den sidan som inte funkar vid sånna här tillfällen??? vad har han där uppe emot mig?

GE MIG DETTA NU!!!!Jag vill ju så gärna ha, tänk till mitt lilla barn som förhoppningsvis kommer någon gång i mitt liv iallfall, en fin liten baddräkt, och den fina bodyn, och skorna till mig, ascoola är dom ju! <3 så fina.
och plåster som ser ut som toast, eller bacon, kan inte bestämma mig!  dom är så häftiga.
men jag måste iallfall ha leopard pluggarna och dom med körsbären, för nya pluggar har jag inte haft på merän ett år... om inte mer? och det börjar bli tråkigt med vanliga icke speciella! så pluggarna ska jag iallfall ha, inte dom zebra, tog bara med dom ändå hehe. åh vad jag vill beställa roliga grejer!!! kläder och allt möjligt.

ÅH JAG VILL HA! :(

man kan ju drömma!

kom på att jag inte hade med det "viktigaste" i förra inlägget, eller det som gjorde själva rubriken.
grejen är att jag vill ha så himla mycket just nu!

- en svart jeanskjol
- tiger army linne
- gatans lag linne
- perkele från flykt till kamp (skiva)
- pitbullfarm (skiva)
- baseball strumpor
- tatuera mig
- nitar
- en massa bandtygmärken
- backyard babies senaste (skiva) som jag faktiskt till allas förvåning inte har, jag borde ha den!!!!

fick ett återfall. var längesen jag lyssnade på backyard babies, och självklart ska jag ha deras senaste platta! jag ska beställa den plus dom andra skivorna, när jag har råd. men kläder vill jag ha mycket också! men skivan, den ska jag ha. och alla vet att en dag så är det Nicke och jag (Förlåt tobbe). hahasnart sticker jag och träna, spännande. första gången på 1 och ett halvår? ... det ska bli rätt skönt ändå!

jag skulle vilja ha

en halv bricka med
en fjärdedels bricka med..
ni har väl spelat första klass när man ska lägga upp mat till eleverna? det är sjuhelsike roligt!

men på tal om något annat, nu har jag inte skrivit några dagar men ni överlever väl.
idag bestämde jag mig för att sy färdigt blandannat en leopard tygväska, och göra något åt cock sparrer tröjan som jag inte använder, för den är förliten! letandes i hela mitt rum, men hittade inte väskan.. till min besvikelse, men bestämde mig för att klippa sönder tjocktröjan och satte på ett linne! enkelt. det är så jäklans svårt att hitta billiga, snygga bandtröjor (linnen) finns ju knappt några linnen.. men jag är nöjd!

  

var även på första stresshanteringen idag (ival) det var bra, avslappnande och svettigt, till min förvåning! haha rulla runt på golvet ett tag du med, så blir man rätt varm.. massage och ta det lugnt handlade det mest om idag, yoga gjorde vi. jaja det var spännande!

jag har idag bestämt mig att jag måste börja träna, besviken när man ta fram ett par byxor man tänkte använda idag, men får ta något annat för att man inte kan ha dom längre.. jag har en massa byxor jag skulle vilja använda, men bara ett par som passar, alltså jag pendlar så jäkla mycekt i vikt, det är sjukt. jag har mina perioder då jag kan ha allt och vissa grejer är förstort, men nu är jag där då jag inte kan ha något och allting är förlitet.. det är det värsta. så nu ska jag börja. för det här är inte roligt.

hej
RSS 2.0