sailor hat i mina händer





för en gång skull ska vi väl ha det lite kul?

Här kommer lite roliga klipp, iallafall skrattar jag åt dom.. kanske kan jag glädja dig med för en stund :)




Värdelns sötaste lilla unge, jag tröttna aldrig på denna.. :D



HAHAHHA >JAG >DÖR AV SKRATT kolla bilen i slutet när barnet sitter i den och den bara snurrar hahahhahahah...

25 mars

Alla människor har lika värde heter det, men ursäkta mig, och jag säger att det bara är ren bullshit. Om jag kör en gammal rostig ford så inte fan har jag samma värde som han i nya mercan i filen bredvid. Påstår du det så måste du vara religiös eller en jävla politiker. Innerst inne tänker nästan alla snubben i mercan har helt klart ansträngt sig mer det syns, smartare det ser man ju, lyckligare givetvis. Med alla dom påläggen så har man klart en bättre macka, missförstå mig inte det här är inget jag tycker är fel, jag vill inte ut och kasta gatstenar och skit, jag vill inte bli speciellt rik eller så allt jag ville var att bli han i mercan.

same same but different

hallå "alla" mina bloggläsare..  det var ett tag sen jag skrev, och vad det kan bero på är att jag känner väl att jag inte har så mycket på hjärtat just nu. jag känner mig annorlunda, som visst är någonting, men jag vet inte hur och vet inte varför och därmed vet inte hur jag ska formulera mig. kanske är det vår luften som är påväg att strömma in, eller något helt annat.. jga känner mig åh jag vet inte. fast det är väl inte positivt, även om det inte är dåligt för jag mår väl helt okej men som sagt jag kan inte förklara.. jag känner mig helt konstig iallafall, världens svävar jag tar inte tag i saker och på senaste har jag blivit rastlös, RASTLÖS??!?! det är så olikt mig.. åh jag vet inte. känner inte för att åka iväg eller göra något kul i sommar alls, jag vill bara jobba och tjäna pengar, hur likt mig är det då.. hm jag vet inte vad som hänt, men det känns tråkigt att jag inte verkar ha något sommarlov. jag vill bara skaffa en massa cash och sen inte behöva oroa mig för att pengarna ska ta slut när jag fyllt 18 och kan tatuera mig som SATAN!!! 

usch ja, jag kanske tänker för mycket.. eller rättare sagt. jag gör det!
jag har tänkt lite hit och dit, om jag ska byta linje.. just nu så har jag bestämt mig för att inte göra det eftersom jag gå ut skolan nästan år och vafan det är klart jag ska göra det med min klass liksom!!! men vad ska jag göra efter skolan.. hm usch nej. jag ska bli  hemmafru, vad behöver man för utbildning till det? nej inte mycke men pengar behövs för att kunna försörja sig och alla mina barn.

jag vet inte vad det är med mig, jag känner mig som en annan person.. om det är bra eller dåligt vet jag inte. men jag är inte mig själv, jag vill va mig själv! ...

mike ness

jag är typ kär.. i Mike Ness

alltså ärligt., jag har sagt det innan och kommer aäga det igen, hans röst gör mig helt galen och jag kan börja gråta bara jag hör hans röst. spelar ingen roll att han är typ 30 år äldre, åh jag vill ha honom>! grrrrr. jag vill se Social Distortion igen, känns som jag inte sett dom.. även om jag har det, det känns som det bara var en underbar dröm. men åh, mike ness åh mike ness. nej nu vill jag tatuera in social skelettet för att visa vad dom betyder för mig!!

godkväll yxskaft

påtal om förra inglägg har jag fått 2 kommentarer, jag tänkte fortsätta snacka om det för att jag inte har riktigt klart. jag tar om att!

alltså, jag funderar på¨att byta till lärling för att jag nu kommer gå ut med så gott som typ ingen utbildning alls. och att jag bryr mig inte så mycket att bara gå om ett år eftersom jag får betalt för det, om jag ska läsa något efter skolan måste jag ta lån och sådant och det vill jag gärna in göra.. alltså gå ett år extra i skolan nu OCH gå ut med en utbildning, alltså barnskötare, vad är det för negativt med det? jo att jag får gå ett år extra, men jag får som sagt studiebidrag! och kanske kan jobba som det några år eller så tills jag bestämt mig för vad jag vill med mitt liv. åh jag tycker detta är jätte svårt och lågkonjuktur som det är , och att jag är som jag är så gör det att jag känner väldigt panik inför detta och är rädd för attt inte få jobb någonstans!


PÅ TAL OM NÅGOT ANNAT.
jag sitter på waynes med malin och elin, malin och jag har varit i konserthuset kollat in esteterna och RENT, vi ska skriva om det i skoltidningen och nu har vi tänkt göra svenska. ska snart tillbaka till konserthuset igen och intervjua lite huvudroller. då tar vi nog med oss lite kalorieintag för vi är godissugna! :) hihih.

goddag yxskaft!

hej bloggen, och alla ni andra! mina affärer börja gå bra och jag har sålt idag 2 par tights, 2 koftior, 3 linnen och 2 kjolar till Tobbes syster och malin har köpt den zebra randiga toppen och rosetten till håret av mig idag. det känns fin fin! än har jag inte fått pengar av elin, och amanda men hittils har jag tjänat typ 350 spänn :D jag är nöjd. plus att affärerna ännu inte är slut! spetströjan får jag nog såld och sen får vi se.kanske hittar jag mer jag vill sälja! jag behöver både pengarna, och utrymmet ;)

jag har köpt mig en liten minidator så nu är jag lite fattig därmed behöver jag också pengar för att ha råd att åka iallafall till West coast riot i sommar, det blir nog ända festivalen för min del. för sen flytta vi och det blir nice som fan ändå, just nu känner jag för att bara jobba gärnet och tjäna pengar, typ hela sommaren!

dessutom har jag funderingar på om jag ska byta till lärlingsprogrammet efter sommar, ska gå rektorn för lärlingsprogrammet så fort jag bestämt mig, det lutar ditåt men samtidigt som jag vill ta studenden nästa och år gå med min klass.. men också har vi bara ett år kva! det ä'r inte mycket. `MEN om jag byter, som jag gärna vill, tror jag? så är det tänkt att jag ska gå barn och fritid alltså gå som lärling tex på ett dagis och när jag går ut alltså ett år efter vad som är tänkt, samtidigt som 93orna helt enkelt. MEN MED EN UTBILDNING! och inom något jag gillar... hm detta är svårt som fasen. iförsig får jag betalt för att gå ett år extra i skolan och kanske hade jag ändå fått gå arbetslös hela det året efter skolan.. kom gärna med kommentarer, för och nackdelar för det är jag i behov av! :) puss alla fina.

Sälj3 skor

1.  2.

1. marinblå sommar skor i storlek 37, jag älskar marinblått.. men dom är liite små för mig
2. oanvända ballerina skor storlek 38

JAG HAR ÄVEN ett par marinblå converse, höga i storlek 37-38!!!

hoho

Annie har köpt en adidas tröja av mig som jag inte har lagt upp här för att hon skulle få ta sig en titt och jag visste att hon var sugen men tänkte lägga upp den ifall hon inte hade velat ha den, men det ville hon! därmed är jag en tröja fattigare men lite rikare :) och jag nöjd!
än så länge tycker jag affärerna går bra och det verkar vara många som är intresserade av mina affärer :D jag är jätte glad att jag blir av med grejerna och får lite för att. hihi elin vill nog ha ringen, malin dom svarta solbrillor och både malin och anna den svarta rosetten.. synd jag inte har två så dom kunde få en var :( känner mig lite elak. men dom får helt enkelt buda om den! :) jag funderar på att kanske lägga upp lite på bilddagboken också endast för att flera ska se och att inte så många kommer åt här eftersom jag har lösenord. men jag vet inte! hejhopp iallafall och jag har tappat bort min mobil (för tillfället) tror jag, den ligger förhoppningsvis i tobbes bil :D

sälj 2 kläder

fan vad kassa bilder det blir med min kamera! haha :( grejerna är hela och fina.. faktiskt. annars skulle jag aldrig sälja det, hm kolla inlägget under typ. heheh.

1.  2. 3.  
4.  5.  6
7.  8. 9.
10.  11.  12.
13.  14.  15.
16.   17.  18.
19.  20.  21.
22.  23.  24.
25.

1. klänning/linne från hm. storlek 36 men passa nästan alla
2. topp/linne/klänning/kjol eller har den till vad du vill typ. storlek S
3. linne från Indiska storlek S med spets och en rosett där fram
4. blommig spets tröja storlek S från Monki
5. linne från gina tricot storlek M
6. kjol med dragkedja fram barn avdelningen lindex storlek 146/152
7. kjol med högmidja från hm storlek 34 den är helsvart så tänkte att jag bara ta en bild på knapparna i midjan :)
8. tights från hm storlek 34

9. svart skinnkjol från gina tricot storlek 34
10. svarta latex tights från gina tricot, skitsnygga och man får snygg rumpa :D men dom är försmå.. storlek XS
11. vanliga glansiga tights storlek S (sömmen har spruckit en cm på ena benet men det är lätt att fixa)
12. skitfin blå topp med rosett fram från hm, storlek 34
13. klänning från gina tricot? storlek S
14. gråa tights storlek S
15. kofta storlek S
16. röd kofta från secondhand tror jag? storlek M
17. fin grå väska från secondhand
18. mossgrön kofta storlek M
19. grå kofta från Hm storlek 38 men väldigt liten i storlek
20. ljus jeansblå skjorta från secondhand
21. skitfina blå cheap monday jeans storlek 26 längd 34
22. skitfina svarta lite glansiga cheap monday, det är fickor på men syns inte av min blixt :D storlek 28 längd 34
23. cheap monday byxor, dock är lappen bort sliten men annars är byxorna fina förutom att någon såndär till skärpet låssat lite.. kanske borde slängas istället? :D hha..
24. svarta jeans från någon affär i göteborg är det enda jag minns. svart/gråa skitsnygga, hade använt om jag kunde.. storlek 26 längd 34
25. Väldigt högmidja på dessa shorts, har varit jeans men jag har klippt av. från Carlings storlek 29
HAR ÄVEN EN SVART TUB TOPP I SPETS! som jag dock inte lägger upp för man ser ändå inte att der är spetts på bilden ;D den är i  storlek S, snygg och från affären New Yorker.

Det kommer kanske upp fler bilder, beroende på vad jag vill rensa ut och såvidare :D

Sälj1 accesoarer

Här kommer lite bilder på grejer jag säljer, du kan lägga in en kommentar här, sms mig på 0708-976558 eller helt enkelt slå en pling om du känner för det. jag har inga förväntningar och tror inte folk ska köpa mitt gammla tjaffs ;) men som sagt så ska vi flytta och jag behöver göra mig av med rätt så mycket, även om jag gillar det.. sakerna säljer jag främst för att jag inte använder det, men också att det är fina grejer och jag inte vill slänga allting, sen är det väl ett plus om jag kan få lite för att! :)

1. 2. 3. 
4.  5.  6.  
7. 8.  9. 10. 
11. 12.  13.  

14.


1. 3 armband, tillhör varanndra dock kan man ha dom var för sig om man vill det.
2. asfeta solbrillor! jag älskar solbrillor, har flera stycken men använder det inte.. dessa är häftiga i retro stil med vita bågar och röda vad säger man, pinnar :D
3. en svart ring svårare än så är det inte! passa alla. den är för alla storlekar på fingrar!
4. armband
5. hårklämma, fin men använder inte..
6. hårklämma rosett, också fin! som fan. men jag använder inte :(
7. solbrillor igen, också häftiga men som sagt använder inte
8. en otroligt söt lite börs, fast jag som sagt är så dålig på att använda..
9. älska dessa solbrillor! så jäkla snygga. retro stil, men jag använder dom helt enkelt inte.. har ett par likadana turkosa och i leopard som jag behåller för jag får inte plats med allt!
10. en liten fin väska, finna kedja i kom jag på nu, dum som jag är visade jag inte.. det är med en stor rosett på!
11. assnygga brillor! men som sagt jag använder inte.. haha :( dessa är lila/bruna och genomskinliga i övergång till vitt eller hur jag ska förkldra.. dom är mörkare uppe och ljusare nere på bågarna. skitsnygga!
12. skitsnyggt diadem i leopard, har dock 2 och vad har jag för nytta av det när jag bara har ett huvud :D
13. bandanas, en svart en grön och en "pirat" ni behöver inte köpa alla...
14. vit slinga, med CLIPS att sätta i håret. eller vart man nu vill ha den ;)

Det kommer upp bilder så fort jag orkat ta på alla mina kläder jag har.. men jag kan säga att det är lite från väskor, cheap monday jeans och liknande! mycket som jag inte använder och kanske inte så värst coola grejer men det är mest "bas" grejer och kläder men hoppas ni ska gilla något, jag lägger även inte upp något och säljer som jag använt sönder eller mensat i :D haha så ni vet! puss

I lovet it

Jag har fått så mycket inspiration. jag sitter och kolla runt på tapeter till mitt nya rum, hehe funderar på hur jag ska ha det så rummet känns så mycket jag! mitt rum som jag har nu är väldigt jag, men jag vill ha mer av den där jag. vill att alla ska känna att det är något speciellt att komma in i mitt rum. det ska verkligen vara wow detta är emmas rum! :) hihi . jag har lite tyg över, då jag tänkte klä in lite lådor i olika tyger så dom blir lite häftiga. osv..
Nej imon tror jag att jag dra mig in på AJ:s tyger och kolla upp vad dom har för fint där så jag kan fortsätta på detta projekt att göra något bra av mitt kommande rum.

här kommer lite fina bilder, jag kan inte merän att förälskas i dessa..

 
 
 

 im in love. jag älskar inredning.

hej alla glada och alla ni mindre glada

vi har haft tema vecka i skolan hela veckan med redovisning idag, det var helt okej jag har lärt mig åtminstonde lite och det har dessutom varit rätt så chill ;) 
 
Idag skrev mamma och pappa på papper för lägenheten, ja för er som inte vet så flyttar vi den 1 juli in till storstaden karlskrona, ska bli helt underbart och roligt. hela familjer ser framemot att :) wooho. det är detta jag lever på just nu!

Jag har fått hem Dropkick Murphys skiva - the worriers code, och jag måste erkänna att det är deras bästa skiva. tror jag. ååh den är så bra! jag längtar tills sommaren, vi ska flytta, det är mycket att ser fram emot nu, turkiet i april, flytt i juli, thailand i jul.. men ändå! det kommer gå så snabbt och jag kommer förhoppningsvis vara så upp i ett nytt hem i höst så att jag inte änns ska behöva vara lite deprimerad detta året! det känns som ett fint 2010 år framför mig. dock fyller jag inte år förens i vinter.. och jag vill tatuera mig utav bara helveteee :D Heeeeeehe. ska ta tag i detta nu och kolla om det finns någon som BRA tatuera alltså en riktig som kan offra sig lite för mig och tatuera mig även om jag inte råkar vara 18 ännu, men jag fyller trots allt i år.. och att jag har ett antal innan borde väga upp att tycker jag!

VAFAN kommer jag inte in på msn för? det är väldigt irreterande, när jag för väl en gångskull sitter framför datorn.. men jag är inne på ebuddy så jag överlever. men men.. snart är det helg igen och jag vill ha helg hela tiden!

girls girls girls..

Girl just wanna have fun

  

jag blev mig lite full igår, ringde pinsamma samtal och smsade blandannat, där har vi ett skäl till att jag inte gillar att dricka, man eller okej, jag ska tala för mig själv, men i allmänhet är det väl egentligen, jag skäms för saker jag gör när jag är onykter, som jag inte skulle göra nykter, och det är helt enkelt inte jag. jagvill att folk ska se mig som en seriös person. och hur seriös är jag om jag är full? haha.. nej inte mig själv iallafall, men det var väl tur jag var hemma iallafall. känner mig klart trygg och kan släppa loss lite mera hemma.

dessutom kände jag imorse att jag nog aldrig ska dricka med.. eller helt enkelt kanske bara fortsätta som jag brukar helt enkelt, om man bortser från igår. jag är en lugn person som kan hantera mitt drickande. faktiskt! tro vad ni vill typ. haha.. nej men usch jobbigt sånthär, ska aldrig dricka så jag blir så full igen! ..

jag spydde ner mig själv i sömnen, det första pappa sa - DET ÄR FARLIGT! du kunde ha druknat. ojda det gjorde mig allt lite glad att det inte var värre. men jag skötte mig själv och när jag vaknade så tog jag väck alla lakan och började tvätta mitt i natten, och lät familjen sova. åh ja jag är lite duktigt allt ändå. jag klarar mig själv , hih jag är en stor flicka!

totalt meningslöst

hittade en rolig sida där man kan kolla hur många det är som heter si eller så. :) www.scb.se

Emma (mitt namn)

         Efternamn

  • Det finns ingen person som har efternamnet Emma.

    Förnamn
  • Det finns 68492 kvinnor som har förnamnet Emma. Av dessa har 46384 namnet Emma som tilltalsnamn.
  • Det finns 5 män som har förnamnet Emma. Av dessa har 1 namnet Emma som tilltalsnamn.

    roligt att det fanns några män som hette Emma allt, det trodde jag då inte ;) eller har inte tänk på att något direkt. 


    haha har jag tråkigt eller?

långa nätter långa dagar

till er och min besvikelse fungerar det inte att lägga in mina bilder på datorn från mobilen? det är ytterst omöjligt.. men brukar alltid gå! tråkigt nog. det blir lite roligare med bilder, och på tal om roligt hålls det på att fixas så att min design här ska bli lite annorlunda, har väl haft såhär i ett år eller mer... iallfall är det en tjej som heter Emelie som håller på att fixa den åt mig, jag är såå tacksam ska bli så kul med lite nytt :)

igår vart jag iallafall på begravning, en barndomskompis mamma, eller heltenkelt en barndomsvän som är liite äldre än mig, har gått bort i denna hemska sjukdomen cancer. begravningen var fin, det var mycket folk, spelades takida, metallica och sådant som hon gillade. första gången jag varit på begravning, det var en jobbig känsla, kände mig tung i huvudet och trött hela dagen sen efter.. blir nog tusen gånger värre när det är en i familjen som det förmodligen blir någongång.. när man sitter där, börjar tänka på allt möjligt. vad händer egentligen sen? vart kommer man? kan man ser sina barn vad dom gör i verkliga livet och följa dom genom att bara titta på? åh.. det är så hemskt man blir så ledsen. tänk om tiden bara tar slut och man vet varken ut eller in, kommer inte ihåg något. eller det blir helt svart liksom, inte änns svart. man bara försvinner för all evighet.. och evigheten, finns en sådan? kommer denna planeten finnas föralltid.. usch hatar att tänka på sådant, jag är då en av kanske många människor som blir helt psyko när jag tänker lite djupare på livet och vem jag faktiskt är, det är så otäckt. att jag änns sitter här vid en liten platt skärm och skriver på ett tangetbord och kan genom dessa manicker höra både musik och kommunicera med mina vänner? är detta livet? lever jag? usch. jag tänker lite för mycket.

ikväll blir det mys tjejerna som kommer hit, vi ska sitta i mitt lilla mysiga rum och göra det tjejer helt enkelt brukar göra, ja då tänker ni kanske jaså det och det.. men jag vet iförsig inte vad ni gör när ni är med "era" tjejer, jag och mina tjejer vi sitter väl och prata om allt möjligt, sjunger tillsammans, dricker lite och har det allmänt trevligt helt enkelt. det gillar jag.

nu ska jag ta tag i detta, jag vill nu genast sätta lite färg i mitt kött! åh färg, bläck.. jag är så färglös! hah.. ha en trevlig helg. puss.

DE E NICE



det var nog bannemej den coolaste tattooon i EVER SEEN!

the new shit

vaknade mig migrän, har spytt, varit helt skakig och svimfärdig.. känner mig jättekonstig! iallfall sitter jag i skolan nu och det ser ut som 3 timmar framöver ska jag tillbringa tiden framför en dator också, och jag tror att pga av att jag inte hade mina brillor på mig igår när jag kollade tv och satt vid datorn hela dagen, att det var därför jag mådde som jag mådde imorse. den börjar sakta krypa sig fram igen huvudvärken.. jag hade förtjänat att vara hemma idag iallfall tycker jag!

på tal om något annat. jag vill fylla 18 nu!
anledning
1. Jag kan i princip göra vad jag vill sålänge jag har pengar!
2. jag ska tatuera mig över hela kroppen
3. bli medlem på tradera och buda själv!!!
4. jag får komma in på spelningar där det är 18årsgräns OCH slippa stå ensam utanför puben när alla andra är där inne.
5. skicka efter grejer hur som helst utan att behöva ha hjälp...

dessutom är det väl en jäkla massa som går mycket lättare, hm får iförsig körkort med men det är inget som jag känner just nu att det är så jäkla viktigt. det finns andra saker jag vill merän det liksom!...

känner mig så jäkla liten, endast 17 bast.... suck jag är så liten :( hihihi

ge mig en bebis!

barn växer som på träd nu känns det som, nyligen är det 2 par som fått sina små knoddar färdigbakade. jag kollar runt lite, man hör det ena och det andra.. folk börjar bli gravida nu, folk i min ålder. det känns ganska otroligt eftersom jag är så liten? eller... jag får mina anfall ibland och nu åh, jag vill verkligen ha en bebis.. :( nu vill jag det, igen.. suck. är så rädd att jag inte kan bli gravid eller något liknande, och barn är väl ändå det finaste som finns? känns lite tragiskt att sätta en sådan liten skrutt till denna kalla värld bara. men åh.. mina små barn. underbart, jag vill ha mina barn nu, kunde jag inte varit liiite äldre? :( eller åtminstone ha lite pengar.. jag vill itne va äldre än 22 typ innan jag får mitt första barn, nej nej! tidigt ska det vara. ååh. barn <3 hihihi
RSS 2.0