milq

www.milq.se

hittade en rolig sida.
där fanns blandannat min prinsesstårta och muffinsburkar och en hel del annat roligt.
ja, jag har ju intresse för små söta saker och inredning och liknande :)

kolla in!

tisdag

morsning korsning alla monster diggare.

fin början på ett ja, ovetandes kommande inlägg. alltså jag vet inte vad det ska handla om idag.
var ledig igår och idag från jobbet, skönt! det behövs. har tillbringat 2 nätter hon min käraste och badat i poolen, det var skönt.

vi fick lägenheten i söndags, men eftersom jag tillbringat tiden ungefär 3 mil bort hos min käraste dvs så har jag inte hälsat på ännu. men ikväll blir det en sväng in och forsätter göra iordning lite. lägger golv (svart och vit rutigt i hallen) kommer bli assnyggt! och måla väggarna och taken vita tror jag, iallfall i mitt rum. det ska bli spännande.

den 10e juli ska vi absoluta vara utkörda från huset för då kommer pensionärsfirman och städa vårt hus inför det kommande ägarna!

kom just på att jag även införskaffat mig en till burk att ha i min fina samling i mitt kommande underbara vackra rum, en burk/skål med lock, i form av en prinsesstårta. ♥

 

fint

 ♥

sitter på tobbes dator och kolla bilder. hittade 2 fina på oss.
haha vi är så söta du och jag :)


visste du..

hittade den här listan hos www.bettyboom.blogg.se och tyckte det kunde vara roligt att göra en sådan jag med.
dock är jag inte så pass gammal än och har så mycket hemligheter för mig. men ändå

visste du att..

...jag vågar tatuera mig men inte pierca mig?
...jag har jättebra kontakt med mina föräldrar?
...jag känner mig inte som mig själv utan nagellack?
...jag lägger mig oftast vid kl 21:00-21.30?
...jag vill plastikoperera mig?
...jag litar inte på någon förutom mina föräldrar, det är kämpigt att vinna den sidan hos mig?
...jag har jättesvårt att känna mig avslappnad när det finns folk runt omkring mig som jag inte känner så väl?
...jag ville ha barn redan som 13-14 åring?
...jag anser att jag är svår att få kontakt med?
...jag är skiträdd för katter?
...jag har svårt för att känna mig jämnlik andra i min ålder?
...jag trivs bäst med folk som är 6-7 år äldre än mig och uppåt?
...jag sitter hellre hemma med familjen och kolla film än festa?
...familjen och kärleken betyder allt för mig, plus 2-3 viktiga vänner?
...det finns inget jag längtar mer till än att bli vuxen och mamma?
...min största rädsla är att mina föräldrar ska dö?
...jag känner mig inte trygg ifall inte hela min familj är hemma samtidigt?
...jag oroar mig så fort någon i min familj gå ut ur huset att dom ska bli överkörda.. dö eller liknande?
...jag älskar kalas (när någon fyller år) och när nära och kära samlas för att skratta och ha trevligt ihop?

shit denhär listan kan jag hålla på med hur länge som helst.. men det får nog räcka för idag.

något ni undrar över?

momläser en artikel, eller fakta och andra grejer på internet om graviditeter, unga föräldrar osv..
nu får ingen tro att jag ska ha barn! haha även om jag hade velat. men jag tycker det är intressant helt enkelt och jag älskar små bebis och blir så glad av att se hur lyckliga folk bli av barnens leenden och deras små första ord. thats make me happy.

men jag tänkte att alla, ja då menar jag alla. säg någon som inte är kritisk mot unga föräldrar liksom?
min mamma är det inte. men många andra är det. eller många, ja rättare sagt nästan alla andra. tro typ 99% av sveriges befolkning är kritiska till att.

då vill jag påpeka att överallt visas det profisonella förklaringar på vad som är rätt och fel när det gäller människan.

 på den här sidan http://mkf.hig.se/_v2/me_mkva_ht09/Ung_och_gravid.pdf framstår det på enklaste sätt att vid ungefär 40 års ålder ökar risken för missfall, kejsarsnitt, för tidig födsel etc.. 
"Det är lättast att bli gravid som tonåring medan det blir svårare redan efter 20, men chansen minskar kraftigt efter 35"

Det är helt enkelt så att vi människor är menade att skaffa barn i tidig ålder och ta hand om våra mor och far föräldrar, det är det livet går ut på.. tycker jag. eller rättare sagt, om man ser tillbaka kanske 20 år eller mindre vad vet jag. så gifte man sig ungefär vid 20 års ålder och skaffade barn då med. det var ingenting som var konstigt. men om jag skulle gå och gifta mig nu och  skaffa barn hade jag fått hela samhället emot mig.

vi lever för hel*ete på 2000 talet och allt annat går framåt, förutom det här.. det viktigaste av allt(!) (om ni tänker efter) mänskligheten är det enda som går ett steg bakåt. eller snarare ta hissen ner till bottenvåningen istället för upp. folk är så kritiska och negativa, men det handlar bara om samhället och att det har förändrats. visserligen har ungdomarna också förändrats, men det handlar bara om en siffra. jag längtar till jag fyller 22-25 ungefär , tills jag sitter där med mina barn. då kommer tiden som jag väntat på. äntligen vuxit i min ålder, min person. även om jag saknar det där ekonomiska just nu..


BARA EN FRÅGA. hur många vill liksom inte ha denna lilla söta bebisen när dom kollar på bilden? bebisar luktar gudomligt. ha så små fingrar och naglar, jätte mjuka öron och så små och ömtåliga. finns ju inget mysigare än att ha en bebis i famnen.

röj

jobb jobb, jag jobbar onsdag, torsdag, fredag, lördag och söndag denna veckan. rätt skönt ändå, är bara mellan halv 9 och halv 12 så jag tycker det är perfekt. dagarna då jag inte har något planerat åker jag hem och sover 2-3 timmar. haha... idag träffade jag Carro vid 4 tiden men han förståss hem och sova 2 timmar innan dess. det var mycket trevligt vi träffas inte så ofta längre.. hon är en mycket fin vän!

jag har även packat två stora lådor idag inför flytten. får lägenheten nästa måndag. flytta in en vecka efter det kanske, ska lägga lite golv och målar om.. så det enda jag har kva på mitt rum nu är det nödvändigaste, haha nej inte nödvändigaste kanske när jag tänker efter med tanke på att jag inte stoppade ner min svarta stora badanka! men mina ljudböcker jag lyssnar på varje kväll, 4 cdskivor.. ja det är ungefär det jag har kva. plus alla mina nagellack!

synd bara det är så dammigt.. haha nu sitter jag här och nyser. jag märker det på en gång när det kommer lite damm och jag är där och härjar, nyser stup i kvarten!

ta2

  

otroligt snygga tattos/motiv.
jag SKA ha den där true necromance har jag tänkt, fast jag vill att det ska stå true love never dies eftersom att jag tror att kärleken vara förevigt och vill visa det helt enkelt. att jag är en trogen livskamrat haha.
och zombie pinuppa SKA jag också ha, finns så många snygga. men så ni vet. eh jag kollar bara fina tattos och motiv helt enkelt. mamma kom hem och är nytatuerad idag.. så visst blir man sugen

åter igen

Ledig idag. från jobbet alltså. jobbar på onsdag nästa gång. skönt med lite ledigt..
men jag har legat i sängen hela dagen, nu är klockan 2 och har fortfarande inte gjort mig iordning. visserligen har jag inte direkt något att göra, och vädret är inte speciellt fint så då tappar man lusten lite..
men jag vill iallfall ha hårfärg, blond. vill färga luggen eller slingor i luggen, eller något.. det vill jag idag! så får se om jag far iväg och införskaffa det.

jag hade såna planer för idag. som sagt köpa hårfärg, men mina planer var med att det skulle vara fint väder. jag tänkte städa och plocka på rummet, i bananlådor. plocka ihop grejer inför flytten. imon är det en vecka tills vi får tillgång till lägenheten! :D

här kommer lite fler bilder från göteborg. för som sagt igår bråkade allting med mig. oopps nu började det åska!
lisebergsbildergöteborg

west coast riot, liseberg och en gnutta Gabbi!

jag tänkte att dagarna få beskrivas i bilder. men jag kan inte säga annat än att det var toppen allting. dropkick murphys var så jävla bra, sångaren (inte al barr) publik surfade och å oj oj oj..... det var så bra! hives med och the Specials!!!! och det var grymt kul att träffa Gabbi. :)
 
för er som inte vet, så är Gabbi eller Gabriella min bästa vän. ev av mina bästa vänner. hon bor trots allt inte här längre.. så då kanske man inte kan vara bästa vänner?
 Hon flyttade till göteborg sommaren mellan 8 & 9an och det var hemskt, att ens bästa vän flytta ifrån mig..
det hade tagit allt för lång tid sedan vi såg sist och det känns så hemskt. jag har saknat henne dagarna emellan och ingenting var detsamma utan henne här. vi håller kontakten iallafall, har stora planera för framtiden. eller åtminstone hade vi det i 8an-9an. men jag hoppas att vi föralltid kommer hålla kontakten och föralltid vara bästa vänner.


tobbe och sista sekunden sångaren(!)
Flogging Molly

dansar till flogging molly


den där killen var en jävla mupp


ascool zpray


dropkick murphys

ALLA hoppade och studsade till dropkick murphys

nej nu orkar jag inte lägga upp fler bilder. allting bråkar med mig. det kanske kommer någon annan dag. avsluta med en sista bild på alla som var på liseberg, utom jag för jag tar bilden..oj jag glömde.. kolla min snygga pojkvän!

fäst
The Hives (S)
Rise Against (US)
The Specials (UK)
Dropkick Murphys (US)
Flogging Molly (US)
Bad Religion (US)
Dillinger Escape Plan (US)
Jello Biafra and The Guantanamo School of Medicine (US)
The Get Up Kids (US)
Hot Water Music (US)
A Day To Remember (US)
Sista Sekunden (S)
Invasionen (S)
Bruket (S)
Satan Takes A Holiday (S)
Brute (S)
Runawaydroid (S)

TAGGA

jag är dålig på att uppdatera nu igen, eller det var visserligen i för gå..


igår hade jag migrän och orkade inte, hade även mycket att göra såsom packning och tänka över och räkna ihop minst 10 gånger allt jag ska ha med och så, så att jag inte missar något.
jag har börjat jobba ju, och det är nice faktiskt.

sitter i tobbes säng nu, har precis laddat batterierna och legat och vilat, kollat på björn bröder 2 timmar eller hur lång den är.. nu gör jag mig iordning och väntar på att min älskade ska komma hem (ja jag är hos tobbe) eller förresten kom på att jag började med det.. haha

om 2 timmar dra vi! dra vi till göteborg. för att ladda inför morgondagen, WEST COAST RIOT. jag kom på det nu att det är fan imon, det är så otroligt att jag ska få se mina älsklingar dropkick murphys imon. jag dör litegrann när jag tänker på att. ååhåhåhåhå

var bara tvungen att säga det, att snart åker vi och alla borde vara så avundsjuka för det kommer bli bäääsT!


JAG ÄR SÅ SATANS LYCKLIG

sommarmåndag
första måndagen eller rättare sagt första sommarlovsveckan

den inledde jag så fint med att ta en matbit på stan med min käre vän malin körling. det var ytterst trevligt!
borde göras om oftare.

men när jag for runt på stan här i dag var den enda tanke som slog mig att "det finns fan ingenting i denna jävla stad!" ja ungefär så arg blev jag. för hur arg och ledsen blir man inte när man vill ha något nytt från kläder till klockor men det inte finns någonstans.. idag bestämde jag mig, att här ska jag inte bo kva i hela mitt liv inte. men det är inte så mycket att göra åt det just nu.. någon som vill med mig till växjö nästa måndag eller tisdag? jag tycker växjö är en bra shoppingstad. dit hade jag kunnat tänka mig att flytta.

fast egentligen kan jag nog bo i stort sett vad som helst, där jag trivs. sålänge jag är över 18... haha det kommer jag ju alltid vara (snart) och då kan jag köpa och beställa allting från internet. och det är dessutom jättekul att få hem paket i brevlådan. lite mer spännande! jag får se vad jag hamnar iallfalll.

när jag kom hem idag stog en tavla på mitt rum, den passar perfekt till min samling till mitt nya rum.
ja för idag är det exakt 2 veckor tills vi får lägenheten. nedräkningen har börjat kan man ju säga!
det kommer bli världens finaste rum.
som den översta tavlan, fast mintgrön. hittar ingen på internet.. 

transan

extra plus poäng till jonas borg.

http://www.transan.blogg.se

en kille jag hittade på bilddagboken på något konstigt vänster och hamnade sedan på hans blogg. jag tycker att han var alldeles för söt, och tillochmed tobbe tyckte han var snygg! ååhåå..
vackert ansikte, snygg frisyr. rosa och gulliga hello kitty överallt. det är ju så manligt det kan bli!
vad mer kan jag säga...

han är alltså en kille, men snyggare som tjej än vad jag är!


Det förvånar mig att han inte är större än kissie?????

firande

trost det tråkiga sommarvädret har jag haft 2 dagars studenfirande som blivit helt kanon ändå!
i torsdags tog min baby studenten blandannat och jag ägnade hela kvällen där.
Det var otroligt trevligt med en massa trevliga människor.

jag har köpt 2 snapsglas till tobbe med misfits motiv på, dock hade det ena glaset gott sönder.. hur det nu hade gott till :( jag hade packat glasen noga för att jag såklart tänkte på att det kan gå sönder, och var rädd för att dom skulle göra det. så jag gjorde det bästa jag kunde för att dom skulle va hela.. men lyckades inte.
får dra in och kolla om jag kan byta. annars får jag helt enkelt köpa ett eller kanske 2-3 nya åt pojken min. kände att jag inte riktigt var nöjd med paketen, jag vill ju så gärna ge honom allt jag kan... :)

   

vet inte om man ser hans fluga direkt.. haha  synd. det var många som påpekade den! och alla förstog att det var jag som köpt den till honom. hiih den var så fin! han var så fin ♥

stylish

Nu är jag väl så gott som klar inför studenfirande.
alla är vita och fina på studenten och alla ser så bedårande bruna ut i kontrast med deras vita kläder..
men inte för mig, det fick bli svart helt enkelt, det är det jag är bäst på! och leopard. enbart för att matcha med tobbe, haha nej jag gillar leopard också! sniggtt. jag känner mig lite fin. fast så fort jag kommer ut förstörs väl min frisyr..

jag har så mycket hårspray att det smakar i munnen när jag andas :)


det är små detaljer som fattas bara. som jag inte bestämt mig över ännu..
det är om jag ska ha.
1. blå linser?
2. sailor hatten?
3. rouge eller något? hm..
4. rött läppstift?pappa frågade - "har du rakat av ögonbrynen där fram??? nej för fan emma!"
jag - "nej det har jag inte bara noppat lite mycket"
pappa - "nej du har rakat!" (fast det har jag inte)
jag - "jag har haft det såhär minst 1 vecka."
pappa - "mm säkert.."
men trots det trodde han inte på mig.. han tycker nog inte det var fint.det är inte så lätt att ta helkroppsbilder på sig själv. men jag är svart och leopard som sagt.
kolla mitt lockiga hår!


CHEERS!

Ultima Thule
trist skulle det, javisst skulle det, om sommaren inte fanns!utan ultima thule är det ingen riktig sommar. visst är det ingen sommar utan sol, bad, mys och allsång på skansek heller. men sommaren blommar upp även om det så är på vintern, bara man har ultima thule i lurarna.

student

oj här var det dålig uppdatering..
men det har väl inte hänt något speciellt direkt.

efter 2 dagars letande i stan efter att ha på mig på dessa kommande dagar, igår skolavslutning, idag studenfirande för syster och pojkvän och imon för kusin, så hoppades jag på att hitta något att ha på mig. men icke!

igår var det som sagt skolavslutning, jag och några i klassen bestämde oss för att göra det hela lite mysigare och ta en fika i hoglandspark efter. men det sket ju sig.. kallt som det var ute, och inte nog med det, regn också! det är härligt sommarväder vi har.. iallafal så tillbringade vi gådagagen hemma hos Iza och kollade på Bruno (vet inte hur man gör ett såntdär konstigt u med två prickar över) men den filmen var helt sjuk, den var riktigt rolig!

nu ligger jag i min säng och funderar på vad jag ska ha på mig denna kommande dag..
det blåser ute, regnar inte som tur väl är.. men vart är solen? det har väl kanske varit max 10 fina soliga dagar hittills iår.. om inte änns så många. och nu har jag sommarlov. det känns helt fel.

hoppas jag kan komma med lite bilder om någon dag när jag har tid att uppdatera här så ni får se alla fina studenter. min baby lär vara fin, vad han var när han visade upp för mig vad han skulle ha iallafall. jag gillar hans fluga extra mycket, för den har han trots allt fått av mig :) hihih. den är i leopard och är så fin!


(skulle piffa upp inlägget med en bild på flugan.. men tror ni jag hittar någon bild. nej!) 

halsont

babe har nu åkt hem. han var ledig imon och vi ska till marinmuseet med klassen, vad vi nu ska göra där kan man undra..

jag har jätte ont i halsen, känns som en början på en halsfluss. var 2 år sedan jag hade det första gången och sist, men det går ju bara att åtgärda med medicin, men nu innan när man bara går och väntar på att det antingen ska bli bättre eller gå över är jobbigt, det är sån konstig hals känsla. det gör ont..

jag jobbar även på en ny bloggdesign,eller inte jag.. jag kan inte sådant :( synd för annars hade jag gärna velat göra en själv, någon borde lära mig.. det ska bli spännande, jag har tröttnat så snabbt på denna designen? och speciellt bilden på mig.. det är så jag skäms faktiskt.  

med andra ord är det nog dags för natten nu med tanke på hur jag känner mig.. men klockan är bara 9..
kanske ska ta mig en äcklig kopp te eller något för att fördriva tiden och hoppas halsonten går över för en stund. 
nej jag kryper nog rätt ner i sängen, tycker synd om mig själv spela lite spel på mobilen och äter något?  

måndag

det blev ingen körlektion idag! 5 minuter innan bussen skulle gå ringer det och det är från körskolan, och thomas är sjuk.. han jag ska köra med vill säga. 
 
baby och jag sitter och myser i min säng nu, finns det annat att göra när vädret är som det är? regnat hela dagen och vi har gottat oss med film och lite glass idag. men ibland är man väl värd det med!
 något direkt har jag inte med att komma idag.
nu är det bara 2 dagar kva till skolavslutningen och 3 dagar kva till studentdagen för dom som ska ta den!
spännande

hade gärna lagt upp liter bilder från igår, om jag fick för annie. hon sa allvarligt till mig att inte lägga upp något eftersom hon vill redigera bilderna och allt vad hon ville. så att hon låg bakom dvs hela bilderna. jaja det kan man kanske förstå om jag själv hade gillat att fotografera! så det får ni ta och vänta vidare på. hehe jag kan säga att dom blev rätt fina.


60's

Var blev du av ljuva 60-tal?

sitter och lyssnar på Siw Malmkvist "tunnar skivor" och "lyckans ost"
det är för härligt. det ljuva 60 talet..

jag tänkte dra några favoriter i repris så att ni vet vad ni ska kolla upp. för det är ju klart ni ska!

Siw malmkvist - tunna skivor
Lillbabs- april april
Johnny preston - cradle of love
The Beach boys - surfin usa
Ulla Billquist - på återseende
                                                                                 
egentligen tänkte jag ta mig och lyssna på ultima thule denna dag som det faktiskt är, sveriges nationaldag! och det har jag glömt bort.. det är tråkigt vi inte firar det bättre här i sverige. i alla andra länder hade det nog vart fest nu. Grattis Sverige!

köra bil!


Imon halv 10 infinner jag min på körskolan och ska ta min första körlektion.
måste erkänna att jag är lite nervös. men han har väl förståelse med det gubben och förhoppningsvis ställer han inga svåra frågor eller sätter mig inför en svår situation!det ska bli spännande.. synd bara att jag ska behöva gå upp klockan 8 på min lediga dag.

på tisdag ska jag in till skolan eller rättare sagt in till marinmuseet, där jag inte har en aning om vad som händer. sedan ska jag till vandrahemmet för att få lite information osv. och på onsdag går vi ut skolan! jösses vad det känns konstigt. snabbt tiden går..

nu är familjen iväg, dom ska kolla på kommisarie späck på bio idag. så jag är ensam hemma.. ska nog mysa ner mig i soffan som vi inte har och kanske ta mig lite glass eller något. är rätt trött idag.. jobbigt att vara modell ;) haha

modell


rubriken beskriver min dag kort och gott helt enkelt.
jag har ställt upp och modellat lite i fina Bastasjö, vid havet, i skogen...
och Annie var fotograf!

bilder kommer när hon skickat över till mig, när dom är kanske lite redigerade och tillräckligt fina för att visas helt enkelt!

det var roligt att sätta i löshåret, locka håret och sminka mig lite extra,
 klä upp mig hihi för att sedan försöka få några fina bilder.

hoppas dom blir bra! men det såg ut att bli rätt nice.


recension

av Kommisarie Späck

Eftersom att filmens regi handlar om att vara en parodi på filmerna Beck och Irene Huss, [observera ordet parodi]

så ger jag filmen 4 + av 5

filmen är en komedi, och det är inte vilken humor som helst. det är fredde granbergs humor. men för att som sagt vara en humor film tycker jag att vi slår klackarna i taket och hurra för filmen!

"den var sinnesjuk"

dom första 2 minuter innehåller lika många skämt som det annars brukar vara i en hel komedi film, om inte mer! man får helt enkelt ont i käkarna första tiden för att man bara sitter och skrattar.
det som är kul, är riktigt jävla kul helt enkelt!

det är den sjuka humorn jag gillar. det är den humorn som inte är tillåten som är den riktigt riktigt roliga!
ja som sagt här sitter jag ett troget gammalt fredde granberg fan men ändå måste jag säga er att ni måste gå och se den!


taget ur dagens nyheter.
"Fredde Granberg verkar äntligen ha begripit (vilket han inte gjorde under Ronny & Ragge-tiden) att en scen inte blir rolig bara för att en person är tjock och talar provin­siell dialekt. Däremot vet han att följande saker definitivt är roliga: små hundar som blir överkörda, bistra poliser som visar obduktionsbilder för en lågstadieklass och Markoolio som blir skjuten med hagelgevär."

bio

Ikväll blir det biopremiär på kommisarie späck!
jag och mitt hjärta.

läste recensionen i blt imorse, filmen hade endast fått 2 plus. fö mycket trams och väldigt förutsägbar!
men själv tyckte jag när läste så kändes det som att jag kommer ge den flerän 2 plus iallafall. jag har längtat efter denhär filmen i ungefär ett halvår, ändå har jag inte alls höga förväntningar på den. inte alls faktiskt. bara att den ska vara rolig. men det är den säkerligen!

jag återkommer och gör min recension av filmen!

ha en bra helg.

fredag

åh vad glad jag blir av alla kommentarer. :) tack så mycket.
och tack för alla tips!

jag vet att jag kommit med mycket text och knappt några bilder alls i mina senaste inlägg, men datorn krånglar och bilderna vill inte komma in, som jag nämnt tidigare. jag vet att det blir intressantare att läsa är det är lite mindre text och mer bilder. jag är medveten om det helt enkelt men inte kunnat göra mycket åt saken på senaste. sorry.

jag tänkte iallfall idag lägga upp lite bilder på fina tatueringar. eftersom jag snart ska in och planera och prata om min blivande arm :)


   
    

jag gillar rosa söta saker som har med mig och som kvinna att göra. ska pryda min ena arm med endast saker som representerar ordet kvinna (ungefär) jag är så glad att få vara en, haha känner mig så löjlig men diamanter, parfymflaskor, läppstift.. ojoj det är bara lite av att.

tycker ni det låter som en bra idé eller va skulle DU ha gjort?

viktigt!

..nu ska jag berätta två saker.

1. jag är en sådan människa som ALDRIG får näsblod, men heltplötsligt (eftersom jag färgat håret rött) trodde jag att hårfärgen läckte, eller något.. men helt plötsligt insåg jag att det var jätterött och att det kom från min näsa?? what the hell jesus typ? eftersom jag precis har duschat så har jag liksom stått med huvudet både uppochner, rakat benen och gud vet vad. men ändå? jag tror det var hårfärgen som rann in i huvudet typ för det kom som ett jäkla vattenfall rinnandes och från ingenstans? det är det enda logiska...

jag är nog en zombie.. blood oh blood.

2. eh förlåt för att jag skriver så mycket idag... men jag vet inte, plötsligt blev jag på bra humör och kom på vad jag ska göra som projektarbete, från en stund till en annan såg jag ljuset i mörkret som jag inte trodde fans. fast det vänder nog snart igen när jag inser det första igen.

jag har tänkt att på mitt år som mp3:a alltså sista året på mediaprogrammet, satsa på skolan och kunna gå ut på trappan sista veckan och känna mig stolt över året som gott, att jag faktiskt gjort något bra det sista året, med tanke på att jag inte vatt så jäkla klipsk innan..
men nu mår jag bra i huvudet också, eller bättre så då blir allt annat lättare också. skolan dvs. men jag hade tänkt merän så, skolan ska jag fixa på skoltid, och på min fritid ska jag kämpa med att gå ner 10 av dessa 20 kilon jag gått upp, ja visst är det förfärligt att jag gått upp så mycket. men det räcker att jag går ner 10 av dom, då är jag nööjd! merän nöjd tror jag. förhoppningsvis. alltså ska jag börja simma när vi flytta in till stan, kanske gå oftare eller någon annan form av aktivitet 2-3 gånger i veckan.

jag är riktigt pepp på detta nu och hoppas att det finns folk som kan stötta mig och hjälpa mig, följa med mig i det här. det vore så himla roligt. inte nog med att jag hade kunnat göra ett bra arbete, det kan förändra hela min framtid!

vad tycks?

besvärligt

med tanke på hur illa jag luktar, ska jag endast skriva detta inlägg lite snabbt. ta bort det fläckiga nagellacket på mina finger och tår naglar, och sedan ta mig en dusch och  bli ren!!!!

svett svett svett,,.. ja det är sant, tänka er va? vi spelade laser game med klassen idag, det var inte dåligt. eller jo jag var dålig men undra hur mycket man bränt idag? det var svettigt om jag säger så. fast det var väl värt den en gång? eller. joda ont som fasen i fötterna med, inte dom bästa skorna att springa runt med inne i laser game hallen kanske.. och inget ombytte hade jag, jag blir väl inte svettig tänkte jag.. men det blev jag. fast i detta väder som varit så fint idag har ju hjälpt till lite med.

dagen började att jag vaknade hos tobbe och hade bestämt med Annie att ta tåget ifrån ronneby klockan 9 och sedan hoppa av det vid bergåsa för att sedan ta 7an som går direkt ute till saltö och vi hade varit där i mycket mycket god tid. men när jag anlett till stationen står öresundståget på spåret där karlskrona tåget borde stå, hm.. när jag ska trycka ut en biljett men misslyckas, automaten är ur funktion när jag väl tryckt klart på alla knappar.. då får jag ställa mig i världens längsta kö för att få en biljett, stressigt stressigt!
men där läser jag även att tåget är inställt! jaha.. men ersatt med buss, tur det. fast då kommer jag inte kunna ta 7an vi bergåsa för det tar längre tid med buss in, men jag tar nästa 7a tänkte jag. bussen borde alltså gått kommit vid 9 samtidigt som tåget skulle gå. kvart över hade fortfarande ingen buss kommit.. och jag hade ringt min lärare för att jag tänkte att han kanske kunde plocka upp mig vid stationen för att jag skulle hinna enda ut till saltö tills klockan 10. men inte fick jag svar inte.. hm ja, 20 över kom ungefär bussen men snabbt som fasen tog det som tur väl var och kvart i var jag på tågstationen här i karlskrona. men hur ska jag ta mig ut till saltö på en kvart? och inte antingen malin eller elin svarar, visste att dom skulle få skjuts. i hopp om att dom skulle kunna ta upp mig. men vad trodde jag.. nahe det blir helt enkelt att gå ut till saltö, runt heeela kajen.. och ser hur folk kommer dit och säkert ta upp alla västar så att det inte finns någon kva till mig när jag kommer, trodde jag. fick lite panik när jag var påväg ut även visste inte riktigt vad jag skulle gå, ja jo jag gick ut till saltö, snabbt som fan därmed en anledning till att jag har ont i fötterna! så när jag har 500 meter kva hör jag i luren att min lärare kastar sig i bilen  för att hämta upp mig, då är klockan 5 över.. schysst, men det skulle vara för en kvart sen han kollade på mobilen. som tur väl va så var han sen med, men vem blir förvånad? haha egentligen.. men inte en sånhär dag borde man inte komma försent. det gjorde han iallfall därmed startade inte spelet förens han och jag kom och allt blev skitbra! haha.. iallafall ute på saltö.

oj förlåt för detta långa inlägg, undra om någon läser detta, eller läst enda hit? haha skulle träffa Emma svensson inne i stan, hon skulle få sina vantar, halsduk, kofta och diadem som hon köpt av mig. så vi bestämde oss för att ta en fika, annie, elin jag, emma och anna. men problemet kom upp då, jag typiskt tjejproblem.. det är en sån grej som skäms över att jag är tjej ibland. jag, annie och anna var hungriga på mat, men elin och emma ville bara ha en kaffe typ och sitta ute, det enda stället där vi kunde sitta ute och där det fanns mat var på 3G men dit ville inte anna, hon ville till michells, men dit ville inte jag och annie, för det är världens tattar ställe som är äckligt (tycker jag) sen tjaffsade vi och blabla, emma och elin ville ha fika och sitta ute nu, dom ville till lennarts, jag kunde gå med på det och skita i maten för jag orkar inte bry mig längre. men nej mat kan man inte köpa på lennarths så då blev anna arg för mat var hon tvungen att ha eftersom hon skulle vara kva istan hela dagen, detta var vid 12 ungefär.. då kunde vi följa med henne till michells för där ville hon äta, men då ville hon helt plötsligt inte äta mat själv. alltså hitta ett ställe där både anna, jag och annie ville äta.. det fanns egentligen inte ett sådant. men men efter att ha stått och gjort bort oss på stan i ca 5-7 min drog vi till red light och tryckte i oss men matlusten var borta. och sedan satte oss på lennarths och glodde på elin och emma som drack kaffe. oj oj.. alltså tjejer..

det var väl allt jobbigt som hänt för idag. men det var det väl värt? haha.. eller.. för imöörn är sista skoldagen och det är ju nice, ska bara skriva ett prov. ursäkta för mycket text.
RSS 2.0