shut it up cupcake!

(jag vet att mina rubriker oftast inte har något med texten att göra)

fast på tal om cupcake.. jag vill tatuera in det. hur fint som helst ju! men får nog vänta ett tag tills jag fyllt ut armarna och sätter det där någonstans. men man har ju en massa funderingar. speciellt jag, en massa lite för tidiga. thats suck!

igår va det lite party hos nikki och ikväll blire nog ner mot kallinge.
men nu ska jag göra mig klar och sedan åka en runda till kusinerna och lite ärenden. ciao!

the world behind the float.

jag vill bli blond. ha där ljög jag. men jag vill göra en blond slinga i luggen och vid ena sidan. japp skiter i vad ni säger, jag vill göra det. testa en gång vafan. men hur ska jag göra för att det ska bli bra och snyggt blont? ge mig tips tack.nu

vi börjar som en blogg ska börja!
Idag har jag vatt i skolan, tills 10 då jag skulle va på bup vid halv 11. senare åkte jag tillbaka till stan igen för jag är på schoppinghumör varenda dag! men som sagt, hittar inget. fast hörni, idag gjorde jag det. jag gick in på vero moda där jag annars aldrig brukar vara och hittade ett rött midjeskärp med vita prickar på, brett. fint. 70% rea med. så 30 kronor. supernice. sedan köpte jag den nya modellen av leopardtröjan på  hm, testat säkert 352839023 gånger. men inte velat köpa för det känns som alla ha sånna och då blir jag inge speciell om jag också har en sån likdan leopard tröja som alla andra. men som sagt va detta en ny modell och mycket snyggare än den förra som då alla köpt, hehe så jag har snyggare än alla ni som köpte den "fula" för ett tag sen. känns bra. sen hittade jag en kjol med men den köpte jag inte? köper den imon efter skolan hehe ;) helt vanlig svart. men jag gillade den, skönt tyg och så. satt perfekt. även om jag råkar ha 470 svarta kjolar innan ungefär.

för övrigt har Elin och jag bestämt oss för att dra till hultsfred. jag försöker övertala mina andra vänner, men det är inte lätt ska jag säga.. jag hoppas malin miss von chill hänger med mig, merän allt annat önska jag typ det, hehe japp hon är en kvinna som vet vad hon står på jorden! och så Gabbi, det vore så enormt roligt bara, jag vet det! :)
men om du är sugen på att hänga med till hultsfred, hör av dig! ;)

sen så är det såhär att Backyard Babies ska till hasslöfestivalen i sommar och Flogging Molly till sweden rock, vad är världen påväg egentligen? det undrar man.

sist men inte minst gratulerar vi Pontus Bergman på 18 årsdagen. grattis!

Onsdag, längsta dagen i veckan.

Nikkis födelsedag idag, hon fick en supersöt tavla med alla hennes små vänner på av mig, Cornelia, Carro, Anna, Malin och Iza. iskallt ute är det dessutom idag, huvudvärk har jag och supertrött är jag. chockerande att jag orkar sitta vid datorn änns och skriva dethär. Ig på engelska provet också. så nu är det bara sätta igång och plugga på riktigt. nästa vecka är det prov i matte på tisdagen som jag antagligen med kommer få göra om, burkar alttid få göra omprov i matte. engelska omprov, eller inte omprov. bara lite sådär extragrej jag behvöer göra för att få G. veckan efter prov i ARL. (arbetsliv) och så sist men inte minst inlämming och redovisning om programledaren vi valt att införskaffa lite inofrmation om, och jag valde då peter settman, eller jag och malin. för att han är underbar. jag älskar honom! världens charmigaste och sötaste kille ju. kolla bara ronny och ragge på youtube så se ni, eller så ska det låta. åååhå. vilken man! :)

annars om ni undrar sitter jag mest och kolla lite kläder på internet men klart nej, hittar inget fint.. och lite motiv till tatueringar. nu har jag och mamma bestämt oss, heh jag ska ta och göra något på foten, eller på foten uppåt benet liksom. ah svårt att förklara, jag vet hur jag  vill ha det, men inte riktigt vad det är jag vill ha. så det är bara att leta vidare.
dessutom har vi en ny affär istan. den ligger på nya skeppsbrogatan (ja, vad nu det ligger..) den heter iallafall no fashion no gore, eller något sånt.. och där säljs det kläder som du även kan finna typ på shock, ja precis en sån affär. en sån som inte sitter fel alls här måste jag säga. och även en fika ska man kunna ta sig där. men det hade vatt en fördel om man hittade dit.  ;)

jag hatar snygga blonda tjejer. inte nog med att jag blir avundsjuk för att dom är snygga. jag tänker att det är kört för mig. för jag kommer aldrig bli sådär snyggtblond!
såhär får ni lite bilder på mitt största hot, sabina kelley. en av världens snyggaste pinupmodeller............................. med dom snyggaste tatueringarna............................. som jag vill ha. återigen suger livet.
 



sånadär bröst ska jag med köpa när jag blir stor.

ge mig!

ya ya, tredje inlägget för idag. men it dosen't matter!
dom här pluggarna vill jag ha! men dom kostar 215 kronor st på  www.barbarella.se dyrt!
men som sagt har jag ju pengar, men nu är jag snål.

tanken slog mig*

tanken bara slog mig. det här måste vara ödet.
jag hittar en perfekt ros på google. och jag det klirrar i kassan.
tar jag 2000 till det ungefär så har jag ändå 4000 över liksom.
det är meningen att jag ska tatuera mig! det är meningen. 
det här måste vara ödet. mitt öde. ska bara ta ett litet snack med mina föräldrar.
 hoppas på det bästa. 

kung för en timme.

Trött hela långa dagen, lätt irreterad. och inget vettigt alls händer på dom dagarna.  det är måndagar jag pratar om. och jag hatar dom! man vet att det är en heeel evighet tills det är fredag igen, man måste vänta på att det ska bli onsdag, som är också en av dom drygaste dagarna i veckan. och när man väl kommit så långt måste man vänta ytterilgare någon dag innan det är fredag, då man måste ha idrott och fuuuucking multimedia. heh jag är så positiv.
men nej, idag är jag det då inte. ngo en av dom värsta dagarna i mitt liv, eller inte kanske. men så sjukt irreterad har jag vatt. och allt beror då självklart på ordet, alla känner till att. alla vet att, SKOLAN!
jo, jag går då mediaprogrammet, ja om vi börjat sådär och börjat prata om media. så, VAD ÄR MEDIA FÖR DIG? för mig är det, tv, radio, tidning. jaa, precis om du inte tycker likadant så snälla hör av dig! iallfall, nu fortsätter jag. jo jag har då valt mediaprogrammet för att jag senare velat bli något inom tv, ah typ programledare. det är något jag alltid velat bli, men visst tveka man och har andra drömmar som att bli rockstjärna ibland. iallafall, för att bli det. eller om man inte råkar halka in på ett bananskal helt jätte fint och smack sitter där framför kameran osv.......... så måste man bli journalisT! JOURNALIST! Det är iallafall vad dom flesta programledare är utbildade till. men nu är det såhär på min jäkla skola att dom kommit på någon jävla lustig ide att dom ska satsa på speldesign och därför tatt väck textkommunikaton och foto som profil eller inrikting. FÖR ATT SATSA PÅ SPELDESIGN och SPARA PENGAR. men då har jag ännu en fråga, vafan har speldesign med media att göra? om vi ska tänka lite långsökt. textkommunikation som leder till ni kan det, bla--> journalist. ja som sagt, det är media. jävla dåligt dom tatt väck det. och för det inte är tillräckligt med folk och blabla. vafan är det här för jävla stad egentilgen. det finns bara en media klass i varje årskurs och vad förväntar dom sig, vi är 32 i klassen, dom andra mediaklasserna är tillochmed mindre men 32/4 (alltså 4 profiler, som vi en gång i tiden hade) blir ungefär, 8 ehh jag orkar inte räkna. men vi säger 8. och ibland kan det vara så att flera vill det än vad några vill det, så det blir inte riktigt mycket folk i varje grupp för att kunna ha kva alla. men vafan åååh jag bilr så irreterad.
för det förstA! kunde vi inte få information om detta innan vi började på mediaprogrammet!?! ja och för det andra kommer jag inte på nu det är så mycket i mitt huvud just nu. men jag hoppas ni förstår man är irreterad liksom. men jag ska fan kämpa för det här, tv4 har dessutom satt upp sin första skylt nu och det sitter en 4a på ena väggen mot hoglandspark. wooho, framsteg.. programledare eller inte, jag ska bli det! om inte, så vetifan vad jag ska göra med mitt liv... jävla skit.

nu sitter jag här och funderar på om det va något mer jag skulle klaga på, men det kommer jag inte på just nu. kan ju istället ta något som är roligt för en gångskull. jo det första roliga, idag lärde jag mig spela 4takt på trummor och även att dra till med en truddelutt där emellan. så otroligt glad blev jag. jag har ingen taktkänsla, men nu hedanefter. vill bara spela trummor hela tiden. haah och om jag inte bli programledare, ja varför inte.. frivillig trummis till ett band. jag är här! öppen för nya möjligheter, ehehehe. det andra roliga, jo att jag fått min lön från posten. 4700 kronor ungefär, kommer inte ihåg just vad det va på 10talet. men visst låter det underbart. och enftersom jag inte nu för tiden spenderar några pengar? nejdå det finns ju inget att köpa.. som jag vill ha, som är snyggt. som är jag!
men, nu jävlar tänkte jag dra på festivaler i sommar. om ni känner att det är kris. att ni just vid ett ögonbilck skulle behöva en vän, som jag dock inte hoppas ni använder mig för bara för att jag har pengar. men jag åker gärna med på alla festivaler ni kan hitta. iår ska det bli party! aldrig haft såhär mycket pengar som jag har nu. dessutom 2000 på mitt konto jag kan använda med. thats a halleluljah moment!

THANX J!

tack så jäkla mycket johanna för att du hjälpte mig att få min blogg lite snyggare.
som alla vet så älskar jag Bernie Dexter, men om ni missat det kan ni ta del av dom fina bilderna på kollaget där uppe.

jag hittade även en fin klänning på någon sida, haha dock jag har redan glömt vilken. men visst va den lite fin!
hade roligt i paint med och klistrade in mitt huvud. hööööööööööööhhö.



NU KOM JAG GENAST PÅ EN SAK TILL SOM JAG STÖR MIG PÅ SOM FAN!!!!
VARFÖR LYSSNAR VARENDA JÄVEL PÅ VOLBEAT I DENNA STADEN? VARENDA LITEN JÄVLA FJORTIS TILL BRATKILLEN PÅ ANDRA SIDAN CENTRUM. DET ÄR FANIMEJ INTE RÄTTVIST. STACKARS VOLBEAT DOM FÖRTJÄNAR BÄTTRE!   och bara för jag kände till dom innan alla andra, jävla assholes! där fick ni.

andra bullar.


jag är så trött på att jag aldrig ska hitta mig något fint på stan, kläder är vad jag syftar mest på. så nu har jag bestämt mig att jag ska börja nätschoppa och leta på tradera och second hand som faktiskt kan ha urfina grejer ibland. nu ska ni bannemej få se på andra bullar. jag ska offra min själv, nästan. eller kanske så att jag tänkte dra mig till göteborg någon dag på sportlovet (om 3veckor), jag gillar göteborg när man ska schoppa! jag är så sugen på lite nya grejer. fina grejer. udda grejer som ingen annan har. dessutom stör jag mig på jätte mycket att allt ska va så himla leopard överallt! alla bär leopard. det är liksom inget speciellt längre. så jäkla tråkigt. och mest lider jag av det. haha ja det är sant.

men nu när jag suttit och kollat igenom hela jävla internet och tradera, inte finner mig något kul alls. klart jag blir besviken och helt jäkla förbannad! finns det inga fina kläder någonstans för mig? NAE tydligen inte. jag hatar allting.

taggad!

sitter och lyssnar på Die Hunns. måste lyssna in mig på skivan, den är inte bra första gångerna men blir bara bättre och bättre. lite sådär svårflörtad är den. åh jag blev jätte sugen på en ask paradis nu. även jag vet jag inte tycker om allt som finns i den men om vi tänker oss att allt är gott där i. myms. Igår var jag och Tobbe på bio, Benjamin Buttons otroligt liv, mja. den va skitbra och rolig. gå och se den om du har tid! för övrigt är allt rätt bra tror jag, fått tillbaka smärtan i min käke igen, helt otroligt. det va en dag för 4 månader sen kanske jag bara gapade och aaah! ont i käken på vänster sidan, sen har smärtan kommit och gått. nu är den tillbaka igen!  önska bara någon kunde komma och knäcka min käke, hehe skönt. nej men så känner jag faktiskt, men hur går det till liksom och kan de beror på det? ja det vet man ju inte. annars är jag sjukt festivalsugen så det skriker om att. när blir nästa röj? det är januari bara så antar jag får vänta minst 2 månader till..      förrseten har jag tävlat om biljetter till backyard babies den 3 februari i ronneby. haha hoppas jag vinner.
Oh ni mina vänner, i förgår hade jag och Tobbemannen dejtat i 2 månader, haha de ni ;)


WOW LIVET ÄR UNDERBART! jag gick nyss in och kollade rasslepunkrocks hemsida. och fyfan vad glad jag är 29-30 maj är festivalen i år och bandsläpp - Perkele, Gatans Lag, Antipati, Körsbärsfettera, Vrävarna, Drunken Bastards, Sista sekunden, The strung ups, Pinta Facile.            JAG ÄR ÖVERLYCKLIG! dock har biljetterna höjts 200 i år. men vafan 450 spänn är ingenting nu är jag världens lyckligaste människa :D och körsbärsfettera ÅHHHH :D:D:D:D:D
 
nu kan jag inet skriva med vad glad jag är . PARTY! :D:D:D:D:D

kom hit och smurfa med mig.

hur söt är den inte på en skala?
jag har alltid haft någon kärlek till smurfarna.  dags att plocka fram den igen kanske

en sånhär låt kan behövas ibland.




Kiss me, Im shitfaced!


tjejtjafs dagen lång. jag orkar inte. förlåt mina vänner men mitt "gäng" är nog ett rätt konstigt gäng. dom jag umgås med i skolan alltså, haha eller ah på fritiden med. visst vi är helt normala allihopa men vissa lite mer iq än andra, olika färger på håret och helt olika stilar. alla går sin egen väg. men varför har vi just hittat varann? det är lustigt om man tänker efter. just nu tjaffsar vi nog merän vanligt, inte alla men det finns alltid en i grupp som blir lite mer tilltryck en andra, för att dom andra är överens på den punkten. det handlar inte om att vi inte tycker om henne men att vi får lida för hennes skit och att vi inte orka hur hon håller på. skyller allting på alla andra och låter som en ängel i ditt talande. men tillslut lyser det igenom och du är precis likadan som dom du slänger mest skit på merän allt annat lägger du ner din energi på att trycka till dom människorna som är precis likadan. och inte har dom nått rätt i skallen enligt dig!  sorgligt. det här kan låta som ett påhopp, man gör misstag i livet. endel pratar rätt mycket också. jag säger inte att någon är perfekt, och verkligen inte jag själv. jag är inte den med bästa självförtroendet. men jag står för mina misstag och skyller dom inte på någon annan. nej vad mer kan jag säga, svårt att få ut allt i ord. missuppfattningar kan ske. men jag försökte. ibland vore det nog bättre att tänka på andra i första hand än sig själv.

på tal om något helt annat slutade vi elva idag. torsdag ju. det sista jag sa innan jag skulle gå hem va, hejdå tjejer och marcus ses på måndag. cornelia började skratta emma det är torsdag idag. samtidigt som jag kom på mig själv. det är bara torsdag idag. fan! jaja, sen drog jag mig upp en runda på stan. va nog 2 månader sen jag gick på stan senast, så idag hoppades jag på att hitta nått kul. får ju en att må bättre sådär ibland. men nae inte någonting. till min besvikelse åkte jag hem vid 1 tiden ungefär och kollade på en av alfred hitchcocks filmer. dom är skitbra tycker jag. vi har fått dom flesta bara sådär av min mormor och morfar, ja men det tackar man ju inte nej till. jag har någon speciell kärlek till sånna gammla rosliga filmer. tycker det är fascinerande och gör filmen lite mer spännande och intressant att se skillnade på film nu och då.

Imon blir bio med baby, Benjamin Buttons otroliga liv.
njut av helgen det är tuffa tider nu!                    ♣

Kär och helt förtvivlad.


ja jag vet inte hur jag ska säga det. vi kan ju börja med att, ja hur ska jag säga detta på ett bra sät...
jag tror inte alla är bisexuella, eller tro. det låter ju fel iallafall. men visst tror jag att alla attraheras ibland av samma kön som en själv. eller kanske inte förresten, bara jag som känner så? jaja.
det där kan iallafall kanske missuppfattas. och jag säger inte att jag är bisexuell, även om det inte är något fel med att vara det. nej för visst kan jag säga att jag attraheras av kvinnor, kvinnor låter löjligt. som jag är liksom inte själv en kvinna än, men nått ditåt. någon gång ska jag väll bli det.
jomen visst. Bernie Dexter, som ni vet. snyggaste människan jag vet! klart jag inte hade bangat på bli fru med henne. om man kan säga så, 2 gifta kvinnor. min fru säger den ena, och min fru säger den andra. ja kanske.


ja någon gång måste jag väll lära mig att acceptera sanningen.
fast nu har jag väll gett upp innan jag änns försökt? ja vi börjar om då.
någon gång ska jag också bli så snygg som Bernie Dexter, jag skämtar inte. jag ska iallafall göra så gott jag kan.
men det känns ju rätt meningslöst att änns hoppas och försöka..
jag kan inget merän att bara titta och önska hur mycket jag vill se ut som hon.
seriöst mina läsare, är hon inte det vackraste ni sett?




(OBSERVERA LEOPARDMÖNSTRET PÅ KLACKARNA :')



nu tänker kanske du, Men Emma skärp dig. vissa är snygga, vissa inte. så är det bara. vissar har tur. men ja är då inte en av dom. eller inte turen som fick självfötroendet och önska jag också kunde bli att en dag. det känns ju helt hopplöst när man får se på sånna här otroligt otroligt vackra människor så det finns bara inte. Nu börjar det bli lite väl drygt när du håller på och tjatar om snygga Bernie Dexter hela tiden. men förstår du hur länge jag inspirerats av denhär bruden eller? nej men det spelar ingen roll.
du är kändiskär. nej jag är kär på riktigt. kan skratta samtidigt som jag gråter och bara vrålar.

om man ändå vore sädär vacker.

färgklick*

ja skolan är tråkig. tur man har denhär figuren som fyller ut allt tomrum i vardagen.



ETT STYCKE SNYGGING.

Idon't eat animals and they don't eat me.

HEHE fan heller jag älskar kött. men det låter bra asså. önska jag kunde säga så.
om ni undrar så är det en låt med melanie safka hon är bra är hon.
jag är så nostalgisk idag. och detta är mitt tredje inlägg för dagen. 

 

 

ser ut som jag har påsjukan.
utklätat leppstift de ere nice.
annars vart den rätt fet.


  








tycker om dig darling.

F.U

en blogg är väll till för att man ska kunna avreagera sig på alla sätt eller skriva ut grejer som man inte vill prata om?
men det är ändå jobbigt. med tanke på jag vet vilka som läser min blogg kan jag inte skriva allt jag vill.
men dom jag inte vet eller dom jag inte känner som läser min blogg, det spelar mig då ingen roll om dom läser för liksom, nej det är väll rätt uppenbart?

iallafall. jag blir så trött på mig själv. vatt rätt ledsen igår och idag och får panik nu att jag inte ska till bup förens nästa vecka. har altid vatt där en gång i veckan innan men jag har ändå vatt mer nere nu sen jag va där sist. rätt jobbigt att boka tid sådär, depptiderna kommer liksom inte när man boka tid. det kommer när det kommer. och det skulle vara drop in på sådana ställen tycker jag. att man kan prata med någon när man verkligen behöver det. jag tror det hade hjälpt mer och att det är inte lika lätt och prata om något som hänt än något som händer. och just nu på sekunden kom jag på att jag nog ändå har rätt svårt att prata med en psykolog. ja det är vad jag pratar mer. och säga hur det är allting och hur det lägger till. jag talar liksom inte sanning? jag kan inte säga exakt som det är och vad jag mår dåligt av. det är bara pinsamt, ja jag skäms verkligen.

nu önskar jag bara gabbi ringde mig. även om jag pratade med henne för en stund sen. men jag tänker inte ringa henne, jag bara önska hon visste jag va ledsen nu och ringde för att hon kände något va fel och att jag inte behöver förklara. nej jag ska inte skriva mer nu, ont i huvudet får jag ju mer jag tänker på allt. och det handlar bara om mig allting. 
 
varför är du, och varför var du så jävla okänslig? eller är det jag som bara är allt för känslig?

NAE.

TJÖTA

dagen började med en och en halvtimmes musik som gick kanon. senare ivalsinformation, eller rundvisning kan man väll kalla att. det gav inte ut ett piss. eller visserilgen lite, iallafall när vi tillslut kom till vårt hem, vår skola. den enda jag tycker om haha. ofta man tycker om skolan? eller ahm, skitsamma men thörnströmska är ju bästa skolan?! japp.
så nu tror jag iallafall jag vet vad jag ska välja för ival. musik & kommunikation, sång i grupp och slutligen sceniskt, mask & kostym. visst låter det skitroligt! och det tror jag det är med. frågan är bara, vad ska jag välja i trean när jag redan gjort allt det roliga?? 
mja. förövrigt är jag trött på alla jävla killar, ah alla som alla andra har det jobbigt med. dryga jobbiga tjejer, ja TJEJER ÄR JOBBIGA GREJER! snacka skit om varann bakomryggen när dom egentligen inte har någon aning om varann. bråkar om varandras killar? huh ja, visst kan det va så. lustigt. jag blir så trött jag orkar inte med alla jävla tjejproblem hela tiden.
fan vad enkelt om man ändå va kille!

engelskaprov, samhällsprov, redovisa en nyhet... eh ja det va allt jag kom på. som kommer nu denna och nästa veckan i skolan. men nej jag orkar inte. varför plugga jag inte? jag blir bara arg på mig själv. jag borde det. men orken finns inte där. och neh inte viljan heller. neh trött åp skolan är vad jag är!

ont i halsen och ont i huvudet, förkyld. nej inget är då bra idag! 

en av dom finaste.

Go away from my window
Leave at your own chosen speed
I'm not the one you want, babe
I'm not the one you need
You say you're lookin' for someone
Who's never weak but always strong
To protect you and defend you
Whether you are right or wrong
Someone to open each and every door

You say you're lookin' for someone
To pick you up each time you fall
To gather flowers constantly
And to come each time you call
And will love you for your life
And nothin' more

But it ain't me babe
No, no, no, it ain't me babe
It ain't me you're lookin' for, babe

ledsen_tjej_92

JGA BLIR FLY FÖRBANNAD!
sitter och tittar på en massa snygga tjejer med tattoos, och det bara svider i bröstet.
jag vill nästan inget annat än att tatuera mig över hela mig, (nästan) . ja och varför jag vill det är för
jag tycker det är sjukt snyggt och ger en stark och avslöjande bild av personen som bär dem.
det visar vad man själv tycker om och ah.. vad mer kan jag säga. det handlar om att smycka sin kropp!

fyfan. jag decembebarn som jag är ska jag alltså behöva vänta från första januari till 3e decmber för att får göra allt som krävs för att vara 18! men snälla nån kan jag tycka, visst hade jag kanske flinat om det var jag som fyllde år i början av februari och alla mina andra vänner i december så att dom fick vänta nästan ett år längre än mig.
men neH! det är faktiskt inte rättvist. jag menar jag ser inga nackdelar med att det skulle göra något om alla som fyllde arton 2009 fick gå ut från och med den första januari samma år! jag tycker nästan det är uppenbart.
ja jo, visserligen en nackdel. det kanske hade vatt väääldigt mycket folk ute just den närmsta helgen, men visst det är väll jätte bra för alla pubar och där folket håller hus. eller kanske jätte lååång vänte tid på sickboys tatueringstudio vill säga. ja det är tråkigt för dom som väntar, MEN MAN FÅR JU ANTAGLIGEN ÄNDÅ TATUERA SIG INNAN MAN FYLLER ÅR IALLAFALL! alltså inte behöva vänta lika länge. och klart jätte roligt för tatueraren också. så alltså allt har ett ljus i vad som är nackdel med att. alltså ingen nackdel alls! jag tycker det är orättvist. jag menar kommer allt den dagen man fyller 18?
äh, jag förstår mig inte på det där alltså. jag blir så jäääkla besviken.
men glad jag har så snälla föräldrar iallafall att jag har 3 tatueringar. inte alla som har det när dom är 16 år. men ändå! jag vill ha mer. jag drömmer varann natt ungefär att jag är ny tatuerad. det jag är mest inne på just nu att göra är rosorna på bröstet och spindelnät på armbågen. jajjämen, det är också någonting jag velat länge. men nu är det verkligen så bestämt att jag bara gå och vänta på att få känna smärtan!

ÅÅHHHH jag va tvungen att dela med mig av dethär. jag blir så jäkla arg. och bara tanken på att det är 2 år tills jag (antagligen) ska få börja gadda mina armar, jag det är hemskt. det visar liksom inte vem jag är och det är hemskt tycker jag!

tack för att ni läste haha jag är en lädsen tjäj 92.

hej du glade här får du en spade!


WHUTTEHELL? bion va inställd i fredags. det är skit det. vi lever väll ändå på 2000-talet får jag hoppas. (ta väck hoppas, även om det lät bra. tänk ung, snygg och sprudlande brud på 60. jaja!) vi drog oss in till storstan för att senare dra oss vidare längre ut än civilisationen räknas in. med besvikelse så, det blev en mcflurry på donken och sedan åkte vi.. till the place called kallinge, far far away.                         men den går trotsallt hela veckan. så det får la bli någon kväll nu va!

mitt yyyrtjusiga leopard linne som jag köpte in malmoe har gått sönder, RIP. eller bandet har lossnat från själva linnet, visserligen bara att sy fast igen. men hjur roligt är det att pröjsa 349 kronor för ett linne som går sönder 2 gången man använder det? HUH!  och det är faktiskt lite jobbigt att behöva ta fram den tunga 80talsymaskinen för att sy 1 ynka cm på ca 2 sekunder.

igårkväll drog jag in till min vän Nikki, yes hon har egen lägenhet där vi samlas ibland och stökar till att. med Ebba, som visserligen drog tidig. Iza, Corre Sjöborre, Malin och Carro. vi gottade till att med fruktsallad och god gammal gräddvaniljglass och så P3 GULD galan`*.   AND IT WAS GREJT!

som ni vet så är leopard min grej. och om ni inte visste det så vet ni det nu!
sitter och dreggla över alla fina grejer som finns att köpa på tradera om man så vill och har råd med att.
dessa skorna vill jag haaaaaaaa!    dock inte bästa bryden på att gå i klacka men det ska väll gå an.
attt bara ha dom och titta på liksom, posa lite i. mmmhmh!


sen den här urgullig leopardsettet med, till min lilla unge (nej jag är inte gravid och barn har jag inte) 
men någongång ska jag väll få det hoppas jag, och då är det väll klart ett leopardsett ska befinna sig i garderoben!
 


MEN HALLELULJAH! jag har ju dessbättre lite mer pengar på mitt konto än jag trodde, så varför inte kolla om jag hittar lite ät nätshoppA? ja dock blire nog inte dom snygga leopard skorna även om dom inte suttit fel. men dom ligger på ett lite för högt pris än vad jag är beredd att ge. suck. men det finns väll flera leopard skor? önska mig lycka till. tack!

ha en trevlig söndag innan morgondagen brakar lös.

förresten är hon redan kär. det har jag hört ifrån säkra källor*


skrattar högt åt naken-chock. och en stackars mager skådis som tycker hon är tjock!

Carolina Gynning är inte bara en av sveriges snyggaste människor.
hon är helt underbar. jag älskar henne!
nej jag har dock träffat henne. men av det jag sett och hört av henne, läst hennes bok dessutom!
även om jag är den sista människan på jorden som läser.
hon är så go och glad. hon har jobbat med det mesta roliga, som jag skulle kunna tänka mig.
eller glamourmodell.. mja tveksamt. nej tror inte det. men visst skulle jag inte banga för att bli alternativmodell om man så får säga. gud så roligt, det är nog en av dom grejerna jag vill mest av allt. fast det känns ändå lite svårt, jaja det kan vi ta i ett annat inlägg. jaja hon har väll det mesta? om man får säga så.  silikonbröst behöver hon ju visserligen inte ha, även om hon tatt ut dom. syns knappt någon skillnad, hon är liksom lika snygg och brösten är lite större än normalt också. tycker jag iallafall. snygg är hon! det tycker jag. fin kropp och visst det är ju plus, eller? plus är kanske för vissa om personen är snäll med. men nej man kan inte bara gå på utseendet, även om det är visserligen det första man ser. aja det behöver det inte heller vara iförsig. tillbaka till gynning!  jag tror det är många som inte tycker om henne, och det är klart förståeligt. alla kan ju inte tycka om alla. men har hon liksom någonsin gjort något dumt? visserligen kanske i sin ungdom som problem med droger och sånt skit, det är väll lite dumt. men jag tänker på någonannan. knappast. hon verkar vara en mjuk människa. och jag hade inte bangat på att ha henne som älskare och fru. HAH.
på tal om det, jag tycker kvinnor är mer attraktiva än män. hah det lät kanske fel. men alltså jag menar eller skitsamma vi skiter i det här.  glad påsk!






Im a Hellcat

precis, Im a Hellcat. jag gillar Hellcat Records och därmed borde väll jag vara en hellcat som dom? javisst!
Im a Hellcat. och jag vet inte hur länge jag haft det som ID på msn. hum ja, ett halvår? då menar jag utan att hoppa från det ena till det andra. så självklart har jag väll för första gången i världshistorien hetat det för ett år sen ungefär. finnemang! eller vad säger ni.

ja nu är det redan torsdag igen (betyder att jag skulle egentligen lägga ut detta igår. men internet cpade sig osv...) och torsdagar är helt okej tycker jag. slutar 10 över 11. varför klaga?
men fredagen är dessvärre, förtuom imon. en mattelektion från 8 till 9 sedan då jag dra vidare till bup klockan 11.. hem och myser. sen kommer min babe (hehe) och vi ska senare på kvällen gå på bio. hehe ;) benjamin buttons otrolig liv heter den. om ni är intresserade att veta. kommer kanske en söt liten recension på den om någon dag. vem vet.

nu är det fredag iallafall! eftersom mitt internet som sagt cpade sig igår så blire ett i samma nu. sitter här precis hemkommen från skolan, ja åkte till bup och tillbaka för att jag skulle få i mig lite mat. visst är det jobbigt att åka hem och laga mat själv, japp!

min näsa rinner som om det vore fullt med grejer där i som vill ut. seriöst det där där lät lite äckligt. men helt sjukt, tex på mattelektionen idag. då sitter jag ju ner med huvudet i borde hela tiden (där ljög jag! hur mycket matte räknar liksom jag?) jaja, idag räknade jag bra iallafall förutom att jag irreterade mig så mycket på att så fort jag tittade ner i boken så började näsan rinna. det är inte kul!  jobbigt också.

idag är det även ungefär 10 minus ute. snacka om kallt. igår var det skönt så länge man stog i solen. och nu har jag fått sånthär infall att jag vill ha min jeansjacka på mig! dock har jag inte det idag än så länge. men ska ju som sagt in till stan ikväll och gå på bio. varför inte ta min snygga jeansjacka då liksom? ska man vara fin får man ju lida pin.
och sen med en halsduk och ett par vantar kan det ju blir snyggt. kanske? ah, visserligen kommer mamma tycka jag är galen och kanske tillochmed alla andra som ser mig. men den är ju snygg iallafall och ah.. jag blir ju faktiskt liiiite snyggare i den. ush ush. men ja, FÅR SER HUR JAG GÖR!
vore skönt med sommar, eller vår. ja underbart!
värst vad mycket jag skriver. viktiga grejer. nu fick jag ont i ryggen också, och kalla fingrar har jag. idag fotade även jag,m malin, iza och anna lite i studion. det är ju roligt ibland. måste erkänna jag blev fanimej nöjd med vissa bilder. helt otroligt. undra vad det kan handla om. det är inte direkt vad jag brukar kunna säga om mig själv, att jag blir bra på bild. ja det blir jag då inte. men visst endel va fasen fina hörni! :)

trevligt helg alla glada och alla ensamma mohikaner.

världens vackraste

      




jag skulle kunna offra allt för att få hennes utseende.
ni förstår inte. hon är personen som inspirerat mig mest och jag tycker så jäkla mycket om henne!
jag vet att jag inte känner henne och har inte träffat henne men fuck you. hon är så jäkla vacker, helt perfekt är hon.

:(

tragedy

asså det där med rubriker tycker jag är svårt!

idag kom min skiva, Die Hunns - long legs. den va efterlängtad, nästan så jag tappat längat efter den tillochmed och orkade inte bry mig längre. men idag kom den iallafall. skull fått den av mamma & pappa på julafton, men lite senare än så blev att. men visst det är ju aldrig fel med lite överraskningar sådär ibland. gärna hela tiden.

det är så mörkt ute och allt blir dystert. jag är trött med och känns som det är rätt mycket i skolan nu med, men plugga då? neh alltså ja vafan gör jag inte det för? ush.

♣                      ♣                       ♣                        ♣                        ♣
    

visst vore det härligt med sommar, en brun fin kropp och långt hår.
 
neh nu blire jag ledsen varför började jag tänka på det. jag vill se ut som Bernie Dexter!

Its cold around me.

det är kallt som fan ute!

sitter och har kollat igenom alla inlägg av blondinbellas tvdagbok som jag missat. det gör då visst vardagen till en bättre*
idag har jag vatt i skolan, rätt lång dag. började med estetiskversksamhet som va riktigt roligt vi spelade och sjöng. okej alltså, vem bry sig egentligen om vad jag gjort idag? öh. ah, sedan efter skolan gick jag och satte mig på mitt nya "häng" ställe, 3G (ett fik här i stan för er som inte visste) med mina kära vänner Iza och Carro PB. ja, alltså PB står för hennes efternamn och dock känner jag ingen annan carro än hon, men hon kommer att förbli carro pb. det är liksom det som är det. men jo, där tryckte jag i mig först en cheesecake med hallonsås och kom sedan på vad hungrig jag fortfarande va och tryckte sedan i mig en kyckling baguette. ja nästa gång du kommer hit gabbi, (min kompis i göteborg) då ska du bannemej få smaka på kycklingbaguetten på 3G. den är god!

hemskt vad förkyld jag blivit. nyst mins 503236 gånger idag. men visst är det för jäkla skönt att nysa!? ja, men även om det känns som hela hjärnan få en åktur och blir lätt lite snurrig i huvudet. det är det värt. en underbar känsla. men det är som sagt aldrig roligt att vara sjuk. roligt låter jag också, eller mer konstig. min röst blir ju helt annorluna, rätt lustigt också om man tänker efter. varför rösten förändras liksom?

men när vi satt där på 3G, trött och slö som jag va.. satt med stora sorgsna ögon och bara tittade på tjejen som satt framför mig, ja hon är väll i 25årsåldern kanske, och för mig hon praktiserade på mitt dagis när jag va liten. hon va gravid! bara tanken av att ha ett litet barn i magen och hur lycklig hon såg ut. jag blev så glad för hennes skull.
också något som är lustigt, även om det säkert låter som en idiotisk fråga. jag tänkte på det, att hennes mage va verkligen som en kula. helt rund och jätte fin liksom. visst är det underligt egentligen att magen blir runt, som en boll. ett barn är liksom inte rundt. magen borde bli buckligt och benen och armarna, fingrarna och tårna, om det ligger mot utsidan av magen om man kan säga så, det borde ju liksom nästan synas, att det går ut en kropp ur magen, som ah ni förstå hoppas jag, som en tumör. hah det lät fel.

nu har jag precis fikat en halvtimme, gick ifrån datorn. och fick såndär måilla måste lägga mig och sova nu chock. så nu ska jag krypa ner i min gosiga säng men först måste jag tvätta mitt ansikte, väldigt noga. sjukt dålig hy har jag fått den senaste tiden :( höhö. 

CIAO!

hello my friend

hur många gånger ska man kunna använda ett par nätstrumpbyxor innan dom slitsönder?

mja mja. jag har inte lyckats komma in på blogg.se på några dagar? lustigt. så nu ska jag försöka minnas vad jag tänkte skriva igår och dra till med att idag istället.

skolan har dratt igång igen och vi har haft profil denna veckan och jobbat i små grupper. mer behöver jag inte säga för det är så jobbigt och förklara och dessutom är jag inge bra på att. men skoltrött är vad jag är redan, nytt schema har vi dessutom fått som jag kanske redan nämt i mitt förra inlägg? jaja, vi har ändrat lite på att. skönt att sluta 2 på tisdagar och 11 på torsdagar, men pest att gå till 4 på fredagar.. jaja, sånt är livet. får försöka klaga på det och försöka få förbättringar så länge vi orkar :)
I fredags fyllde min mamma 40. och igår var det lördag, då hade vi party för henne på hennes jobb. med lite släkt och vänner, ungefär 50-55 pers var det. mycket trevligt. med god mat och live musik.


 
toooooooooooooooobbee & emma & tobbe again. här är det jag som är den stolta fotografen.
min syster loggade helt plötsligt ut från msn och skickade endast 2 bilder till mig från igår.
haha dom 2 snyggaste också. 

nu har jag ont i magen och är sugen på fruit coctail fortfarande. imon är det skola igen blää och på onsdag kommer malin & cornelia hem från  thailand. WOHO! veckans bästa.
ADIOS!

skola-tråk

kollar på grammisgalan.
jag är sjukttrött, sovit fram tills det började nu vid 8. jag är trött på skolan. första dagen på denna terminen idag ju men skitschema som vi fick. och som sagt, ja jag är redan trött. jag bara orkar inte. ont i huvudet har jag med och känns som jag skulle kunna lägga mig ner och börja gråta, bara på grund av att jag helt allvarligt inte orkar. gå till 4 ungefär varje dag, tusen håltimmar som blir läääängre än vad dom är och hungrig blir man och så blir man tröttare med håltimme med. iallafall sånna långa drygar, man blir deppig för att vi har tråkigt i så pass många timmar och man hinner komma in i den svängen då man vill bara hem och lägga sig. uuuusch neej jag är inte pepp på skolan nu asså.
jag är expert på att klaga. men det är ju fasen ingenting som är bra!

the bloody irish boys.


ååh skolfan imon igen och jag orkar inte.
det är skitkallt ute, jag vet inte vad jag ska ha på mig.
jag känner mig inte bekväm i det.  
jag är trött.
jag är inte sugen på pasta som vi ska äta idag. 


   bilden är lite smått suddig. men det ska föreställa mig.  
 
jag tog även ut mitt löshår idag. nu har jag kort hår. till armhålan ungefär.

fin.

I was born a king of fools most
People think I'm just a playboy
Breaking rules. But they don't
Know that when it comes around
To love I always lose that's why
I call myself the king of fools.
I was born never to care but
Now I want a love that I can
Share. I've searched in vain for a
Love that would never be true
That's why I call myself
The King of Fools

hjälplös



TACK JOHANNIS!  DET FUNKADE. WOOOHOOOO!
alltså att spara som --> filtyp-JPEG................                   det trodde jag dock inte, men det gjorde det. hhehe
men irreterande att man ska behöva göra så varje gång asså. men nu vet jag ju det så nu kan jagsluta irretera mig på att i fortsättningen.

igår var jag även i malmö en runda med min familj minus bror. pengar hade jag. brukar aldrig hitta något när jag är och shoppa någon stans. men jäkla hörru, ett par skor på carlings. hum, kina skor ungefär. med en liten söt rämm, ja sommarskor asså. och sen med en liten söt vit döskalle huvud därfram med rosa rosett. på shock för 200 kr.
vi gick inte i så mycket äfferer nu när jag tänker efter endå. mitt mål va att hitta ett par jeans, jag har nämligen bara ett par jag använder, alltså ja. då använder jag sällan jeans. kjol är mer min grej. och dessutom så är jeansen i stretch, alltså supersköna och vägrar sätta på mig ett par vanliga jeans, men slutsnackat om jeans. för jag hittade ändå inga. jag har mina krav!
sen hittade jag allt annat jag köpte i samma affärer, hela 1109 kronor la jag ut i den lilla butiken. dock handlade jag bara en hood, med ett tryck på. jag behöver faktiskt en snygg sådan. och så ett leopard linne, visserligen dyrt men NI ANAR INTE hur jäääääävla länge jag letat efter ett vanligt leopard linne. så visst måste jag lägga ut dom pengarna när jag väl hittar ett :) 339 kronor kostade det... heheheheh och ja, sist men inte minst hittade jag också en kofta i den affären. hur jag ska förklara, en svart. OH MY GOD ja! med mönster av rosor och små döskallar uppe vid nacken på skuldrorna och så lite fram. inte så märkvärdig egentligen även om det va det. sen är det rätt svårt och förklara, ni kan ju försöka skapa era egna bilder av att. men vänta bara, det är snyggare än vad du någonsin kan tro! höhehe.

JAG ÄR SUGEN PÅ JORDGUBBSTÅRTA OCH FRUIT COCTAIL. SNÄLLA GE MIG DET!!!!

hej hopp

partyparty

  
  

behöver jag säga något? nej jag tar och skiter i det. gott nytt år åter igen, nu känner jag att jag sagt det ett antal gånger så nu borde det räcka.

HEJDÅ
RSS 2.0