Underbara jul

Skulle börja dagen med frukost på sängen till min kärlek, men han vaknade och steg upp så fick bli framför tvn till julkalendern istället.

Redan på förmiddagen åkte vi in till min kära familj, mamma pappa och bror (syster jobbade) och även med sällskap av mormor och morfar. Mamma och pappa hade fixat mys med mat och allt som kan tänkas. Fick en massa fina presenter, bl.a. Denna underbara tavlan av mamma och pappa, längta tills jag kan hänga upp den i nya lägenheten!

Blev en hel del kort spel och många skratt, julafton är en underbar dag då alla (oftast) är glada! Jag gillar det!

Dan före dan

23 december, pappa fyller 40 år idag vilket firas såklart!
Första gången vi även spelar bingo/uppesittarkväll också. Mycket mys! Mamma har fixat massa snacks och tilltugg.

Härliga juletider med god mat och att umgås med familj. GOD JUL!

test

efter sisådär x antal år borde jag komma med något vettigt första inlägget men istället blire ett vanligt testing, känna på att lite och berätta att jag har planer på att avreagera mig, berätta, lätta mitt hjärta, dela med mig... eller vad jag nu kan tänkas vilja.
 
hoppas ni vill följa med mig.
 
men första frågan jag har då jag har suttit med denna förbannade designen i flera timmar pga av att det inte gått som jag vill, är fortfarande inte som jag vill, jag vet ej hur jag vill ha att eller varför i sjutton det står Namn - ålder -stad där uppe till höger. jag vill att det ska stå något annat. men vet ej hur jag ändrar det och vart?!

Baah, blir lite knäpp.
hoppas detta inlägg får många att vilja följa mig, mohaha. vi hörs!
RSS 2.0