the piratesfina låten med flogging molly .
OCH JAG ÄR SKIT FÖRBANNAD! det är åldersgräns på eastpak antidote tour. så nu när jag bestämt mig och hittat några att ta med mig så, fan! klart att det ska va 18års gräns med ju! så jävla arg blir jag. och vad är meningen med att? kommer det va så jäkla mycket folk under 18 där ändå, klart det vet inte jag. men vafaaaaaaaaaaan!! dom kan väll släppa in oss som råkar vara under 18 och vill inte.
JAG HATAR ÅLDERSGRÄNSER! då gäller det allting!

Igår blev de lite röj. tänkte först skita i piraten men naej, de fick bli de ändå! men de va trevligt.
nu orkar jag inte skriva mer. lyssna på låten och njuuuuuuuuuuuut!!!


sören the mansitter lite smått nere med tanke på att det snöar ute, de är inte kul asså! regnat som fasen hela dagen, va inne i stan en runa med mamma och syster. och vafan ska ja ha på mig i vinter? JAG HATAR VINTERKLÄDER! och man ser så jäkla ful och tjock ut i att, sen finns det dessutom inga snygga.
nu väntar jag på att maten ska bli klar, spelar lite bloons pop three (mitt nya favorit spel) och kollar på en massa video på youtube. den scenen här är speciellt bra ur nattbuss 807! Sören, vilken kille <3 åååh.

ikväll är även kvällen då vi ska hem till nikki och senare till piraten.
jag är inte alls sugen! vafan ska jag göra på piraten liksom??????
men ja, får väll offra sig ibland. kan ju inte sitta hemma när alla mina kompisar ska dit. det blir väll vad man gör att till som man säger.... hatar sånna ordspråk! men. ja..
så länge de snöar så gillar jag ingenting med livet! =( det kan va snö på julafton, helt okej. men inte mer. de är bara jobbigt.

tack och hej!

ett rop på hjälp..


tycker inte det spelar någon roll att jag kan skriva ungefär 3 inlägg en dag, och ibland aldrig. oftast har jag inget bra att skriva om, och jag skriver vid fel tillfäller. och jag får inte ner det jag ska skriva i ord. jag skriver när inspiration kommer till mig!    (nu lät jag som värsta poeten)

bara tanken på dig påminner mig om hur jäkla usel jag är. på det mesta.
jag får ont i huvudet av tanken. och att jag nog själv har fel uppfattning av mig själv, och att jag inte fyller upp mina egna krav på mig själv. jag tror att allting hänger på mig själv. jag kan tänka på allting och hur fel allting och hur dålig jag är på de och att någonting är så och något är så, men jag tror bara det handlar om mig själv. att jag ser så dåligt på mig själv. tänker att alla ser likadant. och den tanken skrämmer mig.
jag skrämmer mig själv.

och det här med att skriva, som jag gör nu. de känns läskigt. att lära känna folk genom att skriva och msn och allt vad det är. de känns inte alls bra för mig, överhuvudtaget. känns bara som personen får en helt fel bild av mig eftersom jag knappt känner igen mig själv ibland när jag skriver och att då kan vad som helst flyga ut. även om man kan sudda. men de kommer man på efterråt. men att en person lägger ner mig efter ett tag för att jag inte verkar så bra eller helt knäpp i huvudet. assså gud vad det skrämmer mig. men jag gillar inte att lära känna folk över internet!! usch nej. fast det va väll en rätt logisk grej ändå.

ändå så skäms jag, orkar inte ha det såhär. men vet inte vad jag ska göra. vad som än händer så finns det alltid någonting inom mig som stoppar att, på nått vänster.
ni kanske inte förstår vad jag pratar om och jag kanske inte är så tydlig men jag har svårt för det med ibland för jag nej, jag vet inte. men det finns ingen som förstår och jag tycker det känns rätt svårt att förstå om någon skulle de helt, känns ju rätt omöjligt samtidigt. ingen kan ju veta hur jag känner, hur bra jag än försöker förklara.
men ändå problemet som stoppar allting, det är jag själv. och det blir inte bättre. jag orkar inte! 
jag orkar knappt bry mig längre.  men det GÅR INTE ATT INTE BRY SIG!  det är varje dag, varje morgon, hela tiden. varje sekund.

jag är nog världens fegaste, osäkraste och sämsta människan på det mesta. säkert. jag tror de. finns säkert dom som är helt jävla värdelösa på endel grejer och bra på endel. men jag är inte bra på någonting, då menar jag verkligen att jag inte är bra på någonting. och det måste ju va helt värdelöst.

Jag skulle kunna ge dej allting du pekar på men bara när du inte hör vågar jag säga så.

SUG MIN K*K

22:19:09 Jag säger: en grön neger sa till en brun albino att han hade blåa ögon

22:19:44 Fille säger: nu ska vi se, sa blinda sara till döva malin om halta lotta kan gå

HAHAH mamma tycker att jag och filip pratar i låg nivå till varandra.
själv tycker jag att vi är alldeles för roliga!

CHÄÄRANCID RANCID RANCID!!!

sitter och väntar på  att pausen i room service ska ta slut, som den säkert hinner att göra innan jag skrivit klart här.
egentligen väntar jag på att efterlyst ska börja, klockan 9.
men iallafall. imon är det torsdag, blir mys med tjejerna.
min jacka har fortfarande inte kommit. och jag är hur pepp som helst för att åka och se flogging molly, street dogs och time again om två veckor. hoppas på det bästa!!
jag har även jätte ont i armen där jag tog proverna i går.. inte kul är det inte.
vet inte vad jag mer kan skriva för nu skulle jag behöva gå på toa också så antar jag att pausen redan är slut.
snipp snapp snut så va denna lilla information om min dag slut.
det blev inte så mycket, men de har inte hänt så mycket idag. kan iförsäg lägga till att jag och min syster va och fikade med min äldsta kusin idag, 2 och en halv timme satt vi på lennarts. de va trevligt!
och för att chocka alla mina nära och kära, så ska jag informera om att jag hade en randig tröja på mig idag!!!!!
DET ÄR NICE! så kanske att jag lyckas visa mig ute med den igen. men nu måste jag sluta, lyssna på låten och njut!

PÖÖÖÖÖSSSS

fridens liljor.


låg och tänkte hela kvällen igår. på allting, mellan himmel och jord.
jag känner mig så svag.                            men jag ska sluta nu!
jag ska glömma allting, för jag orkar inte lägga ner någon energi.
tänk att bara leva i nuet och går vidare, skit i alla problem och inte hänga upp sig på de.
inte bry sig om någonting. inte längtar efter något. eller tänka på något.
när man väl slutat leta, ja, de kanske är de något kommer till mig. när jag minst anar de.
men de känns hopplöst. jag är hellre lycklig nu, än om 20 år. klart man blir desperat!
jag kanske inte änns lever om 20 år. och klart jag vill tänka tillbaka och tänka på hur bra jag hade det i min tonår.
det här med att skriva, det är jag inge bra på. och ni får säkert en massa konstiga uppfattningar av mig. jag låter så konstig när jag skriver. och då dom som inte känner mig, dom sitter säkert och funderar på hur jag är som person irl. undefär lika konstig som jag uppfattas när jag skriver.

men jag har bestämt mig nu, jag ska lägga ner allting!
då menar jag ALLTING!Men sen även när jag sagt till mig själv att jag ska sluta.
då lyssnar vi på denna mysiga låten med Bobby Darin. och kommer på hur jäkla undebart de vore att bara dansa runt på en äng med någon man tyckte om. och känna att någon tycker om en.

jag lyckas inte vakna efter natten som blev lång

tänk när det äntligen är över.
så trött är jag. jag orkar inte!  ingen ork alls har jag.
varför kan jag bara inte vara som alla andra? eller inte som alla andra.
men jag blir bara så trött på mig själv, på den jag är. och att jag inte är någon annan.
varför ska allt gå så jäkla snett för mig hela tiden. och inte för någon annan.
och nu säger jag inte att alla har det bättre än mig, visst finns det säkert dom som har det värre.
men de kan jag inte föreställa mig nu.
sitter och titta på en tjej, söt, snygg, smal, stora bröst (visserligen silikon) hon har stil! dessutom sjukt snygg pojkvän.
modellbilder, posa. men hon blir snygg. hon gör att, för hon hon vet att andra tycker att hon är snygg, klart inte alla då. men säkert många. och hon tycker det själv. hon är snygg ju! klart hon ska få visa de för alla. och jag tror inte att hon skulle bry sig om någon sa till henne att den tyckte hon va ful. för hon tar ingen skit!
lyssnar på dom som gillar henne istället.   hon tro på sig själv! och det har hon rätt att göra. de är väll ändå de som måste va meningen med livet? att tro på sig själv och leva efter sina drömmar. och kärlek då. men det är en annan femma. men de hör hit. för att hitta kärleken måste man tro på sig själv. tro på att det finns någon som tycker om en. förstå att man duger som man är. och inte gemföra sig med andra. bara vänta på bättre tider och att min dag, den kommer en dag.  glömma alla bekymmer, för imorgon kommer det ändå nya.

jag kan inget annat än att bli avundsjuk.
varför ser jag inte det som andra ser. varför känner jag mig inte bekväm i mig själv. och varför tro jag inte på mig själv.
när det är något som går snett, det kan handlar om vad som helst. bara en liten grej. som blir till en stor grej. och helt plötsligt blir man ledsen av allting. tar åt sig av allt onödigt som någon kan säga till en.
det kan handlar om någon, någon kanske lämnar dig. du tänker att du inte duger, för den personen tycker inte om dig som du är. hur ska då någon annan kunna göra de.
och det kommer ju ingen till dig.. då finns det inget annat svar på frågan. du svarar på den själv och de känns helt uppenbart. att det finns ingen som vill vara med dig!
när någon liten sak i livet, förföljer dig. dag efter dag. mer dom dagarna då du tänker på att, får tider över.
ser inget ljus någonstans. ser inget hopp. ingen framtid. kan inte tänka framåt, inte änns en vecka.
problemen förföljer dig, så länge du inte tar itu med dom. men orken finns inte där! du är förföljd.

Jag vet hur det känns. att ångra chanser som man aldrig tog. man kan visst ångra chanser man tog med. men inte lika mycket som dom man inte tog. man kan då se en framtid av de man aldrig gjorde. de är då man ser posetivt på livet. men negativt på sig själv. att om man bara tog den lilla chansen, då hade allt varit bra nu. och det får en att sänka sig själv rätt mycket.
Och på tal om känslor. något som är underbart. visst är det!
tänk att dela med sig av sina känslor, och prata om allting öppet och ta del av andras. kärlek tillexempel.
men tänk att vara helt känslokall. okej, inte helt off från känslolivet kanske. men tänk att inte kunna berätta för någon att du tycker om personen så mycket så att du spricker! att om den personen dog, så skulle du med dö. att du inte vill leva utan den personen. tänk att du inte kan de! du kan inte få ut att. men du vill inget annat än att säga de.
de kan handlar om att bara gå fram och ge personen en kram. men inte änns de kan du göra. även om det är de du vill mest av allt!

känns som att det ända man kan göra är att anpassa sig. även om det är min största mardröm!
jag vill bli en av dom som jag titta på med stora ögon och bara känner ilskan inom mig och samtidigt bli helt frustrerad och ledsen av att personen är så jäkla vacker, och hur mycket jag önskade jag att jag va den personen!
men jag tror inte att, hur mycket jag än ändra på mig. kommer det inte att bli bättre. visserligen om jag gör de jag verkligen vill. gå min egen väg, skit i andra. och få bekräftat på något jäkla vänster att jag duger som jag är och att de faktiskt finns någon som tycker mig. som gråter över mig, dö för mig!     

om det bara inte handlade om att jag inte trodde på mig själv. då vore väll allt fine. eller..

är du en av dom som gråter när ingen ser på?
tänk att aldrig mer bli liten igen aldrig mer bli fri!

ensam är något som aldrig kommer att försvinna.

Fan va hon är fräsch!Sitter vid mamma och pappas dator. "min" är fortfarande helt fucked up om jag får uttrycka mig så. den bara startas om och om igen. jag blir galen. jag kan ju inte änns sätta över grejer jag vill spara på usb eftersom jag inte får igång den!  :(  lyssnar på denna sjuk underbara låt, från Pernilla Andersson senaste skiva.
egentligen förstår jag fortfarande inte vad jag ser hoss henne och varför jag tycker om henne..

jag kommer aldrig glömma när vi va nere på Malmöfestivalen för 2 sommrar sen, kom ihåg hur mycket jag avskydde henne men ändå tyckte jag om henne där innerst inne. Vi åkte ner för att se på en hyllning till Mikael Wiehe,

Lars Winnerbäck, Thåström, Dregen, Timbuktu och en massa andra skulle vara med och sjunga låtar av honom etc. så kommer jag ihåg när jag stog där, och helt plötsligt såg att vafan de är ju Pernilla som körar!!! då sprang det i hela kroppen på mig. haha. De va just de att jag kände hon hade tatt Dregen från mig...     
Men iallafall, jag gillar den låten!       på radion spelar johnny cash, nån sa fan va hon är fräsch. Nina Persson är min ängel.

Min jacka har även inte kommit ännu. det är jätte tråkigt!

På torsdag blir det antagligen förfest hemma hoss Nikki, mat och mys. sen drar de vidare till Piraten med tjejerna.

OCKSå, idag snackade jag lite med Gabbi. va roligt. hon kanske är sugen på att hänga med mig och Malin på eastpak tour i göteborg då, där hon bor. jag skulle tycka det vore skitkul, både att träffa Gabbi och att se Flogging Molly, Street Dogs, Time Again och skindred (som jag inte har en aning om vilka dom är) men ändå. dom andra banden är ju (Y) kanon!

Du är en fjäril i magen
LOOK! what is this?
jag ser smal ut på den bilden. vill bli igen.


jag orkar ingenting.

varför är jag dum?
varför är jag stum?
varför gör jag fel?
VARFÖR?

Godmorgon.Sitter här och gäspar lite grann, lyssnar på Elvis underbar jullåt. och tänker över hur jäkla mysigt det är med julen. jag gillar inte att det är kallt och att ta på mig vinterkläder. känner mig inte bekväm med vintern på de sättet. men stämningen, just julafton. att få lyssna på julmusik, mörkret ute och att det är varmt inomhus. baka pepparkakor och lussekatter. ååh, va mysigt. Snö gillar jag inte heller, för det är bara jobbigt när den ska försvinna. men snö på julafton tackar jag inte nej till. även om det inte är november än, förens om en vecka kan jag säga ändå att jag längtar tills det är deccember jag fyller år, julafton och så stämningen som är underbarast ju. Dom flesta säger att det inte känns lika speciellt med födelsedag och julafton som det gjorde när man va liten. men det tycker jag det gör. jag älskar när man ska träffas hela släkten på julafton och bara ha mysigt. och så kalle anka då. de är ju tradition att kolla på de. hah, ja jag är en liten svenne som tycker att traditioner är något viktigt och roligt! det är roligt med något speciellt och att man en dag om året gör ungefär likadant som förra året, det är de som är det speciella tycker jag.

Jag är så irreterad på våra stationär dator uppe, som inte fungerar ett jäkla dugg!
nu sitter jag vid mamma och pappas dator för att jag ska egentligen skriva på en saga som ska lämnas in efter lovet. men på tal om stationärdatorn så ja, den har vatt strulig länge. säkert virus. eller jag är säker på de. men nu när jag startar den tar det åratal att änns komma igån och sen nu imorse när jag skulle sätta på den startades den om av sig själv säkert 8 gånger. om och om igen. jag stängde av den för att testa om det gick bättre att starta om den igen. nej icke! ååh, min musik förvinner. mina bilder. mitt liv! :(((((((((

OCH SIST MEN INTE MINST! DE VA UNGEFÄR 2 VECKOR SEN VI SKICKADE EFTER MIN JACKA NU. MEN VAFAN HÅLLER DEN HUS EGENTLIGEN????? DEN KOMMER JU ALDRIG!!

nu ska jag skriva klart min saga, den ska handla om en tomte som tar ner mig i underjorden och visar hur dom har de. sen är december slut och då åker tomtarna till nordpolen igen! hahah, jag har noll fantasi!

PZ!

The new shit


Bara för att Nikki lärt mig hur man lägger upp en video på bloggen här så antar jag att jag ungefär kommer att lägga upp en varje dag. bara för att jag tycker de är kul att spela någon låt som jag gillar och för att folk ska få en uppfattning om vad det är jag gillar.Gatans Lag - Min stad Mitt land
ÄLSKAR LÅTEN! ÄLSKAR DOM!   snygga är dom med. men de får ju ni inte ta del av i denhär videon för de är bara musik.
såg även Gatans Lag på rassle punkrock i sommras. mycket mycket bra (Y)      

the dirty young girls dreamDagens låt. dagens sämsta. och därmed Street Dogs..
Vad jag vill komma med de här är att Street Dogs, Flogging Molly & time again spelar i göteborg den 13 november och just nu vill jag inget merän att åka dit!
det är inte så jäkla dyrt, kom inte ihåg riktigt va de gick på inträdet men nått på 200 va de. och de är ju inte änns dyrt!!!!
men de värsta är att det inte finns någon som vill åka med mig..  de suger!  tänk va mycket kul jag missa bara för att jag inte hittat alla dom människorna som jag kan bli kompis med och har samma musiksmak som mig.
jaja, livet går vidare. men suger hårt ändå!

baaaaah

Hur naturlig är du?


Du har....
( ) Mascara över 100 kr
(x) En plattång
(x) En locktång
( ) Designparfym
( ) Foundation över 200 kr
(X) Ögonfransböjare
( ) Olika borttagningsmedel
( ) Speciell hårbalsam i en sprayflaska
( ) Läppglans över 100 kr
( ) Hårinpackning
( ) Bodybutter
( ) Bodylotion
( ) Parfym över 300 kr

Summa = 3

Du ...
(X) Använder locktång/plattång varje dag
( ) Använder fondation varje dag
( ) Använder mascara varje dag
( ) Använder kajal varje dag
( ) Använder läppglans varje dag
( ) Använder bodybutter varje dag
( ) Använder bodylotion varje dag
( ) Använder ansiktsrengöring varje dag
( ) Använder hårinpackning varje dag
(x) Använder hårspray varje dag
(x) Tränar på gym
( ) Klipper dig varannan/varje månad

Summa = 3

Du har...
(x) Tonat håret
(x) Färgat håret
(X) Hårförlängning
(x) Piercat dig
(X) Tatuerat dig
(x) Tagit hål i öronen

Summa = 6


Totalt: 10

  0-10 Den naturliga naturligaste tjejen
  10-15 Konstgjord behandlad blomma
  15-20 Kanariefågel i nordisk miljö.
   20-25 Du är en fryst jordgubbe. 
  25-30 Barbiedocka. Bara plast.

De känns väll bra, kanske, eller .. njae vet inte. haha, alla håller på att redovisa deras första multimedia uppgift men jag är inte klar och orkar inte göra någonting.. 

fördomar är konstiga!tycker att den reklamen är bra faktiskt! haha. och fördomar är konstiga!

egentligen borde jag göra min uppgift i ARL (arbetsmiljö) för vi har ingen lärare här.
men de går inte bra för mig! jag ska skriva om ett yrke jag tycker verka intressant och ta reda på vad man behöver för utbildning, vad som krävs för att kunna bli att och en massa sånt shit. jag orkar verkligen inte! för de första vet jag inte änns vilket yrke jag ska välja , och så hittar jag ingenting för de är så mycket text . heh, och jag är såååå tröttt.....................


BAAHHH NU SKA JAG FÖRSÖKA IALLAFALL OCH SEN ÄTÄA MAT <3<3<3<3

Macahula Dance

För att börja den här bloggen bra så lyssna!!!!
speciellt du malin körling (: jag rekomenderar verkligen! låten får en på bra humör
http://www.youtube.com/watch?v=et4HGecVF6c  .. så kan ni ju lyssna på låten samtidigt som ni drar er igenom den här dagen i mitt format.

..jo, mina pengar är äntligen insatta på mitt konto igen så nu väntar jag bara på att mamma ska komma hem så att jag kan skicka efter den urtjusiga vackra tröjan med dropkick murphys. men min mamma svarar inte! :s jag har ringt henne tre gånger med en stunds mellanrum. ingen aning om vad hon är, hon borde vara hemma vid den här tiden egentligen. och så svarar hon inte, man bli ju orolig!

hah, va gammal jag låter när jag skriver.

för att förvånar alla läsare så lyssnar jag på håkan hellström nu. kände för något svenskt.
också har jag kommit på att min blogg är väldigt orealistisk. (ett nytt ord jag lärt mig)  men iallafall, jag låter så annorlunda och komplicerad och konstig när jag skriver, jag känner knappt igen mig själv för jag är så olik mig själv som jag skriver och hur jag är om ni förstår. men de va inte de jag skulle säga, de jag menade va att min blogg inte handlar om något speciellt och ibland kan jag skriva sjuhundrans mycket text och ibland blire bara en massa gojs.

imon har även halva denhär "skol"veckan gått och det betyder att det snart är lov. och de betyder malmö, schopping och NOVEMBER! visst är det otroligt. men så är det iallafall!

jag ska inte skriva mera nu, så jag slutar nu!

sunshine highwayälskade, älskade harrington!
är beställd och borde komma någon dag denna veckan.Älskade Dropkick Murphys!  (Hah, dålig fantasi jag har för att komma på nått nytt)
den är snart beställd, så fort jag får mina pengar från hemtex. som visst tog några dagar för att komma in berättade mamma för mig. heh,


YO!

tough match!här ligger jag och sover. bilden är från i våras.Fredagkväll.
vi (malin j, malin k och jag) skulle dra oss in till stan för att festa hemma hoss min systers kompis. vi hann inte va där länge innan vi blev utslängda för att vi inte vatt bjudna.. huh :s men så iallfall så gick allt åt skogen jag fick åka hem med min syster som druckit en aning mycket och den fredagkvällen tog slut snabbare än någonsin.

lördagmorgon.
sitter här vid mammas dator, lyssna på dropkick murphys - fields of athenry som jag älskar så jäkla mycket. blir så glad av att höra den och ja dropkick är ju trots allt dropkick! <3
MEN! i fredags (igår då) va jag och lämmnade tillbaka ett LEOPARD<3 överkasst på hemtex som jag köpt för 374.50 (REA) . lämmnade tillbaka de för att min käre mamma som är så dålig på att hålla hemligheter att hon köpt ett sånt till mig tills jag fyller år. haha de va för roligt när jag kom hem med de. men jo, jag skulle få tillbaka pengarna in på mitt konto igen. och nu så gick jag in på swedbanks hemsida bara för att kolla läget. men tror ni jag har fått några pengar? NEJ! jävla idiot gubbe i kassan. vet inte varför jag inte fått pengarna. men måste tillbaka och visa nävarna och kräva tillbaka min pengar.        okej, kanske inte riktigt. men mina pengar ska jag ha! om han trodde han kunde lura mig så kan han känna sig blåst!

Joo, också igår så hittade jag en underbar dropkick murphys hood som jag vill ha. därför jag gick in på swedbank för jag tänkte överföra pengar till mamma så hon kunde skicka efter den till mig. men mamma tveka på att skicka efter den till mig. hon vill att jag ska vänta tills vi kommer till malmö och kan se om jag hittar någon där... mammor..  blir nog att jag skickar efter den ändå. känner på mig att jag inte kommer hitta någon i malmö och jag gör aldrig de när jag har pengar. sen har dom inga dropkick murphys hood någonstans oftast. aldrig hittat någon.

sist men inte minst så tycker jag alla ska kolla den här videon som mina otroligt musikaliska killar till klasskompisar spelat in, fast den va inte planerad. de bara blev så. och nu finns den på youtube!
http://www.youtube.com/watch?v=0ej4SArzfCc

PZ!                

nu reser jag

Tänk när vi satt och drömde på Terazzas fina fik
om allt vi skulle se en dag
åka jorden runt och uppleva romantik
var det inte så det var
Jag vill tacka dig för allt som du gjort för mig min vän
jag vet nog att du har mig kär
men dagarna som går kommer aldrig mer igen
och jag längtar efter nåt mera än det här
Nu reser jag adjö min vän
det vi skulle sagt och gjort skulle vi gjort för länge sen

Gråt inte över mig det här är allt jag vill, adjö min vän

The chosen fewJAG VILL BÖRJA DANSA SWING!


Jag älskar även Eva Eastwood. hon är underbar.

vill jag bliSNYGG BRUD!
RSS 2.0