"seven deadly sins"Jag hoppas du hittar grejen med denhär bilden!
JO, Social Distortions logga MEN Dave King (sångare i Flogging Molly) och inte mike ness på bilden, alltså betyder nått i stil med att Flogging Molly spelat tillsammans med Social, eller bara att Dave gjort nån duett eller såvidare med Social bandet :) sweet bild. satte mig på funderingar när jag såg den.
På grund av att jag tog mig inte på google och sökte på flogging molly och vips kom den upp, jo de va för att jag är så sjukt pepp på att se just Flogging molly nu! NU! Och dropkick med dessutom, sen vore de ju inte helt jätte tråkigt att se Social med, hade nog betytt mest för mig att se dom.. men hum.
känns skitbra att det bara är 2 veckor och 6 dagar tills jag ser Dropkick, helt jäkla ofattbart underbart! :D Men jag vill också se Flogging molly så sjukt gärna så de får bli att jag försöker ta mig ner till malmö den 21 augusti med. man får ju fasen passa på när BRA band kommer hit för någon gåns skull. händer ju inte allt för ofta. även om rassle, ja, som sagt är jag sjukt pepp på att dra mig på en konsert/festival överhuvudtaget nu.
måste va bland de bästa man kan göra, stå och hoppa galen framför en scen som en jäkla groupie och skriker efter nån i bandet och gråter och sjunger och ja, gud va bra det är. shit va fjantig man känner sig, som en tio åring som är kär i vilken kändis snubbe som helst.
på tal om kändisar, de är ett mysterium. en helt vanlig människa som fått lite uppmärksamhet pga av att den gjort något bra, eller dåligt. som får folk att får upp ögonen för en. rätt otroligt, lite små töntigt, men sjukt häftigt ändå.
tänk att ha en massa fans efter sig som tycker om en för att jag gjort eller gör något bra, eller de kan ju va bara att man är snygg eller vad som helst. herregud vilken patetisk värld vi lever i egentligen ;P men ah, de är väll bättre än om allt vore svartvitt och jesus va den som betydde mest för oss och gud va den jag vände mig till när jag fått fel grädde på moset.

Tänk om man skulle levt i en fantasi värld. va lätt allt hade vatt. man kunde köpa lycka, och hat fanns inte.

that's what i am

sick and tired of what to say
no one listens anyway
sing, that's all you can
ramblin' years of lousy luck
you miss the smell of burnin' turf
dream, that's all you can

just doin' the best i can

Float


I WANT MONEY; I WANT EVERYTHING! nästan.
blir galen,.
jag måste ner till malmöfestivalen den 21 augusti när flogging molly spelar! 
 några problem bara.. skolan börjar den 20onde och 19 befinner jag mig i malmö för att se dropkick. surt att dom itne spelar samma dag eller iallfall innan skolan börjat. sen den 22e drar jag till rassle. herregud. så mycket på en gång plus att jag är urpank. eller jag har pengar, men om jag ska ränka till vad jag ska ha allt till så är dom redan slut.
malmöfestivalen = tåg tur&retur ca 200kr. och om jag då skulle ner på torsdagen med är de 400 kronor, sedan rassle som jag räknat 500 kronor till, för där vill jag köpa skivor. sen för augustibidraget måste jag har minst 300 till wämörocken, och så sätta undan 500 till tatuering.
nu hoppar jag dehär med Emmaboda, betyder gatans lag och perkele.. tråkigt som fasen. men de känns som så jäkla mycket kommer på en gång nu. jag blir helt pantad i kolan!
men ska se att allt fixar sig. om jag bara prioriterar rätt så faller nog allt på plats.

Dessutom vore de inte fel med flogging mollys nya skiva. men de har jag inte heller råd med..

men där har vi poängen : MINA PENGAR RÄCKER INTE TILL ATT LEVA!
slutsats: alltså behöver jag ett jobb....

de börjar dra sig mot skolan, nu är jag rätt pepp faktiskt. även om jag knappt känner en kotte och är skitnervös att jag inte ska få några vänner och inte passa in och allt va det är.

nått positivt är iallafall att jag är himla nöjd med min myspace profil . HAHA. men känner att när man tryckt in på mig och musiken dra igång, hela profilen hänger ihop och ger ett sånt fint intryck på min profil. på nått vis ;)
Nu sitter jag och rensar datan, märkt att msn och internet stängts ner och vatt helt segt och cp senaste dagarna. sen komemr de upp sånnahär varning - låg minne blablabla..  så nu tog jag mig i kragen och ska radera så mycket som jag känner att jag itne vill behålla.. ehe, kan bli svårt. jäkla dotorer nu för tiden som inte har någon plats på sig.


♣  / Emma

What the hell is this world about?

A big black hole in my head. can't remember a thing.
can't tell you face to face.
you can't describe the pain. i feel.

this world is not for me.(med inspiration av my friendly neighboor)

med tiden måste jag lära mig att acceptera sanningen
Om jag bara vore såhär vacker

dirty glassTycker det är på tiden att jag gaddar mig igen!

så nu jäklar blire att leva ekonimiskt och save money to the new me! :D

*Stephanie Dougherty - vilken stjärna! 
hennes röst deffenitivt! vore inte fel att ha.
och stilen. my god.

helt fascinerad av vad duktig hon är när hon gör "the dirty glass" så nedrans bra!
http://www.youtube.com/watch?v=Pcx6W4se4DM&feature=related
Sören the man


-Bandar du det här eller?
-Ja
-Men det är ju åsiktsregistrering, det e ju förbjudet i sverige vet du inte det?
-Mm men vad säger du om det här då; Jag svär trohet mot Adolf Hitler, Odödlig ledare över vår ras och det system han står för, Heil Hitler!
-Göru? *Råflinar* Amen kolla inte på mig det var ju du som sa det.

Skalla sparkadet är en solig dag och inget tar emot, man sätter sig och knäpper upp en öl. då får jag se en jävla idiot och hela dagen är förstörd. han sitter i en bil med sitt falska jävla smile och raggar på en bimbo med stora bröst..

som om inte detta vore nog så kommer det fram en sketen snut "du det vore nog bäst om du tog o drog, så där kan du inte sitta och se ut, du är en skam för våran park så som horor, pest och knark. ditt jävla nasse svin stick här ifrån!


det börjar dugga mot mitt korta hår, jag svär och höjer näven emot skyn då kommer det ett par med labrador och det vänder sig i magen och jag spyr! jag tycker så nasister, snutar och brats men svenssons är dom jag hatar mest ja hela vårat samhälle är byggt för deras skull jag hatar dom och deras jävla hund!

still in my soul

Du värdelösa Patetiska fanskap!

Bastards United


Ändrade planer-  Det blir inget Emmaboda.
tråkigt som fasen egentligen, hade vatt skitkul. även om jag gillar 2 av alla band som ska dit. Men jag har inte råd, känner mig helt patetisk. Men skolan börjar snart och de är för detta barnbidraget jag måste ta och förnya garderoben lite plus ett par nya skor. Herregud va sommarlovet gått snabbt och det är bara 4 och en halv vecka ungefär till skolan drar igång.
Jag har även bestämt att jag ska spara minst 100 kronor varje månad från studiebidraget så jag har pengar till både tatuering och när de händer något kul. som tex en festival.
Också så kommer en liten del av augustibidraget att går till Wämörocken, och för er som inte vet är det en endagsfestival i Wämöparken i Karlskrona den 20 september. dit kommer blandannat Exploited, ja du läste rätt! EXPLOITED KOMMER TILL LILLA KARLSKRONA; AV ALLA STÄLLEN I HELA SVERIGE! DE MÅ JAG SÄGA TUFFT. Men också så kommer Sinner Since Birth, dom har dock inte så långt att åka, från karlskrona city och ungefär 5 hållplatser ut till Wämöparken. Och de ska bli jäkligt kul att se, då också andra gången jag ser dom. för ungefär 4 veckor innan kommer jag att se dom på Rasslepunkrock festivalen i Emmboda :D HELL YEAH! 
..och så kommer Katastrof, ett punk band från stockholm som är väldigt bra enligt min åsikt. och Totally 13, ett till karlskrona band.  Och mer kan du läsa på www.carlskronacruisingclub.se/ 


♣  Emma

Walk amayvisst är de otroligt att i ett så bra band som Dropkick så har de samlats 3 (och ibland 4)
snyggingar i ett och samma band! :)Nu är det 3 veckor tills jag åker till grekland, himla skönt ska de bli. Och dessutom är de bara lite merän 3 veckor och 5 dagar tills de bär av på Malmöfestivalen och se Dropkick, tro som fan att jag längtar! :D de är också dagen innan skolan som börar den 20 augusti. hur läskigt som helst ska de bli att börja gymnasiet, men ändå både en brefrielse och kul som fasen.  Men de tar vi när vi kommit dit.

Nu äre såhär att Emma ville ha med mig på Emmaboda Festivalen så dit ska jag om 2 veckor! :O
jag som är den fattigaste människan på denna jorden, nästan. och dessutom är det bara 2 band på Emmaboda jag vill se, de vill säga Gatans Lag och Perkele. att hon lyckades få med mig va inte jag helt övertygad om själv, men hon hotade mig med att betala hela min biljett, vilken snäll människa! dessutom sa hon att ingen skulle göra något sånt för henne så dår kände jag mig lite speciell. höhöh. men ja, de blir väll bra ändå och kul som fasen hoppas jag att vi får :D så nu är jag hur pepp som helst på Emmaboda! :D

Det är alltså bara 3 veckor och 6 dagar tills vi börjar skolan. helt jäkla amazing! shiit va sommaren gått snabbt och vad mycket jag ska hinna med innan den tar slut. känner hur stressen kommer inom mig. 

Egentligen skulle jag bara säga att jag skulle till Emmaboda Festivalen och inget mer, så de får räcka här. 
Tack och Hej leverpastej.

jag gillar förmodligen inte dig heller

 


Today I testade lite olika kläder jag hade liggande i garderoben.
blandannat denhär tjusiga rödvit rutiga klänningen som jag köpte i en tattig affär i Stockholm sommaren 07.
And a blue kort tubtopp/korsett model blablabla.(som du ser på andra bilden x)  på HM i göteborg också förra sommaren. den är jäkligt snygg faktiskt, tycker jag. borde börja använda den igen. även om bilden blev rätt kass, jag ser en aning icke bra ut på den. men that's life.

men herregud ja. jag märker att jag börjat lägga till lite engelska ord i mina meningar och sms etc. 
kanske inte överdrivet mycket nu. men jag stör mig på att faktiskt. de låter rätt lökigt om man får säga så.

snipp snapp snut så va denna modevisningen slut x)

den här gången
la la (kan inte ta mer)
La, la la (galna nätter)
(galna nätter)
(aaaah! galna nätter)
(galna nätter)

my wayFina pojkar fiser inte och vågar inte släppa loss, fina pojkar är ingenting för oss!

The Worst Day Since Yesterday

Steg 1
Namn: 
Emma
Födelsedatum: 3 december 
Ögonfärg: brun
Hårfärg: svart
Längd: 165
Vänster/högerhänt: vänster
Stjärntecken: skytt
Kär: nej :(


STEG 2
Skor som du bar idag:
leopard ballerina
Dina svagheter: mig själv
Rädsla: höjd, katter
Målsättning: Göra det som känns bäst i livet


STEG 3
Första tanken när du vaknade:
hur mycket är klockan ?
Sista tanken innan du somnade: beroende på humör


STEG 4
Pepsi eller CocaCola:
cola
Mcdonalds eller Burger King: mc donalds
Adidas elelr Nike: Adidas
Choklad eller vanilj: choklad


STEG 5
Svär du:
bara fan och jäkla
Sjunger du: för mig själv
Ducshar du varje dag: oftast
Gillar du skolan: inte gjort hittills men de kanske kan ändras
Tror du på dig själv: inte nej
Kommer du överens med din mamma: Oftast
Kommer du överens med din pappa: Oftast


STEG 6
Har du under den senaste månaden
Haft sex:
Nej
Drucikt alkohol: ja
Rökt: nej
Shoppat: ja
Bakat: ja
Stulit något: Nej 


STEG 7
Däckat eller varit jättefull:
nej
Blivit kallad hora: vetinte
Blivit nerslagen: nee


STEG 8
I framtiden
Namn på barn:
Berty
Hur vill du dö: bekvämt
Vad vill du bli när du blir gammal: ska inte bli gammal


STEG 9
Antal människor du skulle ge ditt liv för:
familjen
Antal piercings: septum, uttöjda öron om de räknas
Antal taturingar: 58932943, önskar jag att jag kunde säga. men 2.
Hur många gånger har du varit med i tidningen: vetinte, har hänt.
Antal saker jag ångrar: endel, gör inget skit jag inte vill


STEG 10
Vad ska du göra i sommar: musiksommar
Vad ska du göra i vinter: Frysa, fylla år
När tar du studenten: 3 år ungefär
Vad gör du efter gymnasiet: kul grejer!
Ska du bo i Sverige när du börjar jobba: jaa, men inte här
Vad händer i helgen: inte mycket
Vad vill du göra just nu: äta mat


STEG 11
Vill du ha pojkvän:
  ja
Vad tittar du på först hos killar: stilen/ helheten
Vad är sexigast hos en kille: beror på från person till person
Vilka av dina kompisar kommer hitta kille först: de är frågan
Vem är den perversaste person du känner: säger jag inte här .__.
Hur gammal är din yngsta kusin: 1 kanske
Nämn något du är stolt över hos dina föräldrar: dom är inte som alla andra jävla tråkiga..
Bästa sommaren i ditt liv: Får hoppas på denna

State Of Massachusetts


Idag har jag gått säkert 7 km. skulle ner till ån och ta ett dopp, man steker ju som fasen här hemma i solen idag ju. vi gick rätt sakta jag och min syster så de tog väll 35-40 minuter ungefär att bara ta oss dit. och sen på hemvägen tänkte jag, varför inte ta en genväg ;) så vi gick igenom skogen därifrån vi kom och sen kom vi helt plötsligt till en stor tomt med ett gult hus. de va 2 små flickor där jag frågade vart man kunde hitta ut till vägen igen. så sa hon ditåt till stora, och där den lilla. så frågade jag, kommer man ut vid kyrkan där då. ja precis sa den ena flickan och syster traskade på. kom ju inte alls ut vid kyrkan, men ah. kyrkan låg ju på den vägen. ungefär 2 km upp kanske. vi hamnade ändå ute på väg till sibbamåla. gud, va trötta och svettiga vi va ! AJa. de va ju bara att tralla på hemåt på motorvägen där. en och en halv timme tror jag vi va ute och gick totalt. höhö. men ser de som en härlig motionsrunda med lite blåsor mellan tårna av alla ställen. alltid ska jag och mina fötter vara osams.. 

Idag kom också min skiva med Civil Olydnad, Europas Undergång . superbra!  ( www.myspace.com/civilolydnad ) härligt att göra reklam såhär också. då blir dom nog glada ;) men när jag väl håller på, så varför inte bli vän med mig på myspace?JA! fast då kanske du tänker, orkar myspace. ja, orka myspace! kul som fan. tycker jag då. kan dela lite meningar med bra band om du har något att säga/tycka till om. lyssna och upptäcka bra musik. och de vill man ju inte missa. och hitta en massa snygga folk att bara kolla runt. ja, säg till alla dina vänner också att skaffa de så ni kan ta del av de roliga tillsammans! :) så passa på, idag. gör en myspace för fasen! :D sen blir du vän med mig! www.myspace.com/Emmaofoi  jag ska även se Civil olydnad på rassle i augusti! yeha.......grattis alla ni som kommit in på erat första val. hoppas ni får det kul med de ni vill och valt. lycka till med framtiden och familjen och huset och bilen och allt de där. häng skolan,häng gud, typ.

see yaa on myspace i hope!Du må va en skönhet

RSS 2.0