kort å gott

Nu är det bara en dag till tills min baby kommer hem, och jag längtar efter honom! .. det har inte gått att smsa, eller han har iallafall inte fått mina sms, och det känns lite jobbigt. jag trodde faktsikt jag skulle sakna honom mer än vad jag gör, fast jag saknar honom väldigt mycket!! men jag har haft grejer att göra helt tiden, så det är inte så att jag bara gått hemma och väntat.  men inatt när jag sov, eller rättare sagt, jag var halvvaken och lyfte min arm för tänkte lägga den om tobbe. men då rycktes jag till av att jag slog handen i väggen, och hur kunde jag inbilla mig att han låg där? jag skämdes nästan lite när jag kom på att.. men han borde bli glad. tycker inte om att sova utan honom.

var på mamma mia musikal i torsdags, min brors klass hade gjort en. och den var riktigt bra! förvånade mig faktiskt. träffade även malin miss von chill där, mycket trevlig. och snygg har hon blivit den där! :)

ikväll blir det mys hemma bara med familjen, köpte cry baby idag, som jag velat se såå länge! och imon börjar höstlovet. underbart. jag behöver verkligen det! riktigt skönt. dock tandläkaren och optikern inbokat.. typiskt nu när det är lov. och till helgen blir det la halloween fest? Cheers.

ruckel

    
   

som att dansa på rosor, och komma ihåg taggarna..

Imon har jag och babe 11 månader. men dom får firas ensam. Babe befinner sig just nu i Dublin och kommer inte hem förens på söndag..

Jag tänkte dra och träna imon, ta detta på allvar nu och försöka göra det 2 gånger i veckan minst! jag behöver det. både för kropp och själ.

2 skoldagar kvar, eller 4 lektioner med andra ord. inte mycket. innan höstlov och sen när vi kommer tillbaka till skol host * skiten* är det november. jisses vad tiden går! babe och jag har 1 år, jag fyller snart år och halva 2an har nästan gått.

detta är inte min dag.
jag skulle ta bussen från babe, då jag skulle låna hans buss som han råkat ta med sig i morse till dublin för att han var så stressad! .. jag hade inga pengar ute, och kunde därmed inte ta mig till skolan! tabbe. tänkte jag sätter mig i babes soffa och försöker hitta något bra på tv och väntar på att hans käre mor skulle komma hem, efter 10 minuters försök att sätta på tvn gav jag upp, ringde mamma och förklarade att jag inte kan ta mig till skolan men hoppades på att babes mamma skulle vilja skjutsa in mig till tågstationen där jag sedan kan betala med kort osv ta mig till skolan! det ville hon. och om det inte vore för att hon är så trevlig och vi pratar så mycket så hade vi kanske kört 5-10 minuter tidigare och jag hunnit med tåget, men nu var det inte så. vi var liite sena, jag stressade på stationen men det värsta som kan hända, biljettautomaten fungerar inte, nej DEN FUNGERAR INTE! tåger kör ifrån mig... kul. vad ska jag nu göra? och nu kommer jag försent till skolan ändå. det är nog inte meningen jag ska dit idag.. gick runt på stationen funderade på om jag skulle ta nästa buss som tar längre tid än tåget eller vänta en timme och hinna till skolan snabbare än vad jag hade gjort om jag tog bussen. jag tog iallafall tåget efter en timmes väntan och var i skolan halv 2 denna dag. så fram till skolan kom jag, men om det var tur eller otur det vet jag inte?

tragiskt



vill bli så smal igen... och få på mig mina favorit jeans och denna otroligt fina toppen <3 ....

Broken Bodies and a broken heart

muffinsdags

jobbig helg.. men men snart dra jag in till ungdomsmottagningen! och skolan.

Najje har ritat min muffins i 2 olika exemplar, fyfan vad duktig hon är ! :D
 

sjukt snygga! jag funderar på den feta texten, alltså inte skrivstil. gillar den texten mera, fast den andra är sötare på något vis. och tror jag vill ha den där lilla skuggan under muffinsen med! och körsbäret är ju gudomligt, åh den har hon gjort bra! ..visserligen har hon gjort allt bra. men gosh, åhhhhå fint! och rosa färg på muffinsen skare va, DE Ä NICE!!!!!!

snörusk och jobbsökande

Det snöade ute idag, och svinkallt så det finns inte! alltså måste betyda att vintern är påväg... påväg ja, men det mest frustrerande är att det snöar redan i oktober!!! och är kallare än någonsin,....... Jag tror inte på det där skitet om växthuseffekten! isåfall borde det inte snöat redan i oktober och det borde varit varmare i sommras... det där är bara bullshit!

Jag lämnade in CV på hemtex, dom var mycket trevliga och frågade när jag kunde osv.. verkade som dom behövde lite senare så det känns perfekt, blev väldigt pepp på det nu!!  och gav ett till kusinen som skulle ge till sin chef på restaurang då, spännande detta. Var även på HM men ska fixa grej på internet osv, dom tog inte emot CV direkt i affären.. funderar även på att lämna in på privat dagiset som är nyöppnat här i hässlegården.. jag gillar ju barn, det vore för mysigt. men mest av allt hoppas jag på Hemtex nu! ... :) framåt jul och mys...

Ikväll bär det nog av till gymmet för att träna, där jag iförsig tränar kondition mest och sen något mer vad jag känner för att. lovat mig själv att komma igång nu, så det ska bli kul. blir stressad av allt bara och att det ska hända så mycket.

kommer inte med så mycket intressant nu för tiden. men men vad mer ska jag säga, att jag är jätte tatueringsugen? nää,, det vet ni vä l redan... CIAO:

CV dags.

känner mig duktig. skrivit ett helt okej CV som jag imon tänkte lämna in på en massa olika ställen, restauranger som affärer.. :) behöver pengar, och skulle vara kul att spara så jag kan flytta hemifrån någongång och tatuera mig när jag fyller 18. jag är rätt så pepp på det nu! :D men förstår inte hur man ska hinna med allt, pojkvän, träna, jobb och fritid, plugg om det är så.. det är så mycket. längtar tills skolan är över så jag bara kan jobba och tjäna pengar (Fast helst inte jobba alls..) men men.

känns lite jobbigt bara att komma dit och fråga typ : hej jag skulle vilja lämna in ett CV och kolla om ni hade något extra jobb.. eller vad ska man säga egentligen ;O usch läskigt. det är det värsta, vad dom ska få för intryck av mig osv.. det återstår och ser . läskigt!

ehoooo



tråkig fotolektion.. och jag väntar på tobbe.
jag har ont i huvudet och är dötrött. skönt med sovmorgon imorgon.

tobbe är bäst <3-. jag är en hest

blablabla

som sagt är jag tatuering sugen så det finns inte!

jag vill skriva dropkick murphys någon stans, och ha social distortion skelettet.. åh varför vill jag så mycket, det är skit :( blir bara ledsen. och jag fryser så, om mina fingrar så det är lite svårt att skriva.. det är iskallt ute. och det är bara oktober?

snacka med najje nu på msn, skicka bilder på daimanterna och muffinsen. och hon har tid! hon vill :D jag är så pepp så det är sjukt detta är det enda som finns i mitt huvud nu. Wooooh :D

livslust pulserande smärta


jag är sjukt tatueringssugen. det är sjukt som sagt, sjukt! jag vill fylla 18 nu så jag kan gå till en mycket bra tatuera som göra något mycket vackert på mina armar. ååhå.. längtar ihjäl mig.
jag har förresten bokat tid, ja nu någon dag i veckan var det. ska göra ett ankare på foten, på vänster foten, likadan som jag har på högerfoten, fast med dad (pappa) istället för mom. det blir nice! men jag vill så mycket mer.. jag vill att folk ska se mig! som den jag vill vara.

när Najje har tid, då ska hon tatuera mig, och jag ser sååå framemot att, längtar och helt sjukt såhär mycket har jag nog aldrig längtat, inte änns när jag var utan en enda, då visste jag inte känslan, hur det var eller något. men nu när jag gjort så mycket som 4 (inte mycket) vill har mer och mer och mer.. och det ska jag! när åldern tillåter mig.

dessa vill jag ha. Najje får äran att göra dom, om hon vill... jag hoppas hon vill.
då kanske jag har dom redan innan detta årtalet är slut.

 

sno gärna inte mina ideér. kom med egna, det är det roliga. och det som gör att personligt. puss.

fotouppgift 2

borde egentligen lämnat in bilder och redovisat idag, men jag var ledig och vad med mamma på jobbet, men det är en annan femma! nu sitter jag här fundersam och trött på att jag inte kan ta några bilder, är ingen bra fotograf alls.. och undra egentligen varför jag valt foto?! hm.. men men.
dessutom gillar jag det jag gillar, och äveno m jag kanske tycker att en bild var perfekt tycker kanske inte min lärare det, så sjävklart anpassar jag mig liten efter honom.. dumt kanske. 


 
   
förvrängdspegling? bestämd antar jag.. har inga fler.
     
grodperspektiv! bestämt.
     
vilken av dom här, gyllenesnittet?
    
porträtt, bestämt!
          

vilken av domhär 3, kaotisk?

                   
vilken av dom här 2, grafisk komposition?

   
fågelperspektiv? får inga bra haha denna är ful.. men får nog bli den för nu orkar jag inte mer :D
               

kom gärna med något tyckande!!!!!!

händig

 


sydde mig en tjusig leopard mössa (basker) fast ser klart bättre ut
i verklgheten och här har jag bara satt den på huvvet.
jag kan om jag vill.

ett miljöombyte

satt barnvakt igår med lite hjälp av tobbe, var Ida vi passade. en liten bebis på 2 månader, med andra ord inte jobbigt alls, på något sätt bara underbart och otroligt mysigt. jag älskar små barn, gosiga ungar som somnar i min famn och få en att känna sig omtyckt!
jag skulle vilja ha en egen bebis.. verkligen.

det är i stort sett det enda jag ser framemot, vad jag kommer på nu. och en egen lägenhet. har redan dratt detta en eller två gången innan men det är samma sak idag. jag behöver ett miljöombyte, är så trött på skolan.. ångest, räknar timmar och är rädd för att inte får några pengar (fast så mycket har jag inte varit borta) och känner att jag inte hade brytt mig om det vore så, för det är inget jag kan göra åt. jag är så trött på skolan, förstår inte änns hur jag orkar gå dit.. varje morgon vill jag bara somna om, och det hade jag likagärna kunnat göra det, så varför gör jag det inte?  jag önskar nog att det inte var så.. och därför kämpar jag. försöker. ta mig upp varje morgon och ser framemot dagen! men alla dagar ser likadana ut, undrar när det ska vända, om det någonsin vänder? vad tror jag. jag är rätt stark ändå måste jag erkänna när jag skriver detta och tänker. så hade jag likagärna kunnat stänga in mig, inte stiga upp och bara ligga kva, ruttna bort och bry mig absolut ingenting. för antagligen bryr jag mig lite iallafall eftersom jag stiger upp.

ett miljöombyte, det behöver jag
RSS 2.0