famous for nothing


Måndag och det är
12 dagar tills tivolirock
37 dagar tills kreta
50 dagar tills jag får se Dropkick
51 dagar tills skolan börjar
53 dagar tills Rassle
Idag har jag vatt på stan och fördrivt tiden med en kär god vän till mig. vi kallar henne miss von chill.
jag hade tänkt att spara dom få pengarna jag hade. men pengar till buss behöver man alltid. men icke. uttaget funkade inte och jag förstog att jag inte hade tillräckligt med pengar till ett buss kort. så jag får alltså sluta åka buss nu i sommar och börja cykla till stan och va de nu är jag ska istället.. snälla nån. de kommer ju inte funka.
men iaf så tog jag ut 200 kronor, och gick och köpte mig 2 par skor, typ pumps, lite rockabilly stil med öppen tå. ett par röda och ett par svarta. 79 kronor styck. inte så farligt. och skor ville jag ju ha. supernöjd! sedan så drog vi oss ner på second hand butikerna vi har i stan, hittade lite tyg för 19 kronor, vitt och rosa rutigt som jag tänkte sy mig en hög midja kjol av. and so, . jag hittade också en plånbok för 10 kronor, en röd en. tjusig. och så en grå väska. ja, mer kan jag inte förklara för att de inte ska låta helt crazy. men den va grå. och 20 kronor kostade den.
vilka fynd jag gjort idag !
även om de kanske vore lite onödigt. inte så att jag behöver att direkt.
Men Miss von chill, hon har alltid mycket pengar och hittar massa roliga grejer.
men okej, jag borde väll skaffa mig ett jobb. men de är fasen inte kul !

åhyeah. flogging molly är bokade till Malmöfestivalen! :D vet dock inte när dom ska spela ännu.. hoppas inte de blir i helgen. jag återkommer med mer när jag vet !hehe.

Sedan så har jag gjort ett fynd till på myspace precis, europas undergång med civil olydnad. jäkla bra skiva! 60 kronor för skivan + frakt. hur billigt som helst ju. så de får jag antagligen om 2 dagar :D:D
 
nu ska jag ut på promenad med mamma och pappa.
tjofadderej!

The Last Letter Home

Äntligen så kan jag få ta igen den oförglömmliga grejen som förstörde mitt liv och pågick i mars.
biljetterna till Dropkick murphys tog slut innan den tids optimistiska lilla jag hann köpa några.
vilken jäkla ångest och sorg i mig.
Sen blev jag så glad för att dom skullle komma till Malmöfestivalen, helt inställd på att dom skulle spela på en fredag den 22 augusti eller lördag 23 augusti pga vilka dom är (DROPKICK MURPHYS, ETT AV VÄRLDENS JÄVLA BÄSTA BAND!) ah. inte tänkte väll jag att dom skulle vilja spela på en veckodag. och just dom 2 dagarna så va de så att Rassle Punkrock festival skulle tillbringas i emmaboda. en jääääkla massa bra band. väldigt många. och de hade jag inte gått med på att missa. fast de förstås. vad tänkte jag. dropkick, där hade jag ju chansen. men äsch, skitsamma. nu är de iallafall så, som tur väl är. att Dropkick Murphys ska spela på Malmöfestivalen Tisdagen den 19 Augusti, allstå kan jag se både dom och inte ha ångest över att jag missar dom!  Så alltså! jag ska se Dropkick Murphys! :))

detta är ett hallelulja moment!

<3 

peace, love and understanding!

in och läs så att du lär dig något din okunnniga fördomsfulla fan!
www.stahl.nu/elkarlsson/start.htmDe brukar oftast bara vara undernärda töntpopare som vill vara lite extra "alternativa"
för att få högre status bland de andra indiepoparna.


Anledningen att jag kallar mig SHARP har inte någonting med att jag vill visa svenssons att " skins inte är nazister och vi är jättegulliga och lyssnar på "negermusik" tjofadderittan..." utan för att ta avstånd från naziliberalismen som vuxit fram de senaste åren bland många skins, det har nog mycket att göra med "anti-pk" attityden som många lagt sig till med...

Har du något största ögonblick eller något speciellt tillfälle då du tänkt nåt i stil med "Fan vad jag älskar den här kulturen"?

Jo det är många gånger man har tänkt så bl. a när jag såg Cock Sparrer för tre år sedan, men även gånger när anabola snubbar kommit fram och muckat på krogen men sen backat för att de fattat att man var skinhead och bett om ursäkt fastän de skulle ha kunnat göra slarvsylta av en hur lätt som helst...

Jag trodde ju att alla skinheads var nazister, men så är det inte alltså?

Grattis! Du har vunnit en promenad!I know, everybody want my dr martens boots!de blev inte dom skorna som de skulle. men jag köpte dom här "tjejkängorna" nu för att jag ville helst ha dom vinröda andra. så för att jag inte skulle ha två par likadana så köpte jag domhär nu. och sen köper jag dom vinröda när dom kommit in i min storlek. smart va! ;)Hej, jag blir gul på alla bilder.
och kolla min fina nya tröja.
och mitt fina hål i örat. hejdå!

West Coast Riot

hur jäkla bra dag som helst! blev grymt imponerad både av Flogging Molly och Sista sekunden. kunde inte bli bättre än så.
fast de förstås, no fun att all va oxå rätt okej, och tysta mari. bad religion va med bra. nofx oxå. ja vafan. DLK missade vi tyvär :( men dom får jag se om 2 veckor. :D och sen hörde jag att dom inte spelade bra ändå, så de hoppas jag på för att de skulle vara skit att missa något bra. splitside missade jag med, men de vet jag inte varför jag gjorde.. lagwagon nej, dom va inte dåliga. men dom va inte bra heller. bara helt okej. men jag orkade inte ta bilder på alla banden!
dessutom så tog jag inte med mig min kamera, för att dom fick man inte ta med sig in.. men sedan så va de hur jäkla mycket folk som helst som hade kamera. då blir man sur. så jag fick ta kort med min mobilkamera istället som inte hade något batteri.
jaja, bilder är inte de viktigaste. även om de är jäkligt kul att kolla och minnas. 
nu kände jag att denna texten blev hel konstig, så jag ska sluta nu!
men detta är något jag sent kommer att glömma. och alla ni som inte va där. ni missade fasen något! :D
Flogging Molly

de bästa jag nånsin sett!
publiken dansade folkdans, moshade och sjöng och ja, allt bra vafan man kan göra. jag drog även fram min okända talang när de gäller dans. aldrig dansat så mycket! värre än värsta träningspasset.
 
Hallelulja, flogging molly ska jag fasen se igen!Flogging Molly - i like it !Sista Sekunden

skitbra verkligen!
sedan sa sångaren nått så bra som jag är tvungen att skriva ner.

".. alla ni kängband där ute, snälla, sluta skriv om krig! jag tycker faktiskt det är en förnedring mot alla dom som vatt med om att. skriv om tuggummi eller något sånt som ni har en jävla åsikt om istället!"

Sista Sekunden


..han hade tät skäggväxt
Sista Sekunden

söta shorts hade han med.
Tiger Army

jag kan inte säga så mycket, men dom va helt underbara. vilket sound <3
Moderat Likvidation

när dom drog igång med "nitad" & "tio timmar" så kunde man inte merän att tycka om.
jävla bra, och vilken publik dom har!
Moderat Likvidation.___.

YES
imon är de west coast riot
jag har tillräckligt mycket pengar för ett par kängor nu
på fredag köper jag kängor
jag är så svarthårig man kan bli
ena mitt öra är äntligen snyggt och 18mm


NO
de finns bara svarta kängor inne i min storlek
jag hittar inget leopard linne nånstans
de gör ont som fasen att töja örat
jag har stooora skoskavsblåsor på mina hälar
det är hela 8 veckor kvar tills gymnasiet börja
när jag köpt kängorna har jag inte mycket pengar kva...Egentilgen skulle jag kunna komma på hur jäkla mycket som helst att sätta på NO-listan. men de är väll de här som är viktigaste för tillfället.

Hey you, don't watch that Watch this!

Well listen buster
You better start to move your feet
To the rockinest, rock-steady beat

 

fan va deprimerad man blir av allt skit.
jag får ångest när jag tänker på ungefär, allting. ångest över framtiden. va ska de bli av mig ? osv.
visst vore de skitkul att jobba med musik. eller med tv. men varför skulle just jag blir en av dom? nae.
ångest över stilen, de är nog de värsta. folk ser mig på ett vis, och tror jag är en sån person. men egentligen vill jag inte framstå som en sån person och ser ut på ett annat vis. ush. kläder hittar jag aldrig någonstans och tråkigt är själklart de. jag lyckas inte. känner mig som en wannabe. folk ser ner på mig för att dom tycker att jag är en jäkla kopia som fösröker vara någon jag inte är.  ÅÅHH!

På tal om annat.
imorgon dra mamma, jag och syster till göteborg för att gå på West coast riot , där bland annat. Flogging Molly, Moderat likvidation, Nofx, De lyckliga kompisarna och Tiger army spelar. Finns de något bättre än festivaler med bra band? kanske. men knappast! fast klart kunde de ju kommit dit flera bra band, men vi ska va glad med att de är lite bra band iallafall. de betyder ju bara att man får dra sig på mer ställen istället, både bra och dåligt. men jaja, och så vidare på fredag blir de schopping, blandannat ett mycket tjusigt läppstift på shock (blodrött typ), och sedan ett par svarta dr martens :D de gillar vi! mer om dom 2 dagarna är lite svårt att kläcka ur sig redan, för de har inte hänt ännu. och livet är fullt med överaskningar osv . så de får jag ta och berätta om när vi kommit hem.

Ena mitt öra är 18mm nu, de är klart. förtillfället, eller jag vet inte. får se vad som händer längre fram. men nu får jag stanna såhär ett tag. så att jag inte ångrar mig osv. förståndigt, eller hur!? . jomen, ja. de får bli så nu :F. de andra örat håller jag på att töja till 18 de oxå, fasen va de suger. ont som fasen. blir helt svullen i halsen och öronsnibben blir helt varm och de dunkar. ush ja. ska man va fin så får man lida pin, som min mormor brukar säga xD.


plus i kanten Eva Eastwood, hon är helt underbar!

I'm lost

I used to be happy before
now everything is just a big bore

jag mot alla jag mot allt

  
 

fuck you.


stoppaFRAlagen.nu!

Nätverket Stoppa FRA-lagen

Den 18 juni 2008 införde Sveriges riksdag allmän avlyssning av alla svenska medborgare. Försvarets Radioanstalt (FRA) avlyssnar all kabelburen kommunikation som passerar Sveriges gränser.

Nästan all kommunikation, även inom Sverige, passerar idag gränsen och avlyssnas därmed. E-post, sms, webbtrafik, chattar och mobil- och telefonsamtal, allt analyseras.

OBSERVERA !!!!
Ingen brottsmisstanke krävs. Alla behandlas som misstänkta. 

De är blandannat lite av de som står på hemsidan och som nu är skett eller va man ska säga.
de med av lyssning efter gränserna tycker jag är helt okej, borde nästan redan har funnits. men de andra skiten om att allt avlyssnas. de vill säga om jag ska ringa och säga till tex gabbi att jag såg x snygging på stan och vad x hade på sig osv.. kan man fan inte få ha ett privaltliv i de här jäkla demokratiska landet?!?!?! inte alltså.
ääh, orka inte lägga ner så mycket tid på att egentligen. vet inte varför jag änns gjorde de här. brist på annat i think.
dah. och orka bry sig om en tråkig jävel som slösar sin kanske dyrbara tid på att lyssna av mina samtal. fuck you.
de ända du lär fåreda på är hur de är att vara den jag är.

vad är världen påväg egentligen?! de undrar man.
- ja a, de undrar man..btw (eller by the way som jag tycker låter bättre.) förkottningar is the shit. 
jag känner att ner i tårna. på torsdag bär de av till göteborg över natten. West coast riot! hellyeaH! :D
ska bli fett som fan. (obs. fett som fan har jag börjat använda i meningar. mest för att de låte coolt.)
wellwell, på fredag köper jag kängor också! :D ..eftersom dom vinröda inte finns i min storlek längre och att jag inte orkar väntar mera på dom så blire ett par svarta dr martens istället. och förhoppningsvis så blir de ett par vinröda till hösten också eller någon gång när jag har råd and all.

jag får ångest över allting jag äter. kan inte bärga mig.
jag får ångest när jag tänker på hur jäkla snygga endel är.
jag får ångest när jag tänker på endel grejer jag gjort.
jag får ångest över att jag är blyg.

jag får ångest när jag tänker på dig.
men mest av allt får jag ångest när jag tänker på mig.

be myself and I


jag har bestämt mig nu!
jag ska sluta nu!


de är allt jag vill. mycket av vad jag vill iallfall.
allt kan bli bättre, inte bäst. men bättre.

måste ta ett steg i taget.
ett steg leder till de andra.

detta är så jäkla svårt.
jag ska inte säga att jag inte kommer klara de, för jag måste!
jag har gått så länge nu och önskat.
jag bryr mig inte om er.
jag vill bara bli nöjd.

jag hatar dehär.


..punken har ingenting med dehär att göra, men punken ÄR DÖD!

Ta du din tandem - jag går hem

image42

JAG MOT ALLA
JAG MOT ALLT

Kommer aldrig levande ut ur denna djungel


Måndag, allt snurrar i mitt huvud.

jag orka inte med att ha det såhär. kan inte allt bara bli bra.
nästa vecka är det sommarlov. och då vill jag ha det löst.

jag får för mig så mycket. och vill så mycket.
innerst inne vet jag vad jag vill. men de är inte alltid så himla enkelt.

jag vill inte börja sommaren så. jag vill inte vara ensam nu.

skolan behöver jag inte oroa mej för mer. det är över.
men alltid finns det något annat att vara ledsen för.

killar växer inte på träd. jag har krav.
och idag såg jag min ultima dröm, vid busstorget.
jag blir alldeles knäsvag. känner mig som en idiot.
men vad jag skulle kunna göra mycket för att få det så!
önska bara att allt vore perfekt.

jag känner mej dum ibland. skulle kunna strunta i allt.
samtidigt som jag inte vill. behöver någon som bryr sig. 
skulle inte vara fel med någon som tyckte om mig lite mer än vad jag tyckte om honom. men så kan jag inte säga!


jag hade kunnat. även om du ville att jag skulle lova.
jag kan inte lova.

men äsch. jag tänker för mycket!

jag ska sluta nu! kanske.

image41

RSS 2.0