Jerry Springer time!

Tisdag kväll sitter och tittar på Jerry Springer, Anna och jag diskuterade igår att det är så nedrans roligt, att man borde kolla på det oftare, och nu går det, så det är vad min kväll ska består av hela fram till klockan 8 då "Den rätte för Rosing" börjar. spännande! och sista avsnittet, vem ska hon välja? det är frågan! men sen när det väl slutat, klockan 9 ungefär, då kommer tobbemannen, bättre sent än aldrig kan man tycka! då får man ha det lite mindre roligt och sitta och vänta ut tiden framför tvn. men det blir myspys men jag tycker egentligen han kunde skita i att träna och komma till mig tidigare men men vi är ju lediga imon och får en hel dag för oss själva, det är ju alltid mys. behöver verkligen en ledig dag känner jag! men vi fick sluta en halvtimme tidigare från engelskan idag, tror det berodde på att malin och jag va lite dryga, men denna veckan är inte min vecka. jag vet in om det har med mensen att göra men antagligen, haha sånna humörsvängningar (eller inte mot alla, men tålamodet är kort, om man säger så då) vatt helt trött i skallen och inte orkat göra ett handtag, ja man brukar ju säga så. men nej inte någonting har jag gjort idag, mest suttit och nickat med huvudet och väntat på att lektionen ska ta slut. OCH sen ett sjuuukt socker sug har jag med haft idag! aldrig haft det innan men det är ju lite spännande att få va med om det med iallafall. så fika sugen som jag va fick jag med mig Carro och Cornelia, som visserligen redan fikat en gång, men kunde offra en mys stund till att sitta och snacka skit på ett mysigt fik igen, malin fick jag med med. och vi besökte Bistero? Coffee house. det nya fiket. mysigt. och god äppelkaka, jumjum. jag tänkte inte skriva så mycket idag, för jag hade inget att skriva, men det blev några rader ändå. och så köpte jag en fin topp på hm med, vit med svarta prickar, vitt är inte riktigt min färg men den va fin!


men här får ni en sista bild innan, mest för att den är rolig. haha det är malin jonasson på sina gamla dagar och en lite mindre snygg jag för sisådär 2-3 år sedan. och så Nicke Borg och Dregen. THATS NICE! jag minns den dagen som om det va igår, och nu hade jag kunnat skriva ännu en väldigt lång påfyllning av detta inlägget, men jag känner att vi inte ska dra det nu. men en sammanfattning vill ni kanske ha! - Skoljoggen, en äcklig svettig Emma, åker in till stan (för jag vet att Backyard Babies skulle spela på kvällen i stan, och då måste man åka in för hur stor chans är det att man INTE stöter på någon? höh jo, och stötte på gjorde vi, först på inter sport där Agnes vågar gå fram med min mobil och fråga, får jag ta en bild på? på dregen HAHA PINSAMASTE JAG VATT MED OM! för jag va kär i Dregen då. senare glad och heeelt uppe i det blå mötte jag Gabbi och Felicia Persson som jag den dagen va ovän med, fick med mig Gabbi till Rocks (en gammal skivaffär i stan som tyvär inte är kvar) där Backyard Babies klockan 5 skulle signera plattor osv. där stog ett bord mitt i allt och jag ställde mig vid det, tomt var det men lite senare förstod jag att det hade bildats en kö bakom mig och jag stog först i kön, men till vadå? hah jo där dom skulle sitta och signera, hur pinsamt som helst att vara först ju, men jag va liten och visste inte bättre! sedan helt plötsligt kommer dom, gåendes genom waichtmeister! ÅÅH VAD JAG SER DET FRAMFÖR MIG NU! Gabbi frågar, vem är dregen? - jo den lille, som hoppar runt där bakom dom andra, han syntes knappt vad liten han var. haha ååh vilka minnen, senare gjorde jag bort mig en eller två gånger men det tar vi en annan dag. sen stog jag kva där hela kvällen kändes det som, Malin och Lina va dessutom där och det börjades med att Malin och jag ville ha en massa bilder på mig och henne tillsammans med "snyggingarna" vi kröp oss sakta in bakom deras ryggar och vågade även fråga, kan vi få en kram? haha bara av dregen dock. Men det roliga va att hela tiden när vi stog och tog en massa bilder på Dregen så sa nicke, åh vad många bilder ni vill ha på mig, och satt och posade rejält när Dregen tittade bort på vartenda. HAHA stackars nicke, att han inte visste att det inte va han vi tog kort på. åhåjaja. så efter det gick en jätte gladast Emma hem med ett leende på läpparna!  det var tider det.HEJDÅ FÖR IDAG!

I like tattos. you like tattos to?

att jag är sugen på att tatuera mig, det visste ni redan. men ibland kommer det sånna ögonblick då jag verkligen inte vill annat, nu är ett sånt tillfälle. att jag bara är 16 år och att åldersgränser på dom "finare" salongerna kräver 18, det tycker jag är surt. men för att vara 16 borde jag egentligen vara rätt nöjd med mina 2 rosetter och döskallefjärilen på ryggen. men det är jag inte! jag vill inget annat än att fylla hela mina armar, händer, ben, rygg och hals. finns det något vackrare? jag tycker det är fascinerande med tatueringar, inte nog med att det är så snyggt. jag tycker det ger en stark självbild av personen som bär dom. och det är något som gör mig väldigt ledsen, att jag inte "pga av åldersgräns" kan ser ut som jag vill. folk ser mig inte som den person jag vill vara, eller änns vet jag har det intresset. det är faktiskt något som gör mig väldigt ledsen, jag är inte den säkraste själven, eller den vassaste kniven i lådan om man vill uttrycka det så. och då att jag inte kan eller rättare sagt än så länge, får vara den person jag vill, att folk ska se mig på ett visst sett, och se det jag gillar. jag gillar mest old school och tycker det mesta andra inte är speciellt "vackert" faktiskt. men som sagt, det ger en stark bild av personen som bär den. håller ni inte med mig? 
jag står hela tiden fast vid mina ideér. men ibland vill jag en grej merän en annan. jag och min syster har länge velat göra en pussmun, och visst vore det fint till sommaren. en pussmun på halsen, som även snygga Yoji i miami ink har. haha. eller ett ankare på handleden, som min mor har. det tycker jag också vore fint. och samtidigt en kul grej att göra likadan som min mama. men varför inte slå ihop att, 2 flugor i en smäll och göra båda smtidigt, jag slå vad på max 1000 spänn hade jag behövt ge, och det är ju lurre.jag tycker dessutom det här med fördomar och tatueringar också är rätt korkat, det är som att skinheads blir kallade nazister. förstår om det kanske va så folk trodde "förr i tiden". men förfan, nu borde dom har lite mer vätt? och att det va så att bara sjömän och kriminella bärde tatueringar. men då har ni missat något, allting utvecklas hela tiden. det handlar både om färgteven och tatueringar.

här var det livat!

min dator fungerar inte, och sen så har jag inte tillbringat så mycket av min fritid till datorsittande den senaste tiden, bara tröttnat på det helt enkelt. egentligen har jag hur mycket som helst att berätta, men jag minns inte riktigt vad som va det viktiga när jag inte skrivit ner att när jag velat. i fredags var jag iallafall och fikade med Malin miss von chill, det va trevligt. och fika är ju gott. sedan åkte jag med tobbemannen hem och mös, och i lördags var jag på After Dark, halleluljah! alla borde gå på After Dark, skitkul var det, super bra och ah vad mer kan jag säga. det va underbart! förutom att jag tyckte showen va för kort.. men det är ju positivit, det betyder bara att det va bra. hela showen satt jag fundersam, hur kan perukerna sitta på även om dom svänger 90 varv med huvudet och slår en volt, ungefär. men vad snygga dom va "tjejerna" så att jag blev avundsjuk. och Crister Lindarws kropp, mmmhm! ge mig hans ben. eller hela kroppen? haha snygga va dom! jag va hemma redan 20 över 9 och det va kolsvart i hela huset, jag trodde alla log och sov. men inte, jag tände upp några lampor pappa blev galen och gick och släckte igen, men vafan man ser ju ingenting sa jag!!! sedan på söndar morgon diskuterade vi om det här med "... hour" det här med att man skulle släcka lampor, mellan halv 9 och halv 10. och det va ju därför pappa hade släckt ner i hela huset, haha det förstog ju inte jag. att min pappa va så seriös med det. jaja. nu sitter jag i skolan och gör inte så mycket, jag har inte haft mens på ett halvår, haha neh för jag får sååån jävla värk helt enkelt. men sen nu tyckte jag det va på tiden att "trolldomen" skulle få slå ut. men ångra ångra, värken är ju som jag vet i fan! jag vill DÖÖÖÖÖÖÖ. och så chocklad sugen är jag, så det är synd om mig. det är det, varför just jag liksom? men på onsdag är vi lediga, ska bli jäkligt skönt faktiskt! och jag hittade dessutom en jätte fin topp på hm i fredags, men den va 1 cm kort i magen hahah fyfan. men dom hade inte en storlek större, men får nog in nu i veckan. det hoppas jag för den föll jag för första ögonkaste! jag är schoppingsugen dessutom, tatueringsugen och töjöronensugen. livet är hårt för en medelklass flicka i tonåren som jag. nej plikten kallar och jag har inte mer att tillägga. hej hopp i påsklådan. för det är ju trots allt påsktider som närmar sig.

idag får ni ingen rubrik!

mitt internet funkade inte igår, Daah! jag hade så mycket att skriva igår. men nu kommer jag inte på vad det va jag ville skriva om.. det är det som suger. nu sitter jag i skolan, har ingenting att göra.. och bara drygar. ändrade frisyr och klädsel 200 gånger i morse tror jag, det blev aldrig bra. och det ledde till att jag tog en senare buss och sen en senare till, det är illa. hah men men missade inget viktigt ändå och nu sitter jag här kolla runt och väntar på att några bra bandsläpp ska göras men icke. så vad gör jag här egentligen? ledig imon iallafall, skönt det. lång helg, så kan man säga att det är fredag idag hehe. är det bara jag som tycker dom där hemer byxorna från gina tricot reklamen är skitfula! det ser ju ut som man har värsta häng pungen i dom! FULA. tycker jag. På söndag ska jag på After Dark med min farmor och någon till men vet inte vem som ska med ännu, haha ja jag har velat se After Dark sen gabbi någongång för lääängesedan såg dom och tyckte det va jättebra. så äntligen ska jag få se dom!  vi är lediga nästa onsdag med, och det är ju underbart med. jag gillar specialdagar, och att vara ledig mitt i veckan. det behövs ibland.

här kommer en bild sen i lördags. haha ush jag ser ut som stryk på allehopa, men denna blidde väll okey hey.
bilden vet jag inte vem som tagit men Johanna (tobbes brorsas tjej) i stolen till vänster. Tobbe och jag rakt fram om ni inte ser det, sen en massa andra folk som ni inte får mer information om.
 

snipp snapp snut så va detta inlägget slut.

chelsea girl?

hej alla negrer. jag funderar på om jag återigen har urinvägsinfektion, ush då inte kul när det är på det viset. en lite dryg skoldag men tog mig igenom den rätt lätt ändå om jag tänker efter, men jaja drgt kan det vara ändå och jag är så himlans trött på skolan så det är inte sant, det är 2 veckor till påsklovet, och jag tycker det är redigt länge nu faktiskt! ledig på fredag dock, underbart härligt då kan man säga att det är tisdag idag eftersom att det blir fredag på torsdag. något som är med rätt roligt är att jag tycker jag börjat få långt hår. men far min försökte ikväll övertala mig att klippa "chelsea". helt sjukt, ni skulle sett han. en glad gubbe, gör det! - åh vad häftigt det hade vatt. (tittandes på mig med största leendet) ja, det hade vatt riktigt häftigt. jag gör det på dig! haha jösses? ah visst vore det spännande som fasen! men JAG VÅGAR INTE.. skrek jag med det största leendet på läpparna detta århundradet. hujedanmej!

åh nej! jag skulle börja på ett nytt styckte, men glömde bort vad jag skulle skriva om.. snacka om att jag vatt så gottesugen idag, gick fram och tillbaka i köket, åh kladdiga muffins, ben and jerry glass... blabla. mamma kom med en god idé att hon kunde göra chockladsås på spisen, jippi! men vi hade ingen kakao. typsikt. men sen med min fantasi gjorde jag en gegga av blandsmaksglass (som jag inte rekomenderar annars) det ska egentligen va gammaldagsvanilj! sen lite banan, utgången chockladsås (ja det är sant, mamma slängde den i soporna 10 min innan jag bestämde mig för att använda den. och strössel fixade jag till mig och min bror. det blir ju vad man gör att till och det blev kanon. inte så händelserik dag annars bara att jag spelat kort med min far och min bror. ja det är härligt att va familjesjuk ibland måste jag säga! mysa oså. 
 
de e nice :)

ångestdagen igen.

förutom att jag inte har någon speciell ångest idag eller känner att det ska bli så jobbigt med skola imon, rätt skönt det, att jag inte känner så alltså. men det ska inte bli så skönt med skola ändå, jag räknar ner för varje dag till påsklov och sommarlov. ååh det går ju så sakta! sitter här idag igen lyssnar på Gogol Bordello, har lite ont i en tand, inte samma som jag hade ont i för någon dag sen dock. det känns lite konstigt, eller dumt kanske, tandvärk? och inte i samma tand, alltså på andra sidan, nej det låter ju inte bra alls fyfan vad dåligt jag måste borsta mina tänder? haha nej det får vi inte hoppas, det är säkert något annat. ont som fasen i rumpan har jag, vi spinnade på gympan i fredags, ja och det är då inte träningsvärk det gör liksom ont som i ont om ni förstår. igår vart det party, hos flinta, tobbes storebrors barndomskompis, som hade egen villa och trädgård där vi grillade, myspys. tobbe och jag blev utsedda till mysparet, det är ju roligt. för vi är ju så mysiga! får pyssla om lillen när han druckit lite för mycket. det är så härligt det här, tobbe sitter och prata om vad vi, vi, vi ska göra i sommar och det är ju trevligt med framtidsplaner tycker jag, annars hade det kännts väldigt jobbigt för mig måste jag säga. nått som mer är roligt är när det spelas bra musik i högtalarna och hela ligan sjunger med, johanna frågade mig - men varför sjunger du inte med?  , usch jobbigt läge men jag svarade bara - hhe jag är lite för blyg för det. men inte ska du va blyg med oss och nej nej det är klart jag inte ska egentligen, men det sa:s bara, vänta bara du är ingen riktigt jacobsson ännu, men det ska vi lära dig! haha roligt det. trevligt folk. trevlig kväll. sen klart jag får ångest när jag tänker på att jag inte är den vassaste kniven i lådan och inte direkt den som ta för mig allt för mycket, känns som jag tränger mig på. men det ska väll ändras på, (haha rimmade) dom tyckte att jag borde vara med oftare. så det är ju asabra! nu känns det som jag skrivit en massa obegripliga saker men jaja snart börjar BECK, visserligen redan sett den men den är bra så vafan det är BECK som gäller på söndagarna så :)
ha en bra ny vecka! hoj.

"Gogol Bordello"

då vart det helg igen! lördag, imon ångestdagen och det går snabbt som attsiken.
Lillasyster till hultsfred, det blir spännande!  igår fredag låg jag hemma med mor och far, hade sån fruktansvärt migrän att jag somnade när jag kom hem vid 4 och sov tills 6 ungefär då jag sedan va lite piggare men pallade inte att hitta på något så jag kollade på så ska det låta och sedan ensam i min vrå kollandes på Hundtricket, bra lite rolig film men samtidigt kan man fälla en annan tår haha. jag har snöat in mig på Gogol Bordello. Jens och Gustaf med så vi satt igår på multimedian i varsit hörn och det lät gogol bordello från 3 av 4 möjilga hörn. det är nice!  ska bli otroooligt spännande att se dom på west coast faktiskt ah, west coast riot biljetten är riggaD! och har även den på plats här hemma med i byrålådan. det är härligt, helt säkert att jag ska se Social Distortion i sommar med andra ord, innan gick jag och oroade mig för biljetterna skulle ta slut. men nu är det andra bekymmret, TÄNK OM DOM STÄLLER IN! men det får jag fasen inte hoppas, då dör jag :) he.
ikväll blir det till Tobbemannen igen, känns som jag alltid är där när jag skriveR? höh, men ändå. vi ska partaja lite med hans bröder och deras coola kompisar ;)  

mer har jag väll inte att komma med känns det som, haha vad intressant jag måste va....
här får ni er ett smakprov, kanske är det så du ångrar dig och vill följa med ;)

gäsp!

klockan är bara 7 men jag är tröttare än tröttast, vill bara mysa ner mig med lite godis och en film och en tobbe det vore mys! på tal om att igen så gillar jag inte onsdagar, vatt hungrig hela dagen, mått illa och spydde imorse? lyustigt bara duschade och kände att nej nu måste jag hoppa ut vad varm jag blev, och snart svimmar jag, så fick sätta mig på toastolen ett tag och vila. haha vad kan det bero på? inte kul iallafall. och dessutom har jag ont i mitt öga, och jag tror jag ska tvätta bort sminket snart, kanske tillochmed krypa ner i sängen. hur kan jag va så trött hela tiden, sjukt är det.
snart helg igen, fast visst ska jag ta mig förbi en mys torsdag och en jobbigt fredag, åh. men sen så!
tycker det  va längesen jag bakade med, lite sugen på det! men nej får tänka på konsekvenserna.
lite jobbigt i skolan nu med allt tjaffs och så, usch ja löjligt allt. jag hatar tjaffs och bråk. egentligen!

som sagt inget vettigt att skriva idag egentligen, men bättre det än inget kan man tycka ;)

little rude girl.

imon blire att beställa biljett till West Coast Riot, woho. 800 kronor fattigare, men Social Distortion på "att göra här näst" listan. och det är ju underbart!

visst blir man så otroligt förjäkla glad när man helt plötsligt en dag som råkar vara denna dag, hittar en eller visserligen TVÅ låtar, som man hört på en fest för någon månad sedan, den fastnade på huvudet för den eller dom va så bra. egentligen vart det mest en låt som jag mest va ledsen för att jag inte lyckats hitta, men sen nu så när jag fann deras myspace så upptäckte jag att även den andra braiga låten fanns med på samma alltså samma artister, 2 flugor i 1 smäll! underbart. bandet låter faktiskt lite som en blandning av hum.. Dropkick murphys och? ah. Darkbuster iallfall.

Rudy, Rudy is a rude rude boy.

bannemej, vad ledsen jag är fortfarande att jag inte köpte det där dyra skärpet på carlings för 300 kronor. svart och vittrutigt, och jääättefint. men när jag väl bestämde mig för att köpa det, då va det slut. i vartenda stad jag va och letade i :(
SÅ SNÄLLA OM DU MÖJLIGEN VET NÅGON SOM VILL BLI AV MED ETT SVARTVITT RUTIGT MIDJESKÄRP! RING MIG!!!!

dessutom lugn vecka i skolan, det är underbart. för jag är så lat. nu ska jag fortsätta va på ska humör och dansa och sjunga! ha en fortsatt trevlig kväll.

(kommer inte på någon passande rubrik)

känns som helgen var en dag för kort.
vore fint med en ynka liten dag till ledigt, sen är jag redo för skola igen.. ah nu får jag kämpa här i 3 veckor till! inte mycket. tror jag skriver det i ungefär varje inlägg, känns som det. men jag är den skoltrötta typen och den typen som är väldigt bra på att hålla nedräkningar och nu är det endast x antal dagar kva. kollade på Simpsons the movie igår, med tobbman. och den va ju riktigt kul! tycker jag. det är min humor. haha
det här med hum ja, att jag tänkte få kontroll över mig själv lite och får mig att trivs bättre, alltså få bort några kilon, såhär mycket som jag väger nu har jag aldrig gjort.. och det är ju inte kul. så jag måste börja på allvar faktiskt. det går snabbare än vad jag tror tänker nej jag börjar imon istället, eller på måndag, men poff så är det sommar och där står jag med mina kläder på mig på stranden när alla andra springer runt lättklädda. ush ångest.

ps, min nagel som ärca 2 cemtimeter, JAG SKOJJAR INTE! har gått av på mitten, alltså mitt på fingret, INTE ovanför där huden tar slut, utan mitt på, hur man nu kan lyckas med det? det betyder att om jag klipper eller dra lite så gör det ont så in i *pip*, kanske tillochmed börja blöda. men jag kan inte sluta pilla, så det är ett väääldigt jobbigt läge!

ikväll är det BECK igen. wooho bästa programmet i veckan! dock måndag imon igen. bääääjs.

ost eller marmelad?

är frågan, när jag ska käka rostmackor. ost käkar jag vartenda morgon på mackan, och rostmackor käkar jag inte så ofta. det är gott med marmelad på, men med ost också. jag kan inte ta både och. för det är inte gott! jag lyckades käka 3 rost mackor, men det fick bli marmelad på allihopa. ost åt jag vid sidan om så länge jag väntade på att mackorna skulle bli klara. alltså vilka ilands problem, men det kan bli jobbigt. när man inte vet vad man vill.

endast 3 veckor tills påsklovet, underbart ju. det är snart. sedan ungefär 8 veckor tills sommarlovet, men det är inte mycket heller om man tänker efter. våren ska komma innan dess, åh vad underbart. denna tiden är bäst på året, eller slutet av skolåret och man börjar bli varm i kläderna, sommarlovet trillar in och man sover så länge man vill på morgonen, gör allt man känner för. så härligt!

jag skulle vilja åka till peace and love.
 en jäkla massa intressant band som jag vill se! men det är dyrt som fasen, och jag tvekar på om mamma och pappa skulle vilja att jag åker upp över halva sverige och går på festival i 6 dagar. det är en annan fråga som jag knappt orkar diskutera om.

sen så sitter jag och lyssnar på Melissa horn nu, är det bara jag som blir ledsen av sån fin musik. jag kan inte lyssna på det vissa dagar, då börjar jag bara gråta. men på tal om att gråta, eller inte på tal om att men iallfall på tal om något annat har jag nu slutat gå till bup, just för att nu börjar det bli bättre väder ute, och det gör mycket för att jag ska må bra, jag har pojkvän och klart då blir man gladare och känner sig ändå ibland att man räcker till. det gör väldigt mycket ska ni veta! det börjar bli bättre tider, allt känns rätt bra just nu. förutom om man ska se in på skola och den fronten, men det skiter vi i :) ja flera stycken har sagt att dom märker på mig att jag är gladare, säkrare. det är härligt att höra. men det kanske kommer en svacka lite längre fram, men då får jag gå dit igen och prata. men just nu är det ljust. och ikväll blir det mys med tobbemannen. det gillar jag!

"man kan inte veta hur det är att vara riktigt glad om man aldrig varit riktigt ledsen!" - min psykolog

are you dum in the head?! (som Åke skulle sagt)

inlägget som jag skrev för någon dag sen om att alla med "alternativ" klädsel, det vill säga. kängor, rakad skalle, hängslen blivit portade från fritidsgårdar i skåne. det är frustrerande och kränkning, och vad jag vill komma med detta inlägget idag är att en "vän" eller förre detta, ja vad kan man kalla det.. av helt plötsligt en dag den kompisen inte pratar med en, vänder huvudet bort om man frågar något eller såvidare nu igår skriver i sin blogg, om hur fel det framstår att klä sig med ur hennes ord "färgat hår i tiotusentals olika färger, har en hatt på huvudet eller klär sig antingen opassande i återigen tiotusentals olika färger eller helsvart." får mig och mina "riktiga vänner" att känna oss kränkta eller nertryckta av vår egen vän som påstår att våran klass är till 90 procent "konstiga". Dom hon egentligen hade valt att kolla snätt på, men kanske inte så enkelt när största delen av våran klass är lite alternativa, men vad gör det? desto mer intressanta borde vi vara? kan man tycka. men det är olika från person till person, ibland blir man inte accepterad för att jag i detta fallet har en ring i näsan eller stora uttöjda hål i öronen, man får höra, det är fult, varför har du alltid svarta kläder, tröttnar du aldrig på svart hår.. i mitt fall. jag har ring i näsan för att jag tycker det är snyggt, detsamma med uttöjda hål i öronen och klä mig i svart för att jag trivs bäst i det! och det får man alltid från dom "vanliga" som vi kalla i detta fallet. för det är många av dom, ah "vanliga" som ser sig själva som dom mest "normal" sjukt kan man tycka. det tycker jag. men inte fan skulle jag gå fram och säga till en "vanlig" tjej. varför har du så tråkiga kläder på dig aldrig velat ha något mera coolt? handlar du alltid på gina tricot eller?.. folk får väl klä sig hur som helst utan att jag ska lägga upp ett långt inlägg om att åh nej nu har Lena färgat håret igen och nu är det båda blått och grönt!!! visst kan jag ibland tycka det är lustigt med "lustiga" outfits. men det är oftast kul. tycker jag. och kolla mer konstigt om det kommer en "vanlig" blond tjej med lite förkort tröja och lite för genomskinliga byxor. då hamnar det genast i ett helt annat läge! 

folk är ytlig. folk är idioter. hata folk.

en solig dag

jag har alltid haft någon speciell till låten Dover Calais med Style. ända sedan jag va liten och Big Brother gick på tvn, jag minns när Micke och Linda satt vid brasan ute, och Micke började sjunga på den.. åh ja. den är lite sådär mysig om man vill helst bara krama om någon när man hör den!
idag kom jag till skolan klockan 8 som vanligt, men det visade sig jag skulle vara där vid 9? ahja,.. jag gjorde det jag behövde för att jag skulle kunna "opponera" vid 9, alltså berättade och ge kritik och positiva grejer om en annan i klassens uppgift, så det va väll lite tur kanske. att jag fick tid till att då! sen slutade jag vid 10, satt kva och pratade i skolan tills matsalen öppnade halv 11, satt och snackade där till klockan 12 på jag sedan åkte hem, somnade en runda. ja så händelserika är mina dagar då inte, förstår inte hur jag kan sova så mycket som jag gör..
imon är det fredag igen, härligt det! endast 3 veckor till påsklovet nu. lite otroligt faktiskt.
jag har dessutom hunnit med att beställa en klänning och ett par skor idag, klänningen mest för att jag letade efter en klänning som va lite småfin, och mest för jag inte har någon såndär mys klänning som man bara kan slänga på sig om vi dra ut på sjön en dag i sommar tänkte jag. men jag tycker den  va ilte söt också så, hehe. och skorna, ja mamma är inte så glad på mig att jag använder mina älskade leopardskor som är så söndriga så jag får ont i både fötterna och vaderna dagarna jag använt dom.. fast det syns inte på dom att dom är sönder!!! om man inte kollar på undersidan vill säga... heh så det va faktiskt mamma som kom med iden, kolla här ett par skor jag hittade till dig Emma! och tur var väll det för dom ville jag ha, tjusigt med öppen tå med! jamen! :)  nu ska jag kolla vidare om jag hittar något nice till sommaren!Cheers!

komplex!?

jag är så trött på alla komplex man har, sommaren börjar snart krypa sig fram, kläderna blir färre  (på alltså), avklädd, mer hud. jag får ångest. nu ska jag börja ett nytt liv och sluta trycka i mig en massa onödigheter hela tiden. visst har jag sagt det till mig själv tusen gånger.. men jag måste ta vara på min ungdom nu och DET VIKTIGASTE ÄR ÄNDÅ ATT MAN ÄR NÖJD! men det är jag inte nu. men hoppas jag kan bli. så håll käft om ni inte har annat på hjärtat! :) men ni måste innerst inne hålla med mig, spelar ingen roll vad andra tycker. det viktigaste är att man är nöjd själv.  Pusss

sugen!

hej alla glada och mindre glada. bandsläpp igen! woooho. west coast riot denna gången, men jag blev besviken att dom höjt biljetterna 100 kronor, hehe. men ändå. Gogol Bordello, The Aggrolites, The Gaslight Anthem blandannat och så sverige bandet The Knockouts. jäkligt bra! OCH DET BLIR NICE! borde beställa biljett, synd bara jag inte riktigt vet vem jag ska dit med, heh lite trukigt att jag inte direkt har någon som gillar samma musik som mig.. ah 

även nya till Hultsfred med, härligt med bandsläpp. dock lite tråkigt det itne är så himla bra.. .hehe. Lillasyster är väll det som är roligast, och sen Thåström med men dom andra har jag ingen koll på!
dessutom har dom avslöjat lite när vissa band spelar,  men det är ju kul.  The Sounds också fast det har vi vetat några dagar, ska bli jäkligt roligt, sett dom en gång med kan inte säga jag såg så mycket.. heh otroligt mycket med folk men musiken va ju bra ;)
ÅH VAD JAG LÄNGTAR! detta ska bli en bra sommar detta. dom har ungefär bara släppt 45 band till (Vad jag fick att till iallfall) så det blir uppåt 50 till ju, nått av dom lär ju bli bra, hoppas jag! åhåjaja..

idag har jag annars legat och myst med tobbe hela dagen, han tog lite ledigt och det visade sig att jag också va ledig, på sett och vis. jag gillar när lektioner och vad det är blir inställda! förutom i måndags när jag satt och väntade nästan 4 timmar på nästa lektion och det visade sig att det itne va någon sen! då blir jag lite galen. mh!

jag kan skriva när jag vill!

Det va ett tag sedan denna debatten debatterades men jag blir bara så irreterad om jag lägger ner tid på att så jag struntade i att för stunden, men nu dök en sida upp och jag kan inte merän att reagera!


Det handlar om att ungdomar med kängor, hängslen och rakad skalle inte får komma in på fritidsgårdarna!

" http://nyhetskanalen.se/1.851709/2009/02/13/stopp_for_kangor_och_hangslen "

Kängor, hängslen och rakade huvuden väcker debatt i skånska Bromölla. På fritidsgården släpps ungdomar med kläder som kan uppfattas som rasistiska inte in. Men skolan har inte samma linje.
-Man får inte ha några som helst symboler, inga kängor, hängslen eller bomberjackor, säger fritidsledare Jenny Ahlgren-Bleckert till Sveriges Radio Kristianstad. Men hon understryker att ungdomarna är välkomna till fritidsgården, bara de går hem och byter kläder först. 

V
afan är det för idioter kan man tycka, ah och jag tycker det. ska man inte få gå klädd hur som helst utan att bli kallad för rasist? och vem säger änns att man är rasist bara för att man har rakad skalle, kängor eller hängslen? men om det va så att man skulle vara rasist och klädde sig så, är man då välkommen in om man går hem och byter kläder, alltså detta ekar i mitt huvud " bara de går hem och byter kläder först." amen vafan är man mindre rasist för att man har gympadojjor på sig eller vadå?

Trodde vi levde på 2000 talet och att folk inte va så korkade som dom faktiskt är. hatar en massa sånna här löjliga grejer. haha nu tycker säkert alla ni att jag är en idiot men det är precis samma sak som att jag öppnar en biograf imon men jag släpper inte in någon med axellångt hår och boots för att dom är vegetarianer! dåligt förslag kanske men rasist är ändå ett rätt starkt ord och det kalla man inte vem som helst bara för att man vill se ut på ett sätt! 
sen kan ni ju tycka vad ni vill.

Tanken bara slog mig att jag ska ta på mig mina kängor imon och min såkallade "bomberjacka" men raka mig tror jag inte att jag gör.. vi får se. MEN undrar då om mina vänner vill va med mig då... dom kanske tror jag är rasist? sen avslutar jag med att jag beställer ett par röda hängslen nu.

Puss och tack för mig!

prosit!

måndag jäkla bajs dag. ingen lektion alls idag ändå har jag suttit i skolan från halv 10 tills 2. iförsig superskönt att inte haft en enda lektion men synd jag inte visste det lite tidigare så jag kunde va hemma och fortsätta mysa med tobbemannen istället. jag orkar inte gå in på så mycket idag, har nog nyst 4 miljoner gånger bara idag med så jag är rätt trött i skallen.  och så är jag trött på att den där jäkla högra näsborren ska vara helt smockad med en massa grejer så jag inte kan andas, men jag vet inte vad som är där inne för ut kommer ingenting!Jag och Malin i 7an. (PÅ BILDEN vart annars?) aaaaaaaa men vilka tider! haha

hatar hatar

hatar åldersgränser!
jag tänkte dra eller hade iallfall tankarna på att dra ner till malmö 30 april för att se Street Dogs, och det som va så bra med, Sista Sekunden som förband! åååhåååwoho, men sen bara åh visst ja, 18 årsgräns. bara att glömma det ju!

men alltså fattar dom inte att det finns folk som är under 18 som med skulle vlija se dom, alltså i baren ooch allt det där fattar man ju men man kan väll iallfall få komma in och kolla, det är ju inte så att det kommer välla in minderåriga, det är ju bara sånna som tycker om dom som ska spela. jag blir lite jättegalen! och det är den enda det är 18 årsgräns på, alla andra är det 13 på. FAN VAD JAG BLIR LEDSEN OCH IRRETERAD!

sjuk

hej jag är sjuk, typ neh. igår var jag hemma från skolan, migrän och ont i halsen som in i "pip". ah jo, idag lördag tänkte jag träffa malin miss von chill, eller vi bestämde det. hon har inte hört av sig än, och visserligen inte jag heller. klockan är lite över halv 12, jag funderar på att göra mig i ordning och dra in till staden och se om jag hittar något, men det är inte så roligt när vädret är som det är, regn och snöblandat faller från himlen. hur roligt är det att fixa i ordning sig, gå ut och sedan efter bara någon lite ynka minut ser man ut som fan sen. neh usch ja. idag tänkte jag med bara ta det lungt eftersom jag är lite krasslig, haha krasslig, kul ord... ah men det är ju mysigt det ibland!
bara 4 veckor kva tills nästa lov, härligt det! jag är så jäkla trött på allt tjaffs i skolan, typiskt oss tjejer. men jag är inte så tjejig som så ah skillnad om man gemför med några vissa andra personer jag umgås med, heh trött på det är jag. jag orkar bara inte med vissa personer nu och våren är tamefan välkommen! :D nu orkar jag inte skriva mer hej då får se vad jag gör av min dag.

Shane McGowanhästpojken - shane mc gowan..... ajajajajaja vafan vet änns hältfen av deras lyssnare vem Shane McGowan är? NEJ! inte änns anna brevdid mig här, hon gillar låten, kan den och gillar hästpojken. men jag är den enda som vet vem shane är här.. jaja han är cool som fasen. lite full kanske men go. ah visst tragiskt på samma gång, men han är en riktig begåvning. Gabbi och jag såg The Pogues förr förra sommaren på way out west, och visst. det va coolt som fan!

ett tips bara. The Pogues.

bandsläpp!

Rövbajs och The Gonads till Rasslepunkrock. och jag gillar det! :D

hallå du gamle indian!

Tidag, igår.
va i skolan. gjorde ungefär ingenting förutom att börja skriva på min engelska uppsats som skulle vara inlämnad på onsdag,imon.(idag) som jag sedan skulle fortsätta skriva klart på hemma men det visade sig för att jag skrivit på den jäääääevla macdatorn i skolan så kunde jag inte öppna det hemma blablabla.. jävla skit me. så jaja, fick mysa lite mer med tobbemannen som hängde med mig hem after school. somnade halv 10 gjorde vi? WHAH., jag är en trött människa. lite bra, lite dåligt, mys med tobbe är ju nice. men att jag inte kunde hålla mig vaken längre är ju lite dåligt, han har så mycket nu den killen. träning och en massa, dom har sådan fantasi att dom hittar på både det ena och det andra så helt plötsligt är hela hans vecka uppbokad med grejer.. och ja här sitter jag ensam och övergiven.

Onsdag, idag.
kort skoldag, härligt. jag som annars hatar onsdagar. kvart över 11 slutade jag om det ska va exakt. sedan åkter jag hem och sov, tills 5 ungefär. pallrade mig upp satte mig här och började skriva på min svenska uppsats som ska va inlämnad imon, jag ni förstår själva hur duktig och motiverad jag är jag börjar med alt dagen innan. men klar är jag med den nu, wooho. tack och lov för internet där det finns klara uppsatser som man kan låna och make a little förändring med. puss på det!

Hultsfred har dessutom gjort ett nytt bandsläpp, spännande spännande. dock visste jag bara vilka ett band va, eller neh. 2, the Sounds (som jag visserligen sett en gång, eller sett och sett. det va så mycket folk så jag flög runt där mellan en massa ben och såg ingenting för alla huvuden. men visst, musiken va ju PÅ REAL. så det ska bli kul att se dom igen minsann. och så Franz Ferdinand, ja dom är ju coola. ah jo. men vafan kan dom inte släppa lite läckra band som jag tycker om? hehi. eller kanske är det jag som valt festivalen.. men tanken flög på mig. om dropkick ställer in, vad fan ska jag ta mig till då????????????????????????????????


ERKÄNN SÖTASTE KILLEN HAN DEN DÄR I SVART TRÖJA RAKT FRAM! GRRrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr..

åter igen måndag

måndaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaag................... mhmaaaaaaaaaaaaah hatar måndagar, här låter det som jag hatar allt och inget är bra. höhö men ja, söndagar med. dom 2 dagarna hänger ju liksom ihop lite. måndag, första dagen på veckan och man vet att det är en aslång jobbig vecka framför, tisdagen som visserligen är rätt skön, men sen ska vi ta oss förbi den jobbiga onsdagen med, och sen torsdagen som är superskön. men en låååååååååååååång skoldag på fredagen igen, och sen är det äntligen helg! men dit är det länge tills nu. idag har jag iallfall skrivit lite på min svenska uppsats, det är jäkligt bra. behövdes, och det gick dessutom bra för mig. va längesen jag gjorde något hemma.. även om jag skulle behöva ibland,. men det är så mycket nu, jag är så trött och orkar helt enkelt inte. känns inte som jag har tid.

pratat med hon den där om ivalen med, och 2 av mina val va stryckna på grund av få sökande, så jag fick välja om och har redan bestämt mig, som sagt ja det finns inget roligt att välja om man måste välja ett visst antal poäng för att gå ut, blablabla... så jag och malin, (hennes ival som också hade blivit stryckna) valde, körkortsteori, ja kan ju va skönt att göra det i skolan istället för på fritiden sen och så psykologi a.. men det kanske är kul, vem vet. och sen valde jag dessutom bild, färg och form.    och när vi väl satt där inne och snackade med ivalsdamen, visade det sig att wictor glömde sin jacka där, ah vi upptäckte det lite senare. ungefär 10 min. haha men då skulle hon på möte, så det hängde en lapp på dörren när vi kom ner "Viktor din jacka finns hos Inger Nilsson" HAHA askul. det va det!  

nu kom jag inte på det "viktiga" det va jag skulle skriva idag, för jag är trött fryser och har ont i huvudet nu. dessutom färgade jag mitt hår idag, blåsvart. ah. det va nog 3 månader sen sist, så nu luktar det gott, är lent och ser fint ut. ehe,  ha en trevlig vecka!

söndag igen

jag hatar söndagar. hatar. alla problem blir större på en söndag, vädret är inte mycket bättre, plus att det är skola imon. igår var det en lagom trevlig dag med musik direkt, inte så värst många bra band alls faktiskt. blir nog bättre ikväll, idag spelar alla som jag har koll på. ska ta bussen om en timme ungefär, möta anna, malin och elin och ta en fika på 3G. sedan bege vi oss till porslinan och musik direkt igen. bara fixa till håret och sminka mig lite så är jag klar. jag sitter här och lyssnar på social distortion och funderar på varför killar är så lustiga, jag säger inte att tjejer är bättre. för jag hatar tjejer, så klena, känsliga, jobbiga.. och killar precis tvärtom, okänsliga, tror ibland för bra om sig själva.. ja. man skulle vatt något mellanting!   jag saknar T. en hel helg utan honom då han festat till att, fyllt 18 och köpt folköl. åh nej jag ska inte skriva mera , jag håller allt för mig själv idag istället. nu ska jag sminka mig. hejdå jag är inte på humör nu
RSS 2.0