hej DU!

helt plötsligt har jag fått 4-5 nya kommentarer sedan jag loggade in igår, åh så glad jag blev. men mest glad blev jag nog för att det tydligen är både killar och tjejer som följer min blogg. haha..

det är roligt. men eftersom jag vet att alla inte har bloglovin (som ni ser så är det 7 pers som följer mig med bloglovin) men då med tanke på att jag tycker bloglovin är jättejobbig och har istället bloggadresser sparade som mina favoriter så undrar jag klart vilka dom andra är ! ..

jag tänkte inte skriva något idag, för jag är så himla trött. men kan ju förståss inte slita mig!
jag skulle ha svenska prov idag men med tanke på att jag inte bara missade första bussen.. utan andra också (för att jag vilade mig extra länge och spelade lite spel på mobilen) så kom jag rätt så mycket försent till skolan. halva dagen. iförsig var dagen bara en timme lång, men ändå. så bestämde jag och läraren oss för att ta provet på torsdag. så kan jag förhoppningsvis få ett någorlunda okej betyg på provet, alltså MÅSTE JAG PLUGGA. det var det jag tänkte., jag måste måste måste faktiskt plugga inför provet denna gången, för nu har vi nog skjutit upp att 4 gånger, dock inte pga av att jag inte pluggat, det har varit andra grejer. men då har ju jag haft lite tur. ja jag vet dåligt dock att jag inte pluggat. men jag tänkte satsa på skolan nästa termin faktiskt, det har varit mycket hit och dit! men det ska det förhoppningsvis blir bättre på.

sen nu bara för att jag inte skulle skriva så mycket idag blev det himla långt istället.. jag brukar undra om folk har en såndär gräns att när dom ser att folk skriver merän 10 rader så hoppar dom över de inläggen. då undrar jag just om någon läst detta? haha -.

nej men därför delar jag upp att, för att det ska se mindre ut, inte lika jobbigt ;) hade jag tyckt iallfall.
har köpte studentpresent till systern idag med! fin fint. då var det problemet över.

snart kommer min baby och ska mysa lite (bättre sen än aldrig)

OCH DET SISTA HÖRNI, om det är något ni saknar här i bloggen eller vill typ att jag ska skriva mer om.. jag jag snackar väl mest om hur mina dagar ser ut, och det är inte så jäkla roligt jämt.. men jag kan klart skriva om annat. jag vet bara inte vad folk vill läsa? och folket som läser min blogg? och varför dom änns läser? för då borde väl något vara bra? annars kan man ju undrar varför ni fortsätter. men men som sagt, FORTSÄTT KOMMENTERA! jag blir så glad.. :)

enastående




jag vill raka av mina ögonbryn, det kanske tycks låta konstigt. men jag ska visa er en bild på vacka Electra, http://www.bettyboom.blogg.se 




hoppas inte hon blir arg om hon ser detta.. jag gör trots allt reklam för hennes blogg och lägger upp bilden pga av något som är bra. hon är så himla vacker och det finns igen som ta upp min tid på internet som hon, haha ja jag läser hennes blogg flera gånger om dagen.. även om hon inte uppdaterat! det är sant.

men grejen är att jag också vill ha så fina ögonbryn, men jag vågar inte ta steget och raka av dom. för det första så kommer jag se dum ut utan hah och för den andra kommer jag inte kunna rita några fina ögonbryn och då tar det säkert jättelång tid innan dom växer ut. ´

någon som är bra på denna genren som kan ge mig lite tips?

pink lady

 

tack tack

Tackar Sara för att har fixat lite smågrejer i bloggen :) mycket tacksam. visserligen är det inte så smågrejer, eller vad vet jag.. för jag kan inte änns göra en liten "smågrej" som det. men det är stort tack för det.

iallfall blev jag förvånad att jag har 7 prenumenanter, alltså 7 stycken som följer mig med bloglovin. visserligen har jag högre statistik än så ibland. men då undrar jag vilka dessa 7 är.. för jag tänkte mig att jag kanske hade max 2? haha..

vore bara tacksam om typ alla som följde min blogg bara skrev hej och sitt namn i en kommentar :) är lite nyfiken! förresten, om någon är sugen på att ändra min bloggdesign lite, och som kan sådant är jag mycket tacksam för det och det vore roligt om någon ville fixa det åt mig.
sen undrar jag om man är tvungen att göra det i photoshop? om inte vart kan man göra det och HUR?????


#"#%"(#%

blir så satans arg. fattar inte varför det inte går att lägga in bilder från min kamera på datorn? det gick en gång, men inte mer! usb- känns inte igen står det. ÅHÅHÅHÅ
är det meningen att jag ska ta bilder då med min mobil kamera, som tar sjukt bra bilder.. jo och sedan lägga in det. då tycker ni väl jag är lustigt också, jag har faktiskt en liten digital kamera. MEN VARFÖR GÅR DET INTE ATT LÄGGA IN BILDERNA??

jag som har tagit kort på min nymålade fina rosa byrå och min rosa jordgubbslikör flaska som jag fått av pappa, för att jag tänkte lägga upp lite bilder för att min blogg skulle bli roligare. men det  tycks inte verka som om det ska vara så roligt? åh,. arg jag blir...

om nästan en månad flytta vi och det ska bli väldigt skoj, woho skönt som fasen med!

detta är sista "riktiga" veckan kva i skolan och på måndag (imon) ska jag har svenska prov som jag visserligen borde gjort för två veckor sedan, då det betyder att jag har haft 2 extra veckor på mig att plugga.. men inte har jag pluggat för det, nej så himla dåligt av mig! och på tisdag var det (tydligen) redovisning i psykologin upptäckte jag och det har jag inte gjort för jag trodde att det var 2 veckor kva ungefär. och då kan man ju undra vad jag tänkte med!

åh allt är piss helt enkelt haha ARG ARG ARG på mig själv och min kamera eller dator, eller vad är det jag är arg på??? och snälla ni köp allting som jag vill bli av med för jag orkar inte ha det hemma här så det tar plats :(

fin



Min modell till pojkvän, så satans fin!
JA det är sant, han blev modell pga av denna bild (fast oredigerad)
här har han inte sitt fina födelsemärk. men det krävs merän så för att bli modell haha så snygg han ärrrrr grrr. sitter hemma i hans säng och väntar på han, han slutar inte jobba förens klockan 4.. funderar på att sätta på någon film som slutar precis när han kommer hem, det är perfekt ju! och när han kommre hem hoppas jag att vi ska köpa lite godis och mysa järnet , JAJAJAJAJ!

???

vafan är detta? en tvååring som röker 40 cigaretter om dagen..
jag kan inte låta bli att skratta åt det samtidigt som vem fan har lärt han detta?????????

http://www.dailymail.co.uk/news/worldnews/article-1281538/Smoking-year-old-Ardi-Rizal-40-cigarettes-day.html

VART ÄR VÄRLDEN PÅVÄG???

*






hår



min nekromantix tröja har kommit, åh så lycklig jag är :) hihihihi åhååhå . nu har jag bestämt mig. jag ska INTE låta luggen växa ut, inte för tillfället iallafall haha. men jag ska färga mitt hår rött nästa gång jag duschar, ja alltså inte bleka ner att utan med min utväxt och rätt så bruna hår kan det nog bli lite rött ändå minsann.
men så fort jag tröttnat på det blir det att färga håret blåsvart och lite blondt, fundera på en blond slinga i luggen igen...  :) vad tycker ni?

nu har jag även fått mitt preleminära schema inför sommarjobbet, det blir asnice! kommer bara jobba 4 veckor än så länge men BARA menar jag med att jag bara jobbar på morgonen, alltså halv 9 till 12 tolv. 4 dagar i veckan ungefär det beror på lite. men underbart ju att jobba sådära på morgonen så man kommer upp hehe och kan väl möta upp sina kompisar i stan direkt efter, skitnice juuue :D

annie ska köpa mina blåa converse som jag hittat idag, ett par svarta låga (förhoppninsvis) och sen ska ha få mitt linne med klorinfläckar för en billig peng tänkte jag eftersom hon är så snäll. om hon köper skorna vill säga ;) haha

ALLA BORDE KOLLA MIN FACEBOOK ELLER BILDDAGBOK. för där har jag lagt upp massor med bílder  på saker jag säljer . CaptainEm på bilddagboken och http://www.facebook.com/?ref=logo#!/CaptainEm . hoppas länken funkar annars hittar ni väl mig på Ema Diamond Dollface som sökning på facet. hoppas ni hittar massor med grejer ni vill ha! för jag ska ha slut på ALLT när jag flyttar.  YJO

onsdag

hello foaks. jag tycker ni är otroligt dåliga på att kommentera, jag ser ju liksom statistiken och kan ungefär räkna ut hur många som läser min blogg per dag.. och jag tycker det är tråkigt att ni inte kommentera faktiskt, då blir jag med lite osäker om ni änns tycker det jag skriver är bra, haha .. eller alltså, kom bara med något tyckande.. det kan vara vad som helst. tack!

Jag kan nästan öppna ett apotek

jag har stannat hemma från skolan (idag igen) vadknade med migrän imorse, och det är ingen höjdare ska jag säga. värken har inte försvunnit riktigt ännu men jag har iallfall duschat, målat naglarna och sådära.  nu är jag fräsch iallafall. typiskt bara att mamma ringde precis efter jag duschat och sa att hon hittat hårfärg till mig.. d¨å får jag gå runt såhär ett tag till då och hårfärgen får stå hemma, det är ju liksom lite jobbigt att gå runt och se ut som stryk när man vet att en hårfärg gå och vänta på en hemma..
men iallfall, som sagt kan jag starta mitt eget apotek snart.. jag var tvungen att ta en bild på all min dagliga medicin (ungefär daglig) sen tar jag lite dubbla doser med.. det är ju nice ju, sjukt bra att stoppa i sig en massa piller. bra för levern också. nej men vad ska man göra.. det fungerar ju, till viss del.. jag har en del speciella också som man fått testa lite olika och sådär eftersom inte allt passar på mig, den ena sorten är extra starka alvedon som är utskriven av en doktor eftersom vanlig alvedon inte fungerar på mig.. när det gäller viss värk. jaja tänkte inte snacka om det för det finns väl roligare saker, nu har ni en inblick iallfall haha



omg, kolla min långa lillfinger nagel. helt otroligt. men den kommer väl gå av snart.. bara väntar på att.
jag har som sagt målat mina naglar idag, haha som om jag inte gör det varje dag? jo, men jag tänkte mg en annan färg idag.. blodrött, som dock inte syns att det är för min kamera är så bra och den ser helt vanlig röd ut. iallfall är det blodrött och jag känner mig så fin i det haha var längesen jag hade det för det ena blodröda nagellacket är nästan slut så istället för att köpa en  ny snålar jag med den.. men jag borde köpa en ny för blodrött är ju så fint! ååhåh .

jag borde förresten ta kort på alla mina nagellack, så många olika röda finns det nog ingen som jag som jag.. hihi :) jag är lite nagellacksberoende eller nagellackoholic kanske! ja så måste det vara.

two and a half (wo)men









hej bloggen och alla trogna läsare... heheheh om det finns några vill säga.

idag har jag.. nej jag tänkte inte berätta det för det händer inte så mycket intressant direkt, förutom att vädret verkar vara.. jag vad ska man säga, kan väl ungefär säga att det verkar som alla årets 4 årstider kommer på en vecka och samtidigt, samma dag tillochmed, ena sekunden är det varmt och solen skiner, när man vänder sig om blåser det till och spöregnar.. ja det är fanimej inte roligt. men det var inte det jag skulle prata om idag, nej idag tänkte jag vara lite seriösare än många andra, men rätt djup egentligen, med andra ord, fast så djup som jag är i vanliga fall.. för jag kan säga att detta har jag gått och grubblat på hela dagen ifrån att bägaren nästan rann över lite idag då en person irreterade mig så att jag ville för en gångskull att jag skulle försvinna och inte hon!

nej men till dagens ämne! jag vill ha en själsfrände
och då syftar jag på själsfrände som vän alltså, en vän som jag alltid kan räkna med, lita på, som jag alltid kan ringa och spendera flera timmar/dagar/veckor i rad med om det vore så, någon man aldrig tröttna på, någon allt känns helt rätt med alltså ingenting är konstigt, samma intressen och en vän att bara kunna komma till.. det känns som man hade mer sånt när man var yngre, en bästa vän helt enkelt. jag skulle vilja ha det. en kompis som är precis som mig, vi hade kunnat gå i samma kläder om det var så och likadana frisyrer. det viktigaste är bara att vi är så bra kompisar och har samma intressen och att vi är precis likadana helt enkelt. åh jag förklara inte så bra... men om ni vet någon eller har någon på tanke som skulle kunna passa ihop med mig så hör av er. jag borde nog sätta ut en annons, fast det har jag tänkt på ett tag.. undra om man kan det, det är ju inte så att jag inte har några vänner alls. men jag önska jag hade en som var så nära så vi nästan inte gick och säras.

vi skulle vara som helan och halvan ungefär.

finns du där ute min vän/själsfrände? var inte rädd att ta kontakt med mig.. haha nej men jag tycks kanske vara dum men jag är faktiskt seriös :) så detta var enligt min åsikt ett väldigt fint inlägg, jag välkommnar dig.. och dig och dig... ah om du tror att du skulle passa ihop med mig helt enkelt.

i love

Irish punk.

här kommer en lista från min spotify på bra irländska punk låtar. som sagt, i min informations text står det att jag älskar irland, eller rättare sagt allt som har med irland att göra. jag har aldrig varit där dock men jag har sett massvis med bilder och jag tror jag hade passat perfek att bo där, harmoniskt och lungt ställe. ja jag måste dit någon gång! men inte nog med det så är ju musiken så underbar också.. jag älskar irländska visor också, den mesta musik som låter irländs helt enkelt. sen visserligen lyssnar dom väl på britney spears där också men det räknar inte jag som irländskt.

http://open.spotify.com/user/captainem/playlist/1k43Cx9a6eUbX1UrfLZ5b1

skulle vara skoj att veta vad ni tycker faktiskt! :) ååh nu längtar jag tills sommaren, musik.. och jag minns när vi var på west coast riot i sommras och hamnade på en irländskpub. där kände jag mig hemma.

so-emma-style






jag tänkte att jag skulle gå och börja använda keps, vad tycks? jag tycker det är skitballt!
måste tänka på min image.

på bio 4 juni.







vår allas älskade fredde granberg, eller iallafall en av mina favoriter, och han är en av dom som varit favorit längst. den här filmen som han gjort och regisserat har jag väntat på att få se enda sedan "farsan" gick på bio.. och det var i vintras någon gång. jag får helt enkelt inte missa denna filmen!!!!

Kommissarie Mårten Späck har kallats till en brottsplats där en kropp hittats genomborrade med knivar, gafflar, skedar och en högaffel. Till allas förvåning drar Kommissarie Späck slutsatsen att det rör sig om ett självmord. Späck ser kopplingar till andra självmord och konstaterar att kåren fått en galen seriesjälvmördare på halsen. Han kommersnartpå andra tankar när hans råbarkade kollega Grünvald Karlsson hittar andra spår – något som leder till något större än vad dekunnat ana. En ny kollega, superpolisen Irene Snusk kopplas inpå fallet. Tillsammans ska trion lösa ett av de viktigaste fallen i svensk kriminalhistoria.

det är en komedi och kan nog inte bli bättre än var den antagligen är eftersom fredde granberg gjort filmen med, och jag vet att min kompis maln fyller år den 4e juni då premiären är.. vet inte hur jag ska lösa detta..


Im a Hellcat




WOHO

jag har vunnit en nekromantix tröja på tradera som jag tänkte sy om så den blir skitfin. :D visserligen var det bara jag som budade på den, men bättre det den gick på 48 kronor plus frakt 25 ca alltså 70 kronor ungefär och det är ju skitbra för en bandtröja!! ! åhåhh

detta trycket
 

shewingum



visst ibland är det rätt skoj att posa lite, man blir ju oftast bättre på bild (när man ta själv dvs) .. åh, önska jag hade blåa ögon i vanliga fall också..

548


Dagar har du och jag varit vi.
alltså 18 månader idag = 1 & ett halvt år tillsammans. och jag lovar att ingen hade kunnat göra detta året för mig bättre än vad du har gjort. och denna fina bukett med rosa rosor som jag fått av dig bevisar att du inte är så dum iallfall, att du åkte ner och köpte dom för mig. åh jag blir så glad, tårögd när jag tänker på att. Du är världens finaste kille och jag har många gånger gråtit för att jag är varit rädd att jag vet inte, göra ett misstag och begå för att jag ibland trott att dina känslor svalnat för mig.. och därför grät jag pga utav att jag vet att jag inte kommer hitta någon finare än dig, vi passar så bra ihop, vi läser varandras tankar, avsluta varandras meningar, du är min självsfrände, min älskling och bästa vän.



Jag älskar dig Tobias Jacobsson

inte minst jag, utan jag tror att alla åtminstone mina kompisar vet och förhoppningsvis du att det är dig jag vill gifta mig med, skaffa barn ihop med och tillochmed gå i graven med dig. Detta är inte något jag bara skriver.. för sånt tycker tillochmed jag är drygt att läsa om, och jag är inte sådan som snacka så värst mycket och jag har aldrig känt att det varit såhär rätt in (ah jag har visserligen inte vatt med många heller..) men iallfall, detta är äkta. iallfall från min sida.

SÄLJES


eftersom jag inte är någon hejare på att ta kort så blir det någorlunda dåliga bilder. jag säljer inte något som är sönder, slitet eller som är använt så värst många gånger. dom flesta sakerna har jag inte änns använt.. bara provat.


    

1. KOFTA passa alla. lite kortare än normalt i midjan,.
2. MARINBLÅ shorts med ankare på knapparna, dom är höga i midjan (om man vill ha dom höga dvs) storlek vet jag inte  36-38 kanske chansar jag på bereoende på hur stora man vill ha dom..

 

1. jeansshorts ifrån hm, storlek 34-36 chansar jag på. skitsnygga!
2. klorintvättat linne, stort. chansar väl på 40-42 men det är meningen att man ska ha det stort och det är stola hål för armarna, som går lite längre ner vid sidorna.



KLÄNNING. denna är från gina tricot i storlek 34. figursydd och skitsnygg, dock förliten för mig... JAG HAR EN LIKADAN till fast helsvart och med ett spetstyger över också i storlek 34 om någon är intresserad. kan lägga upp bild om någon vill.. dock ser man inte direkt spetsen och sådära. kan även ta med mig och träffa dig så du kan kolla på den om du bor här villsäga.. skitfina klänningar, men försmå för mig..

mer bilder kommer

fredag

stack in till skolan i 2 timmar och hade bildlektion, hem igen och nu sitter jag här..
kan börja med att berätta när jag skulle till skolan imorse vid halv 9 så regnade det som in i h*lvete kan jag säga.. blev blöt även om jag hade parapyl, eller mest om benen iallfall.. när jag kom in till stan försökte jag fokusera på mig att komma fram till skolan så snabbt som möjligt och inte bli överkörd det resulterade i att jag gick rakt i en världsstor vattenpöl för att en bil släppte förbi mig och jag blev lite stressad, därmed hoppade jag försiktigt över vattenpölen, men kotta ben som man har och en stor vattenpöl, det kunde helt enkelt inte gå bra... när jag kom fram till skolan gick jag direkt in på toa och torkade av mina fötter haha och försökte så gott jag kunde göra min skor torra, för dom är i såntdär material haha fuskpäls eller vad ska man säga.. ja så dom sög åt sig en hel del vatten om man säger så.. dom har börjat pipa också. fint! att jag inte tänkte på att ta några skor som bara vattnet rinner av..

och jag bill påpeka att det lär fel att säga fuskpäls.. för jag menar har ni någonsin sett ett par ballerina i päls? haha nej men åh jag kan inte förklara det är leopard skor från hm helt enkelt och om ni inte förstår så får ni leva med det. haha

sitter som sagt i min säng nu och myser i myskläder, jag är dötrött.. känns som jag skulle kunna somna en stund nu.. bara min lilla bebis som fattas, ja just det!

imon den 22e maj, har jag och min sötnos 1,5 år tillsammans.
men eftersom vi har så dålig fantasi så vet inte vi riktigt vad vi ska göra för att fixa till med lite mysstämning. baby ska på spelning imon så det gör att jag blir ensam för jag kommer inte in (18årsgräns) ..:( så vi ska helt enkelt mysa idag istället.. något som har någon bra idé på vad man kan göra?  vi är i behov av hjälp om man säger så.

pengar rullar in..





nu har ju en annan också sommarjobb, finnemang! tattopengarna rullar in woho och jag kan snart köpa mig snygg!!!!!!! thats right bitches. (so kissie style)

jag var ju på intervju förra veckan var det, förra månaden på karlskrona vandrahem. undebart. ska dit nästa vecka och skriva på lite papper och hejsan svejsan, få schemat också blandannat... och sedan den 14e juni börjar jag med jobb blir väl mest städ, men det är väl gött det. jobb som jobb, ahha ja så länge man inte får plocka bajs någonstans fast barn bajs hade jag kunnat plocka.. tror jag.
sen är det rätt schysst tider tror jag, 9-12 på morgonen typ, PERFEKT med andra ord antar jag.. då har man ändå lov, fast utan sovmorgon.. men jag som ändå är morgonpigg sålänge jag lägger mig i min vanliga tid vid 9-10 så ska det inte vara några problem alls.


men iallfall, åh nu tappade jag bort mig.. hm det får väl räcka med det jag skrev då för det står helt ärligt still i mitt huvud nu haha.


eeh ja det blir helt enkelt min första sommar med jobb och mitt sista sommarlov utan ett helt "lov" om man ska säga så. men pengar pengar pengar, jag sparar som sagt till att smycka min kropp med alla dessa fina motiv. åååh jag kan inte bärga mig!

tradera



Det är en bra grej. älska tradera. hitta alltid något om man säger så.. jag längtar tills jag är 18 så jag kan skapa mig ett eget konto, och buda sönder allihopa där.. för det lär jag göra :/ heeeh men ändå då tror jag att jag kommer hitta lite mera kläder som jag tycker om och förhoppningsvis trivas lite bättre med mig själv :)

längtar längtar längtar.

äntligen



ja äntligen. äntligen är denna flamingon äntligen min. äntligen ja.. det blev många sådana men med andra ord menar jag det, har kollat på den 10 gånger (minst) ehehe första gången i malmö och egentligen var det bara tur att den fanns här, eller ödet kanske. det måste ju helt enkelt varit meningen att jag skulle köpa den eftersom den finaste av alla dom rätt så olika formerna på flamingosarna fanns kva, och den finaste fanns kva, den jag vill ha. och nu är den min.

tog en rundtur på stan med fröken annie idag, ja dom andra var väl för tråkiga eller ville inte ha med oss.. så vi blev ensamma, men det var rätt trevligt ändå får jag lov och säga! det är fruktansvärt varmt idag, men det tror jag inte bara att jag noterat...

jag vill åka båt, och och.. bada i havet :) åh .



MEN MIN FLAMINGO ÄR SJÄLVKLART FINARE ÄN DENNAA!!!

DESSUTOM, en mycket viktig grej. jag har fått hem mina fina cupcakes burkar som jag vunnit på tradera, men dom ligger inplastade för att jag inte absolut inte får ta sönder dom hehe, ska packa upp dom när vi flyttar sen :D men här kommer iallafall en liknande bild på hur dom ser ut. eller likandana är det.. och dom är rätt stora och SÅ FINA!!! :D woooh

Det är so kissie-style, eller förlåt , jag menar so-emma- style ;)

*



Diamonds are girls best friend.


suttit framför datorn i ca 2-3 timmar med tanke på att plugga inför svenska provet imon, men med tanke på att det är så satans tråkigt, Bellman och allt vad det är förromantiken.. så går det inte så bra. jag sitter annars bara och funderar på vad mycket jag vill göra.

jag vill sy! sy om tiger army tröjan liiiten och så sy om lite kläder något linne och så till en snyggare topp. ååhåå och sy fast lite tygmärke på min jeans jacka. vad mycket jag vill göra. men jag vill inte göra det nu, för då när jag sy vill jag vara ensam hemma, lyssna på musik och inte behöva tänka på något annat! underbart.

förhoppninsvis kommer min sötnos snart.. och jag är sugen på något, choklad kanske.. hm eller något iallafall. åh idag var det underbart väder också, köpte mig en finfin klänning.

den är i leopard om ni inte ser det.. tog ett tag att hitta denna på internet för tyckte inte det såg ut som den. .haha alltså den är mycket tjusigare irl, och på mig såklart haha.. neh men hihih

tada



eh jag sätter upp mit otäcka äckliga hår, som endast råkar vara äckligt och så idag faktiskt men det är alltid kul att trixa och sätta upp, med lite spray här och där. sen är det roligt att ha lite ego bilder.. fast jag blir aldrig nöjd, men denna blev väl rätt fin.. förutom att jag ser för tom ut i hyn, med tatueringar på armarna och hela bröstet hade det nog blevat perfektaaa!

krejsy




jag blir lite galen.
ena sekunden ser jag en supoerduper snygg tjej med lugg som jag vill se ut som gaah. andra sekunden ser jjag en tjej utan lugg som lyckas vara snygg ändå, (jag vill också lyckas med det) tycker jag ser förjävlig ut utan lugg just nu.. så därför funderar jag på fram och tillbaka vad jag vill och ska göra, det är fan inte lätt att låta luggen växa ut för man ser förjävlig ut mendans den håller på... samtidigt som det är jobbigt med lugg mitt  i sommaren.. men ändå vill jag ha den för det känns som min identitet sitter i luggen liksom.. ååh

silverfiskar



"Hallå i stugan, du har nog rätt Hoffa, det är sämre skolor här.. men fan så mycket bättre väder! kram på dig. Helen"

kolla på Tusenbröder för andra gången denna veckan, det finns inget bättre. finns nog inget som får mig att slappna av som denna serie. underbara serie, jag känner mig som sagt i en helt annan värld. tidenbara rinner iväg och helt plötsligt kan jag komma på att jag suttit och kollat 3 timmar isträck eller kanske tillochmed 6 som är 6 avsnitt.. haha ojoj oj.. ja jag tror ingen gillar tusenbröder som jag, nej det tror jag faktiskt inte!

skönhet

my new bff

Jag & finaste annie,
 som alltid lyckas kolla bort eller ha håret i ansiktet på bild?

So kissie style!




http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fnyheter24.se%2Fbella-tyra-show%2Flowres&h=8dbef


Hör och häpna, jag måste ta och erkänna att jag är ett stort fan av kissie. alexandra nilsson. hihi nää, men kolla där var hon med i bella och tyra show! hon är för go helt enkelt. vem skulle inte vilja vara sveriges största bloggerska lixom??? jo det hade man ju inte tackat nej till.. haha

igår hade jag en fin kväll med Emma och Annie.

Snart kommer dom som köpt huset på besök och ska prata lite osv, vet inte riktigt vad dom ska göra egentligen ;D ehe. ikväll blir det mys med min bejb. fått för mig att det är söndag idag, men tur där att det bara är lördag. känns som det har varit helg hur länge som helst.. fast det har det iförsig.

vad är det fina vädret? vid den här tiden annars om åren har det varit fint väder idag. för det är städdag och sådär i området här där vi bor och det brukar alltid vara fint på denna dagen... ?

jo jag klippte mig lite igår , bara för att helt enkelt. kände för det och tyckte det var liite slitet i topparna!

MEN FÖR GUDSSKULL; glöm inte kolla på showen!! kissie in my ♥

tid-för-mig-själv




Nu har jag skickat iväg hemtentan. ja det tog inte exakt såhär många timmar att göra klart den, var en stund sedan jag skickat den, så har jag gjort massor med saker samtidigt. för att sitta rätt uppochner med en hemtenta i sträck från början till slut är inte kul, tycker inte jag iallfall. men nu är den klar iallfall skönt det.

Det ser ut att bli en myskväll hemma bara, med tacos och talang finalen. skulle träffa några kompisar, men så svårt att hitta ett datum där alla kan träffas, för alla har pojkvänner eller annat att göra.. det måste vi bli bättre på.

shit nu blev jag hungrig också, men det blir väl mat om en timme ungefär. innan dess hade jag nog tänk ta lite tid för mig själv, raka mina ben som är hårigare än någonsin!!! tvätta mig och fixa lite, jag gillar att ha tid för mig själv och göra lite rengörningar då och då. Man måste nog få lite tid för sig själv med ibland, även om det inte alltid är så himla roligt. jag tycker det är kul att sminka mig och få känna mig lite fin när jag står där framför spegeln, ja för vem tycker inte att man ser rätt så bra ut när man sätter på sig smink efter att ha gått utan ett tag? det tror jag dom flesta gör. jag känner mig mycket snyggare och fräschare, iallfall dom 5-10 minuterna man står framför spegeln och precis satt på sig det. Den känslan är nog rätt underbar om man tänker efter, visst borde den komma fler gånger om dagen.. ingen mår dåligt av att känna sig lite fin någongång. tvärtom. om det är en dag då jag inte har något att göra för att senare på kv´ällen tex ska träffa några eller så då kan jag gå och längta hela dagen tills jag får göra mig iordning, sminka mig, sätta på lite musik och inte ha något annat att tänka på. tänk vilka småsaker som kan göra en glad egentligen.

hemtenta

Ska nu börja skriva på Psykologihemtentan som ska vara inskickad senaste idag! det blir snabba puckar, men jag har hela dagen på mig.. får se vad som händer i helgen. bejb spelar match och så, usch fotbollen tar så mycket tid.. önskar vi bodde ihop, allt hade blivit så mycket lättare!

mitt hår är förrresten väldigt brunt nu, inte fint alls, behöver klippa till topparna lite och så vill jag färga, pierca mig och en massa.. men kan inte direkt sätta spiken på exakt vad jag vill. det är jobbigt när man inte vet vad man vill. men jag skriver väl ett inlägg eller två till senare kanske, det enda jag egentligen tänkte säga är att jag nu ska skriva min psykologihemtenta!

Tusenbröder

kolla på min favoritfilm, serie, skådespelare, man, människa ja den allra finaste filmen tusenbröder men den allra finaste Ola Rapace. Det finns ingen film eller ah serie är det (egentligen) som påverkar mig så mycket, Ola eller ah rättare sagt "Hoffa" som egentligen inte finns, men jag så mycket önskade att han gjorde. Han är precis den killen jag vill ha, han är världens finaste pappa mot barnen och han är så fin och go, åh undra bara om ola är så i "sitt vanliga liv" jag är helt kär i ola rapace, för att han är sån underbar person i tusenbröder.. tragiskt egentligen, det är ju liksom ingen, det är bara en "roll han spelar"..
att filmen är så djup och hemsk och underbar, det är hat, kärlek och vänskap det handlar om och ja jag vet inte hur många gångar jag har kollat på filmen, jag vet inte vad det är jag inte vet om filmen, jag kan allting utantill. det var som om jag vore där. I världen tusenbröder.
 
"Jag kände mig som en av de där små fiskarna i sjön på landet, som det kryllade av, som aldrig verkade växa, som gnagde masken av kroken. Farsan kallade dem för tusenbröder. Ett rätt fint namn, egentligen, för nåt som är helt värdelöst."

inlägg som inlägg







Är det maj eller? ja. är det vår eller? nöää. är det sol? nej. vafan är solen? den borde väl vara här, kan man tycka. Det blåser storm ute och idag är ingen dag att minnas. jag steg vaknade klockan 5 och var tvungen ta en värktablett för jag hade världens migrän.. roligt. fick ta en vid 11 igen för den hade ännu inte försvunnit. nu är det bättre men jag känner mig seg i hela kroppen. visserligen är det väl bra att det inte är fint väder idag då så att jag inte hade fått lega inne när det är fint ute. iallfall kommer min baby hem från klassresa idag och då ska jag stå med öppna armar och ta emot honom. jag saknar honom. vi har inte setts så mycket på senaste.

Det är långhelg, WOHO så skönt. Och jag har bokat mina första körlektioner, och nu tänker ni, vaaa? hon fyller ju år i december, ja men precis jag har bokat 2 körlektioner för att se vad dom tycker och att jag inte lärt in mig något fel för då tar det ju klart ett tag att ändra på det. jaja ni förstår hoppas jag :)


Det är galet att det är mösspåtagning på fredag, fast inte för mig visserligen, men för alla 3or.. galet mösspåtagningen lär ju vara en varm dag för det handlar bara om 4 veckor typ innan studenten, men där kom det igen, det är ju inget fint väder!?! helt mysko. när man tänker efter, eller nu ska jag tala för mig själv.. när jag tänker efter så tycker iallfall jag att det inte varit någon direkt svensk sommar dom senaste åren? eller.. det är kallare än någonsin. :(

nästa vecka händer det väl inget speciellt alls.. tråkigt. men det kanske är fint väder så jag kan sitta i parken med mina vänner och mysa :)

du sköna



biatch

Arbetsintervjun gick kanon idag, får reda på om kanske 2 veckor vad som händer :) har annars vaknat med migrän imorse och åkte in till stan vid 1 tiden och sedan skrev gympa provet halv 3 som också gick kanon, tro jag iallfall.. känns oftast alltid bra men ändå känns det likadant om jag så får bra eller icke godkänt..

allt känns helt cp. alltså det är maj, snart sommar och jag vet inte riktigt vart tiden tar vägen. jag vill flytta in till stan nu, nu nu! såhär mycket har jag aldrig velat det innan.. nu bara går man och vänta och har det tråkigt. nu har jag ingen lust alls att ta mig inte till stan änns på helgerna för att jag bara vill kunna gå hem.. ja man blir nog lite bortskämd av att bo i stan men det ska bli så jäkla skönt, och jag hade tänkt att jag kunde börja simma i höst i simhallen :) alltså motionsim bara.

Jag känner mig rätt ensam fortfarande, men det är så att jag står ut med att. jag vet liksom inte riktigt hur läget är, som sagt allt är upp och ner och det har nog inte varit "som vanligt" på en månad iallfall i skolan, men det kanske är dags nu.. det kanske är detta som väntar, en förändring? eller något annat.. jag vet inte vad jag vill just nu, känner för att flytta härifrån bli vuxen och inte behöva bry mig, kanske byta till lärling endå till hösten så att jag kommer ifrån skolan? fast samtidigt är det härligt att ha detta fina schema vi har nu (jo jag fattar att det inte kommer vara föralltid) det är bara en tidsfråga, men det är väl allt annat också? kanske stå ut en termin till alltså nästa också sen går jag up på min praktik och allting är över. skolan är över.. vad ska det blir av mig?

åh alla dessa funderingar.. jag vet inte riktigt vem eller vilka jag känner mig trygg med just nu. Vill iallfall ge lite plus till Annie för att hon är en sån fin vän ♥

vilka cp inlägg jag skriver.. undra om det finns någon som ens fattar vad jag vill komma fram till? hm ja jag kan sluta mitt i en mening ibland och börja på en ny, skriver helt enkelt som det blir. jag har inte sagt att jag är bra på att skriva haha... jaja det är väl inte alltid meningen att jag ska skriva heller när jag gör att!

tjoho

Det går inte så bra att skriva på idrottsgrejerna,. haha det går jo det ska jag säga för jag kämpar på och är duktig. men det är galet svårt! nu sitter jag bara och väntar på att min baby ska komma och mysa med mig hela dagen lång :)

Det ringde precis på mobilen och man blir alltid lika förvånad.. vem vill mig något? och så var det från vandrahemmet i karlskrona så jag ska på arbetsintervju imon. kul kul, det kanske bli lite jobb i sommar endå, om jag har tur.. behöver ju faktiskt pengarna :) hih roooligt. får se hur det går!

pluggis

för första gången någonsin sitter jag och läser på och plugga in för prov imorgon har även varit duktig och inte gjort annat än att skriva uppgifter till skolan som jag visserligen redan borde varit klar med.. ja jag har bannemej tagit mig i kragen nu och ska fortsätta få all denna skiten överstökad!

Ja.. varför har jag inte gjort uppgifter och gjort klart kurser från förra terminen egentligen? visserligen hade jag en jobbig hört och en jobbig vinter så egentligen är det väl rätt så bra jobbat av mig ändå, och med tanke på att jag inte har vetat direkt vad jag har för betyg så har jag helt enkelt antagit att jag hade godkänt, även om jag inte förtjänade det.. iallfall i foto, det var visserligen det enda jag hade ig i också och som att jag vet att jag kunde gjort så mycket bättre. jag var helt enkelt slapp.. har ingen kamera heller, och tycker inte det är roligt. men ska iallfall få ihop några bilder till så jag åtminstone kan få mig ett godkänt, för ig fick jag för att jag inte lämnat in tillräckligt med uppgifter. man tycker hela tiden att det är så mycket i skolan, och nu när vi har så mycket ledig tid då kommer jag på hur mycket jag måste göra innan det är slut och då blir det jättestressigt och jag blir galen och förbannad för att jag inte gjort sakerna när jag skulle...

har iallfall skrivit 2 text uppgifter, läser inför idrottsprovet nu och ska försöka göra livräddningsgrejen teoretiskt och kanske tillochmed skriva ner ett träningspass. och eftersom jag känner mig någorlunda pepp idag på att skriva och inte har mycket annat för mig just nu så känns det bra! såhär skulle det bara kännas oftare.

tips från coachen





Hallå där! jag har fått lite kommentarer om kläder några är intresserade av, jag vill bara säga att tyvär är det inte till salu längre, eller beror helt enkelt på att det mesta är sålt eller liknande. kanske borde ta bort dom inläggen..? kanske bäst!

iallafall tänkte jag tipsa om några bra bloggar jag läser närmre varje dag, eller så fort jag har tid helt enkelt! :)
http://www.metrobloggen.se/BettyBoom
http://www.motander.blogg.se
http://galgbacke.blogg.se



minsann!

jag ska ta och låta luggen växa ut för i sommar, det blir så jobbigt och varmt när den är kort och man blir svettig i pannan haha, tror jag iallafall att jag ska.. och så ska jag färga håret lite blondt och så. ååh när jag vill att den ska växa ut vill man ju det på en gång liksom så att man kan göra det man vill och sätta upp håret så man vill ha att!

jag är väldigt sugen på rött hår också.. åh det är så fint, blir alltid sugen när det närmar sig sommar och vår, det är inte första gången..   eh meningslöst inlägg? eehhe

up n down

det är knappt 5 veckor kva i skolan och det känns hel konstigt. jag har en del arbeten jag måste skynda på lite med som jag tänk göra nu idag och imon kanske eller ihelgen, men iallfall innan tisdag ska jag vara klar med minst 2 text uppgifter som jag inte gjort och övat inför gympa provet till måndag. meningen är att jag även ska ha svenska prov på måndag men jag hoppar det, det viktigaste är att jag blir klar med idrotten just nu för detta är allra sista tiden jag kan ta itu med det. det är så himla mycket, har en psykologi hemtenta jag måste skriva klart innan fredag med, men jag har inte fått uppgiften än som malin har..

skolan är alltså snart slut, och det är nu allting kommer och det är nu det är som mest. allt var ju så bra.. jag vet inte vad det är som hänt merän att det är mycket just nu, det är någonting i luften, eller att vi helt enkelt har olika scheman och klassen delas upp. åh, ibland kan jag känna mig lite ensam, men det kanske jag inte är?.. alla ha alltid någon, men jag verkar vara den enda som inte har det?

det finns 2 personer i denna värld som jag med handen på hjärtat kan säga att jag avskyr, jag tål inte dessa personerna. jag klarar inte änns av att vara i deras närhet, det tar på krafterna för mig att änns bara höra personerna röster. som tur väl är stöter jag sällan på ena av dom, men den andra näst intil varje dag. Dessa två personer avskyr jag merän allt annat eftersom dom har sårat mig, och sagt saker om folk som jag tycker om. och jag kan nog ärligt säga om man bli "ovän" med mig pga av en sådan grej som verkligen berör kan dom räkna med att inte vara på min sida i resten av mitt liv..

jag har inte lätt för att släppa saker, visst är det negativt.. man måste väl kunna gå vidare men samtidigt är allt en person säger till mig rätt så viktigt och du kan inte skämta om vad som helst. jag är en känslig människa.

men nu har det börjats blandas av folk jag tycker om och mindre om och jag känner mig inte direkt bekväm någonstans. är det bara jag eller? allt som var så bra för bara någon vecka sedan.. och jag som mår bra, inte ska väl något sånt här ytligt, som faktiskt gå mig in på psyket, ta upp den sista tiden i skolan innan den tar slut? det är ju trots allt bara en månad kva ungefär. och att inte tycka det är kul sista tiden och påverkas av allt runt om kring bara gör att mina små arbeten som borde vara klara inte bli det. jag känner mig så stel och frysen.

vaqert



dessa tre klänningar skulle inte sitta fel alltså.. åh den i mitten tänkte jag ha på studenten!
hihihi så vackert!

att vara

ja, då var man ensam hemma och förbli det hela kvällen. skönt på sätt och vis, men ändå tråkigt. jag sitter i min säng och fryser, är sugen på något gott och kanske borde jag krypa ner och sätta på en film. jag har trots allt fortfarande ont i min mun, och värken går upp och ner.. idag är det rätt illa faktiskt.

Nu har vi rotat fram ännu mer skojjigt från vinden och mamma hittade mina första skor, hon sa- detta är anledningen till att du är som du är! dom var som ett par converse i formen och sen grå i leopard, herre jösses så fina.. tänka sig att man hade endel fina grejer när man var liten ändå, men varför är det aldrig dom som fastnar på bild?

Tagit mig halvvägs i kragen och ska nästa måndag både göra gympa provet och en cykelgrej på 10 min med pulsklocka TYUP.

egentligen  har jag väl inte värst mycket roligt att komma med, allt är bra. och det är nästan lite tråkigt, då finns det alltid annat börja tänka på, tex att jag känner mig tråkig.. har börjat shoppa mycket, men inget duger endå nej handla handla bara och känner mig så tråkigt och tycker inte jag har någon stil alls.. :( hur gör man? åh nej.. det är nog det värsta, det yttre. när man inte känner sig bekväm med det.. ja då finns det nog inget värre. för sålänge man mår dåligt, men endå tycker att vafan jag ser ju bra ut och så endå, då förstår man inte, men när man mår bra är det tvärtom, då tycker jag helt plöstligt att jag ser tråkigt ut, utmärker mig inte det minsta eller helt enkelt har inte det där som jag hade innan.. hm det är ett mysterium. och frågan är om någon förstå vad jag skriver... haha

mitt



Allt detta vill jag ha! och jag tro jag ska beställa lite av att minsann, eftersom vi ska flytta vill ju jag ha mitt nya rum precis som jag vill ha att (såklart) precis emma! det kommer bli det finaste rummet. och därför lägger jag hellre ner extra pengar på inredning och saker jag tycker om än tex en emmaboda biljett där jag egentligen bara åker för att få vara med mina vänner. inte för att jag tycker om musiken.. så west coast riot får nog bli den enda festivalen för mig i sommar, jag tro jag kommer ha så mycket att göra och pyssla med endå så! det kan tyckas vara rätt så onödiga prylar, men jag älskar prylar åh fina saker. och gud vad jag längtar tills vi flyttar! det ska bli underbart. fast óm jag skulle beställa nu skulle jag bara beställa det jag behövde hehe eller behövde, nee men det jag vill ha mest nu, och det är flamingon, som jag tänkte placera ut någonstans i mitt rum himla fint med flamingosar åh. den är dessutom stor och en fin liten sak :) sen skulle jag nog beställa nagelfilen med cupcakes på, plåsterna med cupcakes, mobilsmycket glassen och kanske något mer roligt :) hihi

allt detta är från bästa och finaste sidan www.misssmith.se
(dom två första grejerna är öronhänger och dom tänkte jag att min lilla flicka skulle ha, om jag får någon någongång :D)
RSS 2.0