det börjar bli vår!

Hej, lördag idag klockan är 12 snart och jag är dötrött. igår stack jag bort till Emelie en stund på kvällen, där även Malin miss von chill befann sig. + några till. men jag gick hem vid halv 12 tiden, dötrött som jag va. sedan ringde tobbe vid 10 i 5, dom hade vatt och festat i karlskrona och ja.. för mig blir det Musik Direkt hela helgen, eller lördag och söndagkväll. tråkigt jag inte får träffa tobbe när han fyller år, men dom skulle ut och sådär, jag är inte arton så jag kommer heller inte in.. suck. det är rätt fint väder ute idag annars, det är härligt! bara den sista snön som ska försvinna. jag är sugen på att sola, få lite färg på mig. synd bara det är så dyrt. hehehe. sedan plocka fram solbrillorna och köpa lite nya kläder. det va längesen jag köpte något nu, men jag hittar aldrig något.. och därmed har jag pengar också, det är ju bra. inte ofta jag har det. har även 3000 sparat till sommaren, det är bra! ;) så jag  få bra mig till göteborg snart och shoppa lite nytt till våren, ja det ska jag göra! då kan jag dessutom hälsa på Gabbi, woho :) neh nu ska jag väll göra mig iordning snart. få se vad som händer idag på dagen, synd det inte är varmare ute, då hade man vatt mer pepp på att hitta på något, kunde va att bara glida runt på stan för att det är mysigt, sätta sig ute på en bänk och kolla på folk. eller vad som helst, men fortfarande är det lite för kallt för det ännu, trist.

ha en bra lördag. yo!

ronny och ragge <3



du e såe jäevla speciöll!   jag älskar peter settman, och fredde granberg. underbara. och denna videon är bara så söt! jag dööör. malin med. på multimedian, för det är så jävla tråkigt.

Dropkick Murphys

malmöfestivlen 19/8 2008. fan vad underbart! och nått som är underbart är att dom ska spela på Hultsfred. jag är såååå jäkla sommar och festival sugen nu så det finns inte. och att jag ska se Dropkick, wooohoooo. åååååh, säckpipa är för vacker alltså. och vilka jäkla röster dom har sångarna! (tänkte att det inte spelar någon roll om jag skriver deras namn, eller om det endast va namnet jag tänkte skriva, så kanske ni ändå inte hade vetat vilka det är!) så vi säger sångarna, dom 2. underbara röster. jag kom ihåg när jag började lyssna på Dropkick, hah det va fan inte så längesen nu när jag tänker efter, måste vatt lite merän ett år sedan bara. VA? neeej, eller jo. men det va ju nyss ändå känns det som, även om det känns som att jag lyssnat på dom läääänge läänge. men jaja, det spelar inte så stor roll hur länge! hehee . lyssna, njut, och lär! :)


inget att göra!

sitter i skolan, inloggad på Elins användare. jag har då glömt mina nycklar hemma (för första gången) iallafall nu på gymnasiet. och mit lösenord funkar inte, så i skåpet och på min använadare, och det är kört! där jag har materialet. 2 lektioner endast idag med till klockan 11 då vi hela tiden ska jobba med det som jag behöver! åååh. jag blir så irreterad.
det stog även på rassle punk rocks hemsida att dom gör sitt sista bandsläpp imon? SISTA? eehhh okeeej. hopps dom släpper många då. annars känns det som det är rätt lite band bokade, men jaja. ingen lärare här nu heller, men som kommer senare, om en timme eller så... jaja känns som jag bara skulle vilja gå hem, här gör jag ingen nytta ändå. fysisk närvarande är det enda! hööhö.

tjejproblem

(jag hatar rubriker, ibland)
hej du glade här får du en spade, ta och grev ner dig så slipper vi se dig!
skev precis klar en uppsats om ätstörningar, blir irreterad men samtidigt gock det jäkligt bra när jag  väl börjat och skriver av min egen erfarenhet och tankar och allt vad det är. kompisar som är viktgalna och så vidare.. vad irreterad jag blir när det väl kommer upp! ååh jag hatar tjejproblem, man skulle vatt kille! jag har fått höra det flera gånger denna veckan, ååh vad tjejer pratar mycket onödigt, varför bryr ni er änns om det, lägg ner energi på något annat istället.. osv. ja jag blir irreterad på mig själv. men då är inte jag den tjejiga tjejen. tur det, för dom är så jäkla jobbiga! Hihhehe. neh jag får itne fram något, det bara spränger i mitt huvud. blir så upprörd! :D

nu ska jag gå ner, hoppas på att vi har äppeljuice kva, annars få det bli den goda saften (appear smak). mhmh gottit. och slå in tobbemannens presenter, jag hoppas han blir glad! känner att jag behöver lite good time för mig själv nu, mamma och pappa är och titta på anna ternheim, min bror är och kolla hockey och syster vid sin dator. 

annars är det väll bra, trött är jag, torsdag redan imon! hallelulja, veckan har gått snabbt. men mina engelska och svenska uppsats, står still... ADIOS!

hej jag är en lycklig tjej

helt sjukt, ofattbart. JAG EMMA KARLSSON, ska se SOCIAL DISTORTION i sommar. heeeeelt sjukt. jag trodde aldrig någonsin jag skulle få se dom, blir inte så stort inlägg idag för jag är hel tafatt, och skrivfatt med? hhööh. helt sjukt otroligt är det. nu vill jag har sommar på en gång, rasslepunken, hultsfred och west coast riot! därmed, dropkick, madness, och social distortion . jag det är underbart! även att det säkert kommer komma upp flera bra band på west coast men men, jag är överlycklig och det här kommer bli bra känner jag!

förlåt för att jag inte ringde idag gabbi, men jag har itne riktigt haft tid. kom hem vid 8 då jag satte mig och kolla på "den rätte för Rosing" det där programmet om linda rosing, hon ska träffa en ny kille. roligt, måste se nästa vecka! och sedan duschade jag, dötrött som jag är men jag bara satte mig och va tvungen informera alla om hur glad jag är och den stora nyheten, men vi kan kanske höras imon? :)

slutligen, JAG ÄR ÖVERLYCKLIG! :)

hej

jag orkar egentligen inte skriva, jag ska fatta mig kort. jag har sjuka kramper i magen, ska börja äta min medicin igen, kanske är det det beror på? men det vet jag inte. otroligt trött, så mycket i skolan som jag nämnt miljoner gånger innan men jag orkar verkligen inte. nedräknnig för nästa lov, 6 veckor till påsklovet, och 70 dagar någonting tills sommarlovet. uuh.

bjuder på en gammal posebild på mig. för att fylla ut inlägget helt enkelt.

dagen dagen

dagen före skolan dra igång igen, riktigt trött är jag, orkar helt enkelt inte. exakt ett år sedan jag tatuerade mig första gången, exakt 3 månader sen jag träffade tobbe första gången, alltså inte första gången utan vi "träffades" första gången. och nu är han påväg hit, men det är ju trevligt, behöver någon som piggar upp en såhär en tråkig blaskig söndag, vi ska nog ta och äta upp ben and jerry glassen idag med. just precis nu fick jag ett såndär spontan huvudvärk, jag hatar det. så nu orkar jag inte skriva mera, men mina ilägg har börjat bli så låånga vissa dagar, så det kan räcka med ett kort idag. och dessutom är jag inte så pepp på att börja skolan imon så det är inte så mycket roligt att berätta idag. ciao!

panik lördag!

 

lyssna på Thore Skogman samtidigt som jag gör mig iordning och väntar på maten ska bli klar, sen blir det hem till malin med the gang. och imorgon är det söndag och skolan börjar närma sig, åååååångest. för allt som borde va klart snart som jag knappt börjat på, redovisa en bok vi läst på måndag, som jag kanske kommit 1 fjärdedel på. suck. lovet har gått alldeles för snabbt jag hade tänk läsa lite varje dag på boken, men det har jag inte gjort. åh nej. sista roligadagen innan skolan dra igång igen, då gäller det att ha roligt!

swing swing

 wellwell, jag gillar verkligen svenska gamla låtar. allt känns så enkelt och härligt när man lyssnar på att, det svänger och man blir så glad. speciellt gillar jag Eva Eastwood, men Lillbabs är också en klippa! hih :) snygg va hon ju också en gång i tiden! idag är jag nostalgisk.

The Liptones

hej du glade ja här sitter jag vid min kära dator, mamma pappa och syster är ute och promenerar, bror är på annat håll och därmed hur lat jag är. visserilgen har jag gjort rent en toalett idag för första gången i mitt liv. dammtorkat i mitt rum, städat undan allt som låg på golvet. och tvättat handfatet. jag sitter här lyssnar på the Liptones, dricker äppeljuice, äter godis. och väntar på att tobbemannen ska komma till mig. låter väll ändå rätt mysigt måste jag erkänna! det är mysigt. planer ändras och det blir hem till malin imon istället, med anna,cornelia,carro,iza, nikki.. ja vilka mer vet jag inte. lovet är snart slut och skolan börjar snart igen. lite panik, och stressen kryper sig sakta fram. men jag sitter lungt här på datorstolen och orkar inte bry mig, nä det är illa faktiskt, egentligen. stora jobbiga arbeten som ska lämnas in 2a veckan efter lovet. uuuusch. och idag är det exakt en vecka till tobbemannen fyller arton. ja jo roligt för honom. själv har jag ju precis fyllt 16, december barn som man är. visserligen ingen nackdel med det egentligen. eller jo klart det är. eftersom åldersgränser är så jävliga och petiga så man får absolut inte göra något förens EXAKT det datumet man fyllt arton, så jävla löjligt. det är väll det enda som är skit. egentligen spelar det ju ingen roll när man fyller år. men det är bara detdär jävla åldersgränserna som är lite orättvisa. ja vi ska inte gå in på det, då blir jag bara förbannad. hehe. min mamma köpte även sånnadär goda rosa och blå godisflaskor som jag ville ha igår, så idag ska det ätas! myms.     ha en trevlig helg allihop! ciao.

mysdag

torsdag, lovet är snart slut. åh jesus ja vad snabbt det gått! i måndags när jag bestämde med julia och malin att fika på torsdag, då tyckte jag att det va en evighet dit. men nu är vi här! satt på 3g 3 och en halvtimme med julia d, julia b och malin idag. mys. kladdkaka blev det, och senare när vi suttit där framåt 3 timmar blev vi hungriga igen och då tryckte jag i mig en fralla. sen blev det en runda på stan, när vi ändå va där. införskaffade en present til tobbe mannen, hoppas han blir glad!  världens klumpigaste tjej idag. ja det var jag. ska vi se, gå in i grejer. snubbla påväg till bussen, när jag kommer hem, glömmer jag att stänga av micron så det blir varmt och skvätte mat i HELA micron, på varenda vägg. spilelr ut mjölk, 2 GÅNGER. en gång på bordet och sen en gång i knäet, sen när jag ska stoppa in maten i munnen tappar jag det på golvet. åh, trött jag blir på mig själv. sätter mig till rätta och ta medicin asken för att läsa lite, tappar den på golvet. låter kanske inte som det vore så värst jobbigt, men jag blev nästan trött på mig själv, eller jag blev att rättare sagt. pappa bara satt en bit bort och stönade, vad är det med dig idag, vad klumpig du är! men nu får du skärpa dig.. jaja lugnast om jag går och sätter mig vid datorn tänkte jag, och visst har det inte hänt något mer. dessutom slutade jag med min mag medicin för några dagar sen, jag märker redan resultat. jag vill börja äta den igen, även om det va den äckligaste och mest olockande medicin som någonsin har påtänkts, jag lovar! buuuh, men jag har ont i halsen igen. ja mag och hals låter väll inte som det hänger ihop, eller jo kanske. men det gör det. jag har magkatarr och får ont i halsen därför? ja, därför jag åt medicin. och det bästa med den va väll att den funkade!
när vi ändå är inne på spåret så har jag sjuuuukt ont på mitt öra, där detbefinner sig ett inte så grant brännmärke, jag ni vet den där jäkla plattången. rasslepunkrock har även gjort ett bandsläpp dock visste jag bara ett band - LOIKAEMIE. dom är väll helt okej.

jag är sugen på sånnadär rosa och blåa godisflaskor, ni vet. mmmh, så goda dom är. 
ciao.

gillar gillar inte

gillar
att west  coast riot äntligen ska göra ett första bandsläpp

gillar inte
att rassle punk rock inte gjort sitt bandsläpp idag som dom skulle. visseligen är den bara 20 i 9. men dom borde redan gjort det, kan man tycka?

fuck it

jag blir irreterad! ja jag blir ibland irreterad, endast på saker som förtjänar att bli irreterad på. eller saker, men allt möjligt. malin sände iväg ett sms till mig att hon skulle beställa en sommarklänning, kul tänkte jag. ska nog med kolla runt lite på internet och se om jag hittar något! (som jag dock aldrig brukar göra) sida efter sida, jajajjaa... sen tillslut, hittar jag något! en klänning/linne, svart med blommor, fin faktiskt. men 500 spänn!! vafan är det här. för att det är nått jävla märke på att? vafan spelar det för roll. åh jag hatar märken inget är mer värt en något annat vilket jävla märke det än är! oftast är det dom billiga kläderna som är bäst, tycker jag. skönast osv. undar egentligen hur mycket plagget höjs bara för att det är något jävla märke, det är nog rätt mycket. det jag vill komma fram till är att linnet hade likagärna kunnat vara från hm och mycket billigare, då hade jag redan haft att i min garderob. men absolut inte värt 500 spänn. men det jag blir mest trött på är att jag aldrig ALDRIG hittar något som jag känner att detdär vill jag ha! åååh tråkiga samhälle, alla ska se likadana ut och bära likadana kläder. bläääääääääääääääääääääää

imon 18/2

RASSLEPUNKROCK GÖR SITT 3E BANDSLÄPP! :WOOOHOH:

same same but different

måndag
jag orkade inte skriva igår, det är tisdag idag. men jag skriver inlägget som om det va igår.
känns löjligt att börja bara, idag steg jag upp vid 20 i 11, tog mig en dusch och gjorde mig klar för att åka in till bup vid 1. sen hann jag hem en ynka halvtimme för att vara på vårdcentralen 20 över 3. jajjämen, fick ta ett såntdär roligt urinprov och så sätta mig ner och vänta på svar, jovisst hade jag urinvägsinfektion. så nu har jag börjat på ny pensilin kur när det andra, från magkattar skiten äntligen tatt slut. sen åkte jag hem, kröp ner och kollade på hem till midgård, haha fyfan, rolig film! :D sen drog jag mig upp hela vägen till övervåningen där jag kröp ner i min härliga soffa och satte på jetlag the movie (höhöhöhö filmen om backyard babies) det var roligt! satte hjärnan på sprutt och jag började tänka på alt kul som hände när tiden va inne då vill säga 7an-8an, haha vi behöver inte gå in på detaljer.  händelserik daG!
tisdag. är dagen som är idag.
har tagit mig en dusch, jamen idag med! sitter och väntar på tobbe som aldrig svarar på mitt sms som jag skickade vid 10.................... jaj, jag tänkte dra mig ner dit idag igen till kallinge, och hänga med till hans bror som fyller år . spännande detdär, men det är inte så lätt att skriva ner vad som hänt idag eftersom det inte hänt ännu. 

jag är sugen på lite mer bandsläpp till hultsfred och rasslepunkrock, ja det vore ju fint.
för övrigt har jag lite ångest, jag vet inte vad jag vill göra med mitt hår, hur jag ska ha det. jag va mycket snyggare för ca 2 månader sen än vad jag är nu osv.. det är inte kul ett dugg. långt hår vill jag dessutom ha, men jag vill inte sätta i löshår igen, så jävulst jobbigt, sliter så och trassligt. dessutom är det dyrt. 

  
neh jag är inte så självupptagen egentligen.

alla hjärtansdag -helgen

I fredags kan jag inte säga jag ådstakom med mycket, somnade vid 9 framför tv och sov tills 11 dagendärefter, gick upp duschade och gjorde mig fin för att åka till pojken min. eller fin, haha nä inget speciellt egentilgen .utrustade mig med ben and jerry glass i ena näven och en högmysfaktor i den andra att plocka fram när tiden är inne. halv 3 vart jag framme nere i kallinge, då jag fick stå och plinga på dörren minst 3 gånger innan jag hörde någon som skrek - KOM IN!!! innanför dörrarna hörde jag bara x antal grabbar som tjoade och skrek, trodde jag. men det visade sig när jag kom in att dom spelade guitar hero band, eller vad det nu heter.. rätt roande att titta på faktiskt. haha. sen efter bara 20 min kanske drog vi, jag, tobbe, konny och adde ner till kallinge sporthall? och kollade på bandy en sväng, humjajo. sen hem igen, satt och pratade i hallen, innanför ytterdörren i 2 timmar kanske. väntade på att konny och adde skulle åka hem. sen blev det kanske 20 min för oss själva innan mamma jacobsson ropar att maten är klar, hon och pappa jacobsson bjöd på vårrullar som förätt, mums! och sen någon kyckling, pasta och bacon låda till mat. låter lustigt kanske, men gott var det. sen vart vi så mätta så vi bara kröp ner och kollade på en film eller två, smakade inte änns ben and jerry glassen eller chocklad hjärtanen tobbemannen köpt till mig, hihih. men vi bestämde oss för att ta det någon annan dag, mysigt det med ju! hög mysfaktor var det ju, man liksom kände att det var alla hjärtansdag på något vis. heh. jag kunde inte somna igår, min jävla urinvägsinfektion , visste inte om jag hade ont i magen eller om jag behövde gå på toa, jag tänkte att jag orkar inte gå på toa, klockan är 3 och tobbes syster har en massa kompisar uppe som jag måste visa upp mig för, i inte en allt för snygg outfit/trött,kissnödig,äcklig,flåtig. ja.. men det fick bli en runda upp på dasset och sen somnade jag som en stock! snipp snapp slut. idag är det söndag och jag kom hem vid halv 4 tiden, somnade vid 5 sov tills 7 och tänkte att nämen inte sova hela kvällen så gick och satte mig här och väntar ut tiden, tills den ska bli 9 och BECK börjar.
förövrigt är det lov nu, för er som inte visste. underbart. har inget direkt planerat förutom att ta en fika med julia dale och malni miss von chill någon dag, och på fredag blire hem till den andre malin och partaja lite med girlsen, (vilka vet jag inte, och nikkis friens från andra sidan bron. öland.

mer har jag väll inte att tillägga, och blir dessutom lite imponerad av mig själv att jag lyckas skriva såhär mycket. men om det leder någon vatt är en annan fråga! ;)

fredagen den 13

och frågan om jag har råkat ut för något dåligt idag? ja jo, det beror väll på hur man ser att, missade snabbussen imorse och fick även springa till nästa bussen som går 10 min efter. folk kom springande från alla möjliga håll, flera stycken missade den osv. rätt roligt och sitta på bussen och se någon kommer springande och ska med bussen, skadeglädjen kommer fram när man ser dom blir förbannade och missa. haha men ibland kan jag även tycka synd om den som missar, som idag när det va en pojke, och hans pappa? som satt i rullstol men kunde även gå med en käpp, så va han tvungen att ta sig upp för en trappa, utan rullstolen såklart och med stöd av käppen, och när pojken såg att bussen kom sprang han fort som en racerbil och frågade busschauffören snällt om han kunde vänta på hans pappa, men det hade inte busschauffören tid med så pojken fick gå och hjälpa sin pappa igen, dom tycker jag synd om. pojken såg så besviken ut när han hoppade av bussen igen, och stackars pappan i rullstol, inte hade han valt att sitta i den inte, och kanske hade han hunnit med bussen om han inte suttit där i, fast visst dom går var 20 minut, så man kan ju hoppas dom han med nästa. sen i matsalen, vi käkar sent på fredagar för att vi har idrott precis innan, kom tillbaka till skolan vid halv 1 och matsalen stänger 1. började med att vi fick vänta ca 15 min på att hamburgarna skulle bli klara, och visst bara att gilla läget. hungrig som man är. mos och alltet splash på tallriken, sedan tänktes det på med lite ketchup, men åååh nej. den va slut, jaja okej.. men skitsamma tänkte jag, skulle gå bort och ta ett glas mjölk som jag alltid dricker, för mjölk är bäst helt enkelt, första automaten, andra, tredje. nähe, inte mjök i en enda jävel. då tar jag juice, nähe med slut. vafan och vatten till mat passar sig inte, så blev torr mos och hamburgare till middag, mums.
Min rasslebiljett kom på posten idag, fin va den. hihi. klippte till luggen igår, så nu vart de back in the days and raklugg igen, även om den är mer rund. så nice så. nu satte jag nyss på lite Dropkick Murphys, blir nog inte att hitta på något ikväll, jag är trött och behöver ladda upp mig så jag kan leva rövare på lovet, njanja, nästan. Imon blire hem till min pojk och bjuder han på ben and jerry glass, bättre fantasi än så har jag inte.. 

har ni hört om denhär ställningen förut?
Angry Dragon
Förklaring: När mannen blir avsugen av en kvinna/man och känner att han är nära utlösning, trycker han sin penis långt in och uppåt i kvinnans/mannnens svalg och sprutar. Sperman sprutar då ut genom näsan och den utsatta liknar då en eldsprutande drake. Eftersom den utsatta troligtvis blir arg är blir är namnet på denna manöver: Arg Drake eller Angry Dragon

HAHAHAHA

modeller


anna, malin, jag

jag

Iza, jag, Malin

myös

fick ett sms klockan tio - sover du darling? nej nästan så att jag gjorde det, va halvt vid medvetanden. det va tobbe, som skrev han va trött på skolan och ville komma och mysa med mig, då fick jag stiga upp duscha och sådär så jag va lagom fräsch tills han kom. då va klockan 11 ungefär, och sen dess har  vi kollat på en rulle och lyssnat igenom en skiva som kom på posten idag, ja mina skivor kom idag! woooho. och om ni är intresserade, så är det verkligen ett band att rekomendera, funeral dress. nedrans bra! va hemma idag för att vi hade en lektion och självständigt arbete som jag likavärt kunde göra här hemma, så fick mig en härlig sovmorgon. och nu är det endast en dag kva i skolan innan lovet. underbart! inte så värst jobbig dag heller, visserligen omprov i matte sedan håltimme, skridskor på idrotten.... gaah, i hate it. och sen multimedia, det är inte heller så värst roligt. men vi har grupparbete nu så det funkar endå.
jajo, vet inte om jag har något så speciellt intressant att berätta. jag är rätt trött och sliten. alla hjärtans dag på lördag med, det återstår och ser om man blir bjuden på en fin middag, han sa ju det hahaha.
aaaaaaaarh, nu vill jag tatuera mig. ska ta ett snacka med farsan ikväll!!!
sen så är jag jättesugen på ben and jerry glass!  mmmhm  :)

fan ta dig gud, bort med snön!

åter en jobbig onsdagmorgon, (visst känns det som det är onsdag nästan varannan dag? uschja..  jag vaknade till och klockan ringde en stund senare, ni vet när det känns som jag precis gick och la mig och skulle gärna vända om och somna igen, nej det är då man måste gå upp. upp för att gå till skolan, där nästan en 2timmars engelskalektion väntar och ett prov som jag pluggat lika mycket på som min pappa försöker lära sig polska, det vill säga ingenting. men provet gick bra, va himla enkelt faktiskt. och förvånande är det med att jag tyckte det va enkelt, jag blev förvånad själv. men härligt att det börja går bra någongång i livet. men visst har jag inte fått resultatet ännu.. skolan togs igenom med början på ett migrän anfall och måttligt god mat i skolan. om man bortser från dom stuvade makaronerna, jag gillar inte stuvade makaroner över huvudtaget, men bara tanken på skolan stuvade makaroner så mår jag illa. det kändes som det blev väldigt mycket stuvade makaroner i den meningen, då vi byter ämne. tillbaks till morgonen, inte är det kul heller att stiga upp till ungefär 20 centimeters hög snö och även snöfall från himmelen. första tanken, vad ska jag ha för jacka, VAFAN SKA JAG HA FÖR SKOR? vad ska jag göra för att inte håret ska se ut som fan när jag kommer till skolan?... det återstog att se, 2 minuter på mej att välja, nu eller aldrig. jag valde mammas adidas skor och uppsat hår i en ruffsig boll. sen orkade jag inte bry mig, pojken min va inte i skolan ändå, så då kan man va lite fulare än vanligt.  jag tycker inte om snö, jag tycker inte om snö, jag tycker inte om snö! det är jobbigt, blir bara till blask, och så går det så om och om igen. jag vill ha värme och vår nu. men det spelar väll ingen roll vad jag vill kan jag tänka mig, men det vore ju skönt. bara snön försvinner så blir jag iallafall lite gladare. med min huvudvärk som visserligen har gått över för tillfället mår jag rätt bra,. känner mig jätte sliten, trött är jag. urinvägsinfektion har jag, det kan jag konstatera alldeles själv, för sådär ofta har jag aldrig någonsin gått på toa innan, och inget kommer, sivder som fan.. trevligt prat. men som sagt, har man haft urinvägsinfektion en gång, så är man inte lika imun för att. imon jobbar jag med arbetet vi håller på med i skolan hemma istället, härligt med en sovmorgon, och hur mycket får jag gjort i skolan.. det är en annan fråga. sen blire nog att träffa tobbe mannen imon med, va ett tag sen nu. han jobbar och tränar så mycket den pojken, denna veckan. men sen är det fredag och snart lov, så då kan jag hoppas han får mer tid för mig.

yeh, innan jag går vill jag rekommendera min vän wictors blogg, www.wiel.blogg.se
ja, han är en kille. men låt inte det hindra er! han är en duktig skrivare, och jag tror ingen lämnar ett oläst inlägg innan att läst klart. mer vill jag inte avslöja, men han är smart den gossen. läs för ihelvete! ge han ett försök. kan inte merän att le när jag läser den.  

herregud vad jag skriver mycket, heheheh....

well well

idag hade jag jeans på mig! ja, chockerande för er som inte har en aning. svarta dessutom, om jag har jeans har jag alltid mina blåa. men idag blev det ett par gamla svarta jag hittade för cirka 299 spänn på red devil i göteborg i somras. viktig information! amen jo, jeans var det. och nej det satte inte direkt spiken på huvudet om man kan säga så, fy vad besvärligt, måste dra upp dom när man sätter sig, knappen går rakt in i magen för att jag visserligen lagt på mig lite sen jag köpte dom, höhö :( det ska va kjol, tights och såntdär skööönt. nämen, nu glömde jag helt bort vad jag tänkte skriva i bloggen idag.. jätte roligt. ska ta mig en liten funderare sen återkommer jag ett par rader ner.

joo, jag lyckades bara klicka upp min msn konversation med my friendly neighboor gabriella ström, som visserligen befinner sig i göteborg sen ett antal år tillbaka. vad är det, 2 och ett halvt nu? men kom till saken,.. jajo det kunde vatt Nicke Borg som hoppade på bussen vid sjukhuset idag vid kanske 20 i 3. och nicke borg, ja då menar jag naturligtvis sångaren i backyard babies.. hum ja host, min stora kärlek en gång i tiden. det kunde varit han! bara av att tryckt i sig lite mer skräpmat på sistone och kanske tillochmed laserborttagit tatueringarna på halsen, så vart det tamejfan på pricken likt. fortfarande tvekar jag på om det seriöst inte va han. eller varför inte, kanske hans bror!?
by the way, HATAR SÅÅNNA LÖJLIGA UTTRYCK. därför jag använder dom, jag driver med mig själv och alla som blir chockade när " lilla jag" använder dom. men det är roligt tycker jag. nu sitter jag bara och väntar på att mamma ska ropa, "emma min lilla älskling, din semla är nu färdig för att ätas, och med extra mycket mandelmassa på!" hihi. smaskens!
sen är det ju alla hjärtansdag på lördag, min dop dag för övrigt, och malin miss von chills med. vilket sammanträffande! men jag undrar, vad är en alla hjärtansdag till för egentligen, finns det någon oskriven lag för vad man ska göra om man har någon, eller möjligtvis inte ha någon. ush ångesten kryper sig sakta fram. men då sitter jag ändå rätt glad iår och står inte där ensam som en bortsprungen katt i djungeln.

hultsfredsfestivalen 09, jag är taggad!

DROPKICK MURPHYS [US]


Beväpnade med säckpipor, mandoliner, celtiska rötter, arbetarklassideal och en hel del klädsamma tatueringar har Bostonbandet Dropkick Murphys tagit över världen med sin våldsamma ölhävarpunk.

Sen starten 1996 har Dropkick Murphys hunnit med sex studioalbum och en liveskiva. Och då dom 2007 släppte den helgjutna höjdpunkten "The Meanest Of Times" bevisade Dropkick Murphys att dom bara blir bättre och bättre för varenda år som går.

Men även om Dropkick Murphys har en hel del nutidslegendariska inspelningar på sitt samvete, så som briljanta "I'm Shipping Up To Boston", så är det ändå på scen som dom är som absolut bäst.

Räkna med allsångsramsor, adrenalinstinn råenergi och irländska vibbar i massor då ett av världens grymmaste folkpunkband återvänder till Hultsfred för första gången sen 2001.


Rekommenderas för dig som:

...gillar punk.
...går igång på folkmusikinslag.
...måste ha en ordentlig omgång.



ååååh, mina Dropkick pojkar <3  hihi. nu har Elin också bokat sin biljett till hultsfred. och nu väntar vi bara på beskedet av Annas mamma med, sen kanske Elins kompis med hängde med om hon hade råd. det här blir fint det!
ett litet smakprov. jag älskar denna låten. videon suger dock.


CIAO! lyssna in dig lite och häng med vettja. idag är jag pepp som fan! :D

grattis

boppinbetty.blogg.se på 1årsdagen. jädra hörru, redan ett år sen jag skaffade den här värdefulla bloggen, med alla dom där extra speciella små inläggen som bara är sådär svåra att motstå.. eller inte. alla har blogg nu för tiden, men jag va bland dom "första" här. mohaha. eller nä. måndag igen, det känns ju piss ju, men samtidigt posetivit. tiden går framåt och en dag närmre nästa HELG. plus lov som det är nästa vecka, underbart. kommer säga det minst 10 om dagen varje dag denna veckan, åååh vad härligt med lov nästa vecka. som jag redan lyckats säga mja, antal gånger, uppåt den siffran idag. har inte så mycket att skriva, borde plugga på arbetslivsprovet tills onsdag.

för övrigt är jag himla sugen på päronbeskvier, det är något jag tycker om extra mycket*

sen för jag är så snäll och jag tycker det kan va trevligt att kolla in sånna här löjlia "tips" kanske har du nytta av det du också! haah känn dig fångad av min berörande text. nej nu är jag tramsig. helgen va fin iallfall och igår kväll blev det bio med malin miss von chill, i taket lyser stjärnorna. ja jag har faktiskt läst den boken, haha JAG LÄSA? jaaa. boken är bättre, men visst, filmen va bra. önska bara jag inte läst boken, då hade nog filmen vatt bättre och mer rörande.

Haha?

"En fyraårig flicka omkom i måndags i en tvättmaskin i södra Kalifornien i USA. Flickan skulle gömma sig, men när hon tagit sig in i tvättmaskinen genom luckan kom hennes lillebror åt startknappen och flickan var instängd i den vattenfyllda maskinen minst två minuter"

HAHAHAHAH okej, det va faktiskt hemskt. men i en tvättmaskin? Haha. nej fy :(

söndag igen

då va snart helgen över igen. för jäkla tråkigt. men bara 5 skoldagar kva och sen är det sportlov, det höjer vi flaggan för! idag är det annars rätt härligt väder ute, och kanske är det så att det är dags att plocka fram solbrillorna snart? näe, inte riktigt kanske. men solen skiner lite lagom idag, det är ju härligt. våren är merän välkommen in i min värld just nu.
i torsdags skickade jag dessutom efter två skivor, en till mig med funeral dress och sen en till Tobbe som han ska få när han fyller år. snäll jag är! men det är sjutk svårt att köpa presenter till andra måste jag säga..
HULTSFREDBILJETTEN ÄR BOKAD! rassle lär inte ta slut lika enkelt och priserna höjs inte, men jag ska bannemej ta och boka den biljetten med snart.

annars sitter jag och kolla tatueringar, jag är sugen på att göra något nice på vaden. det är ju nice!
jag har hittat en jag vill ha, en kniv. super snygg. men den sitter på en tjej, i en tattotidning... eh jahapp..


jag, julia, malin, agnes, julia
spexfotot i 9an. en såndär spontan bild, hittade den på julias facebook. och den är nice!

kycklingbaguette@3G

Nu ska jag ta bussen om 20 min och möta malin och carro pb i stan, tjatiga jag har äntligen fått med mig brudarna in och dessutom slängt över lite av min sugenhet till carro. mot 3G och deras kycklingbaguette! mmmmmmmmh :) smaka den någon gång, om ni inte har gjort det. verkligen att rekomenderar! puss och hej.

sen blire biljettbokning till hultsfred och rasslepunkrock jag är bäst hej svejs ultima thule <3

är det bara jag som älskar bra bandsläpp?

Hultsfredfestivalen 2009. inte nog med Dropkick Murphys, mina älsklingar ska spela där. visst, anna ternheim, timbuktu, the killers, regina spektor. kan ju va roliga att se. men nu ska Madness, ett av världens kändaste SKA band. till hultsfred?! är det inte sjukt eller sjukt.
och sjukt glad är jag för pappas skull, han älskar dom. va tvungen ringa han och berätta, men han visste redan och tydligen pratat och bestämt med mamam också att semestern ska befinna sig på hultsfed i sommar.
är det inte lite fuskigt, i sommras såg min pappa ett av hans favoritband, the business i lilla rassle. en håla i småland, och denna sommaren ska han se ett av hans andra favoritband i hultsfred, också en liten håla i småland. det måste ju va det livet är till för, äntligen ser man en mening med att. tänk om pappa va vi säger 20 år äldre, haah visserligen skulle han inte gilla samma musik men han skulle nog inte åka dit heller för att se sitt favoritband. eller jo vafan, det skulle han nog! skit i vad jag sa. men det är ju tamej fan ett redigt jävla halleuljah moments. dock vet jag inte vilket som är mitt favoritband.. jag kan inte bestämma mig för sådan, fast det finns många band jag gärna skulle vilja se hemskt hemskt mycket. men jag är nöjd om jag så får se dropkick murphys och madness, om det så är dom ända "bra" som kommer dit. det är ju en antagligen sjuhundrans rolig festival och lär bli bra som fan!

ett litet smakprov :)



GOD JUL!

GE MIG RASSLEPUNKROCK 09!


Sån jäkla känsla. jag kommer ihåg att som om det va igår, musiken, folket. det va kallt som fan!
låten i videon är dessutom så jäkla bra. vill bara tillbaka!
men nu är det bara 3 månader och 25 dagar tills jag är där igen. WOOOHO.
nytt bandsläpp idag dessutom, Moderat Likvidation, Nitad och sen två till som jag inte kommer ihåg.



PARTY ON!

Det finns en annan värld än erat Svenssonliv.

it takes a fool to remain sane. den låten med The Ark, får mig att bli lite ledsen. jag kan inte säga att jag direkt vet vad den handlar om , jag är inte den som lyssnar på texten eller tänker på vad den betyder heller. men det beror väll helt på vilket hurmör man är på med. jag har kramp i bröstet, det är väll någon hjärtattack eller nått? ja jo, det lustiga är väll att man faktistk kan få det när man är 16 bast.          Idag var det en lång dag i skolan, jag hatar onsdagar. säkert har jag nämt att innan. engelska omprov, nästa vecka är det prov i Arbetsliv, eller vad det heter.. inte lärt mig det efter en termin, och lite mer. sedan är det stor inlämmingsuppgift i engelskan och svenskan som med ska göra, och redovisning i mediakommunikationen nästa veckan. jag blir så jäkla trött.  stressad, helt körd. jag vill bara lägga mig och gråta. men sen när jag kom hem satte jag mig här, sitter här fortfarande. och det förvånar mig varje gång, hallelulja vilken band Dropkick Murphys är, inte nog med att namnet är så jääääkla snyggt, så är dom så jäkla bra. jag älskar dom vad bra dom är!
För övrigt är jag sugen på sour cream chips, (japp jag är alltid sugen på något!)
sugen på festival.
sugen på helg.

och den där jävla tjejen (jag nämner inga namn, fast ingen vet vem hon är ändå) jag lägger ner för mycket energi på henne och jag hatar som jag håller på. åh att jag inte bara skärper mig och stå upp och skiter i allt, lever i nuet. underbart det vatt.  
   

Gatans lag

är ett bra band. jag älskar dom. jag ska se dom på rasslepunkrock i maj och jag lyssnar på dom nu. woohooo.
intresseklubben antecknar antar jag? :)

idag hade vi en lektion, matteprov. gick väll sådär, första frågorna va sådär löjligt enkla, eller förstog jag bara fel helt enkelt. och dom sista va så svåra så där fick jag inte änns fram något svar. jag köpte mig ett par pumps med, svarta. assnygga! har dock ingen bild på dom. men 499 kronor kostade dom, men äkta skinn vare! och det är vad jag behöver för mina stackars små fötter..

nu sitter jag här och väntar på att Tobbe ska komma.. men frågan är, när kommer han?

har inte mer att tillägga. ha en trevlig kväll. ciao!

alla som inte dansar är våldtäktsmän


sitter här i min ensamhet, lyssnar på maskinen- alla som inte dansar. japp den är bra! men fet jävla hemsk text. klockan är tjugo i 6, och idag har jag hunnit med träffa malin miss von chill, hon va och käkade mat med mig idag. räddade min långa dryga håltimme för att musiken va inställd idag. kul man får reda på det närm an kommer tillskolan, så kunde jag tatt sovmorgon till 1 istället för att gå upp vid 8.. jaja, dessutom hann jag att kika in i den nya affären. ett svart toxico linne är nu införskaffat och mitt hår ser väll sisådär lite brunorange ut.

men det duger fan måste jag säga. det ser lite coolt ut. många har sagt idag att det va snyggt, får ha detta tills jag tröttnar och antagligen bleker att ännu mer.

nu måste jag plugga engelska, ska ha "omprov" på onsdag.
om imon är det matteprov. ååh. allt emot mig nu för tiden! huvudvärk idag igen, som jag nog haft minst en vecka irad nu.

JAG MOT ALLA. JAG MOT ALLT
(även en bra låt med Asta Kask)

vill inte va med

söndag igen och betyder skola imon. ÅH helgerna är förkorta för att jag ska hinna med!
men 2 veckor kva till lovet, sen är det nästan mars. om man tänker så, då hopaps jag att det ska gå lite bättre.

igår va jag och tobbe hemma hos hans bror och hans flickvän och partajade lite, mycket trevligt måste jag säga.
härligt gäng där bra musik spelas hela kvällen och visst sitter det inte fel med fiskpinnar klockan 1 på natten.

nu har jag precis fyllt i vilka ival jag ska ha, imlämnat och klart imon ska det va.
sätta i blondering ska jag med göra nu har jag tänk, en slinga på varje sida. hoppas på bra resultat!
och ikväll är det säsongstart med nya avsnitt av BECK! underbart.
borde även kolla in nya affären i stan, no fashion no shame heter den. tänk gå dit flera dagar, tveka på om jag nyter gå dit ensam. men nej imon om jag känner för att ska jag nog kika in!

men nej, dags för hårfärgsisättning! CIAO.
RSS 2.0