happy halloween


bästa Annie och jag lyssnar på party musik som dj ötzi och shebang.
sen blire halloween fest! synd man inte ser hur coola vi är dock...

lalal

 +

tänkte se ut såhär eller något imon. ett problem bara. MÅSTE HA EN SÅNDÄR HOGA KLUBBA!
en annan har ju dålig fantasi.... blabla

Jag är galet pepp inför morgondagen, och vad som händer ikväll vert man aldrig. kanske blir det saw på bio!

mjau



gillar han med färgtatueringar











Jake Hollywood, Shock Manison

redovisning

och inte nog med det, nationellt prov också och det värsta av allt, Muntligt!...

jag bestämde mig för att vara den första så jag slapp sitta och tänka på att detta har jag glömt, blabla.. dessutom för att ha mitt överstökat. men idag när jag vaknade, det var nästan så att jag stannade hemme ifrån skolan.
muntliga redovisningar är det värsta jag vet, tro det eller ej. men jag hatar att stå i centrum och ha alla blickarna mot mig.

jag reste mig upp när halva klassen hade redovisat, nu gör jag det sa jag. då i samma ögonblick gick jag och satte mig igen, någonting inom mig sa att nej jag skiter i att. så jag sket i att, just då. tårarna började komma, jag fick ont i magen och satte mig ner.. skämdes.

tillslut var det bara jag och 4 till som inte hade gjort, min lärare tackar alla som redovisat och säger till dem att gå. förstog att han skulle göra en mindre grupp med oss som var kva. men då reser jag mig upp, nej jag gör det inför helklass! känner mig så mesig om jag skulle gjort det inför en liten grupp, alla andra verkade ungefär lika nervösa som jag.. men jag bestämde mig, hemskt var det och tycker inte dom andra är sämre för att de gjorde i en liten grupp. men det hade varit dåligt av mig, jag har aldrig pratat inför helklass innan, detta var första gången. och jag pratade om mitt hat att stå inför människor såhär och prata, och just det att jag berättade för publiken (klassen) vad jobbigt jag tyckte detta var så blev min lärare stolt över mig, kom fram och kramade mig och tyckte det var skitbra gjort. efter det blev jag självklart lite stolt över mig själv.

och en annan sa, du underskatta dig själv!

ja jag gör väl det.. usch nu är det över, men aldrig igen säger jag.

filmtajm

Jag är den typen som går på bio ungefär en gång i månaden. Att titta på film är ett av mina stora intressen.
dessa två filmer, Jackass och Saw bara måste jag se! det är absolut två filmer man ska se på bio, och på fredag är det premiär för saw, nästa fredag är det premiär för jackass! grrr så spännande. saw är jag speciellt imponerad av, tänk i 3D, ASCOOLT!

tada!

 på adam& Eva-kliniken, ja ni vet där Kissie går med jämna mellanrum.. och ja jag läser kissies blogg, det är inte ofta "sånna" tjejer får mig att vilja och orkar följa deras bloggar, men kissie har lyckats så ett stort grattis till henne. det krävs en hel del för att jag ska läsa en blogg regelbundet kan jag säga.

[dom kan verkligen allt! Dom kommer även börja med fransförlägning, dom gör penisförstorningar, anusblekningar (haha I know..) osv osv. Även tandblekning kommer, häftigt!
 Lipolys kan man göra vart man vill, magen, låren, armarna, till och med under hakan om man så önskar! En behandling hos
adam&eva-kliniken kostar ca 4 000 kr] taget ur kissies blogg!!!

jag tycker det låter väldigt intressant, och dessutom ganska billigt. jag gick in på deras hemsida och kollade, dom gör allt från läppförstoringar till ögonbrynsplastik.. blabla... vaxa och ta bort rynkor (typ)
jag skulle verkligen vilja testa på detta, varför inte ta bort lite fettceller från armarna,och  i kinderna så man fick tydligare kindben och ta bort lite fett på hakan.

en bröstförstoring skulle inte heller sitta fel om jag hade dom pengarna. och så klart ta bort lite fett på låren med of course. höhöh och tandblekning, och ögonfransförlängning.. ja tänk vad jag hade gjort om jag hade pengar.
bara att börja spara!!

lektion

varit aktiv en hel timme på lektionen idag! så resten av lektionen fortsätter jag med att lyssna på hård musik och kolla tattoos :) så hård är jag!

den lilla vispen  och små söta läppstift ska jag ha på min arm om ni vill veta! nu vet ni. fint.

tycker att min baby ska göra de fickuret på armbågen, som den bilden ovan med kedjan runt, ascoolt.
på tal om armbågar så har jag tänk att ha spindelnät, eller rättare sagt jag ska ju ha det på min högerarm som blir i december :D:D:D:D:D men på andra armbågen tänkte jag antingen göra en gammal båtratt som min mormor och morfars gamla, eller en livboj. hoppas ingen sno dessa ideer av mig! det är jag sjukt inne på, så blire massor med sailor tema på vänster armen :)

made by



såhär blev dessutom trycket på mitt linne.
tycker att det blev rätt litet och se lite fjuttigt ut när jag väl har det på mig.. men men
snyggt trycket blev iallfall! färgen trixade jag ihop själv så den är made by me hehehe.

kom på att jag ska ta och sy mig en tygväska på textilen, för min älskade som jag har nu börjar ge sig..

tough tjej



såhär snygg var jag för någon dag sedan. höhöh
strumporna köpte jag till mig själv, men vågade inte använda dom så gav bort dom till min baby i julklapp tror jag, eller om det var när han fyllde år i februari. men iallfall så lånade jag dem av honom och bestämde mig för att visa upp min andra snygga sida haha.



har även lånat hem hans trukkerkeps med rancid, så om någon dag kommer punkrock emma att visa sig igen! haha jobbigt att det ska ta ett år innan man änns vågar börja använda saker.. nu är det rätt modernt med sånnahär, därför jag vågar använda dom antar jag.. sån jäkla geek man är!

cupcakes

jorre. självklart vet jag att det är muskler jag gått upp, eller hoppas jag. men eftersom jag tränar och äter mindre och inte särskilt "onyttigt" så borde jag gå ner i vikt samtidigt som jag lägger på mig vikt eftersom jag får muskler. men borde inte gå upp innan jag änns gått ner?

jaja..

'
   
tryck på bilderna för att de ska bli större.
jag tänkte att om jag håller burkarna i handen så ni får se hur stora dom är, men dom tycks inte se så stora ut.. men dom är stora! och den rosa är dubbelt så stor som den med spännet.

dagen efter jag köpte dessa burkarna drog jag med mamma upp på stan och jag införskaffade mig ännu en burk!
en kakburk :)

beställt

snart i brevlådan!



den rosa toppen.


strumpor med svarta ränder



leopard toppen

söndag

har så mycket att säga! men jag ska vara kortfattad.

BRA
har köpt fina cupcakes burkar, STORA! (bilder kommer snarast.)
har kommit igång asbra med träning och är precis hemkommen därifrån
mamma bakar päronbeskvier (gott)
kommit på att jag vill tatuera mitt bröst nu!!!
har pluggat till omprovet jag ska ha imon, första gången i historien jag plugga typ. det är BRA!

DÅLIGT
har gått upp 0.3 kg sen jag börjat träna....
mamma bakar päronbeskvier (kommer att äta)
vet inte vad jag vill tatuera in på bröstet...
mättt min kropp (Haha) för att skulle beställa kläder på internet och se vilken storlek jag har, därmed kom fram till att jag har alldeles för små bröst till min "normala" midja..
vill att jag ska bli smal nu!

fredag

tryck på bilderna för att de ska bli större.
jag är sugen på att beställa dessa saker från http://www.elbastardo.se
den rosa toppen ska jag självklart ha! den svarta med leopard vill jag ha för den är söt, men finns bara i s-m och undra hur små storlekarna är.. för ett tag sedan beställde mamma hem en xl tröja men den fick hon knappt på sig och hon är tillochmed mindre än mg... jaja. endel storlekar är konstiga.
23 månader idag, Jag älskar min baby <3

(v)

Idag har min mor och far 19årig bröllopsdag.  det firar vi med god mat, glass och att min baby kommer och myser med mig.     tanken var att jag skulle gå upp på stan och fixa någon liten present innan vi började idag 11.20 men det spöregnade så vart inte så sugen på att dra upp.. blir istället en runda med annie efter denna lektionen, att komma hem blöt är inga problem, då är det bara att sätta på sig nya kläder, men att det första man gör är att bli blöt och sen till skolan är ingen hit. !
Idag har min mor och far 19årig bröllopsdag.  det firar vi med god mat, glass och att min baby kommer och myser med mig. tanken var att jag skulle gå upp på stan och fixa någon liten present innan vi började idag 11.20 men det spöregnade så vart inte så sugen på att dra upp.. blir istället en runda med annie efter denna lektionen, att komma hem blöt är inga problem, då är det bara att sätta på sig nya kläder, men att det första man gör är att bli blöt och sen till skolan är ingen hit. !

LOOK!

 

tycker denna var grymt häftigt, jag gillar alla dessa små detaljer och grejer! ojoj.. aaj bara men fiint!

blululu



ja jag borde måla mina tånaglar..

praktik

vi fick information om det idag och papper och shit.. blabla

jag kände iallafall att jag var ute sent och tänkte ta tag i detta redan idag!
jag sprang direkt in på people, men fick nobben haha eller han sa att - vanligtvis ta vi inte emot praktikanter, och det finns väldigt många som vill praktisera här... bla bla typ men han fick mitt nummer och skulle fundera några dagar sa han.

annars så har jag tänkt kolla på dagis, helst det mitt över gatan. så jag ringde dit och poff satt jag vid mellanmålet inne på myran och fick praktik där i hela 15 veckor om jag ville det. dom var mycket trevliga och tog glatt emot mig, trots att jag hade piercing haha! men jag skojjade med dom och sa att jag ta självklart ut den om det är någon som ogillar det. sen är det en småbarns avdelning, 1-3 år är barnen och det är ju bara ännu roligare när dom är små och mysiga hihi.

Dock ska man gärna ha praktik på minst två eller tre ställen. men vet inte vart jag kan kolla..
är sugen på att göra något i en annan stad. men det är ju inte lätt med boende och sådär..

....inte dig

Utseénde
Vilken ögonfärg har du: bruna
Hur lång är du: 165 typ???
Vilken hårfärg har du: blåsvart
Långt eller kort hår: till armhålan, är det långt?
Piercingar i anisktet: septum men har nog bestämt mig för att göra i smilegroparna? ehhe
Vilken ögon färg skulle du vilja ha: ljusa ljusa blååå
Hur lång skulle du vilja vara: gärna lite kortare
Vilken hårfärg skulle du vilja ha: just nu; orange, alltså inte missfärgad blekning utan orange i som hårfärg :D
Vill du ha kort eller långt hår: långt
Skulle du vilja ha piercingar: ja för jag har ju det!

Senaste du

Åt mat: pressad potatis och kalvkött MMMH *slicka mig runt munnen*
Drack: mjölk
Du fick sms av: Toby
Du skrev sms till och vad du skrev: toby - usch då. hehe
Du sa: det jag skrev överst, haha tala för mig själv så usch då. hehe
Kramade: farfar
Kysste: Toby
Du spydde:minns inte
Du skrattade rikitgt mycket: var nog i fredags, var i växjö med tobbe och hans bror som får mig och skratta endel

Kärlek

Är du singel: nej tack o lov
Ditt förra förhållande va med: med? en tjej... hee neej med en kille som tog alla initsiativ hahaha
Ditt längsta förhållande: det bästa nu såklart 2 år om 1 månad woho.
Gillar du någon just nu: inte gillar men är kär i min babytoby
Hur många seriösa förhållanden har du haft: måste säga att detta är det enda jag velat något med
Vill du vara singel: nej
Vill du gifta dig: klart jag ska gifta mig! skrev inbjudningslistan och menyn för typ 10 årsedan halllå ':O
Vad heter din nuvarande Pojk/Flickvän: Tobias david jacobsson haha puss på det (han är ingen david)

Vänskap
De som vet mest om dig: hm.. malin k eller tobbe
Den vän som du har kännt längst: som jag fortfarande är kompis med.. malin j
Flera bra kompisar eller bara en allra bästa: några få men dom ska vara BÄST
Någon du saknar att umgås med: Julia, Malin och Gabbi
Två av dina bästa killkompisar: vågar inte säga haha vet inte?
Någon kompis som bor långt ifrån dig: Gabbi eller mina internet vänner haha
Den du har mest minnen med: Malin J antar jag.. händer alltid saker runt henne
Bra vänner du inte träffar ofta: malin k och julia 
Har du någon gång varit vän med någon som du inte tycker om nu: japp

Övrigt
Musiksmak: den bästa så klart
Sport: Hatar sport!!
Galen eller lugn: ibland är jag galen när jag är uppe i varv och kär men man ska vara lugn! haha
Har du hört att du borde bli modell: haha ja flera gånger faktiskt ? eh självupptagen neeh men kan inte hjälpa folk sagt det höhö 
Något speciellt du alltid har på dig varje dag: kläder.. pluggar, septum.. eyeliner
Vad tänker du på just nu: lyssnar på mamma och pappa ute i vardagsrummet samtidigt som jag skriver, kan bli lite svårt att göra två saker samtidigt

ÄRLIGHET:
Ditt äldsta hångel? tobbe tror jag? ett år äldre än mig
Vad tycker du om kärleken: KÄRLEK ÄR LIVET!!!!!
När kramade du någon sist? idag
Saknar du någon speciell person? ja saknar alltid någon
Har du svårt för att bli kär? ja men när jag väl hittar någon att bli kär i då står det härliga till!
När fick du senast en komplimang? idag, min farmor tycker jag blev fin på skolkortet haha
Har du hånglat med någon av samma kön? nej och då tycks man tydligen vara onormal?

HAR DU NÅGONSIN:
Varit medvetslös: vet inte haha nej tror inte det när jag svimmat? då är man inte vet medvetandet iallfall
Hånglat med nån riktigt ful: nej skulle aldrig falla mig in halllå..
Hånglat med fler än 50 pers: ja men minus 47 typ
Gjort något riktigt dumt? vad är riktigt dumt? det vore isåfall att röka en (vanlig) cigg.
Gjort något du verkligen ångrar? nae gör inget jag sedan ångrar
Varit nykter på nyårsafton? tror du på tomten.. klart jag har!
Åkt ambulans? nej men suttit i en på studie besök heheh
Gjort nåt olagligt? eh typ pallat äppel kanske
Blivit polisanmäld? nej
Slagit ner någon? vet inte hur man slåss
Skämts över dina föräldrar? jo någon gång men alla tycks gilla dom så.
Skämts över dig själv? hela tiden ungefär.
Sagt jag älskar dig och menat det? ja vafan man kan inte säga det och inte menar det dummer!
Dricker du? nu fattar jag inte.. har jag någonsin : dricker du? jo dricker varje dag till frukost, middag....
Vilka kläder sover du i? sliten gammal tröja av mamma och gamla sletna pyjamasbyxos som vart morfars.
Varit kär? ja?
Har du varit kär i någon du inte haft chans på? haha ja jag kan inte förstå att jag är tillsammans med Tobias???
Är du ensam nu? ja
Vill du ha barn? klart jag ska ha barn och jag kommer bli världens bästa mamma som älskar sina barn mest i världen

SENASTE PERSONEN SOM:

Sov i din säng? min kärlek T
Såg dig gråta? min kärlek T
Du gick på bio med? min kärlek T
Skällde på dig? pappa kanske
 
DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU:
Gråtit? nej
Kramat någon? ja
Pussat någon? ja
Köpt någonting? tågbiljett från ronneby
Sjungit? ja, sjöng med på träning när waka waka med shakira spelades, bästa låten ju!
Saknat någon? nej inte hunnit med det

snodde denna va http://electricdirtjunkie.blogg.se/ men svaren är klart mina egna.

fina söndag

tog lite foton och knäppte lite till ett skolarbete, så därför tänkte jag även visa lite prylar och vråer ifrån mitt rum som jag är otroligt förtjust i. Ja jag älskar mitt rum som jag har nu, det är sött, leopardigt, rosa, muffins och söta saker överallt. hihi



min baby har en speciell plats på min rosa byrå!
och kolla in min fina princesstårta, mmm gott.





jag har två husdjur detta är den första


och här har vi den andra flamingosen




här har vi cupcake plåster, cupcake minttabletter, en cupcake låda
och läppbalsam. min fina äggtimer är glassen oj oj gott också!



som ni ser har jag mycket godsaker i mitt rum.. dock går inget att äta! haha

ni kanske inte tycker att jag hade mycket godsaker.. då vill jag påpeka att jag inte tagit kort på
min andra porslinsmuffins, mitt fina inslagspapper, mina två stora läpp och kroppbalsam burkar i form av cupcakes och mina block och skrivböcker.

nu kom farmor och farfar och ska äta middag sen blire träning woho! och jag äter redan bättre :D
tagga tagga!

till min dag

   
                                                                   detta är jag haha

minst 3 timmar satt jag och gjorde inbjudningskort till min födelsedag.
det blev med tattoo motiv eftersom jag gillar det och den dagen kommer betyda en stor dag för mitt tattoolife
jag tycker om att pyssla med saker, men solen sken rakt på mig in genom fönstret så jag blev lite svettig.
det blir ungefär 30 pers. med alla partners och syskon iallfall på tobbes sida blir det en hel del. 


 
   


och utan musik går det ju inte att pyssla! jag lyssnade på Tiger Army, Gatans Lag och Johnny Cash
var längesen jag hade tid för att sätta mig ner och bara lyssna och sjunga med. det var riktigt mysigt jag hade glömt hur mycket musik betyder för mig och vad bra musiksmak jag har! haha

skarsgård

Jag är sjukt imponerad av familjen Skarsgård.

för det första, vem har inte tyckt att Alexander skarsgård är en av sveriges snyggaste skådespelare? jo jag om inte annat..

när jag kollade på förortsungar dök johan upp, Gustaf skarsgård och jag föll pladask!




plus att jag rätt nyligen var på "i rymden finns inga känslor" och är ganska facinerad av Bill skarsgård också, så jag tänkte att 2 intressanta storebröder plus en mycket intressant pappa Stellan så tar jag och kolla upp det här. och det blir ju bara bättre och bättre.

skarsgård är tydligen 7 syskon, 6 killar och 1 tjej. den näst minste sonen som är 15 har även han varit med i filmer som ARN blandannat, alltså har iallfall jag sett honom utan att veta om att. med andra ord finns dom dära skarsgårdarna överallt!

och inte nog med det, Abruzzi ni vet i prison break haha eller Peter Stormare, han är Gustaf skarsgårds gudfar, asscoolt. för peter stormare är cool!

får väl ta och se på himlen är oskyldigt blå med antar jag!

jaha

neh nu blir jag deppig!

lördagkväll, mamma och pappa ska iväg till ett par kompiasr och jag sitter ensam hemma med syrran...
jag måste erkänna för mig själv att jag har ett ganska trist liv och rätt liten kompiskrets, det finns inte många personer som jag kan ringa en tråkig kväll som denna, pojkvännen ska på grabbkväll.. jag vill flytta, börja om på nytt och lära känna en massa nya människor som jag passar med och som vill vara med mig.

om det inte var för tobbe hade jag typ varit världens mest ensamma människa, eller nästan jag tror det helt seriöst. jag är inte så lätt att lära känna och inte helt lätt att helt plötsligt börja umgås med, det är något DU får fixa, fråga mig om vi ska ses eller hitta på något, för jag är alldeles för feg för det. men skulle uppskatta jättermycket om någon frågade.

:( undrar vad folk tänker när dom läser sånthär haha

inför studenten



ungefär en sådan studentmössa fast med skinn på skärmen och ett rosa band runt, det är vad jag valt.
men frågan är om jag ska ha någon? har länge vatt inställd på att inte ha någon. tycker det är onödiga pengar och dessutom passar jag inte i en sådan och hur ofta kommer jag använda den?
jag har min sailor hatt jag har tänkt ha.. hm vad jobbigt. vad säger ni?borde jag ha studentmössa? iförsäg är det väl självklart för dom flesta men varför en mössa egentligen.. vill vara lite merän alla andra ;) hehe..

MEN strumpor ska jag iallfall ha, asfräna! vita med marinblåa ränder och bak på vaderna står det student 2011.



tänk dom strumporna och min sailor hatt.. och ena armen iallfall full med tattoos, kommer ju bli snyggast på studenten. MEN fråggan är, SKA JAG HA EN MÖSSA??.

in the kitchen

vill ha till mitt lilla kök :) hih nu har ju baby jobb eller rättare sagt idag slutar han på ett jobb och på måndag börjar han på ett nytt så snart har han gått med pengar så att jag kan flytta hem till honom :* hoppas jag hihi.

http://www.lillanspresentbod.se/shop.html


 
griffeltavla och retromuggar

   

kylskåpsmagneter

träning

hemkommen från träning.
har nu bokat träning för imon och för fredag.
jag ska bli träningsfreak nu så att folk nästan undrar med vafan jag håller på med :D
dock sög jag idag för jag kan inte dansa och har usel kordination så därmed en rätt dålig träning idag.. men man kan ju inte vara bäst från början. imon ska jag testa en lättare dans och på fredag blir det indoor walking när man står på en såndär maskin man trmpar på typ. hehe och sen någon avslappning efter. så nu kommer min blogg endast handla om min träning hehe!

träffat Zpray idag på en lunch också, mycket trevligt! en trevlig dag med en bakpotatis, zpray och lite träning helt enkelt. hej hopp jag har inget kul att komma med..

lycka

kan knappt sitta still, The Real Mckenzies på högsta volym i lurarna och jag är så bra, så stolt över mig själv! gjort så bra ifrån mig i skolan på senaste, fått beröm för saker och ting, känner mig lite uppskattad för en gång skull och imon börjar jag med hårdträning och.. och om 52 dagar pryder jag min högerarm, dessutom har jag världens finaste och bästa pojkvän som gör mig så lycklig ♥
så prydlig ska jag bli en dag, tillochmed liite prydligare med bläck på benen med.

peppet

har köpt träningskort på wellness :D
är galet pepp på att komma igång med träningen. ska bli riktigt kul!

jag har även nästan eller förtillfället bestämt mig vad jag ska göra efter studenten. jag tänkte börja på blekinge folkhögskola i bräkne hoby (höhöh där vill väl ingen gå i skolan...) men iallafall, jo det har jag tänkt, textil tänkte jag går där. det är gratis och något jag intresserar mig av. och så när jag gott där i typ 8-9 månader så kanske jag vet sen vad jag vill säkert och förhoppningsvis då vet vad jag verkligen vill :)

pepp på livet, för tillfället haha. nej men endast 9 veckor kva i skolan! jag blir lite stressad samtidigt som jag blir helt övertumlad av gladhet.




här är förresten mitt nya linne, ett rosa sådant tryck på ett svart linne har jag gjort i slöjden tänkte jag säga haha man har ju inte slöjd nu, men i textilen i skolan. himla kul och snyggt blev det. ligger fortfarande på skolan och jag har fått så mycket beröm för mina tryckarbeten med detta märket, kul att höra att folk gillar det man gör :)

på tal om vad som är kul och gör en glad. utanför skolan idag när jag kom dit så stog där ett gäng killar som är icke svenska eller hur jag ska uttrycka mig, dom bryter på något språk och är lite mörkare än oss i hyn om ni förstår. då sägen en kille, - ey du.. jag kollar på honom och han säger - min kompis här och pekar på en kille jag ser nästan varje dag i skolan, han tycker du är skitsöt, jag svär han säger det hela tiden! och jag kollar på killen som tycker jag är söt, ja du är söt säger han och jag tackar. haha åh så glad man blir :) det gjorde min dag.

http://open.spotify.com/artist/0CtxX3qIFjSG3MHF9656nx

min första kärlek, nu finns han på spotify med soloalbumet. endast en låt. men jag smälter!
vilken röst. åh har låten på repeat. fy vilken röst jag kan seriöst börja gråta.
och när jag hör nicke borg, backyard babies över huvudtaget tänker jag på Gabbi, min bästa vän som flyttade ifrån mig till göteborg precis innan vi började 9an. jag saknar henne och skriver med jämna mellanrum till henne, men det gör ont i mig att hon inte svara och inte engagera sig i att träffa mig eftersom vi bestämde det sist, och det var hon som stog och skakade och nästan grät för att hon var så glad att se mig. nu verkar det vara annorlunda.

åh ledsen jag blir :(

annies dag



Världens bästa Annie fyller 18 idag. av mig än så länge har hon fått en video, men den finns endast på facebook för merän så tänker jag inte göra bort mig. ännu ett skäl till att jag måste bort från denna staden haha..
tänk er att jag sjöng på mitt egna lilla vis "ja må du leva".. resten hittar du på facebook om du vill se såklart. haha.. suck hoppas inte folk tror att jag är sån knäppis nu.

jag har inte träffat henne idag, det känns lite piss.. nu sitter jag hemma och kolla prison break igen, det är galet spännande! ikväll dra jag ner till baby min och imon åker vi till karlshamn och tatuera klart hans bröst. grrr.

bzz...

stack nålen i köttet idag. grr gott. med andra ord fyllde jag i min stjärna, det var välbehövligt.
första sticket är ganska hemskt tycker jag, förstår inte vad det är som händer och undrar om det känns såhär varje gång? men efter en liten stund inser jag att det inte är så farlig andå.
detta tog ca 10 min max. och helt okej, jag överlevde. men förstår inte hur jag klarade av 4 timmar när jag gjorde den på ryggen??? och i december, den 3e. har jag 3 och en halvtimme. men hoppas på att armen inte är så hemskt för där finns det ju gott om hud på mig iallfall haha men armbågen böna jag och ber för fortfarande..

fikat med carro idag, mycket mysigt. borde göras oftare bara! :)



denna bilden får ni bara för att jag är sugen på popcorn.

ledig

är ledig idag. vilket rubriken säger!

jag har absolut inget att göra.. eller jag har väl det, men inte lust för att. även om jag vill hitta på något!
jag lånade första säsong 1 med Prison Break av morfar, fy fasen vilken bra serie. även om jag har sett den och vet ungefär hur det går till sitter jag lika spänd över situationerna! jobbigt läge..
michael scofield är ju dessutom så snygg så jag dör tror jag.

alltså det är galet att jag bara har 2 månader kva i skolan , sen ska jag på praktik i januari och är så gott som fri!? jag blir lite rädd. vad ska det bli av mig?

jag kanske ta mig en runda upp på stan själv ändå, även om jag borde spara pengar men om jag sitter hemma kommer jag bara sätta på prison break igen, äta och ligga där. då kommer ångesten imon när jag ska till skolan och inser vad jag gjorde med min lediga dag, ingenting!

ucsh jag har väl inte egentlingen något intressant på hjärtat nu. då kanske det är bättre att jag inte skriver alls iställer för såna här meningslösa inlägg? Haha.. eller vad säger ni?

Daisy Dapper

Daisy Dapper är en butik som ligger i Stockholm innerstad, butiken inriktar sig på det härliga 50-talet med inspiration av rockabilly, pin up, Las Vegas och retro. Alla kläder är nyproducerade i 50-talsstil. De har tidlösa och unika klänningar för alla tillfällen, underbara baddräkter i klassisk Bettie page look, toppar och kjolar till både fest och vardags.Daisy Dapper har även snygga och coola smycken, väskor, skor och accessoarer. Perfekta presenter och inredningsprylar för dig som gillar 50-talsstil. Massor med smått och gott för både han och henne. De har allt och lite till.

http://www.daisydapper.com



thailand

jag älskar barn, jag älskar thailand. någon som dra med mig till thailand?

jag har hittat ett volontär jobb där man kan åka till thailand och som jag då vill jobba på barnhem i 2 veckor för 4900 kronor + flygbiljett och då får man mat och sådant.

jag undrar om någon skulle tänka sig att hänga med till thailand i 2 veckor och jobba på ett barnhem ? :D vore ju skitkul. tycker jag.. för jag vill helst inte ner ensam. även har någon att vara med när vi inte jobbar , eller jobbar gör vi inte.. vi är volontärer alltså bara är där och visa god energi inför barnen.

jag tror det är en vecka för introduktion alltså lite information och grejer och 2 veckor man hjälper till på barnhemmet. det kanske går på 10- 15 tusen max. jag tycker det vore skitcoolt och något att skriva i CV:t.

http://www.worktravelcompany.se/country-program.cfm?country=Thailand

http://www.worktravelcompany.se/country-jobb.cfm?country=Thailand

boende, mat och allt sånt ingår. det enda vi behöver göra är att

  • Undervisa väldigt enkel engelska
  • Anordna olika aktiviteter
  • Leka och ge stöd
  • en glad banan

    det har varit mycket nu på senaste.. eller känt som det iallfall.

    äntligen ser jag ljuset! provet överstökat, uppsats på god väg, körning på god väg och en massa körningar som väntar. nästa vecka kanske jag kan komma igång med träningen och projektarbetet om foten läkt :D jag känner mig lite glad för en gång skull.

    igår spelade jag och mitt hjärta billjard. jag var ganska kass.. inte mycket jag är bra på kom jag på. haha. :(

    förresten bokade jag körlektion ända fram till den 10e november. fatta att det är snart! okej att det är början på oktober men alltså snart, ja snart fyller jag år. fasiken inte långt kvar!

    jag känner mig liite lycklig. dessutom har jag köpt långa fina ögonfransar, är helt svarhårig igen efter ett låångt tag och vad blek jag känner mig haha. men allt är fint nu efter idag då annie och jag satt kva flera timmar i skolan och började på våra uppsatser, jobbar bra med den tjejen. hon är för bra! dessutom är provet över för idag, känns lite bättre, även om det gick ganska dåligt.. lättare än jag trodde, låter konstigt kanske men det var inte vad jag pluggat på helt enkelt. jag trodde det skulle vara svårare, lagt ner energi på så mycket annat.

    men men snart jag ska jag och min far ut och köra igen, och tänka sig att jag bara har 2 månader kva i skolan! happy happy
    RSS 2.0