nedräkning

på söndag är det bara 2 månader kva!

det var rätt så längesen jag skrev om min längtan till den 3e december då det blir lyckligaste dagen i mitt liv, antar jag haha. då börjar jag på min högerarm, vet inte hur mycket jag pallar just den dagen men den 3e december klockan 10 sitter jag där iallfall, under nålen. och det är nu jag kom på hur mycket jag längtar. jag är tillochmed lite nervös.

det är ju fasiken inte länge kva! ajaja.. 2 månader men det är bara 8 veckor, lite galet. hiih

18 år och nygaddad, snyggare än någonsin! förhoppningsvis lite smalare med.

på tal om att bli smalare har mamma köpt hem modi fast till mig och henne, fast jag ska bara äta det typ när jag kommer hem från skolan eller som kvällsmat. ska  fortsätta med frukost och middag men istället för andra onödiga saker som ibland ta en panpizza när man är lite hungrig när man kommer hem från skolan, då tar jag en modifast istället! asnice synd bara att foten inte är bra.. annars hade jag redan börjat är så peppad :D

världens bästa


Världens bästa föräldrar. Jag älskar er!
bild ifrån prag på mamma och pappa.

överlycklig

vi satt nere i cafet. jag läste sydöstran och på första sidan läser jag
"Ola Rapace blabla.. skilsmässa!"
förstår ni hur lycklig jag blir. Ola Rapace som jag länge gott och väntat på.. haha galet. jag springer upp och sätter mig här, kolla mobilen för tänk smsa hela världen att han nu är ledig och ser att jag har fått ett sms av mamma där hon skriver "nu är han ledig, ola rapace har skilt sig puss".

det måste väl bara betyda att min mamma vet hur galen jag är i ola rapace.
jag kan tyckas verkar lite galen när jag precis inlägget innan skrev om nicke borg, haha men det är liksom dom 2 som är männen i mina liv. och tobbe såklart <3. men alltså ola och nicke har funnits där längre än tobbe, och visst är det galet att jag kan bli såhär glad på en dag att både nicke och ola överraska mig och få mig på så bra humör, bara tobbe som fattas.. åh Ola

Nicke Borg

OH MY GOD! nu känner jag mig som 14 igen.
jag ger aldrig upp hoppet om att jag en dag blir din ohohoh..
sitter i skolan och är galet frustrerad arg över att Nicke borg min älskling släppt sin soloskiva Homeland på Myspace, eller okej det är jag inte arg över jag är helt brutalt överglad så det finns inte, MEN så jävla förbannad för att jag inte kan lyssna på det här i skolan!!!! vill ju lyssna nu. men måste installera flash player och det går inte
för att jag inte är administrtatör. jag svävar på moln tills jag kommer hem och kan lyssna på det ååhåhåh

bäst på tv

Är det bara jag som följer "Elvis i glada-Hudik"?
det är ett program som går på måndagar på svt1 klockan 21.00
handlar om ett gäng handikappade som går på en teaterskola i hudiksvall. Ica-jerry blandannat är med i den teatern, fast han heter egentligen Mats Norlin.
Toralf som spelar elvis,, han får mig att skratta hela tiden. han säger saker som är så självklara och slänger in coola ord och titlar som. "jag blir helt crazy in love när jag ser tjejer". haha
Jag blir otroligt glad av dessa människor, även om dom är lite otäcka och jag är rädd för dom i vanliga fall. men efter detta programmet och i en annan del av köping har jag insett att iallfall dessa människor är underbara och alldeles för goa!
Ica-Jerry eller Mats Norlin som han heter sa i förra programmet. "En gång när jag var ute så var det ett gäng som sa 'jävla mongolid' när jag gick förbi. då blev jag deprimerad".
så söt.
Jag rekommenderar alla att börja kolla på detta programmet, det är skitkul. igår var avsnitt 2 så det är en hel del kva! synd bara om ni missat dom 2 första.

Utkast: Sept. 28, 2010

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article7855033.ab

Mcdonaldschef åtalas för våldtäkt mot barn

Den 14-åriga flickan fick praktikplats på McDonalds.
Då tvingades hon till sex av sin handledare.
I dag åtalades den restaurangansvarige misstänkt för våldtäkt mot barn.



DET ÄR GALET! jag har nämligen varit hemma hos denna mannen.
visserligen för 5 år sedan kanske, gick i 6an eller 7an. minns att jag var rädd när en kompis skulle dit och hämta sprit som han köpt ut till henne. jag ville inte gå hem till honom men följde såklart med för ville inte att min kompis skulle gå dit ensam. jag och en annan kompis tyckte inte att hon skulle ha kontakt med honom, vi visste att han hade varit på andra tjejer i vår ålder och var rädd att vår kompis inte visste sitt eget bästa.

jag vet att han tog oskulden från en tjej som gick i 6an. en kompis till min kompis syster, hon är 4 år äldre än mig och det skedde 4 år innan jag änns visste vem mannen var. han är kanske 30 år nu eller runt 30 iallfall. med andra ord har han "hållt på" i 10 års tid ungefär. det är galet.

200 meter från mitt hem, ligger mcdonalds där han jobbade. ungefär likalångt fast åt ett annat håll ligger hans lägenhet där han bodde när jag var hemma hos honom. han har alltid enligt mig varit en äcklig snuskpelle som köper ut och skriver "sexiga" saker till flickor som är ungefär 13-14 år gamla.

med andra ord, Det var på tiden!

jag blir så upprörd! detta är också en artikel på aftonbladet, alltså har detta blivit ett uppmärksammat fall i hela sverige. jag säger stackars familjer som både råkat ut för honom, deras barn som blivit utsatta för detta och mannens föräldrar och familjer, stackars dom.
det blir nog inte lätt för mannen i fängelset när folket runt om kring får veta vad han åkt fast för. detta är en av det värsta sakerna man kan göra!

youtube kändis

vem är mest kändis? du eller jag?
haha hittade mig i ännu en video på youtube, vafan kan man undra.. där sitter jag och min far på stenen.



är även med i rasslepunkrock några andra, vet inte exakt vilka och hur många ska genast kolla upp att!
är med i backyrad babies riktiga musikvideo för roads.

ska kolla upp detta exakt och komma med ett svar så fort jag kan. men det är vad jag vet såklart, kanske är jag med i 10 andra utan att jag märkt det ;) hehe för detta märkte jag nu.

kontakta mig

Ny msn och hotmail.

vet inte vad som är felet, men senaste taget har jag inte kunnat komma in, antingen på hotmail eller msn.. vet inte om det är tillfälligt eller ja, vad annars det kan vara. men drygt iallfall så nu har jag gjort en ny. men det behövdes ändå, för hur pinsamt äre inte att skicka ut cv med mejladress som Emmadenbra haha som jag gjorde i 6an eller något. så jag tyckte det kunde vara bra med en ny för den sakens skull också.

så alltså, om ni vill kontakta mej. adda mig på msn eller skicka mail till [email protected]

Von Teese



åh herrejösses så vacker hon är.

men oj vad jag inte kände igen henne i blondt hår. men lika vacker ändå.. fast nog liite finare i svart hår.

ryktet säger..

att vi är för bra för varann!

flera gånger och en gång igår var det en kille från Ronneby som tobbe känner som sa till oss.
tittade på migoch sa: "han är ett riktigt kap!"
sedan. "han är för bra för dig, och du är för bra för honom"
och sen "ni är typ för bra för varann!"

förstår ni hur glad man blir av att höra sådant, hur kan han veta det? så bra känner han åtminstonde inte mig. 
efter han gick tittade tobbe djupt in i mina ögon och sa: "Emma hörde du vad han sa, det är  jättemånga som säger det. det är helt sjukt! vi är typ för bra för varann. jag är ju världens bästa kille, och du är världens bästa tjej!"

Tobias Jacobsson ♥                                                                                             

oi weekend

åh tack för fina kommentarer, vad glad jag blir :)

Nu är det Oi weekend i karlskrona. spännande detdär!
jag som är halvt handikappad i foten men lyckas göra det ganska bra av att ändå, bäst igår var agent bulldogg, men det var därför jag gick dit. sen är allt annat bara ett plus.

att jag inte är 18 och att det var 18 årsgräns gillar jag, att det var nog jag max 2 till som inte var 18 känns bra, helt okej för mig. men känner ändå lite dåligt att dom inte har bättre koll. men jag fick komma in och visst var det bra! :)
jag blev pussad på kinden av en kille, bjuden på öl av en kille och blev trampad på fötterna ett antal gånger av rätt grova kängor och tunga maffiga killar. det är en sak jag lärt mig, var inte lite handikappad i ena foten om du ska stå långt fram på en konsert där det kan förekomma kängor..

annars sitter jag med liite röd hårfärg i det lilla blonda i min lugg, hårfärgen fick jag av fina ernst. hur resultatet blir vet jag inte.. det var inte mycket blondt kva i min lugg. men förhoppningsvis blire lite fint. annars får jag bleka om ännu en gång och testa mig fram :)

2017

för att ni ska få en försåelse för vad det är jag strävar emot och drömmer mig bort till så kommer här en förklaring, ja bättre änsåhär kan den nog inte bli.

för att vara korrekt, detta inlägget handlar om min framtid. skriver som om det var en dag i mitt liv 2017


Godmorgon. här är en bild från plåtningen igår,  med nordic tattoo magazine.
visst är jag sexig. jum jum.  fick skriva en massa autografer och folk var som tokiga


och här kommer en bild på mig och min älskade Tobias från bröllopet i maj,
bättre sent än aldrig.. eller vad säger ni.
det var den bästa dagen i mitt liv.



Efter bröllopet tog vi vårt pick och pack, flyttade från glass till gräddhyllan.
jag älskar mitt lilla hus. dock har vi bytt ut palmerna till snyggare art och framsidan  är enastående vacker med alla blommor och mina små älskade flamingosar som spatserar där.



och såhär ser köket ut nu efter att min händiga man målat om och fixat efter att lillen förstört.. men sånt får man ta när man har barn får åka och köpa lite block och papper så dom har annat än väggarna att rita på.
förresten har min köksmaskin gått sönder nu och vi har därmed en rosa istället för den sunkiga vita som även var gammal..


Här är en bild på min man Tobias och min underbara dotter Stella. hon fick den cykeln på hennes ettårsdag. alla barn borde ha en sån, men det är bara vi på gatan.. men klart alla kan ju inte ha råd med en ;)



En fin bild på Stella som tidningen mama tog.



Och här har vi Boston, eftersom min fina son ville visa upp sig i sin nya jeansväst mamma fixat :)



och vår 5e lilla familjemedlem såklart Dexter, Hon har varit dålig i magen ett tag stackarn men tror det är Boston som lurat i henne banan igen.. söte där.



men nu ska jag åka och köpa ingredienser och grejer. tänkte slå på stort till helgen med både god mat och fin efterrätt eftersom jag har världens finaste familj.
nu åker jag,






blablabla.. dream a little dream of me

far away

1. http://olsangtillmontpellier.blogspot.com
2. http://cinderalley.blogspot.com

2 härliga tjejer som tagit tummen ur röven och flyttat ifrån sverige. den översta donnan, najje som förövrigt gjorde min muffins på benet. hon har dragit till frankrike, och jag blir så glad av att se vad folk hittar på efter gymnasiet och gör något roligt utav det. jag blir så himla sugen på att ta studenten nu och göra allt som jag vill! vad nu det är. känns som mina lungor fylls på ny luft och mina tankar bara for runt hur som helst när jag ser alla dessa fina bilder från andra platser och andra länder.

den andra bloggen cinderalley, det är en otroligt snygg tjej Sanna, som jag bara stalkar helt enkelt. hon har gjort det där jag alltid drömt om, men antagligen aldrig kommer göra hemskt nog.. hon har tagit sitt pick och pack och flyttat till san diego i kalifornia, det är det jag vill mest av allt! men vågar inte för att jag är så kass på engelska, är rädd att sakna mamma och pappa osv.. men jag vill det verkligen. det jag vill mest är att flytta utomlands, till spaninen, italien, berlin, eller ja kalifornien.. undra hur det går med dom drömmarna.

men när jag ser folk som gör att blir jag så glad, att dom lyckas! och får mer motivation och längtan till att göra det också! någon som vill hänga med mig efter studenten och flytta till ja.. varför inte san diego?



jag har hört att California, det är där musiken och bilarna lever. där kan jag få det perfekta livet, hoppas jag. bli den där nästa sabina kelley, hemmafru som jag vill. åh drömmer bort..

har funderingar på att jobba som au pair, hos en svensk familj  så att jag kan lära mig engelska och så med dom har kollat runt på internet men låter läskigt när det står att man ska vara beredd att vara borta minst ett år! :O hm..

gilla



min bror: (skriker från sitt rum ut till köket.) "hur lång tid är det tills maten är klar?"
mamma och pappa svarar samtidigt!
pappa: "en kvart!"
mamma: "en halvtimme!"


jag satte in maten idag och började med maten blabla.. men ändå
haha det är alltid likadant så roligt. tycker jag

ett nytt mål

foten är fortfarande paj, ja om man kan säga så.. ska tillbaka till doktorn imon och lägga om såret. blir pencilin i 10 dagar morgon, middag och kväll.. jaja bara att gilla läget, det kunde varit värre?

igårkväll fick jag ett återanfall jag låg och grät enstund, kan tyckas låta löjligt men jag har inte världens bästa självförtroende och det är ofta en stor anledning till att det ibland blir lite tjaffs mellan mig och min älskade, jag förstår inte trots våra snart 2 år tillsammans varför han är med mig och blabla... jag grät för att jag känner mig så jävla ful, fet och äcklig helt enkelt!  och känns som ingenting kan jag göra åt att.

därför bestämde jag mig idag att nu har jag bytt projektarbete från körkortsgrej till gå ner i vikt. jag ska köpa kort på wellness så fort förkylningen är väck och foten är läkt. jag ska gå ner 10 kilo tills den 3 december. det är 10 veckor. 1 kilo i veckan, miinst. men om det är mer är ju bara plus. jag börjar med att lägga upp ett mål till december och sen förlänge om jag känner för det då. hoppas på det.

jag vore hemskt glad i om ni alla mina fina vänner stöttade mig i detta och hänger gärna med mig och träna. malin k du är redan planerad i detta, du ska följa med mig, eller rättare sagt jag ska följa med dig till wellnes tänkte jag! :)

blir genast lite gladare när jag skriver detta, och jag ska lyckas! när jag ställde mig på vågen nyss fick jag en chock, jag vägde ungefär 5 kilor merän vad jag trodde. jag döljer sanningen för mig själv heltenkelt.

önska mig lycka till. det svåraste är att sluta äta, men när man väl börjat tränat så har man inte tiden över till att äta och vill inte proppa i sig en massa saker för då har man tränat i onödan. jag tänkte träna varannan dag ungefär :)

vill ha

allt dethär har jag hittat på www.missjuniversum.se

   
  

22



22 månader den 22e. hur coolt äre inte. hehehe.
1 år och 10 månader.
Jag älskar dig mitt hjärta ♥



22/11 - 2008
˜
22/9 2010
(okej nu låter det som vi gjort slut detta datumet)haha

 men det är inte slut, inte på långa vägar ;)

fotn

då har man varit hos farbror doktorn.

"det ser inte bra ut"hm.. klia sig på hakan. jag skicka dig till en sköterska.
* poff *
sköterskan: "oj detta såg inte bra ut.."

det såg inte bra ut helt enkelt. skulle komma dit på momangen om det blev det minsta värre??? bara det låter lite läskigt. det låter lite allvarligt med,. dom verkade dölja något för mig.
skulle tillbaka på fredag och lägga om att på nytt så ska ha denna bandaget och blabla tills på fredag. kul när jag planerade att duscha idag. (ja jag är sån som planera dagarna när jag ska duscha) men men, simma kan jag inte heller då. skönt iförsig men jag skulle behöva simma, igår upptäckte jag att jag inte va fin alls på bilderna sen bröllopet. jag såg helt uppsvälld ut, så därför får ni inga bilder på mig längre.

men men sitter och myser, kolla greveholm.. hihi. finns medicin att hämta ut på apoteket, så nu går man på ännu en medicin, eller pensilin eller vad det nu kan va..

bara jag inte får amputera foten :(

aj

tänk vad ett 2cm skärsår på hälsenan kan göra, nu kan jag inte gå..

jag skar (skärde) mig i söndags förmiddag när jag skulle slänga soporna, på sopdörren som består av en metallbit längst ned, och en stor tröskel som ledde till att jag inte direkt han reagera på avståndet mellan marken och där dörren började. så ja så gick det till. det har varit otroligt inflamerat och äckligt. nu är det helt gult.

det blödde i ca 4 timmar efterråt och var helt blått när jag torkade bort allt blod.
Det är ett jack alltså en liten tröskel där huden skrapats bort så det är minsann liiite djup om man säger så. men detta lilla sår, tänka sig nu kan jag inte gå.. och jag måste säga detta är nog fanimej värre än mensvärk, och då vill jag påpeka att min mensvärk är värd att dö för!

att ett litet sår kan göra så ont menar jag. det är tamejfasen inte sant.

längtan efter ett barn

tycker det är otroligt jobbigt, när jag får tid över kolla jag på unga mödrar och googla runt om gaviditeter och liknande. Jag kollar in fina sidor med annorlunda och alternativa barnkläder, som jag gillar.

jag längtar så mycke efter barn.. och har säkert gjort det i 5 år. jag tycker inte det är speciellt konstigt, det är nog mest andra som tycker det. men jag mår dåligt av att jag inte kan göra något åt att, jag fattar ju själv att jag inte kan skaffa barn nu när jag inte änns kan försörja mig själv. det är tråkigt eftersom jag har en sån stor vilja till det. jag är säker på att jag hade blivit världens bästa mamma, och det kan nog dom hålla med om som känner mig och vet och förstår att det verkligen är något jag vill. jag skulle göra allt för mitt barn och älskar det merän allt annat. det är jobbigt att ha en sån stor längtan efter något.

det handlar bara för mig om att vänta in tiden och tjäna ihop pengarna, självklart trivas ihop med en kille som jag känner att jag vill ha barn med. kanske är det tobbe, kanske inte. (blablabla vi är fortfarande unga...) Men jag vet att han är rätt för mig och att jag absolut kan se en framtid tillsammans med honom. men man vet aldrig vad som händer. och något som är sorgligt men så viktigt för mig, är att jag vill verkligen inte att mina barn ska växa upp med skilda föräldrar, men det kan man såklart inte veta innan. jag vill ha den där lilla drömfamiljen som jag alltid drömt om. med vem spelar ingen roll, bara vi älskar varann och lovar att vara evigt trogen och lever för kärleken.

inte nog med det, min pappa skulle bli världens bästa morfar! finns ingen som tycker om barn så mycket som honom och kan få vilket litet barn som helst att le. lägger ner 150% av sin energi på barnet när han väl möter ett. det känns bra att veta, att min pappa, eller morfar hade ställt upp för sitt lilla barnbarn i alla lägen.

oj vad mycket text. det är ganska svårt att beskriva min längtan, men jag vill att ni ska veta.

http://www.ladyangore.blogspot.com Läs, så kanske ni kan förstå min längtan.

:)

stötte ihop med en lärare på skolan, har inte haft henne sen första terminen i 2an om jag minns rätt. men hon är en sprudlande glad liten dam som man inte blir annat än glad av, när man möter henne och inte nog med det så gör hon mig så glad också! och förhoppningsvis blir hon likaglad när hon ser mig med tanke på hur många gånger hon påpekat att om hon skulle sätta upp en pjäs på skolan, då skulle jag spela Snövit.

jag: Hej :)
Pella: Hej Snövit :)
jag: *ler*
Pella: du är en blandning mellan Snövit och hon Dita Von Teese.
jag: åh hon är så vacker!
Pella: Det är du med! *ler mot mig*
jag: hihi tack


*

BU

alla har nog hört vad som hände igår..
jag ska fatta mig kort, nu utvandrar vi. det kommer ta åratal innan sverige kommer kunna bygga upp allt detta som borgarna bränt ner. vill inte sätta min barn till denna orättvisa värld, vi lever för hel*ete på 2000 talet men jämnställdheten tycks inte vara bättre det. pissa på alliansen.

ledsen

jag tror det finns en skivtjuv i mitt hem!!
2 skivor är borta, visserligen brända, men två klockrena blandningar av låtar som aldrig varit bättre. och såklart, som det vill säga, jag! har satt ihop.. jag sörjer. tänkte plocka fram dom och spela för mina kamrater ikväll.

jag ska leta och leta tills jag hittar dom. i mitt rum är dom iallfall inte, ska ut och snoka i pappas hylla. ja minsann!

extrem makeover






25 kg lättare

första bilden är sen 8an tror jag och sen 9an och framåt till 1an på gymnasiet.

          

ser ganska barnslig ut.. men smal var jag!

NU

     

lite lyckligare, 9 tatueringar rikare, en pojkvän rikare. men 25 kilo tyngre... ni får inga kroppsbilder på mig från nu haha det vill jag inte lägga upp men oj oj oj säger jag.

delete

tog bort alla (ungefär 15 st) kontakter på mobilen som jag kände att jag aldrig kommer kontakta endå av olika anledningar. alla har väl nummer som man hittat och bara sparat in utan att man egentligen aldrig pratat med personen, det handlar om någon enstaka¨gång. jaja.. jag har aldrig haft många kontakter på min mobil.

synd det kan man tycka, för det har väl alltid varit av en statusgrej, iallafall när man var mindre. men nu tog jag bort alla jag inte känner och som jag inte kommer kontakta eller behöver änns.

jag räknade att jag hade 86 kontakter, det är nästan 100  eller en bit ifrån..  haha men ändå, och galet mycket tycker jag. för så mycket folk känner inte jag.. men vill tillägga jag har en massor med kontakter som är nödvändiga men inga vänner.
dvs.

fröken ur (haha behöver jag henne? ja, alla klockor går olika & jag ringer henne ibland faktiskt, men inte ofta!)
ungdomsmottagningen
bup
vårdcentralen
skolan/ sjukanmälan
telenor kundtjänst
vandrahemmet (mitt jobb)
vandrahemmets jourtelefon
jobbarkompisar 3 st
telenor
taxi karlskrona
taxi ronneby
lärare 4 st
kuratorn på skolan
syven på skolan
körskolan
= 21 kontakter som inte är kontakter

släktingar = 16 st
49 övrigar och då är typ 10 kontakter jacobsson alltså tobbe släkt eller tobbe kompisar
39 kva för övriga, och  5 av dom är vuxna kontakter hehe. 34 är alltså

bröllop



en bild på brudparet.

fredagen bestog av bröllop i nättraby kyrka, jag fällde några tårar. så fint med bröllop, av dom bröllop och begravningar jag varit på har jag faktiskt gråtit mer på bröllop.. konstigt nog. men jag blir så glad av att se hur lyckliga dom är som ska gifta sig, och som i detta tillfället några kära vänner till familjen. dom kunde inte hålla sig ifrån tårarna själva så visst föll det några från mig med.. :) så glad för deras skull!

nu är dom, mamma och pappa i prag på bröllopsresa. ja mamma och pappa fick åka med! det lär blir riktigt bra för dom antar jag. ikväll blir det lite party här då, får ju passa på när man är ensam hemma.. hehe nejda det blir lungt men några klasskompisar och lite kommer.

FLER OCH FINARE BILDER KOMMER, måste få hem kameran som är på resande fot bara.

tors dag

tog tummen ur röven idag riktigt sagt och bakade muffins, men vad gör det när ingen ville komma och fika med mig..
det resulterade i att jag satte mig framför tvn, kollade heja björn och åt muffins själv.. sov några timmar och drog sedan ner till simhallen för att möta upp Carro och Malin. blev inte mycket simning för min del, så jäkla mycket folk att jag blev galen. och när man är några stycken blir det lätt att man står och snacka istället för att simma ;) men det var så mycket folk så det var inte lätt att ta sig fram heller. vi skyller på det!

nu kollar jag debatten mellan rödgröna och alliansen, men den är som sagt snart slut. men intressant måste jag säga att det är!

<3

Det var som attans!
kom på att jag tycker om min pojkvän haha tur är väl det ;)
nej men han är faktiskt bäst. han förstår mig. vi är likadana, lika dumma eller lika bra om man kan säga så. alla andra kan ta sig någonstans typ förutom ni som är snälla och tycker om mig hihih men det gör väl alla som läser min blogg antar jag? eller nä.. eller vafan läser ni den för annars? för att jag är en jävla bitch som lever i en fantasivärld, ja delvis sant. men min baby är bäst och vi är bäst tillsammans om ni inte visste det. typ jag vet inte jag tycker om mitt hjärta iallfall. haha känns som han är den enda som tycker om mig, och mamma och pappa såklart. .men jaja som kompis visar man kanske inte på samma sätt att man tycker om och uppskatta varann, det borde vi bli bättre på. jaja vet inte vad jag snackar om, om ni förstår så gör ni, annars gör det inget.

sött

ååh sweet, såhär kan ju vårt cafe ser ut, typ, någongång i framtiden sandry!  :) gillar det rosa och puttenuttiga

röstat

nu har jag röstat i skolvalet om ni vill veta.

dryygt

hatar detta

jag är hungrig kom jag på nu, mnn jag har ju redan borstat tänderna och krypt ner i min mysiga säng. finns inget drygare tror jag, förutom när man precis satt sig och äta när man kommer på att man måste bajsa. så drygt. godnatt.

vackrast



mitt vackra bröst, men ja på min baby såklart.

måste göras

en sak jag tänkte ta med i punkgrejen här nedan är att jag måste komma igång med projektarbetet, men det gjorde jag idag! jag bestämde nu, inte för att det är särskilt kul haha men för att det ändå ska göras så kan jag lika gärna skriva upp att. min väg till körkortet.

ínnan denna terminen, helst.

VIKTIGT HELT ENKELT!
• få bort mitt IG i psykologi (varför jag fick IG, läs nedan!)
• få bort mitt IG och få minst G i foto A (varför jag fick IG, läs nedan!)
• bli klar med projektarbetet

• ta körtkort
som innebär såhär många punkter:
• övningsköra
• teorilektioner (obligatoriska)
• delprov och allt var det heter här hemma OCH på körskolan

VIKTIGT FÖR MÌG!

• fylla i stjärnan på bröstet (helst denna månaden..)
• regelbunden träning
• tid för mig själv alltså kolla på tusenbröder eller se en beck film
• träffa mitt hjärta
• fika med fina vänner som går på annan skola än mig eller som jag sällan träffar (malin k, Julia, Carro pb)


blabla..  varför jag fick IG

varför jag fick IG i psykologi: det var en helt rörig termin, vi bytter lärare mitt i allt och då fick jag hem ig varningar om att jag inte har gjort prov, som jag faktiskt har. vi gick och pratade med rektorn hit och dit och kom fram till att läraren hade mitt prov, asbra. men sen fick jag hem ännu en igvarning.. läraren hittade då inte mitt prov och visste såklart inte vad jag pratade om för hon är ju ny.. så gick det till ungefär jag borde fått G, och med tanke på att psykologi är det roligaste ämnet jag vet så tycker man jag borde fått bättre.. men icke

varför jag fick IG i foto A: det var första terminen i ettan, jag vet dåligt av mig att inte tagit tag i det tidigare, men det har jag faktiskt, men la ner det sen?? varför undrar jag.. som hade det så slappt i tvåan och kunde göra det då. iallfall så gick jag sällan på dom lektionerna för att det var på sena eftermiddagarna och det var den värsta terminen i mitt liv tror jag, mådde inte alls bra psykiskt och då är det inte helt enkelt att göra så bra ifrån sig i skolan, och svårare blir det när man inte änns äger en kamera.. hm

förlåt för mycket text.

potatis

känner att jag vill bort ifrån allting!

visst vill väl alla utomlands ibland och längta sig bort till ett varmt land. men jag är ute efter att åka iväg och bara slappna av, inte behöva tänka på någonting.

det är höst igen, inte min favoritårstid. allt brukar gå åt skogen då, och nu är det höst igen men till skillnad från alla andra år är jag inte deprimerad denna hösten (inte än så länge iallfall..) hoppas inte jag blir det heller.

men grejen är att jag är otroligt trött på skolan, jag har inte gått en hel dag i skolan tror jag inte sen vi började för typ 3-4 veckor sedan. eller jo dom dagarna när jag går mellan 8-9 och mellan 9-11.. men inte mellan 8-4. det är alldeles förlänge och jag orkar inte med en sån lång dag, jag får migrän och blir galet trött. vad är det för fel på mig? klarar inte änns av en helt vanlig dag. tänk när jag kommer ut i vuxenlivet, som dessutom är ganska snart. hur ska jag kunna hitta mig ett jobb där jag trivs och palla med att vara en hel dag?

jag undrar då det..

idag gick jag hem klockan 1 och vi slutade vi d 4.. men känner att jag ändå ointe får något gjort i skolan, det vi har en termin på kan jag göra på en timme innan inlämmningen, ja det är så jag funkar. blir liite trött på mig själv. och oroar mig mest för framtiden just nu. vad ska det bli av mig? jag är en soffliggare.

    +  +  = Emma (mig själv. skyll dig själv typ haha)

tisdag

jag och mamma kollade biggest loser sverige igår och käkade ostbågar! vilken kombination. (Y)

jag har haft lite brist på fantasi på senaste, och haft huvudvärk sen i lördags.. så har inte längtat efter att sätta mig vid datorn direkt.

i lördags blev det överrasknings kalas för Catharina i kallinge och det var trevligt, tobbe och jag mös hela söndagen, kollade på män som hatar kvinnor och bara möööös hela dagen heltenkelt.

idag om jag orkar, ska jag pallra mig upp på stan och köpa min efterlängtade vinterjacka! om den inte är slut vill säga.. dessutom vill jag köpa så mycket mer, hårfärg tex.. men vet inte vad jag vill göra med mitt hår riktigt.
och det värsta är ju att jag måste spara pengar också men ändå vill handla så mycket. suck



detta är ju trots allt en killjacka men det är ungefär en såndär jag ska ha en sån mysig stickig fast med luva och tjejmodell såklart ;) men finns självklart ingen bild på den ..... typiskt

Utkast: Sept. 12, 2010

vill göra någonting med mitt hår! men inte merän att färga någon liten rolig slinga eller så i luggen, turkos kanske.. eheh vill ha både svart och någon annan färg. äsch jag vet inte.

tobbe är på toa och där har han suttit väldigt länge. jag är sugen på ostbågar och har lite huvudvärk.

mims & ems



någongång i ettan. kommer ihåg att det var på den tiden då jag spanade in tobbe på vartenda rast ;) hehehe
sitter vid datorerna i biblioteket på skolan och har skrivit ut schema och lite, ska lämna in det på vandrahemmet så att jag kan jobba lite om dagarna :) jag ska köpa mig en jacka idag också, om jag orkar.. hehe 25% rabatt på kappahl och där har jag hittat den, ja den kostade typ 899 kronor.. inte billigt inte så får passa på när man fått rabattkupponger i lådan.

ikväll kommer mormor,morfar, farmor och farfar och käka middag hos oss. blir nog att sitta hemma och mysa ikväll bara och träna med mamma imon bitti. imon kväll dra jag till mitt hjärta igen och vi ska ha lite kalas!

trevlig helg.

sex helt enkelt

http://www.aftonbladet.se/wendela/relationer/article7735831.ab

"Drygt en fjärdedel av männen har haft fler än 15 sexpartners"

"Enligt den färska rapporten är det Stockholms län som utmärker sig i sammanhanget. Där hör en större andel till gruppen som haft fler än 50 sexpartners"


detta är inte riktigt mitt ämne känner jag, men jag läste runt lite på aftonbladet. och på tal om detta ja sex helt enkelt pratade vi lite allmänt i skolan några stycken för någon dag sedan.

är det bara jag som blir upprörd och nästan förbannad, eller ledsen??? tycker inte bara det borde vara jag, men jag kan nog med gott samvete säga att jag nog är en av dom få i hela min klass och umgänge iallafall, vara ganska ensam om att tycka det, och det är fel? varför egentligen.. kanske 2 till. men inte mer!

.. folk "knullarunt" hur som helst ju och det handlar inte om känslor utan nästan om antalet, vem som har haft flest osv..

jag tycker att sex är en vacker underbar sak, mellan två människor som älskar varandra
 
och skulle aldrig tänka mig att ha det bara för att. jag tycker sex är jätte underskattat och folk missbrukar det . grrrr.
är det bara jag som ser chanserna till att få könssjukdomar? eller varför inte oönaskad graviditet. nej jag tycker folk borde skärpa sig.

jag kanske är lite gammalmodig i sånahär situationer men inget fel med det tycker jag inte, hur roligt hade det varit om änns kille legat med 20 pers och han vet inte riktigt vad dom antingen hette eller bodde.. nej då föredra jag hellre en oskuld. tack för mig

vackra du

lite kan jag!

vi håller på med en massa litteratur grejer och skit i skolan. känner inte igen en kotte av namnen.. selma lagerlöf och gustaf fröding. Åh gustaf fröding känner jag igen, min farmor och farfar hade en sådan dikt som han har skrivit på sin toalett i källaren när vi var små. den läste man ungefär varje gång man satt där och tyckte ju den var rätt rolig när man var i den åldern.

såhär går den.


Jag skiter i ära rykte och namn
jag skiter i heder och pengar
jag skiter i männens ljuvliga famn
och i deras varma sängar
jag skiter i varmt
jag skiter i kallt
jag tro ta mig tusan jag skiter i allt
och kunde jag skita pengar av guld
skulle jag betala hela min skuld
aldrig mer arbeta och slita
utan bara sitta här och skita!


kanske något stavfel här och där, men det är så jag minns den! haha.. min svenska lärare blev lite stolt över mig hoho

frisör?

http://www.studentum.se/Frisoerutbildning_18610.htm

har skickat in en intresse anmälan till denna frisörskolan i Göteborg till hösten 2011.
jag vill gärna veta vad jag har att vänta mig inför kommande höst och eftersom jag under en väldigt långtid har funderat på att byta till lärling osv... så tänkte jag nu att jag skulle gå en intensiv kurs eller en kort kurs helt enkelt efter skolan som jag sedan kan få ett jobb efter. och jag har alltid hållt på att klippa kompisar och sådär. så nu gjorde jag det! är otroligt taggad inför studenten och vill inget merän att sluta skolan och gå vidare nu!

jaahah. .jag vill till göteborg med, finaste staden och där finns Gabbi. hoppas att jag kan ta med mig malin körling också och att  hon hittar något där hon vill ;) så jag slipper åka ensam. och att tobbe följer med mig såklart! 

jag har iallafall skickat in en intresseanmälan och hoppas få hem en gratis tidning eller något sådant skoj. usch har lite panik inför framtiden. känns som att plugga vidare på högskola känns rätt så kört för mig. oops.

vad har ni andra tänkt göra efter studenten?

har även funderingar på att åka utomlands och ta någon intensiv kurs där eller liknande. men frisör är det jag vill längre fram, om man ska tänka så. men utomlands vill jag! oj oj..

god morgon





såhär ser en vanlig lektion ut för mig.. hehe
jag tyckte den grodan var söt. kanske skulle man ha en sån på ena vaden :) ja varför inte.

usch så trött jag är idag.. vaknade säkert en gång i halvtimmen inatt och drömde läskiga saker, att tobbe inte ville vara med mig längre och blabla.. just nu har jag bara svaga minnen av min dröm, men usch vad ledsen jag var. har verkligen sovit oroligt.. hatar att drömma massa läskiga om min baby, det är det vanligaste jag drömmer om :( jag saknar honom. åhh.

typ

hemma  efter bion och har tillochmed hunnit med både att kolla idol och boka körlektion!
för det första, det enda som är bra med idol är anders bagge! punk slut.
och för det andra var filmen skitbra! alla borde se den. ...säger jag som är svenk filmälskare hehe.

nej jag är trött alltså, ligger och myser i min säng. ska somna till något gott program på tv, eller varför inte kolla på alla debatter och skit om politik. hehe borde skriva fler politik inlägg, folk blir så upprörda. egentligen är jag inte så politisk jag tycker vi ska ha anarki. typ. men det har jag redan sagt

heil rainfeldt typ. typ



jul jul ge mig

jag är en sån människa som börjar lyssna på julmusik redan i september

jag är som lyckligast när julmusiken spelas och man är tillsammans, äter lussekatter och inte gå ut merän när man behöver ta sig någonstans. gå och handla julklappar, slå in i fint paketpapper, gömma undan runt om i hemmet och bara gå och tissla och tassla, gissa och filurar om vad vi har köpt till varandra.

     


jag är ett decemberbarn, tack och lov det! nej jag ljög.. men det är väl därför jag är så decembersjuk antar jag, inte hade december varit lika bra om jag inte fyllde år då. (inte egotänk där inte!)

jag menar att på december månad händer det så mycket.

3 december jag fyller år
13 december lycia
23 december pappa fyller år
24 december julafton

och dom andra 20 dagarna innan jul är bara en sån underbar väntat, julstressen kommer och vi ska handla klappar! december går snabbt som jag vet inte vad. hösten är bara en lång dryg väntan på det bättre tycker jag.. hatar hösten.

och efter jul och jullovet börjar skolan igen, men inte iår . vi dra ut på praktik då börjar våren närma sig , sakta men säkert.. och det går bara emot ljusare tider, studenten och sommaren..

åh jul hihi jag längtar, dock ska jag dra till thailand den 21 i år. men den 3e tatuerar jag hela armen, och ha stort partaj för mig i en lokal vi hyrt. men annars är julen bäst!

men bästa låten är självklart Fairytale of new york med pogues!
jag har sett the pogues. det var hel grymt. och förresten, kirsty som sjunger med i denna. bara året efter eller var det var så drunknade hon. hemskt.

bio

Ikväll blire bio med girlsen, elin, malin, annie och anna :)

i rymden finns inga känslor och jag tror det blir en succé! whola.



indoor walking

nu dra jag mamma och pappa ner till wellness igen och går på ett indoor walking pass.
man står alltså på en sånhär manick och gör vad "ledaren" säger. ibland ska man springa utan att hålla i sig, i olika ställningar och positioner alltså. olika takter osv.. det borde alla prova. det är gratis på indoorwalking denna vecka med! endast en halvtimme blir det idag. men det räcker!


dessutom har ni väl inte glömt att ullared börjar ikväll ? ;)

hehe

jag förstår mig på alla revolterade bloggerskor som får en jäkla massa kommentarer om vad som skrivs i inläggen hit och dit. kommentarer om dess utseende och liknande. att ens tänkande och tyckande är helt fel och gör en till ett pucko.

istället för att kommentera och skriva det man gillar, för alltid är det något man tycker är bra, håller med om eller liknande så lägger folk alltid ner en massa energi på att kommentera onödiga kommentarer, visa sig lite duktiga och påstå att något är fel eller liknande..

det är så uppenbart att det inte är ens kompisar eller familj som kommenterar, för dom vet så mycket som ingenting av vem jag är eller vad jag skriver. ganska intressant. jag brukar ändå vara ganska känslig och ta åt mig saker, men inte denna gången.

antagligen gillar jag inte dig heller!

kräftdag

idag steg jag upp vid halv 10 tiden. åt frukost och stack ner till wellnes med mamma och jennie. vi gjorde ett likadant pass som i onsdags, fast 45 min istället för 30. det var jobbigt, men skoj.

gick sedan en runda på stan och har nu slängt i oss lite mat bara för att senare äta kräftor och annat hemma hos franzéns sen, min moster med familj alltså.

baby är påväg hit med tåget. han har tatuerat sig idag, så han är nog lagom ynklig när han kommer ;) sötnosen.

jag är dötrött! kom väl hem vid halv1 tiden igår? efter oden gick vi hem och satte oss hos kristina några, det var trevligt. men nu är jag trött.. hinner dock inte sova innan vi ska åka, måste byta om och lite.. usch hur ska jag klara mig? stanna hemma och sova på måndag istället för skolan kanske ;) får väl ta en mysdag imorgon med min baby annars.

nu måste jag fixa iordning mig hey!

fredag

har precis slängt i mig lite tacos. vart på en 5-timmarsfika tillsammans med malin och julia idag :) mycket trevligt.
nu ska jag bara byta om och fixa till mig lite, (känner mig nyvaken i både kropp och själ ungefär) haha.. sen kommer anna och annie, vi drar ner till Oden och se Frank sylvester, Blå kongo och Divided by nine.

imon tatuera sig min baby <3 kommer bli så fin!
sen dra vi på kräftskiva hos mina kusiner.

nu måste jag ta ett tuggummi för känner att jag är äckligt mätt. ja jag tycker det blir bättre om man tar tuggummi efter maten. du kanske borde testa det nästa gång du är mätt ;) haha

ha en trevlig kväll!

förbannad

politik igen. men det är så att vi hade politik dag i skolan idag! det var mycket intressant måste jag säga. trots mina förutfattade meningar..

jag tycker att folkpartiet har haft bra grejer och blabla.. tills idag! neee fy sjutton jag har inte insett riktigt att dom är ett höger parti med tanke på vad jag läst? men jaja nog med det! jag förstår mig helt enkelt inte på folk som har tanke att rösta på blå:t, fp, moderaterna och liknande. anledningen till detta är! :

Dom blåa vill

1. sätta folk på plats enligt deras ekonimiska bit. man ska inte ha rätt att bo i centrum om plånboken inte säger så. och tvärtom. dom fattiga ska helt enkelt bosätta sig utanför staden! hur sjukt är inte det??? alla ska väl ha rätt att bo vartfan man vill!

2. dom vill dessutom ta bort möjligheten till att plugga vidare, eller rättare sagt plugga upp sina betyg efter gymnasiet, ta bort komxuv helt enkelt och tycker man ska satsa på gymnasiet när man går där.

ååh jag blir så förbannad. DOM BLÅ tycker alltså : om man misslyckas en gång, så är det kört för resten av framtiden. det blåa partierna unna bara dessa människor som tjänar mycket (och dessutom får betala mindre i skatt) plus att det aldrig kommer bli ett jämnstält sverige! inte om dom blåa ska ha makten iallafall.

det är vad jag tycker och jag förstår om ni kanske tycker jag är dum som sätter dom blåa såhär på plats men jag förstår inte någonsin och kommer aldrig göra, förstår inte folk som inte kan ha någon jävla medkänsla till deras med människor. vi ska väl ända ska ett samhälle där folket har någorlunda det lika bra! men istället vill dom blå göra så att vissa har det skitbra medans dom som har det lite sämre, alltså dom "fattiga" får hardet riktigt förjävligt!

NEJ synd att jag inte får rösta för då vet jag iallafall vad det hade blivit. mycket imponerad efter socialdemokraterna och deras "talare" fashai(?) från socialdemokraternas  ungdomsförbund, ingen har någonsin kunna övertala mig som han!

nu är dessutom min vilja att bli politiker ännu större. haha :) jävla egositer är dom blå!!!!

pass

varför ser man alltid dödsrädd, allvarlig och ut som en riktigt psycho woman på passkort och idkort och liknande...?

jag hämtade ut mitt pass igår, trots att jag sett bilden och var ganska nöjd så blev jag förvånad!

 

nej det är väl ingen modellbild direkt.. men den får väl duga! haha..

händig

varit duktigt och stickat halvklart min fuskhalsduk idag, sytt om 2 tröjor, sovit och ska snart ner med mamma och pappa på wellnes och träna! hoppas jag fastnar för det och kommer in i den gamla svängen igen med träning. känns som simning inte ger något? gör det det? känns inte som det är besta metoden direkt att gå ner i vikt till. det är trots allt det jag vill!






rose




jag lever på mina 93 dagar kva till min stora dag!

jag blev lite förälskad i dessa röda och rosa rosor.. och jag gillade grejen med att det sticker fram två rosknoppar på från varje ros också. jag ska också avsluta mina armar med något sådan. rosor också har jag tänkt.
RSS 2.0