det var då

Babe har sovit här sen i tisdags, men inte varit med mig. han har jobbat med min pappa på hans jobb onsdag, torsdag och idag fredag. kul för han att tjäna lite pengar. jag har idag iallafall slagit in hans paket, dom blev mycket tjusiga! jag borde egentligen tagit en bild och lagt upp, ja jag måste helt enkelt börja använda min kamera lite bättre, hur mycket roligare blir liskom inte en blogg om det är lite bilder i? mycket roligare! så jag ska ändra på det, så fort mina naglar torkat ska jag fixa en bild jag lovar! :)

ikväll blir det hem till baby och firar honom, han fyller trotsallt år imorgon. men vi firar honom idag. då ska även mina föräldrar med, ska bli spännande! dom har aldrig varit hemma hos tobbe innan ;) hehehe...

The Hives ska även till westcoast riot, lite förvånad måste jag säga att jag blev, är det ett sådant band som borde spela där? eller nä nu ska jag inte vara sån! men det är okej, jag har sett dom en gång och det var sjukt bra måste jag säga! så det ska bli nice!  jag lyssnar annars på Darkbuster nu och fått redigt klämm på dom, dom är ju bra jue! Darkbuster - London town kolla upp det!  

 

I det lilla såkallade brevet, som han ska få.. ja jag vet inte när . Det är ett försök av en förklaring på hur mycket jag tycker om honom! :) hhiihhi . nu måste jag skynda mig innan han kommer! plocka undan och duka fram fika. ha en bra kväll!

nu vet du

Det finns kanske vissar saker som ni intresserar er merän andra, om ni vill läsa min blogg så uppskattar jag det! och tycker det är roligt. men varför jag skriver här, och vad jag vill få ut av att! det har jag ingen aning om faktiskt. jag tänkte om ni är intresserade så kan ni ju fortsätta läsa detta inlägget, eller gör ni det inte om ni inte vill. denna blogg handlar trots allt om mig och jag ska sätta spiken på huvudet (som man säger?) och ta itu med dessa saker så ni får veta.

1. Jag är en väldigt lat människa, jag hatar att röra på mig, ja i onödan helt enkelt och när jag egentligen inte behöver att.. jag sitter helst bara still, så mycjket som det går. men jag hatar när folk påpekar att jag är lat, som om jag inte vet om det? och det ser inte jag som något dåligt. visst att man mår bättre av att röra sig och jag skulle behöva träna lite, samtidigt som jag gärna vill för att jag ska trivas bättre med mig själv. men jag tycker det finns roligare saker att göra.

2. Jag blir så galet rädd för mig själv ibland, är rädd att jag ska göra saker som jag egentligen vill men verkligen inte vill göra. tex när jag sitter på bussen skulle jag vilja dra personen framför i håret, bara för att se om den märker det. men fattar själv att det kan jag ju inte.. men är så rädd ändå att jag ska göra det! får nästan säga till mig själv att Nej Emma gör det inte! och nästa hålla i mina egna armar för att inte min vilja ska få som den vill. åh är det sånhär tvångstanke eller? och att jag måste gå hinna igenom dörren innan den stängs om någon annan en bit framför själv går in. dörren får inte stängas! men om den gör att så bry jag mig inte så mycket ändå..

2,5 detta tycker jag hänger ihop lite med 2an. när jag sitter på bussen och lyssnar på musik i mina lurar är jag skiträdd att jag helt plötsligt omedvetet ska börja sjunga högt men inte komma på det förens det är försent och alla hör! jag är helt enkelt livrädd för att göra bort mig! haha..

3. en fortsatt bra början Jag är livrädd för att bli våldtagen jag vet itne varför, det är bara en känsla jag har? och då tror jag att alla tänker, jaså men tycker du att du är så snygg så folk borde våldta dig eller? nej det tycker jag inte, tvärtom att folk pga hur jag ser ut, inte för att jag är så speciell men iallafall tycker att jag förtjänar det?

4. jag funderar ofta på varför folk överhuvudtaget änns är med mig? det kan tyckas vara konstigt, men jag menar. jag kan inte se mig själv som en kompis, och isåfall är jag en bra sådan? jag vet inte vad jag ser mig som, en människa? jag vet inte.. jag känner mig rätt olustig. att jag är levande precis som alla andra, och finns det ingen som är likadan som mig? ääh.

denna listan hade kunnat bli hur långt som helst kom jag på nu, så det kanske är bäst att sluta så ni inte slutar läsa min blogg helt!  .. haha.. jag känner mig rätt speciellt, konstig och väldigt annorlunda när jag sitter och funderar över grejer som är väldigt jag, hur alla andra är.. är jag onormal? usch varför är jag så djup?

WCR

Jag känner att jag måste till West Coast Riot i sommar, Dropkick Murphys, Flogging Molly och Sista Sekunden.. det räcker för mig, jag vill dit! dessutom vore det en skamm om jag inte åkte dit eftersom jag varit där alla andra 2 år som festivalen funnits. det känns lite som min sorts festival, eller känns som.. det kan väl knappt bli bättre, förra året med Social Distortion och iår både Dropkick Murphys och Flogging Molly. jag måste dit!

ska bara ragga upp ett gäng att åka med. det är ju dessvärre så att det är jag, i min kompiskrets och sen några killar jag känner som har ungefär samma musiksmak... sen är det gänget i Ronneby, men om dom ska orkas släpa med mig är en annan fråga! det är ett problem jag har. borde nästan skicka ut en annons i tidning eller vad som helst, musikintresserad tjej som gillar .................... söker liknande kompisar! det kanske är fler som känner så. eller befinner jag mig på fel plats helt enkelt. det är det enda jobbiga med sommar, jaha vem ska jag få att vilja åka med mig dit... suck. men det ska väl lösa sig, i värsta fall åker jag själv. och då är det tur att det bara är en endagarsfestival! :D

storebror ser dig!

For på shoppingrunda i kalmar idag med alla min bröder och systrar, plus mamma. anledningen till detta var att mamma skulle på återbesök hos farbror doktorn på öland, oh my god... det var längesen jag åkte över en bro, och ölandsbron! jag är så höjdrädd blir både illamående och få stickningar i tårna! bara jag såg bron... åh herregud. haha känner mig lite fjantig, det är alltid lungt när det väl är över... fast så är det väl med det mesta? iallafall hade jag många funderingar, tex om bilen skulle ta sig i genom "staketet" och låta oss flyga rakt ut på isen typ 100 meter ner? och dör... antar vi hade dött. i detta snövädret förberedde jag mig på det värsta, att krocka med en långtradare eller vad som helst.. att mamma inte skulle hålla sig kva på bron helt enkelt! helt plötsligt tyckte jag synd om pappa som inte satt med i bilen, att han nog skulle vara den enda som var kva av oss. iallfall är jag hemma nu!  pju :)
på tal om öland, innan vi kom dit och han vända körde vi fast med bilen... haha vilken uppståndelse det blev ! den fick stå där i en halvtimme för mamma skulle som sagt till doktorn och kunde inte missa sin tid. men det som då råkade vara en privatklinik så var dom trevliga och hjälpte oss loss med bilen, vi ställde till med besvär och "gubben" skulle dra upp vår lilla bil med hans fyrdrivna bil kom vi fram till.. men sen sa han bara, ja men ni hade en framhjulsdriven bil? då kan man bara backa upp den.. och så gjorde han det, vi stog och gapade allihopa.. var det inte svårare än så...  haha.

oj detta blir ett långt inlägg. men iallfall jag är inte klar än! påvägen hem i bilen. ja men eller hur känns bilen som ens andra hem liksom, det är ju ens eget place liksom. dit ingen annan är än vi. men man tänker aldrig på att dom i bilarna bredvid ser in så bra så att dom likagärna kunde sitta där inne!! Hon i bilen bredvid tänkte inte på det iallfall.. hon satt länge och grävde sig i näsan. då brast jag ut - KOLLA HON PETAR NÄSAN! alla i bilen kollar, det vill säga min syster, bror och mamma. helt plötsligt storgapa hon och ta in DET HON HAR TAGIT UT UR NÄSAN. och in i munnen....  fy fan vad äckligt!  därav rubriken idag! tack för det.

det blev inte så mycket shopping dock.. hittar ju inget jag vill ha :( köpte mig bara ett par knästrumpor och ett gullig liten topp. och 2 grejer till tobbe som han ska få i helgen när han fyller år. men det kan jag inte avslöja här, för det är risk att han smyger in och kollar ;) hii.

Imon ska jag träffa underbara Malin och Julia, min gamla klasskompisar. åh vi är helt enkelt bäst på att fika!



CHEERS. ps. Dropkick Murphys är det bästa bandet, om ni inte visste det.

DÖDA DESSA JÄVLA SVIN!

VÅLDTÄKTSMÄN OCH PEDOFILER. döda dom för helvete! finns det något värre, mer tragiskt? dessa hemska människor hur kan man utsätta personer för sådant? och oftast är det alltid dom personerna som MINST förtjänar det, som lever i en värld full av kärlek. men pga av dessa jävla svinen kan deras liv förstöras föralltid. jag kan säga att jag hade nog inte kunnat leva med att blivit våldtagen. jag vet inte.. det vore isåfall bara för att försöka göra allt för att sätta dit dessa jävla svinen! jag är så trött på samhället. och nu när man hör att folk i ens "närhet" råkar ut för dessa tragiska saker! ÅH JAG VILL fan bli statsminister eller bli en sådan som ta död på alla jävliga människor här i världen. dessa är inte lika värda som vi andra.. nej det är dom inte!

fredag

nu glömde jag genast bort vad dagens inlägg skulle handla om... iallafall blir det myskväll och lite ta det lungt nu innan lovet. har ont i halsen och känner mig lite.. hm, sjuk? trött i skallen och så iallafall.
Imon blir det porslinan där 5 olika band spelar med några av mina vänner :) ska bli roligt. var längesen jag var på spelning.. sen på måndag dra vi på shopping på öland och kalmar, mamma ska på återbesök på kliniken där hon opererades, så samtidigt tänkte vi åka med och kolla läget lite. vet inte vad som händer på lovet annars. jag är shoppingsugen som fasen! finns inga trevliga städer och bra affärer utom göteborg ungefär , men i detta väder vill man inte änns gå utanför dörren.. och dessutom är det en bit till göteborg.

Min baby fyller 19 nästa helg och jag planerar lite mys och funderar på vad jag ska ge till honom :) hitta väl något i kalmar förhoppningsvis! men det är tanken som räknas, och det som jag har i mina tankar än så länge.. handarbete dessutom, det är fina grejer. åh jag hade blivit glad om jag fick det av honom iallfall ♥

Det snöar som fasen ute... FAN det gör att inte bättre, kom på det när jag stog och väntade på bussen idag. att NÄE nu är jag fan trött på detta väder! vill ha värme, och sol. ballerina skor.. åh det är jag. köpte dessutom en fin fin jacka/tröja idag! :) woohoo jag bara väntar på varma tider ..

Dropkick Murphys

♪ And the auld triangle, went jingle jangle All along the banks of the Royal Canal





det är nog trots allt.. världen bästa band!

bitch

Blåa linser och löshår beställda! WOHO :D

kompis

Det har varit lite upp och ner här hemma, men idag kan jag väl säga att det mesta löst sig. Mamma kramade om mig när jag skulle gå till skolan och sa att hon älskar mig, och att pappa ska titta på lägenheten vi kollade på förra veckan nu på fredag, och om det är så att vi får det kanske vi också kan köpa oss en liten hund! jag blev överlycklig och hela dagen har jag gått runt och tänkt på vår lägenhet i stan och vår lilla hund vi en dag kanske skaffar! nu vill jag inget annat än att flytta. och därmed suttit flera timmar och bara kollat allergivälnliga hundar så att pappa kan stanna kva.

jag kollade på en engelsktopplista, överst låg pudel till min förvåning? men annars vart det bara jäkla massa fula hundar.. och ingen jag vill ha. så jag gav därmed INTE upp mitt sökande efter en liten hund!

Jag är väldigt sugen på en Kinesisk nakenhund som är såååå sööta.. fast det tycker nog ingen annan..

Eller dessa små söta pudlar(?) VILL HA! dom va dessutom allergivänliga. underbart!
http://kopochsalj.eniro.se/query/what/gti_info/ax/eallan/id/A30626118

Den svarta vill jag ha!

lite glans i vardagen

Jag älskar små söta sidor med en retro inspirerad och lite 50's. små söta cupcakes som bara får en att bli glad!
och prydnadsflamingon på Kitsch också, den ska jag ha! åh,  hawaii aloha, las vegas... this is me.

små söta sidor
http://www.missjuniversum.se/

http://www.kitsch.se/
http://www.lillanspresentbod.se/    


I en annan tanke

istället för att göra något åt mina extra kilon sitter jag ytterligare en kväll framför datorn, och äter choklad!?  känns som att jag inte kan kontrollera min vilja, eller vad vill jag? vill jag vara fet och äta en massa goda saker, jaa.. eller nej inte fet men visst måste man få äta gott. smal och äta gott, ja det vill nog alla!

idag var jag på Bup, det var lite jobbigt grät lite och sådär. allt känns så annorlunda, jag är annorlunda, jag kan visa känslor på ett helt annat sätt. visa min ilska och säga ifrån. det är tydligen bra, ett friskhetstecken. men vem vill vara arg och tänka egoistisk? inte jag iallafall. så vad är bäst? att vara deprimerad, snäll och alla till lags eller att vara "frisk" kunna bli arg och kanske därmed få folk att tycka illa om än? nej jag mår illa av tanken att jag inte vill bli sån.

Det är inte jag, likaväl som det kanske är jag. det kanske är emma och min "riktiga" personlighet som bara gömts sig bakom masken och inte vill komma ut? allt det folk tycker om mig, tänker om mig kanske nu stämmer eller stämmer inte alls? jag vill inte bli någon annan. jag vill vara mig själv, som jag var innan. fast lite mindre deprimerad och självmodsbenägen.


puss

tears

efter en väldigt upp och ner vänd tisdag sitter jag här igen och försöker få av mig alla mina känslor eller tyckande, tänkande helt enkelt..  dagen såg ut ungefär såhär. dock vill jag inte nämna några namn. men den började rätt bra, första timmen iallafall. sen brakade det löst, fick bli lite samtal osv.. stöttningar och tröstningar då X var lite ledsen. hennes mamma är väldigt sjuk.. samtidigt som vi pratade fick jag reda på att en annans pappa tydligen hade dött för några år sedan som gjorde mig chockad och lite stum. vet inte hur jag ska bete mig i dom situationerna och blir samtidigt så chockad som sagt så jag inte vet vad jag varken ska säga eller göra. visserligen kunde hon prata om att eftersom det var ett tag sedan nu. allt var helt okej och efter att jag hela andra ivalslektion tillbringade åt att prata och vara en snäll vän blandannat så tog den snart slut och vi gick ner för att ta oss en matbit och mätta våra magar med. då jag fick reda på ytterligare den 2 av 5 tjejer som vi var, att hennes pappa också var död? värst vad alla är döda?!?! och att det var också sådär 4 år sedan... alltså av 5 helt "vanliga" tjejer som inte det syns varken utanpå eller på nästan något sett att faktiskt hälften av vi 5 personer, man kan i stort sätt säga kanske 2- 2,5 har en död förälder. Då jag hoppas  på att X:s mamma överlever detta så är det minst lika tragist att faktiskt 2 av dom 4 tjejer (alltså den 5e är jag) som faktsitk har en död förälder. detta har varit något jag tycker är helt bortom min värld, att jag oroar mig för att någon ska bli påkörd så fort jag inte är i närheten.. det är så sant. bara att inse att man verkligen aldrig kan ta för givet. det kan hända en när som helst. men borde inte hända redan då vi faktiskt inte änns fyllt 20 år någon av oss..

samtidigt som jag "råkade" säga att vad glad jag är att mina föräldrar lever, och tillochmed mormor, morfar /farmor och farfar. ja jag har bara sett en död person och det är min gammelfarfar.

S chockas och bara kolla på mig, skojjar du?! min morfar,mormor och farfar är döda... om jag hade varit dig hade jag varit överlycklig!

det får min ångest att stiga ännu något, jag klagar över saker som dom antagligen inte änns bry sig om. jag funderar ibland om livet är värt att leva, men jag gör det för min familj, vänner och pojkvän. jag får sån ångest, att jag änns kan sitta och klaga på livet när dom står där med båda fötterna på jorden och önska inget merän att få krama om sin pappa en sista gång. Då kan jag inte låta bli att känna mig så jävla egoistisk, hemsk och en stor äcklig vidrig människa.

fuck it

föräldrar, ungdomar, gamlingar... oh my lord. vad är detta för typer? allt beror nog på att vi är födda på olika årtionder kanske århundrade också? fast den sitsen är det tyvär inte just nu för det är bara 2010 och jag är ju faktiskt äldre än så tack och lov. jag är hela 17 vintrar och ett helt jäkla långt år därmed vår,sommar, höst och sedan vinter igen innan jag lyckas fylla 18. som jag faktiskt längtar till nu? aldrig gjort innan. men vet inte direkt vad jag längtar efter, puben?nej.. myndig?nja.. jo det kanske det kanske.. köpa cigg? neej. tatuera mig? JA!

mina päron tycker att jag är hemma för mycket, att jag inte gör någonting, att jag är för mycket med min pojkvän och hittar på för lite.. aldrig ska dom vara nöjda. tror alla andra föräldrar hade varit glada om deras barn var hemma mer? men jag kanske ha fel. jag ska nog ändra på det. ska ut och supa varje helg och dom ska fan få känna på att sakna mig. vad man än är, eller gör så är det fel.. jag vet inte hur många gånger dom sagt att jag borde komma hem istället för att vara hos tobbe flera dagar i sträck, där vi faktiskt hitta på saker ibland.. känns som här hemma hos mig, finns ingenting att göra.. men som dom vill. nu har jag hela helgen fullbokad och jag ska fan skaffa mig ett liv och sluta bry mig om alla andra om det är det alla vill!? ska fan sluta vara så jävla "snäll" hela tiden. ska börja ta droger också, och börja röka ja det ska jag. fan vad gott jag kommer lukta! nu är jag kritisk. men vad begär folk?

I wanna be a housewife, yeah

And that's just where I'm at


Att få gå ensam och pyssla i hemmet
Ha nybakat bröd varje dag
Alltid fina bakelser att bjuda på
Klinrent och välstädat
Få ha maten färdig när maken kommer hem
Sköta om allt och alla
Natta barnen
Bjuda hem nära och kära
Få känna sig som en kvinna på riktigt.
thats my dream, bli en rik fucking jävla
hemmafru.     
                                                                                                                    

 


 

Mike Ness

 ♥

det hade kunnat vara så mycket värre

när kan du när vara nöjd eller stolt över någonting jag gör, eller hur jag är, vem jag är?
Jag skulle vara någon annan om jag hade fått önska. Jag tror att jag kanske stannar här och skriver en stund fast jag egentligen längtar bort. vart är jag välkommen? allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort.

jag lägger mina pengar på annat än sprit och droger, men inte fan är jag bättre för det! jag kanske ska ändra taktik. är det någon som säljer crack? men jag har inte den stoltheten att jag skulle kunna bestämma mig nu bara för att få den uppmärksamheten och bekräftelsen att jag gör som "alla" andra. jag vill inte ta droger, bli rökare eller börja dricka varje helg, det är inte värt att, dessutom kostar det pengar och jag har ont om pengar redan nu, så därför bara för min egen skull gör jag att inte! men jag önskar nästan jag hade lite mer stolthet att jag kunde bevisa just för att visa alla att jag fan var bra innan! (alltså nu) men det här verkar bara som att jag förstår mig på. helt plöstligt har jag annan syn på allting, likadant fast tvärtom? vet inte om det är bättre eller sämre..

jag sitter med gråten i halsen, ta ett djupt andetag samtidigt som jag tittar ut genom fönstret. har svårt att andas, i detta kalla vinterväd tror jag 80 procent av sveriges befolkning är förkylda nu.  

det är bättre nu, än var det var då. då som i innan eller för ett halvår sedan. men när får det vara slut på problem? folk har alltid kollat snett på mig när jag sagt att det finns alltid något att oroa sig för eller vara ledsen för. är det här livet? gå om kring och må dåligt och bara väntar på att få dö. slita skiten ur sig för att änns ha råd med mat, plugga, toabesök och några timmars ledigt på en hel vecka. om och om igen.är det värt att? vad är det här? jag får gåshud.

men det kunde vara så mycket värre, ingen i min familj lider av någon sjukdom (vad jag vet), mina föräldrar bor ihop, dom slår mig inte, jag har en underbar pojkvän, schyssta vänner. vad mer kan jag begära? barnen i afrika eller kanske ett gatubarn i polen, tycker att jag är bortskämd nu när jag säger att jag har lite för mycket kläder som jag inte använder och några extra kilon att bära på, och jag är inte nöjd. inte minst min pappa tycker jag är bortskämd, eller min mormor. dom gemför med hur det var när dom var i min ålder, och allt dom gör är att ta ut det på mig. vem är det som har skapat detta samhälle? är det mitt fel? dagens ungdomar? om man gemför är jag unik alla andra ungdomar, jag tar inte droger för att det är det man ska just nu, jag röker inte, och festar sällan. jag hjälper kanske inte till hemma så ofta heller, jag intresserar mig av att vara tillsammans, men min pojkvän och familj. men vad får jag ut av det? alltid hade jag kunnat vara såå mycket bättre på att hjälpa till. en såå mycket bättre människa! 

människor, vafan är detta.. aldrig är vi nöjda.

fin

Cherry Dollface

      Det har vart mycket tattosnack senaste, och lika bra vi fortsätter på det spåret eller? 
vart på en föreställning idag bara, handlade om bisexueller, homosexuella och transexueller, eller helt enkelt hur dom utsätts här i vårt samhäller. det var 3 sanna berättelser om 3 killar som blivit mördade på grund av deras läggning. hemskt, mycket gripande, samtidigt som ja, jag vet inte, helt naturligt är det väl inte? eller. jag ska inte "yttra" mig för mycket så folk inte kommer hit och kalla mig homofob eller liknande. dom stör mig inte och jag ska inte störa dom. så jag låter dom va helt enkelt. 
tillbaka till ämnet. hur ska jag fortsätta, det går upp och ner och nu är jag rätt högt upp i statistik kurvan, (?) öh. är galet sugen på att fylla hela min krop med bläck, ja bläck överallt och just nu känns det som jag knappt bry mig om det är så jäkla snyggt bara det inte är tribaler, ja ungefär så känner jag nu... det kanske inte är bra iförsig. men så är det, mina vänner börja fylla 18 och det är året som är året nu, alla ser framemot och vänta, 18 i sommar fan vad gutt! där stack det till bara, för jag blir inte arton i sommar, nej inte i höst, utan i vinter, så nästan ett år till. ja det känns lite förjävligt, såhär års hatar jag åldersgränser! och allt som har med det att göra!

 

RSS 2.0