chelsea girl?

hej alla negrer. jag funderar på om jag återigen har urinvägsinfektion, ush då inte kul när det är på det viset. en lite dryg skoldag men tog mig igenom den rätt lätt ändå om jag tänker efter, men jaja drgt kan det vara ändå och jag är så himlans trött på skolan så det är inte sant, det är 2 veckor till påsklovet, och jag tycker det är redigt länge nu faktiskt! ledig på fredag dock, underbart härligt då kan man säga att det är tisdag idag eftersom att det blir fredag på torsdag. något som är med rätt roligt är att jag tycker jag börjat få långt hår. men far min försökte ikväll övertala mig att klippa "chelsea". helt sjukt, ni skulle sett han. en glad gubbe, gör det! - åh vad häftigt det hade vatt. (tittandes på mig med största leendet) ja, det hade vatt riktigt häftigt. jag gör det på dig! haha jösses? ah visst vore det spännande som fasen! men JAG VÅGAR INTE.. skrek jag med det största leendet på läpparna detta århundradet. hujedanmej!

åh nej! jag skulle börja på ett nytt styckte, men glömde bort vad jag skulle skriva om.. snacka om att jag vatt så gottesugen idag, gick fram och tillbaka i köket, åh kladdiga muffins, ben and jerry glass... blabla. mamma kom med en god idé att hon kunde göra chockladsås på spisen, jippi! men vi hade ingen kakao. typsikt. men sen med min fantasi gjorde jag en gegga av blandsmaksglass (som jag inte rekomenderar annars) det ska egentligen va gammaldagsvanilj! sen lite banan, utgången chockladsås (ja det är sant, mamma slängde den i soporna 10 min innan jag bestämde mig för att använda den. och strössel fixade jag till mig och min bror. det blir ju vad man gör att till och det blev kanon. inte så händelserik dag annars bara att jag spelat kort med min far och min bror. ja det är härligt att va familjesjuk ibland måste jag säga! mysa oså. 
 
de e nice :)



Kommentarer
Johanna

så jäääva coolt, men om jag tror dig rätt kommer du ångra dig för du inte kan sätta upp hår och sånt sen... synd att man inte kunde testa sen om man va missnjd få tillbaka sitt hår....

2009-03-24 @ 08:42:13
URL: http://waoffwaoff.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0