+

åkte till skolan en halvtimme för att prata med syven som jag bestämt tid hos. bytte ival, från musik och kommunikation till stresshantering, antagligen till ett bra byte, stresshantering kan jag behöva, tro man lär sig mycket på den kursen! men samtidigt en liten ångestkänsla för att jag bytte bort musiken.. det är vad jag tycker är kul. men har inte så pass mycket stolthet att jag kan sitta där och lyssna på någon estet som kommer med en kommentar att jag inte är lika bra, eller änns våga mig på att få alla uppmärksamhet riktad åt mig, när det inte är något jag känner själv att jag är speciellt bra på blir det bara sämre när det sitter en massa runt omkring mig som kalla sig specialister eller iallafall någorlunda bra på ämnet. jag är inte kass.. och man går väl dit för att lära sig, men jag kände att jag inte pallade med detta just nu!

var  även och hälsade på Emma idag, jag, elin, anna och annie. vi satt 3 timmar pratade och fikade på sjukhuset, gott. fick ut mycket prat där, om allt mellan himmel och jord. blandannat har jag nog aldrig varit så sugen på att åka till IKEA, äta deras goda kotletter, pommes och underbara bearneisås <3 men det får bli kalrmar någon annan dag, helt okej. men maten, åh jag längtar!

ikväll ska familjen minus bror äta på kina restaurang, varför vet jag inte. men har mina funderingar. det ska bli gott.
imon blir det bröllop på dagen i kyrkan, vad ska man ha på sig... hm? sedan blir det hem till tobbemannen och mys igen ♥

ciao.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0