please, don't put your life in the hands of a rock n' roll band


image7

Look Dady, my new tattoo !


koppla bort att ja har skoskav och att mina vader ser inte allt för smala ut.

Man blir sugen på så mycket saker nu när det inte är så långt kvar till sommaren!
Man är ju alltid sugen på saker, men speciellt nu.

Give me:

Jeans: Jag vill ha allt i jeans just nu. Jeans jacka (måste vatt nått ja fått för mej för tillfället), jeansväst (det låter fult, men kan bli snyggt!), jeans shorts och såklart vanliga jeans, blåa. blåa jeans is the shit ♥
De finns väll inget klädersplagg som är bättre än jeans?! jeans är för jäkla snyggt! 

Solglasögon: Kan solen komma fram ordentligen nån gång så man kan plocka fram dom då! Stora runda, är såklart favoriten som vanligt, funkar ju alltid bäst, och snyggast. ja älska mina röda, svarta och sen dom tuffa lilabiege fyrkantiga ja har :)

Långt hår: ja, ja kan ju som sagt inte riktigt bestämma mej. men kort vill ja iallafall inte ha, men ja har tänkt och lite längre än axlarna, se sådär.. medellångt , de låter väll perfekt! :)
men de värsta är ju bara att gå och vänta , vänta och vänta på att de ska växa.
hårförlängning, jo de finns ju. men, nej de är nog inget för mej. ja tycker de är snyggare med sitt riktiga långa :)

Tatueringar: Hela armarna täckta är ju så jäkla snyggt. Beställa tid imorgon? äsch, ja är ju bara 15.... bara att vänta tills man blir 18dårra? FUCK!

Sy: Ja, ja säger alltid till mej själv. att idag ska ja sy. Men egentligen har ja nog inte så mycket att sy om, klart de ligger en klänning och väntar på att bli använd, men för att den ska bli använd måste ja sy in den lite här & där.
sy har man ju aldrig tid med.. Kom på att de ligger en sexig leopard klänning och väntar på att blir klar också hemma hoss min käre mormor. ja, nu måste ta tag i de här. de är ju så kul när de är klart!:D

Festivaler: åh yeah, all bra musik är ju för fasen död. (nästan. nej nu va ja lite för tuff) fast nästan så stämmer de, nej. klart de finns en jäkla massa bra band. men inga som kommer till karlskrona, och defenitivt inga som kommer till sverige. okej, dropkick och flogging molly kommer faktiskt nu imon dom närmsta månaderna, men de är ju bara en konsert, ingen festival! men för att åka på festival måste man har pengar, och pengar har inte jag. men nu jäkla ska de bli sommarjobbande här, om de går som ja tänkt mej. men de vet man ju inte. förhoppningsvis sitter ja där i sommar med en jäkla hög cash och bara slänger ut att på festival efter festival. (nu drömmer du igen emma)
Men de kan gå. bara nån bra jävel kunde fiffla ihop lite bra artister som pittbullfarm, dropkick, flogging, eva eastwood och en jäkla massa, på samma festival. då lovar ja att ja hade åkt på festival om ja så hade pengar eller inte.

och en jäkla massa till ....


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0